The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Corsair 8GB DDR4 DIMM 2133 MHz (1x8GB)

Voorkom een statische schok

9,99
49,90
Beperkte voorraad, bestel snel
49,90
Beperkte voorraad, bestel snel

Voorkom een statische schok

9,99


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Intern werkgeheugen (RAM)
8 GB
Geheugen geschikt voor
Desktop
Samenstelling geheugen
1 x 8 GB
RAM Geheugen type
DIMM
Type geheugen
DDR4

Plus- en minpunten

Volgens onze intern geheugenspecialist
  • Je krijgt levenslange garantie op dit werkgeheugen.
  • Controleer of dit werkgeheugen compatible is met het geheugen dat nu in je computer is geïnstalleerd, zo past een DIMM niet in Apple computers.

Omschrijving

Let op: Deze RAM module past niet in een laptop of Mac computer. De computer moet beschikken over een DDR4 aansluiting, check dit in Windows taakbeheer, meer details, onder het kopje prestaties. Bij geheugen staat er DDR3 of DDR4. In het geval dat hier niets staat over de aansluiting heb je een DDR4 nodig.

De Corsair 8 GB DIMM DDR4-2133 is een 2133MHz module geschikt voor gebruik in desktops. Bij deze module krijg je levenslang beperkte garantie van Corsair mee.

Let op: Deze RAM module past niet in een laptop of Mac computer. De computer moet beschikken over een DDR4 aansluiting, check dit in Windows taakbeheer, meer details, onder het kopje prestaties. Bij geheugen staat er DDR3 of DDR4. In het geval dat hier niets staat over de aansluiting heb je een DDR4 nodig.

De Corsair 8 GB DIMM DDR4-2133 is een 2133MHz module geschikt voor gebruik in desktops. Bij deze module krijg je levenslang beperkte garantie van Corsair mee.


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Intern werkgeheugen (RAM)
8 GB
Geheugen geschikt voor
Desktop
Samenstelling geheugen
1 x 8 GB
RAM Geheugen type
DIMM
Type geheugen
DDR4

Aanbevolen combinatie

Corsair 8GB DDR4 DIMM 2133 MHz (1x8GB)
Corsair 8GB DDR4 DIMM 2133 MHz (1x8GB)
Inbegrepen accessoires
Interne harde schijf hdd
Interne harde schijf hdd
Kies alternatief
Computerbehuizing
Computerbehuizing
Kies alternatief
Processor
Processor
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
527,89 503,99
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prima

    Danny Dekker | 16 juli 2018

    • Wat je ervan verwacht
    • Niet

    Een geheugen module zoals die moet zijn

    Danny Dekker | 16 juli 2018
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Top

    Kaya Warmerdam | 6 april 2020

    • Makkelijk erin te zetten
    • Verschil is te merken
    • Alles is sneller
    • Dacht dat hij brak lol

    Werkt gewoon goed

    Kaya Warmerdam | 6 april 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    de pc start sneller op en het programma is stabieler

    Theo Rijks van het Loo | 31 augustus 2021

    de pc start sneller en ik kan meerdere pagina s laten openstaan

    Theo Rijks van het Loo | 31 augustus 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Hou ervan ouders zijn tevreden
    • Werkt perfect
    • Past in mini pc
    • Snel geleverd
    • Werkt met 2 soorten RAM
    • Veel sneller

    Omdat het goed werkt

    Patricia Depuydt | 3 mei 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Werkt zoals verwacht
    • Werkt goed

    Compatible met hyperx

    Rick z | 10 januari 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    is aanrader super

    heb opt moment maar 8gig ram maar super tevreden pc draait op max nu ;-)

    petrus langewouters | 21 september 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    goede prijs kwalitiet
    • prijs kwalitiet
    • simpele look
    • simpele look

    werkte direct zonder problemen zoals het hoort als ik hem in mijn moederbord stak. geen problemen mee

    Bram | 26 maart 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Het is het geld waard
    • Goeie performance
    • Computer start sneller
    • Games runnen beter
    • Gewoon kopen
    • Als je em wil combineren met een andere merk chip maar wel zelfde frequentie wel zwart scherm

    Games gaan gewoon sneller plus goeie perfomance pc start snel en 16 gb is nu wat je nodig hebt voor deze tijd

    Anthony aswin van Doesburg | 16 januari 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Gewoon goed
    • Werkt goed
    • Goede prijs
    • Lastig om te bevestigen

    Goede prijs voor een goed product. Het enige min puntje bij mij was dat die niet zo makkelijk in mijn moederbord ging. Kan natuurlijk ook aan het moederbord liggen.

    Erik | 14 juli 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Beter gamen
    • Extra geheugen
    • Betere graphics

    Men pc is nu precies als nieuw , supersnel met games en veel betere graphics , echt een aanreder

    michiel goris | 16 juni 2020

Specificaties

Product

Artikelnummer
779515
Fabrikantcode
CMV8GX4M1A2133C15
Merk
Corsair
Garantie
Levenslang
Garantietype
Carry-in-garantie

Interne geheugen eigenschappen

Intern werkgeheugen (RAM)
8 GB
Geheugen geschikt voor
Desktop
Samenstelling geheugen
1 x 8 GB
RAM Geheugen type
DIMM
CAS latency geheugenmodule
15
Maximaal intern geheugen
8 GB
Type geheugen
DDR4
Geheugensnelheid
2133 MHz
Voltage RAM
1,2 V
Compatibel met producttype
Desktop
Compatibel met besturingssysteem
Linux, Windows

Externe geheugen eigenschappen

Pinnen (RAM)
288
Geschikt voor gaming
Nee

Dit wordt 'm

Corsair 8GB DDR4 DIMM 2133 MHz (1x8GB)
Corsair 8GB DDR4 DIMM 2133 MHz (1x8GB)
49,90
Beperkte voorraad, bestel snel

Voorkom een statische schok

9,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen