The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Apple Earpods Lightning Connector



Alternatieven


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor bedrade oordopjes met lightning connector.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Geluidskwaliteit volgens klanten
Zeer goed
Draagcomfort volgens klanten
Zeer goed
Bluetooth
Nee
Volledig draadloze oordopjes
Nee
Type oorkussen
Earbud

Plus- en minpunten

Volgens onze oordopjesspecialist
  • Dankzij het geometrische ontwerp zitten de oordopjes comfortabeler dan ronde earbud oordopjes.
  • De lightning connector is gemaakt voor iPhones en iPads en kan niet worden aangesloten op andere producten.

Omschrijving

Apple Earpods zijn oordopjes met een lightning connector. Hiermee luister je naar muziek van je iPhone, iPad of iPod touch die iOS 10 of hoger ondersteunt en een lightning poort heeft. Verder zijn de oordopjes hetzelfde als de originele Apple Earpods. Dankzij het geometrische ontwerp zitten de oordopjes comfortabeler dan ronde earbud oordopjes. Via de afstandsbediening in de kabel voer je handsfree telefoongesprekken, pas je het volume aan en blader je door de muziek. De bediening in de kabel is geoptimaliseerd voor Apple en werkt niet met Android producten.

Geschikt voor alle modellen die zijn voorzien van een lightning connector en die iOS 10 of hoger ondersteunen.

Apple Earpods zijn oordopjes met een lightning connector. Hiermee luister je naar muziek van je iPhone, iPad of iPod touch die iOS 10 of hoger ondersteunt en een lightning poort heeft. Verder zijn de oordopjes hetzelfde als de originele Apple Earpods. Dankzij het geometrische ontwerp zitten de oordopjes comfortabeler dan ronde earbud oordopjes. Via de afstandsbediening in de kabel voer je handsfree telefoongesprekken, pas je het volume aan en blader je door de muziek. De bediening in de kabel is geoptimaliseerd voor Apple en werkt niet met Android producten.

Geschikt voor alle modellen die zijn voorzien van een lightning connector en die iOS 10 of hoger ondersteunen.


Handleiding

Handleiding (2,32 MB)

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Handleiding

Handleiding (2,32 MB)

Belangrijkste eigenschappen

Geluidskwaliteit volgens klanten
Zeer goed
Draagcomfort volgens klanten
Zeer goed
Bluetooth
Nee
Volledig draadloze oordopjes
Nee
Type oorkussen
Earbud

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Perfect!

    Maric Boode | 7 december 2012

    Ik koos dit product omdat ik apple altijd geweldige kwaliteit vindt.
    Dit product zit perfect in de oren en ze blijven ook goed zitten.
    De oortjes geven een geweldige bass en alle tonen klinken helder.
    Ik luister vooral dubstep en alle tonen klinken kraakhelder!
    Er is niks wat me tegenvalt.
    Ik zou deze oortjes aanraden voor iedereen want je krijgt echt waar voor je geld!!

    Maric Boode | 7 december 2012
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Ongezouten

    Tuyet Luu | 1 december 2015

    • Goed geluid
    • Snel vies

    Hoe schoon mijn oren ook zijn, bij die randjes wordt het na een tijdje altijd vies op de een of andere manier. Wou dat die randjes er niet waren; bij het oude model had ik dat probleem niet. Ja, dan kan je lachen, maar kijk ff naar je eigen oordopjes en besef! #KBYE

    Tuyet Luu | 1 december 2015
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    confortabel en schitterend geluid

    Mika Jonkers | 11 februari 2015

    • confortabele vorm
    • goede kwaliteit van geluid
    • goed opbergbaar
    • volume regeling werkt niet

    De apple earpods was als liefde op het eerste gezicht. De oortjes kwamen in een erg mooi en handig doosje waarin het compact op te bergen is. Ik legde de oortjes in mijn oren, ze hebben een fijne vorm, en zodra ik de muziek aanzette herkende ik mijn nummers niet meer. Er kwam zo'n goed geluid uit, ik hoorde instrumenten die me eerder niet opvielen. Ik ben laatst ook nog gaan hardlopen met de oortjes, ze blijven goed zitten. Ook erg handig, je kan liedjes pauzeren en skippen. Wel werkt de volumeknop aan de oortjes niet, ik weet niet of dat aan mijn mobiel ligt. Het is een topproduct!

    Mika Jonkers | 11 februari 2015
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Prachtig geluid voor een prima prijs
    • mooi helder geluid
    • oortje kan een beetje zeer doen

    Ik luister graag naar klassieke muziek. Toen ik voor de eerste keer een favoriet stuk beluisterde met deze oortjes, dacht ik dat ik per ongeluk iets anders had opgezet. De muziek klonk veel mooier, helderder en rijker dan ik gewend was. Geweldig!
    Nadeel is dat de oortjes na verloop van tijd een beetje zeer kunnen gaan doen; ze zijn niet flexibel dus als je een kleine gehooringang hebt dan is de kans groter dat dat gebeurt.

    Sandra Hennevelt | 9 augustus 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Geweldige oordopjes
    • Comfortabel
    • Heerlijk geluid
    • fijne bas
    • Fijne High
    • Heerlijk om Deep house op te luisteren
    • Niks

    Wat kan je er nog over zeggen in een woord Geweldig!

    Stijn | 17 juni 2017
  • 4 / 5 sterren
    7,5/10
    Even wennen, maar bevalt prima
    • Je hoort de omgeving
    • Geen druk in de oren
    • Blijven goed zitten
    • Goed geluid
    • Veel goedkoper dan in-ears van Apple
    • Omgevingsgeluid

    Gebruikte hiervoor de apple in-ear phones, maar na een wasbeurt waren die aan vervanging toe. Deze zijn een stuk goedkoper, maar het geluid is uitstekend. Ook op de fiets werken ze goed. Microfoon en bediening zijn ook lekker. Eigenlijk vind ik het wel prima dat ik niet zo veel druk op mijn gehoorkanaal meer heb.

    Rob Hooft | 29 maart 2014
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Fantastisch
    • Goed gelui
    • Oortje blijft zitten door de vorm

    De vorm bevalt me
    Het geluid bevalt me ook goed
    Een handig opberghoesje zit er bij

    Jasper | 25 januari 2015
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Super oortjes!
    • Gaaf design
    • Zit erg lekker
    • Geeft een lekker geluid
    • De volumeknopjes werken niet bij alle apparaten

    Apple heeft (eigenlijk verwacht ik ook niet anders) weer eens een fantastisch product afgeleverd. Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed want de oortjes zijn niet extreem duur en wel erg goed! Jammer is alleen dat het volume-knopje niet altijd werkt bij alle apparaten. Voor de rest ben ik er erg tevreden mee.

    Nathan van Dam | 29 januari 2013
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Goede oortjes
    • Makkelijk te gebruiken
    • Goed design
    • Passen in vrijwel alle oren
    • Gaan snel kapot

    Ik heb vaak nieuwe oortjes moeten kopen omdat ze na een half jaar al kapot gaan, maar ik vind ze zo fijn dat ik ze opnieuw blijf kopen.

    Diede Löhr | 11 januari 2016
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prima oordoppen !
    • Goed geluid
    • Goede kwaliteit

    Geluid is goed !

    Emma | 5 juni 2018

Verzeker je oordopjes

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Apple Earpods Lightning Connector