The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Samsung NK36M5060SS/UR



Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type afzuigkap
Wandschouw
Breedte
90 cm
Afzuigsysteem
Luchtafvoersysteem, Recirculatiesysteem
Geluidsniveau hoogste stand
75 dB
Maximale afzuigcapaciteit
668 m3/h

Plus- en minpunten

Volgens onze Afzuigkapspecialist
  • Is met een afzuigcapaciteit van 668 m³/uur geschikt voor grote keukens van 30 m² of meer.
  • De elektronische reinigingsindicatie geeft aan wanneer de filters schoongemaakt en/of vervangen moeten worden.
  • Bepaal zelf de afvoercapaciteit door te kiezen uit 1 van de 4 standen.
  • Is met een geluidsniveau van 75 decibel op de hoogste stand een luide afzuigkap.
Productspecialist Afzuigkappen

Omschrijving

De Samsung NK36M5060SS is eenvoudig schoon te houden dankzij het strakke ontwerp van deze brede afzuigkap, geschikt voor een keuken van 30 m³ of groter. Om tijdens een avondje kokkerellen vette kookluchtjes af te drijven kies je met het vlakke touchscreen LCD scherm uit één van de 4 afzuigstanden. Bij het bakken van een biefstuk met knoflook gebruik je de boostfunctie om je keuken weer op te frissen. De maximale zuigkracht zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn als je de volgende dag een huiskamer vol visite verwacht. Houd jij je keuken graag schoon? De afzuigkap heeft een reinigingsindicatie die aangeeft wanneer het meegeleverde vetfilter een sopje nodig heeft. Het filter is meerdere keren te gebruiken, dus voorlopig hoef je niet naar de winkel.

Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

De Samsung NK36M5060SS is eenvoudig schoon te houden dankzij het strakke ontwerp van deze brede afzuigkap, geschikt voor een keuken van 30 m³ of groter. Om tijdens een avondje kokkerellen vette kookluchtjes af te drijven kies je met het vlakke touchscreen LCD scherm uit één van de 4 afzuigstanden. Bij het bakken van een biefstuk met knoflook gebruik je de boostfunctie om je keuken weer op te frissen. De maximale zuigkracht zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn als je de volgende dag een huiskamer vol visite verwacht. Houd jij je keuken graag schoon? De afzuigkap heeft een reinigingsindicatie die aangeeft wanneer het meegeleverde vetfilter een sopje nodig heeft. Het filter is meerdere keren te gebruiken, dus voorlopig hoef je niet naar de winkel.

Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (2,27 MB)
  • Vetfilters
  • Installatiemateriaal (excl. luchtafvoerslang en koolstoffilters)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (2,27 MB)
  • Vetfilters
  • Installatiemateriaal (excl. luchtafvoerslang en koolstoffilters)

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Type afzuigkap
Wandschouw
Breedte
90 cm
Afzuigsysteem
Luchtafvoersysteem, Recirculatiesysteem
Geluidsniveau hoogste stand
75 dB
Maximale afzuigcapaciteit
668 m3/h


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goed product voor een redelijke prijs

    J Hegeman | 22 oktober 2018

    • Mooie vormgeving
    • Zuigkracht geweldig
    • Simpele bediening
    • Koof niet strak te bevestigen

    Voldoet aan de verwachtingen

    J Hegeman | 22 oktober 2018
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Mooie vormgeving en simpele installatie!

    Martijn Jansen | 4 november 2019

    • Installatie
    • Vormgeving
    • Zuigkracht
    • Tiptoetsen
    • Verlichting
    • Geluidsproductie
    • Aansluiting kolf

    We hadden altijd nog een afzuigkap aangesloten op de mechanische ventilatie. Dit heeft weinig zuigkracht en dus altijd stank en damp in de keuken en woonkamer.

    De nieuwe afzuigkap moest bovenaan minstens 24 bij 24 zijn om de uitsparingen van de keuken weer af te dekken. Na lang zoeken kwam ik daarom uit bij deze Samsung afzuigkap. Hij was eigenlijk wat boven budget maar zag er wel strak uit.

    Op vrijdag besteld en zaterdagmiddag ontvangen. Uiteraard direct aan de slag. De handleiding had ik van te voren al bestudeerd dus die was ik niet meer nodig. De installatie valt dan ook 100% mee. Wij maken gebruik van het recirculatiesysteem met koolstoffilter. Deze was netjes geïnstalleerd dus hoeft niet extra aangeschaft te worden. Het enige wat je even bij de bouwmarkt moet aanschaffen is een flexibele buis van 150mm in ons geval met wat klemmen.

    We moeten nog wat langer testen maar de eerste ervaringen zijn erg goed. De hoogte tussen de afzuikap en de kolf van de keuken was net niet voldoende om alle ventilatiegaten in het zicht te krijgen maar dit is wsh wel voldoende.

    Wat wel lastig is is het installeren van de telescopische kolf naar boven met 2 minuscule schroefjes. Ook sluit de RVS kolf niet helemaal mooi aan op de afzuigkap maar dit is bijna niet zichtbaar.

    Samengevat de installatie kan iedereen. Alleen even opletten met boren van de gaatjes (leidingen e.d.).

    Martijn Jansen | 4 november 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Super!

    Brenda Gouma | 5 oktober 2018

    • Led lampen
    • Powerboost
    • Modern model
    • Tiptoetsen aan de voorkant
    • Slang wordt niet meegeleverd.

    Een geweldig fijne afzuigkap. Moderne uitstraling. Bediening aan de voorzijde dmv tiptoetsen. Filters kunnen in de vaatwasser. Op stand 1 zuigt hij echt voldoende af (stamppot) . Op stand 3 zit een powerboost die je zowat de tent uit blaast. Handig met bv frituren of pannenkoeken.

    Brenda Gouma | 5 oktober 2018
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Mooi stijlvol toestel met voldoende zuigkracht.
    • Prijs
    • Zuigkracht
    • Stijlvol design
    • Stroomkabel niet meegeleverd

    Mooi toestel. Erg veel zuigkracht.
    Helaas was de stroomkabel niet meegeleverd, hoewel deze erbij zou moeten zitten volgens de handleiding. Het betreft een IEC C13 stroomkabel, die dezelfde is als bijvoorbeeld een computer. Ik heb dan maar een oud computersnoer gebruikt.

    Chris | 2 januari 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Mooi ontwerp en goed en makkelijk te bedienen
    • Styling is erg strak en past in elke moderne keuken.
    • Montage was niet moeilijk dmv goede gebruiksaanwijzing
    • Hij maakt wel veel lawaai

    Hij bevalt prima qua uitstraling en is gebruikers vriendelijk. De geluidsproductie zou minder kunnen. Die is best wel aanwezig

    Liesbeth Deriga | 10 april 2018
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Top ding
    • Super krachtig
    • Zoals bekend ... Geluid

    Super krachtig afzuiger als geluid geen issue is.

    Tenzing | 25 januari 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    We zijn tevreden.

    We zijn tevreden. De zuigkracht is enorm in vergelijking met onze vorige.

    Wendy Houben | 16 mei 2020
  • 3 / 5 sterren
    6,0/10
    Toch wel uit heel dun staal en ventilator uit dun plastiek
    • Mooi
    • Goedkoop
    • LEd (zuinig)
    • Bouwkwaliteit
    • geluid (gepiep)

    Toch wel uit heel dun staal en ventilator uit dun plastiek

    Alexander | 28 juli 2021
  • 3 / 5 sterren
    5,5/10
    koop een stille afzuigkap, daar heb je meer plezier van
    • vormgeving
    • geluidsoverlast
    • tiptoetsen

    wij gebruiken deze afzuigkap nu een jaar en gaat wegens ergernis vanwege de enorme geluidsoverlast de deur uit. we zijn helemaal klaar met die herrie

    F.J. Damstra | 26 februari 2021