The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Joby GripTight ONE Mount Zwart

Variant: Zwart
Kleur:
Zwart
21,99
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel
21,99
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type statief
Ministatief
Compatibel met producttype
Smartphone
Gewicht
21 g
Maximale gewichtsbelasting
325 g
Ingeklapte lengte
82 mm

Plus- en minpunten

Volgens onze statiefspecialist
  • De statiefkop weegt slechts 21 gram.
  • Je smartphone is stevig bevestigd door de rubberen grip.
  • De statiefkop ondersteunt een apparaat tot 99 millimeter breed.
  • Deze statiefkop heeft geen waterpas.
Productspecialist statieven

Omschrijving

De Joby GripTight One Mount is een statiefkop voor bijna elke smartphone met of zonder hoesje. Dankzij de 1/4" bevestig je de One Mount op de meeste statiefkoppen. De rubberen houder ondersteunt smartphones tot 99 millimeter breed. Je smartphone is stevig geklemd in de rubberen houder dankzij de inschuivende springveer. Door het lichte gewicht van 21 gram neem je de statiefkop eenvoudig met je mee.

De Joby GripTight One Mount is een statiefkop voor bijna elke smartphone met of zonder hoesje. Dankzij de 1/4" bevestig je de One Mount op de meeste statiefkoppen. De rubberen houder ondersteunt smartphones tot 99 millimeter breed. Je smartphone is stevig geklemd in de rubberen houder dankzij de inschuivende springveer. Door het lichte gewicht van 21 gram neem je de statiefkop eenvoudig met je mee.


Handleiding

Handleiding (112,75 KB)

Handleiding

Handleiding (112,75 KB)

Belangrijkste eigenschappen

Type statief
Ministatief
Compatibel met producttype
Smartphone
Gewicht
21 g
Maximale gewichtsbelasting
325 g
Ingeklapte lengte
82 mm

Aanbevolen combinatie

Joby GripTight ONE Mount Zwart
Joby GripTight ONE Mount Zwart
Inbegrepen accessoires
Statief
Statief
Kies alternatief
Snelkoppelplaatje
Snelkoppelplaatje
Kies alternatief
Telefoonhouder
Telefoonhouder
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
102,96 98,91
Morgen geleverd

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Een product dat zijn productnaam totaal niet nakomt

    Remco Van Gestel | 29 september 2017 | Kleur: Zwart

    • Heel compact
    • Handig te monteren op een statief
    • Smartphone zit totaal niet stevig vast
    • De houder aan de inklapbare kant buigt verder dan 90°

    Ik heb dit hulpstuk gekocht om zo stabiel mogelijke vanop een statief gemaakte smartphone-video's te filmen. Het monteren van het hulpstuk op een statief is heel makkelijk door het daarvoor voorziene schroefgat. In de video wordt het product ook aanbevolen om gewoon vanuit de hand te gebruiken, maar hier zie ik het nut niet echt van in. Eenmaal het hulpstuk op het statief gemonteerd is, is ook je smartphone vrij snel klaar voor gebruik. Je schuift de verstelbare kant omhoog, schuift je smartphone erin, en de verstelbare kant schuift terug naar binnen. Maar hiér scheelt eigenlijk alles wat er maar kán schelen aan dit product: je smartphone zit namelijk nooit goed vast. Als je niet ongelooflijk voorzichtig bent met het bedienen van je smartphone, verschuift je smartphone al ten opzichte van het product. Je doet eerst alle moeite om je statief, je balhoofd en je smartphone in de juiste positie te krijgen, maar zodra je kort tegen je smartphone duwt kan je al bijna helemaal opnieuw beginnen, want heel je compositie is niet meer goed. Nu, eerlijk gezegd weet ik niet of je voor de prijs meer mag verwachten. Op de foto's en in de video's leek het een enorm stevig product, en de naam doet dat ook vermoeden. Maar het is eigenlijk veel buigbaarder dan zou mogen voor het doel van het product. Ik gebruik het wel om de twee dagen, maar ik vind het toch maar behelpen. Als je het niet erg vindt om een beetje te prutsen, dan is dit product voor deze prijs wel een aanrader. Maar als je echt op zoek bent naar een enorm stevige smartphonehouder, dan ben je hier niet aan het juiste adres.

    Remco Van Gestel | 29 september 2017 | Kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Hele fijne en stabiele Grip !

    Alwin Schrooten | 9 januari 2019 | Kleur: Zwart

    • stevig
    • past perfect op statief
    • geen kunnen vinden

    Ik heb de GripTight gekocht om mijn iPhone XS te kunnen gebruiken op een bestaand statief (Manfrotto) waar ik ook mijn DSLR camera op zet. Het speciale verloopstuk tussen statief en DSLR past prima op deze GripTight, waardoor de iPhone gebruikt kan worden met dit statief. Ook bij het kantelen, waardoor de iPhone horizontaal komt, blijft de GripTight goed aangesloten. Het bedienen van de telefoon is dan geen probleem, telefoon valt er niet uit, is superstabiel. Aanrader dus als je op je bestaande statief wil werken met een smartphone !

    Alwin Schrooten | 9 januari 2019 | Kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    een nuttig kleinood

    Eric De Corte | 21 mei 2018 | Kleur: Zwart

    een fototoestel of i-pad bevestigen, dat gin,g al. maar nu heb ik ook zo'n klein dingetje gekocht dat ook gebruik van de smartphone toelaat. schitterend.

    Eric De Corte | 21 mei 2018 | Kleur: Zwart
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Aanrader voor stilstaande statieven.
    • Deftig materiaal
    • Zeer licht
    • Telefoon niet altijd al te stevig, afhankelijk van de beschermingshoes

    Zeker een aanrader als je met een smartphone wilt opnemen vanop een (stil)staand statief. Afhankelijk van je beschermingshoes kan de telefoon echter wel wat zijwaarts wiebelen, dus zeker niet gebruiken om mee te bewegen.

    Joris Ceoen | 4 juli 2018 | Kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Gebruiksvriendelijke Tripod bevestiging
    • Erg licht
    • Makkelijk mee te nemen
    • Voor zowel dikke als dunne telefoons

    Mijn telefoon zit stevig vast en de grip is makkelijk te bevestigen en mee te nemen.

    Amber Meulenbeld | 10 mei 2018 | Kleur: Zwart
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    gemakkelijk in gebruik

    gemakkelijk in gebruik

    Johan Van de gehuchte | 2 december 2017 | Kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Klein maar fijn!
    • Lekker klein en zo mee te nemen
    • Geschikt voor Samsung S10 met cover
    • Juiste schroefdraad voor statief
    • Snel geleverd
    • Vraagt zorgvuldig/voorzichtig gebruik

    Prima product wat doet waar die voor is: Je mobiel op je statief zetten zodat je timelapses kunt maken. Dit is mijn voornaamste doel. Het apparaatje heeft voldoende veerkracht om de mobiel op haar plek te houden. Het vraagt enkel voorzichtigheid bij het inklemmen van de mobiel. Klein maar fijn!

    (privé) | 11 augustus 2021 | Kleur: Zwart
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Handig en licht
    • Statiefaansluiting
    • als er een hoesje om je telefoon zit, is het een gepiel om hem in de steun te krijgen

    Licht en eenvoudig. Op zichzelf te gebruiken, maar ook op een statief.

    P.D. Ganzeboom | 16 februari 2021 | Kleur: Zwart
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Goed maar kan nog iets beter
    • Licht
    • Gemakkelijk om mee te nemen
    • De veer had iets straffer gemogen
    • Voetjes hadden iets breder gemogen, zeker omdat dit ook voor de grotere smartphones gebruikt wordt

    Overgegaan op deze aankoop, omdat de Standaard versie bij de gorilla grip statief te klein was. Mijn nokia 7 plus past goed, enkel is de kracht van de veer voor mijn type hoesje te licht

    Chi Fei | 9 november 2018 | Kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Dik oké!
    • Compact
    • Makkelijk in gebruik
    • Goedkoop
    • screen protector snel beschadigd door klem

    Snel geleverd, doet wat het moet doen. Enkel jammer dat de screen protector van mijn scherm enkele sporen heeft aan de zijkant door het klemmetje.

    Stijn Michiels | 23 oktober 2018 | Kleur: Zwart



Alternatieven

Specificaties

Product

Artikelnummer
783222
Fabrikantcode
JB01490-0WW
Merk
Joby
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Type statief
Ministatief
Materiaal
Kunststof
Type kunststof
Polymeer
Flexibele poten
Nee
Maximale gewichtsbelasting
325 g
Toepassing
Foto, Video
Gewicht
21 g
Kleur
Zwart
Waterpas inbegrepen
Nee
Beenwarmers
Nee
Compatibel met producttype
Smartphone
Gemaakt voor merk
Universeel

Statiefkop

Statiefkop meegeleverd
Ja
Type statiefkop
Joystick
Snelkoppelplaat
Nee
Arca Swiss snelkoppeling
Nee
Bevestiging statiefkop
Geïntegreerde kop
Draaibereik statiefkop
Geen draaibereik

Statiefpoten

Uitschuifbaar
Nee
Ingeklapte lengte
82 mm
Aantal secties poten
0

Middenzuil

Verwijderbare middenzuil
Nee
Haak voor toevoegen gewicht
Nee
Bevestigingsmethode statief
Smartphone houder

Dit wordt 'm

Joby GripTight ONE Mount Zwart
Joby GripTight ONE Mount Zwart
Kleur: Zwart
21,99
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen