The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 DIMM 2666 MHz (1x8GB)

Voorkom een statische schok

9,99
48,99
Beperkte voorraad, bestel snel
48,99
Beperkte voorraad, bestel snel

Voorkom een statische schok

9,99


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Intern werkgeheugen (RAM)
8 GB
Geheugen geschikt voor
Desktop
Samenstelling geheugen
1 x 8 GB
RAM Geheugen type
DIMM
Type geheugen
DDR4

Plus- en minpunten

Volgens onze intern geheugenspecialist
  • Je krijgt levenslange garantie op dit werkgeheugen.
  • Controleer of dit werkgeheugen compatible is met het geheugen dat nu in je computer is geïnstalleerd, zo past een DIMM niet in Apple computers.

Omschrijving

Let op: Deze RAM module past niet in een laptop of Mac computer. De computer moet beschikken over een DDR4 aansluiting, check dit in Windows taakbeheer, meer details, onder het kopje prestaties. Bij geheugen staat er DDR3 of DDR4. In het geval dat hier niets staat over de aansluiting heb je een DDR4 nodig.

De Corsair Vengeance LPX 8 GB DIMM DDR4-2666 is een 2666MHz module geschikt voor gebruik in desktops. Bij deze module krijg je levenslang beperkte garantie van Corsair.

Let op: Deze RAM module past niet in een laptop of Mac computer. De computer moet beschikken over een DDR4 aansluiting, check dit in Windows taakbeheer, meer details, onder het kopje prestaties. Bij geheugen staat er DDR3 of DDR4. In het geval dat hier niets staat over de aansluiting heb je een DDR4 nodig.

De Corsair Vengeance LPX 8 GB DIMM DDR4-2666 is een 2666MHz module geschikt voor gebruik in desktops. Bij deze module krijg je levenslang beperkte garantie van Corsair.


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Intern werkgeheugen (RAM)
8 GB
Geheugen geschikt voor
Desktop
Samenstelling geheugen
1 x 8 GB
RAM Geheugen type
DIMM
Type geheugen
DDR4

Aanbevolen combinatie

Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 DIMM 2666 MHz (1x8GB)
Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 DIMM 2666 MHz (1x8GB)
Inbegrepen accessoires
Interne harde schijf hdd
Interne harde schijf hdd
Kies alternatief
Computerbehuizing
Computerbehuizing
Kies alternatief
Antistatische armband
Antistatische armband
5% korting
op de accessoires op het accessoire
237,97 228,52
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Beste koopje! Voor goede performance!

    Malik | 18 februari 2020

    • Goedkoop voor 8GB DDR4 2666 MHz
    • Zeker snel

    Het is namelijk heel goedkoop vergeleken met de andere merken, DDR4 en als 8GB met een hoge MHz boven de 2000+ is best goedkoop
    een zekere aanrader als je een snellere PC wilt hebben overal!

    Malik | 18 februari 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    werkt goed en snel

    Justus Weeling | 1 september 2017

    • makkelijk te installeren
    • door de behuizing wordt hij gekoeld
    • iets groter door de behuizing

    Het werkt gewoon goed, snel en naar behoren

    Justus Weeling | 1 september 2017
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Top

    Linda vandamme | 13 augustus 2017

    • Snel
    • Goedkoop
    • Niet te groot

    Alles wat je verwacht van goede ram

    Linda vandamme | 13 augustus 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Doet wat ie moet doen!
    • Doet wat ie moet doen
    • Cool design
    • Prijs

    Bevalt me enorm want me computer is een stuk sneller. Goede prijs kwaliteit verhouding ook

    Kemal Seyfi | 11 januari 2021
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Goedkoop en goeie kwaliteit
    • Werkt super goed
    • Goedkope prijs voor de kwaliteit die je krijgt

    Ik heb deze kaart toegevoegd aan mijn pc, nu heb ik 2 kaarten van 8gb en ze werken perfect. Mijn pc is een stuk sneller en ik kan meerdere programma’s / games tegelijk open hebben staan. Echt een aanrader

    Joost Lambregts | 17 april 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Aanrader
    • Kwaliteit
    • Prijs

    Ging makkelijk zijn slot in en werd ook meteen herkend (gebeurt ook niet altijd), computer heeft meteen het extra stukje kracht dat het nodig had.

    Max Kapteijn | 28 mei 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top product
    • Snellere PC
    • Kan meer taken tegelijk aan
    • Stabielere PC tijdens gamen
    • Makkelijke installatie

    Ik had last van tekort aan werkgeheugen (8 GB), nu, na de makkelijke installatie van dit onderdeel, gaat alles veel sneller, PC is stabieler, alle games laden soepel. Top product! Alleen is de performance niet optimaal, hetgeen meer mijn eigen schuld is, doordat het niet 100% compatibel is met mijn andere stick van 8 GB. Aangeraden dat je een setje van dezelfde sticks van dezelfde maker (2x8GB, Corsair bv. ) hebt ipv 2 verschillende x 8 GB (Crucial-Corsair.

    Ricky | 26 april 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    prima!

    Makkelijk te instaleren en mijn PC gaf direct aan dat het nieuwe RAM geheugen functioneert

    H.S. Leenstra | 23 november 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Topproduct!
    • Gemakkelijk te installeren
    • Voor 23:59 besteld is ook echt de volgende dag in huis!
    • Computer draait nu zonder lag
    • Kijk goed naar de specs zodat het product aansluit op je computer
    • Geen!

    Product krijgt een 10 van mij, heel makkelijk te installeren(gedaan in 5 min), volgende dag al meteen in huis en nu draait mijn computer zonder lag

    Kevin Bakermans | 5 april 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Stabiel, geen issues

    Perfect inorde, memtest86 uitgevoerd

    nesrin rafai | 3 april 2020

Specificaties

Product

Artikelnummer
776719
Fabrikantcode
CMK8GX4M1A2666C16
Merk
Corsair
Garantie
Levenslang
Garantietype
Carry-in-garantie

Interne geheugen eigenschappen

Intern werkgeheugen (RAM)
8 GB
Geheugen geschikt voor
Desktop
Samenstelling geheugen
1 x 8 GB
RAM Geheugen type
DIMM
CAS latency geheugenmodule
16
Maximaal intern geheugen
8 GB
Type geheugen
DDR4
Geheugensnelheid
2666 MHz
Voltage RAM
1,2 V
Compatibel met producttype
Desktop
Compatibel met besturingssysteem
Linux, Windows

Externe geheugen eigenschappen

Pinnen (RAM)
288
Geschikt voor gaming
Ja

Dit wordt 'm

Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 DIMM 2666 MHz (1x8GB)
Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 DIMM 2666 MHz (1x8GB)
48,99
Beperkte voorraad, bestel snel

Voorkom een statische schok

9,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen