The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Targus Gaming 17" Black/Red 26L

78,99
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Inhoud
26 l
Formaat laptopvak
17 inch
Extra vakken
Accessoirevak, Tabletvak
Type rugventilatie
Mesh-materiaal
Sluiting hoofdvak
Ritssluiting

Plus- en minpunten

Volgens onze Rugzakspecialist
  • Met een inhoud van 26 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor een grote stapel schoolboeken.
  • De rugzak heeft meerdere vakken om je spullen georganiseerd in op te bergen.
  • Dankzij de meegeleverde regenhoes blijven jouw spullen altijd droog.
  • De borstband is niet op te bergen of af te nemen.
Productspecialist Rugzakken

Omschrijving

De Targus Gaming Rugzak 17 inch is ontworpen voor gameliefhebbers. Het laptopvak biedt plaats aan een laptop van maximaal 17 inch. Daarnaast heeft de tas een apart vak voor je toetsenbord, muis, HDD, koptelefoon en bril. Andere spullen berg je op in het accessoirevak. Aan de zijkant van de tas zit een speciaal vak voor een flesje drinken. Op een druilerige zondag naar een game event? De rugzak is spatwaterdicht en bovendien wordt er een regenhoes meegeleverd. Gamen in het buitenland? De rugzak heeft een trolleybevestiging, zodat je de Targus gemakkelijk aan je koffer vast maakt. De gewatteerde schouderbanden en de borstband zorgen ervoor dat de tas comfortabel op je rug hangt.

Let op: het formaat van je laptop, zoals 15 inch of 17 inch, is het formaat van het scherm, niet van je hele laptop. Is de rand rondom je scherm breed, kies dan voor de zekerheid een laptopvak in een maatje groter. Zo weet je zeker dat je laptop erin past.

De Targus Gaming Rugzak 17 inch is ontworpen voor gameliefhebbers. Het laptopvak biedt plaats aan een laptop van maximaal 17 inch. Daarnaast heeft de tas een apart vak voor je toetsenbord, muis, HDD, koptelefoon en bril. Andere spullen berg je op in het accessoirevak. Aan de zijkant van de tas zit een speciaal vak voor een flesje drinken. Op een druilerige zondag naar een game event? De rugzak is spatwaterdicht en bovendien wordt er een regenhoes meegeleverd. Gamen in het buitenland? De rugzak heeft een trolleybevestiging, zodat je de Targus gemakkelijk aan je koffer vast maakt. De gewatteerde schouderbanden en de borstband zorgen ervoor dat de tas comfortabel op je rug hangt.

Let op: het formaat van je laptop, zoals 15 inch of 17 inch, is het formaat van het scherm, niet van je hele laptop. Is de rand rondom je scherm breed, kies dan voor de zekerheid een laptopvak in een maatje groter. Zo weet je zeker dat je laptop erin past.

Belangrijkste eigenschappen

Inhoud
26 l
Formaat laptopvak
17 inch
Extra vakken
Accessoirevak, Tabletvak
Type rugventilatie
Mesh-materiaal
Sluiting hoofdvak
Ritssluiting


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Een aanrader

    fahmei tahiri | 14 mei 2019

    • Design
    • Super voor mijn 17'' laptop

    Ik ben in het bezit van een redelijke grote laptop, en de meeste (degelijke) rugzakken zijn te klein.
    Er is dan nog heel veel ruimte voor alle extra's dat ik nodig heb (ext toetsenbord, muizen, tekentablet, enz...)
    Er zijn waarschijnlijk betere rugzakken, maar voor deze prijs is het zeker zijn prijs waard.

    fahmei tahiri | 14 mei 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    multifunctioneel

    Gino | 27 augustus 2019

    • Groot
    • Ingebouwde beschermhoes
    • Veel opberg ruimtes
    • Sommige van de opbergruimtes hadden iets groter gekunt

    Een grote rugzak met veel opberg ruimtes, hoewel enkele ervan wel wat groter uitgerust hadden kunnen worden. Nog een pluspunt is de ingebouwde bescherm voor regen, deze raak je hierdoor niet kwijt, en je spullen zijn zo extra beschermd tegen regenwater.

    Gino | 27 augustus 2019
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Mooie complete tas, veel vakken en zit lekker.

    B Hilhorst | 7 januari 2020

    • Biedt goede bescherming aan de laptop
    • Zit erg prettig op de rug, de tas voelt daardoor heel licht
    • Veel vakken, er past een hoop in de tas
    • Ziet er mooi uit, niet te opvallend maar ook niet saai
    • Het vak waar de laptop lader in zou moeten zit niet op een logische plek, maar die stop je gewoon in een vak dat wel makkelijk te bereiken is

    Ik heb deze tas nu een weekje en ik moet zeggen dat ik er erg van onder de indruk ben. Ik heb sinds kort een dure (gaming) laptop en wil hem natuurlijk goed beschermen. De tas biedt veel "cushioning" in het laptop vak. De overige vakken bieden overigens ook demping. De indelen is als volgt: vooraan zit een half vak voor kleinere dingen, daarachter een groot vak voor pheripherals, daarachter het vak voor je laptop en eventuele toetsenbord en als laatste aan de rugzijde nog een groot vak voor papierwerk en wat boeken.

    Omdat het een gaming tas is, staan er icoontjes bij verschillende vakken om aan te geven waar voor deze bedoeld is, zoals je externe HD, headset, etc. In de meeste gevallen zul je niet precies op dezelfde wijze van de vakken gebruik maken, maar het geeft een idee.

    Het enige punt van commentaar dat ik tot nu toe ben tegengekomen is dat het vak voor de lader van je laptop helemaal onderin het compartiment van de laptop zit. Daar kun je moeilijk bij komen en het vak is ook nog eens te klein voor mijn lader. Ik doe mijn lader in het vak dat voor een externe HD bedoeld is.

    Aan de zijkant zit nog een kleiner vak met ritssluiting en aan de andere kant kun je een drinkfles meenemen, wat ik wel een mooi detail vind.

    Mooi is de verstelbaarheid van de schouderhengsels, deze zitten overigens ook lekker en zacht. Aan de rugzijde zit ook nog een soort band met een ritsvak waar je bv. je portemonnee in zou kunnen doen, maar het mooie aan deze band is dat je daar een trolly handle van bijvoorbeeld een reiskoffer achter kunt stoppen.

    Wat het reizen betreft, de tas bevat ook nog een regenhoes dat je uit de onderkant kunt halen om zo de gehele tas te beschermen tegen regen. Ik heb dit nog niet kunnen proberen maar het is een mooie toevoeging wanneer je opeens buiten in slecht weer bent met deze tas op je rug.

    Qua uiterlijk ben ik ook tevreden over de tas. Je kunt zien dat het een gaming tas is, maar het schreeuwt het niet van de daken. Wat mij betreft precies goed.

    B Hilhorst | 7 januari 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Fijne tas
    • Mooie tas
    • Voelt meteen goed aan
    • Geen

    Heb hem pas kort

    Rob Walravens | 10 oktober 2021
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Aanrader

    Juist de indeling van de vakken is heel goed, rugzak wordt gebruikt om laptop op de fiets mee te nemen en dat gaat daardoor uitstekend. Kwaliteit kan ik nog niks over zeggen, heb de tas nog maar net.

    Anja de Groot | 6 september 2017
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Perfect voor wat ik hem nodig had
    • zeer comfortabel
    • licht

    ik draag hem op de motor en hij hindert helemaal niet. Groot genoeg om alles in te zetten - ook lunch enz

    HILDE WAUTERS | 17 mei 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een dikke prima
    • Kwaliteit
    • Pasvorm
    • Indeling
    • Grote
    • Gewicht

    Super rugzak goede kwaliteit handige vakken en goede bescherming voor je spullen.

    Kars Lauwers | 8 december 2018
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Top rugzak geschikt voor meerdere doeleindes
    • Stevig
    • Mooie rugzak
    • Kwalitatief ,goed materiaal
    • Alle comfort
    • Weegt wel wat (.moest iets zeggen

    Gemakkelijk aan en uit , stevig genoeg voor veel inhoud , beschermt de laptop en je rug . Is ook een mooie rugzak !

    andy kees | 25 augustus 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top rugzak
    • Praktisch in gebruik
    • Goede bescherming
    • Confortable om te dragen

    Rugzak met vele vakjes in de perfecte afmetingen voor alle benodigdheden. Zeer confortabel op de rug en zeer goede bescherming. Topper

    Pierre Thuet | 5 februari 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Multifunctionele tas voor een grote & wat zwaardere laptop
    • 17.3" laptop past gemakkelijk.
    • Extra ruimte voor tablet & document
    • Extra vakken voor kleine spullen
    • Goed draag comfort
    • Aparte vak voor je muis

    Je kunt alle benodigdheden voor je laptop meenemen en goed draag comfort.

    Engin Bekdas | 25 juli 2017

Specificaties

Product

Artikelnummer
756797
Fabrikantcode
TSB900EU
Merk
Targus
Garantie
Levenslang
Garantietype
Carry-in-garantie

Geschikt voor gebruiker

Generatie
Volwassenen
Geslacht volwassenen
Unisex
Aanbevolen voor activiteit
School, Woon-werk

Afmetingen en materialen

Hoogte
55 cm
Breedte
38 cm
Diepte
21 cm
Inhoud
26 l
Vergrootbaar
Nee
Materiaal
Textiel
Type textiel
Polyurethaan
Gewicht
1,2 kg
Kleur
Zwart

Opbergmogelijkheden

Aantal hoofdvakken (Rugzakken)
1
Sluiting hoofdvak
Ritssluiting
Vergrendelbare rits
Nee
Laptopvak
Ja
Formaat laptopvak
17 inch
Binnenvakken
Ja
Extra vakken
Accessoirevak, Tabletvak
Voorvakken
Ja
Aantal voorvakken
1
Zijvakken
Ja
Aantal zijvakken
2

Draagmogelijkheden

Aantal schouderbanden
2
Schouderbanden verstelbaar
Ja
Gewatteerde schouderbanden
Ja
Borstband
Ja
Buik-/heupgordel
Nee
Smart sleeve
Nee
Trekstang
Nee
Wielen
Nee

Extra's

Rugventilatie
Ja
Type rugventilatie
Mesh-materiaal
Drinksysteem mogelijk
Nee
Regenhoes meegeleverd
Ja
Compressieriemen
Nee
Externe pakriemen
Nee
Bevestigingslussen wandelstokken/pikkels
Nee
Diefstalbeveiliging
Nee
Waterdichtheid
Spatwaterdicht

Dit wordt 'm

Targus Gaming 17" Black/Red 26L
Targus Gaming 17" Black/Red 26L
78,99
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen