The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 Nikon

Nodig om je cameralens schoon te houden

31,99
1.279,-
Nog maar 1 op voorraad, bestel snel
1.279,-
Nog maar 1 op voorraad, bestel snel

Nodig om je cameralens schoon te houden

31,99

Aanbevolen combinatie

Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 Nikon
Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 Nikon
Inbegrepen accessoires
Lensfilter
Lensfilter
Kies alternatief
Cameratas
Cameratas
Kies alternatief
Lensbal
Lensbal
Kies alternatief
Schoonmaakset voor camera's
Schoonmaakset voor camera's
Kies alternatief
0% korting
op de accessoires op het accessoire
1.425,96 1.425,96
Morgen geleverd

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Objectiefvatting
Nikon F (FX)
Geschikt voor type camera
APS-C, Full frame
Lens compatibel met
Nikon spiegelreflexcamera's
Zoom- of primelens
Zoomlens
Type lens
Telelens

Plus- en minpunten

Volgens onze cameralensspecialist
  • Het objectief is uitgerust met 1 XLD en 5 LD elementen die optische fouten tegengaan.
  • De eBAND en BBAR coatings gaan lensfouten en ghosting tegen.
  • Door de snelle autofocus leg je bewegende onderwerpen trefzeker vast.
  • De lens is redelijk groot en weegt 1500 gram, daarom is het gebruik van een statief aan te raden.
Productspecialist cameralenzen

Omschrijving

De Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 is een telelens met zoom voor full frame camera's waarmee je natuur-, portret, landschaps- en sportfoto's maakt. Het objectief bestaat uit 23 elementen in 17 groepen. 1 XLD en 5 LD elementen gaan optische fouten tegen. De lens is daarnaast voorzien van eBAND en BBAR coatings die lensfouten en ghosting tegengaan. Het objectief beschikt over een snelle autofocus. Hierdoor leg je bewegende onderwerpen trefzeker vast. De ingebouwde beeldstabilisatie compenseert maximaal 5 stops. Door het vaste diafragma van f/2.8 over de hele zoomlengte maak je heldere foto's bij omstandigheden met weinig licht. Scherpstellen doe je vanaf 95 centimeter.

De Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 is een telelens met zoom voor full frame camera's waarmee je natuur-, portret, landschaps- en sportfoto's maakt. Het objectief bestaat uit 23 elementen in 17 groepen. 1 XLD en 5 LD elementen gaan optische fouten tegen. De lens is daarnaast voorzien van eBAND en BBAR coatings die lensfouten en ghosting tegengaan. Het objectief beschikt over een snelle autofocus. Hierdoor leg je bewegende onderwerpen trefzeker vast. De ingebouwde beeldstabilisatie compenseert maximaal 5 stops. Door het vaste diafragma van f/2.8 over de hele zoomlengte maak je heldere foto's bij omstandigheden met weinig licht. Scherpstellen doe je vanaf 95 centimeter.


Handleiding

Handleiding (1,11 MB)

Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd

  • Lensdoppen
  • Beschermhoes

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Handleiding

Handleiding (1,11 MB)

Belangrijkste eigenschappen

Objectiefvatting
Nikon F (FX)
Geschikt voor type camera
APS-C, Full frame
Lens compatibel met
Nikon spiegelreflexcamera's
Zoom- of primelens
Zoomlens
Type lens
Telelens

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Kwaliteit voor goede prijs

    Edwart Visser | 11 juli 2017

    • Scherpte
    • Prijs (t.o.v vergelijkbare modellen andere merken)
    • Focussnelheid
    • Lichtgevoeligheid
    • Gewicht

    Heb de lens nu twee weken in mijn bezit. Mijn eerste reactie is zeer positief. De lens is snel, levert scherpe beelden en heeft een prachtige bokeh.

    Enige nadeel is het gewicht. Als je langer wilt 'schieten' met deze lens is een statief aan te raden.

    Edwart Visser | 11 juli 2017
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Schitterende lens voor z'n prijsklasse

    Coene Ringo | 24 juni 2018

    • Afwerking
    • Stabilisatie modes
    • Scherpstelling
    • Knoppen verspringen snel van functie

    Deze lens een 2 tal weken en enkele keren me op stap geweest.
    De stabilisatie modes zijn zeer leuk om hebben, bij deze heb je een stabilisatie heeft terwijl je pant (foto bijlage). Heeft een snelle scherpstelling wat fijn is bij beweging.
    Enige minpuntje die ik heb ontdekt is dat de knoppen op de zijkant van de lens gevoelig zijn om onbewust van stand te veranderen.

    Coene Ringo | 24 juni 2018
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Super objectief

    Chris Bulte | 26 december 2013

    • Scherp ook op volle lensopening 4
    • Niet zwaar bij langdurig gebruik
    • De prijs valt mee
    • De VR werkt prima.
    • De prijs van de statiefgondel

    Reeds een paar maanden fotografeer ik met dit objectief en de D600.Bij volle lensopening 4 zijn de resultaten gestoken scherp en is de achtergrond voldoende onscherp. Dit objectief is niet te zwaar en stelt vlot scherp.
    Het is een aanrader, zeker voor theaterfotografie en dat bekent al heel wat.

    Chris Bulte | 26 december 2013
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top product!
    • Zeer stil
    • Scherpe foto's
    • Mooi bereik van f2,8
    • Aan de zware kant maar ach je weet waar je aan begint

    Dit was de eerste keer dat ik geen origineel glas (lens) heb aangekocht voor mijn Nikon D600. Mijn angst was na de eerste klik weg.

    De lens is zeer stil en stelt snel scherp, de schakelaar 0 en-3m is gemakkelijk bereikbaar en helpt om dichtbij ook scherp te kunnen stellen. Door de mooie f2,8 kan je in donkere situaties ook gemakkelijk je plan trekken.
    De scherpte is buiten verwachting super goed. Er is bv. weinig of geen verschil met mijn Nikon lens 28-70mm f2,8.
    Als je deze lens aankoopt weet je ook dat je wel wat gewicht zal meedragen en zal moeten vasthouden. De beeldstabilisator die hiervoor ontwikkeld is doet meer dan zijn werk. Ik heb de test gedaan met bibberen (niet zoals op een boot want dan gaat hij wel in de fout gaan maar eerder zoals je het koud zou hebben) tijdens het nemen van een foto en de stabilisator trekt dat mooi weg.

    Natuur-, portret- en sportfotografie is totaal geen probleem voor deze lens. Hij past zich aan aan de verschillende facetten van de fotografie.

    Persoonlijk gebruik ik deze zelf voor huwelijken, portretten en natuur.
    Een plezier om te hebben en voor mij zeker een aanrader!

    Hugo Laurent | 7 november 2017
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Vergeet de Nikon 70-200mm, ga voor Tamron.
    • Fotokwaliteit
    • Maximum diafragma van 2.8
    • Snelle autofocus
    • Prijs
    • VC en AF knoppen niet ideaal geplaatst
    • Weegt veel maar niet te veel

    Als amateurfotograaf schrok de prijs van Nikon lenzen mij af en ben ik naar deze Tamron beginnen kijken. Ik heb er zeker nog geen spijt van gehad. De lens is aangenaam in gebruik, stelt verbazend snel scherp en produceert de beste foto's in verhouding met mijn vaardigheden als fotograaf.

    Ik lees in veel reviews hier dat ze te zwaar is. Ze weegt inderdaad wel wat maar naar mijn mening is dit geen reden om ze niet te kopen en eerder een reden om een sling strap aan te schaffen. Met mijn Blackrapid strap zat ze immers heel comfortabel.

    Dit brengt mij bij het enige punt van irritatie aan deze lens. De knoppen voor VC en AF zijn immers zo geplaatst dat bij het gebruik van een sling ze constant verzet worden. Bij het dragen van de camera op de rechter heup betekend dit dat je VC en AF steeds af worden gezet bij het bewegen. Best lastig maar iets waar je nog wel met kan werken. Toch een aandachtspunt voor Tamron.

    Sven Van Herck | 27 augustus 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Geweldig

    Ik heb deze lens nu een aantal dagen en ben super blij ermee,natuurlijk moet ik ze nog verder testen maar tot nu toe kan ik echt geen minpunt bedenken.

    Heike Rödling | 24 april 2017
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Heel blij met deze toplens!
    • Prachtige foto's
    • Voelt degelijk
    • Gewicht (1,5 kg).

    Afgelopen kerstdagen veel mooie portretten gemaakt. Mooie onscherpe achtergrond.

    JennyN | 26 december 2020