The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer

Bescherm je vloer en hometrainer met een trainermat

49,99
Morgen geleverd
Morgen geleverd

Bescherm je vloer en hometrainer met een trainermat

49,99


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Maximale gebruikersgewicht
150 kg
Maximale gebruikerslengte
200 cm
Ergometer
Ja
Gewicht vliegwiel
20 kg
Weerstand verstelling
Elektronisch

Plus- en minpunten

Volgens onze Hometrainerspecialist
  • Dankzij de Kinomap of FitHiWay app breid je trainingen uit en krijg je meer inzicht in je resultaten.
  • De hometrainer is geschikt voor revalidatietraining, omdat hij een ergometer en lage instap heeft.
  • Tijdens de training houd je je hartslag in de gaten met de ingebouwde hartslagsensoren.
  • Je bergt de hometrainer niet compact op omdat het apparaat niet inklapbaar is.
Productspecialist Hometrainers

Omschrijving

De Virtufit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer is geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Met de ergometer functie zie je precies het wattage waar je op traint. Ook voor mensen die revalideren is de ergometer een fijne keuze. Om je doelen nog beter te bereiken maak je gebruik van 1 van de 24 trainingsprogramma's. Zo train je de ene dag op je hartslag en de training daarna meer op conditie. Wanneer je deze voorgeprogrammeerde programma's nog meer wil personaliseren, pas je de weerstand gemakkelijk aan. Voor nog meer variatie verbind je de iConsole HTR 2.1 met de Kinomap of FitHiway app. Met deze apps fiets je digitale routes door de bergen of langs het strand, waar je maar wilt. Ook race je tegen vrienden en hou je resultaten bij.

Let op: je moet dit product na ontvangst zelf in elkaar zetten.

De Virtufit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer is geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Met de ergometer functie zie je precies het wattage waar je op traint. Ook voor mensen die revalideren is de ergometer een fijne keuze. Om je doelen nog beter te bereiken maak je gebruik van 1 van de 24 trainingsprogramma's. Zo train je de ene dag op je hartslag en de training daarna meer op conditie. Wanneer je deze voorgeprogrammeerde programma's nog meer wil personaliseren, pas je de weerstand gemakkelijk aan. Voor nog meer variatie verbind je de iConsole HTR 2.1 met de Kinomap of FitHiway app. Met deze apps fiets je digitale routes door de bergen of langs het strand, waar je maar wilt. Ook race je tegen vrienden en hou je resultaten bij.

Let op: je moet dit product na ontvangst zelf in elkaar zetten.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Maximale gebruikersgewicht
150 kg
Maximale gebruikerslengte
200 cm
Ergometer
Ja
Gewicht vliegwiel
20 kg
Weerstand verstelling
Elektronisch

Aanbevolen combinatie

VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer
VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer
Inbegrepen accessoires
Hartslagsensor Hartslagsensor
Krijg tijdens het trainen een betrouwbare hartslagmeting.
Smartwatch Smartwatch
Houd je prestaties en gezondheid bij tijdens het sporten.
Trainermat Trainermat
Bescherm je fitness apparaat en vloer tegen beschadigingen.
5% korting
op de accessoires op het accessoire
984,99 960,69
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Absoluut een dikke aanrader

    Alex | 1 oktober 2020

    • Stabiel, stil, en stevig
    • Eindeloze mogelijkheden door diverse apps
    • Goed zadel
    • Niet elk onderdeel is van dezelfde solide kwaliteit
    • Voeding is een simpel adaptertje met te korte kabel

    Ik ben een hobby-fietser, die, nu de herfst in aantocht is toch een beetje conditie wil behouden, en daarom op zoek was naar een solide home trainer. In het verleden heb ik veel in verschillende sportscholen gefietst, en ik was specifiek op zoek naar een die net zo stevig en solide aan voelde als een in de sportschool.

    Op basis van vele reviews op diverse sites heb ik gekozen voor dit model. Na inmiddels 2 workouts op deze fiets ben ik helemaal verkocht. Topapparaat!

    Na levering heb ik in mijn eentje het ding in minder dan een half uur in elkaar gezet. Ik kan me niet vinden in de verschillende klachten dat de assemblage en handleiding moeilijk of onduidelijk zou zijn. De verschillende onderdelen voelen alleen niet altijd even solide aan. De body met de stuur- en zadelstang zitten muurvast, maar de verschillende plastic onderdelen voelen her en der erg gammel aan. Met andere woorden, de kwaliteit is over de gehele linie niet gelijk.

    Ik had van te voren de apps iConsole en Kinomaps al geïnstalleerd op mijn iPad, en er al accounts voor aangemaakt, dat maakte dat ik er gelijk mee aan de slag kon. Beide apps bieden veel. Kinomaps bied echter wel wat meer, maar wel voor de prijs van 9,99 per maand (of 79,00 per jaar). Op moment van schrijven weet ik nog niet of ik het betalen voor de app wel waard vind (ik zit nog in mijn 7 dagen gratis trial). Het voordeel aan iConsole is dat het gratis is, en je kan via Maps van punt A naar punt B rijden, overal ter wereld. Hierbij is het leuk dat het hoogte verschil in terrein vertaald wordt naar weerstand in de hometrainer. Nadeel is wel dat het geen vloeiende beelden zijn. Je ziet jezelf steeds iets verspringen op een kaart. Kinomaps fiets je echter met prachtige gefilmde beelden overal ter wereld. Het is aan jou zelf om te bepalen of je het extra geld per maand het waard vind.

    Wat me opvalt na 2 workouts is hoe stil de fiets is. Echt fluister stil. Verder staat de trainer als een blok beton op de grond. Ik kan er echt staand een berg mee op rijden zonder dat ik het gevoel het dat ik het apparaat in 2-en trek. Top. Ook het zadel voelt prettig aan, ik zit er met gemak een uur op.

    Kritische puntjes; jammer dat het geen USB lader heeft om je tablet of telefoon tegelijk aan op te laden. Ook het stroom adaptertje met korte friemel kabeltje had absoluut beter gekund. Verder is het een super fijn apparaat, en ik ben ervan overtuigd dat ik deze winter er veel plezierige uren op door ga brengen.

    Alex | 1 oktober 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Goede aankoop, nodigt echt uit tot meer bewegen.

    Moniek | 23 maart 2018

    • Via I-console kan je verbinding maken met de app Kinomap. Rondje central park rijden is echt geweldig.
    • Lekker zadel
    • Mooi design
    • Nodigt echt uit om te fietsen
    • Handleiding is niet duidelijk
    • Geen vergrendeling tablet mogelijk

    Ik wilde graag deze hometrainer kopen maar heb toch lang getwijfeld omdat er in de specificaties staat dat hij alleen met I-console kan werken. Terwijl ik graag van Kinomap gebruik wil maken.
    Gelukkig blijkt dit toch te kunnen. Je moet bij verbinden dan niet voor hometrainer maar voor Exerciser kiezen!
    Het is fantastisch om 's avonds voor de tv nog even lekker te kunnen fietsen.

    Moniek | 23 maart 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    geweldig apparaat voor thuisgebruik

    Colinda Aarts | 10 januari 2019

    • connecten met telefoon
    • stil
    • snel gemonteerd

    Fiets werd de volgende dag al bezorgd. Het monteren ging heel gemakkelijk, snap niet dat er zoveel klagen over de handleiding. Met een beetje gezond verstand is hij zo in elkaar gezet. De fiets zelf, fietst erg gemakkelijk, lekker zadel. Met de app. erbij is het erg uitdagend. Ben begonnen met een rondje central park (via app. Kinomap)

    Colinda Aarts | 10 januari 2019
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Erg blij mee!

    Snelle levering, je fietst er zó "op weg", geluidarm!

    Anita Tekamp-de Matter | 19 december 2017
  • 3.5 / 5 sterren
    6,8/10
    Krappe voldoende wegens twijfelachtige bouwkwaliteit.
    • Prijs
    • Stil
    • Comfortabel zadel
    • Twijfelachtige bouwkwaliteit
    • Functionaliteit boordcomputer
    • Stuur minder ergonomisch

    Installatie:
    Het in elkaar zetten hoeft niet moeilijk te zijn, maar handleiding kan soms duidelijker en in mijn geval veel tijd en gedoe om de kabel terug in de behuizing te krijgen voor vastmaken scherm. Kabel kan bocht niet maken en gaat in de knik. Met uitstekende schroeven in de behuizing risico op beschadiging kabel. Beste om kabel aan bovenkant niet ver uit behuizing te halen. Om onderdelen vast te houden terwijl je kabels aansluit beste om installatie met twee personen te doen. Alleen was het een beetje improviseren.

    Kwaliteit:
    Twee kwalijke punten op gebied van kwaliteit:
    - Zadel schiet te makkelijk naar achteren ondanks krachtig aandraaien knop. Voor nu zit ie vast, maar vertrouw het mechaniek niet helemaal en nog afwachten of niet weer gebeurt.
    - bij het zo krachtig mogelijk aandraaien betreffende knop beide duimen opengehaald aan uitstekend plastic van de kapjes die onder het zadel zitten. Deze sluiten niet goed aan, dit is zelfs op de foto's op de productpagina te zien! (en op bijgevoegde foto). Ik heb de kapjes er af gehaald nadat ook mijn vriendin haar hand openhaalde. De kapjes passen losgehaald netjes op elkaar, dus ontwerp fout dat ze bij montage op fiets niet meer netjes aansluiten.

    Ergonomie:
    Zadel is in hoogte te verstellen voor groot en klein. Tevens naar voren en achter te schuiven en zadel zelf is comfortabel. Je zit dus goed. Echter is het stuur niet voor groot en klein gepositioneerd. Waardoor je compromis moet maken in zitpositie wat dus minder ergonomisch is. Stang van stuur houd ook niet lekker vast en hartslagmeter had dubbel gemogen dus ook aan de onderste grepen.

    Het fietsen zelf:
    Dit lijkt goed voldoende voor de prijs. Makkelijk in te stellen tot hoge weerstand heb je een vloeiende trapbeweging met zeer weinig geluid.

    Functionaliteit:
    De boordcomputer doet wat ouderwetser aan dan verwacht en ik zie nog geen mogelijkheid om cumulatieve progressie bij te houden. Iconsole app synchroniseert ook niet de activiteiten die je zonder de app maakt. De fiets lijkt dus enkel je basis lengte en gewicht gegevens op te slaan en niet veel meer dan dat.
    Conclusie:
    Al met al is het nog net voldoende voor de prijs maar ben ik benieuwd of ik een maandagochtend product heb of dat de schuifpin van het zadel overal zo fragiel is en moeite kost om goed vast te zetten, anders is dit zeker voor ouderen niet echt aan te raden. Het vliegwiel lijkt in orde dus beetje meer kwaliteitscontrole op de rest mag wel, ook voor dit geld.

    Martin G. | 30 september 2020
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Prima product
    • Duidelijke display
    • Makkelijk aansluiten op telefoon of iPad
    • Neemt weinig ruimte in
    • Nog niet gevonden

    Doet waar hij voor aangeschaft is: mij afmatten en me toch met een goed gevoel achterlaten.

    Jan Geerdes | 29 oktober 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Top apparaat met veel functies, weinig nadelen.
    • Vele programma's en mogelijkheden
    • Het combineren met de app
    • Snel te monteren
    • Zeer stil apparaat
    • Op watt trainen dan is het trappen wat schokkend
    • Zadel horizontaal verstellen, niet goed vast te zetten

    Het is een top apparaat met goede oefeningen en eenvoudig in te stellen. Weinig op aan te merken en kwaliteit is zeer goed. Met trainen op Watt voelt het trappen wat schokkend. Het enigste grote probleem is het zadel vast zetten op de horizontale stand. Na 2 minuten fietsen is het zadel weer los. Helaas lukt het niet hier een goede oplossing voor te vinden. Zeer vervelend.

    Ron Janssen | 26 september 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een aanrader

    Gemakkelijk in bediening en goede zit

    Luc Van den Acker | 18 januari 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    is gewoon goed

    is goed

    antoon de Kleijn | 27 februari 2017
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Een hometrainer die doet wat hij moet doen.
    • Stil
    • Veel mogelijkheden
    • Bevestiging zadel
    • Twijfels over kwaliteit en duurzaamheid

    Dit is een zeer stille en gebruiksvriendelijke home trainer met veel mogelijkheden qua programma's. Ik maak me wel zorgen over de kwaliteit en de duurzaamheid.

    Patrick Groenweghe | 6 maart 2018

Specificaties

Product

Artikelnummer
759100
Fabrikantcode
HTR 2.1
Merk
VirtuFit
Garantie
3 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Type hometrainer
Hometrainer
Kleur
Groen, Zwart
Hoogte
146 cm
Breedte
52 cm
Diepte
110 cm
Gewicht
31 kg
Maximale gebruikersgewicht
150 kg
Maximale gebruikerslengte
200 cm
Lage instap
Ja
Ventilator aanwezig
Nee
Verstelbaar zadel
Ja
Richting verstelbaar zadel
Verticaal & Horizontaal
Materiaal
Kunststof, Metaal
Transportwielen
Ja
Type aandrijfsysteem
V-aandrijfriem
Inklapbaar
Nee
Bidonhouder
Ja
Verstelbaar stuur
Ja
Tablethouder
Ja
Vliegwiel
Ja
Gewicht vliegwiel
20 kg
Bouwkwaliteit
Middenklasse

Trainingsmogelijkheden

Max gebruik per dag
4 uren
Type weerstand
Elektromagneetrem
Ergometer
Ja
Minimaal vermogen (W)
10 W
Maximaal vermogen (W)
350 W
Gebruiksintensiteit
Regelmatig
Aantal weerstandniveaus
32
Weerstand verstelling
Elektronisch
Weerstand verstelling via
Computer
Trainingsprogramma's mogelijk
Ja
Max aantal vooraf ingestelde programma's
24
Handmatige trainingsprogramma's
Ja
Trainingprogramma's beschikbaar via
Voorgeïnstalleerd
Hartslaggestuurd
Ja
Hartslagsensor
Ingebouwde handpulssensor
Hartslagprogramma
Ja
Aantal hartslagprogramma's
4
Gecodeerde hartslagsensor
Nee
Moment van hartslagmeting
Continu
Geheugen (aantal personen)
4 personen

Montage

Aantal personen nodig voor montage
2 personen
Gemiddelde montagetijd
30 min
Montagecomplexiteit
Eenvoudig
Waterpas instelbaar
Ja

Connectiviteit

Data overdracht functie
Ja
Bluetooth
Ja
Compatibel met besturingssysteem
Android, iOS
Compatibel met smartphone / apps
Ja
Bediening via app
Ja
Wifi ingebouwd
Nee

Display

Schermtype
LCD
Ingebouwd scherm
Ja
Touchscreen
Nee
Kleurenscherm
Ja
Displayweergave
Afstand, Calorieverbruik, Hartslag, Slagen per minuut (RPM), Snelheid, Tijd, Wattage
Kantelbaar
Nee
Achtergrondverlichting scherm
Ja

Speakers

Ingebouwde luidsprekers
Nee

Dit wordt 'm

VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer
VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer
499,-
Morgen geleverd

Bescherm je vloer en hometrainer met een trainermat

49,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen