The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Sony NW-WS625B Zwart

Sony NW-WS625B Zwart

Nooit meer leverbaar

Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven


Alternatieven


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een topklasse sport mp3 speler.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Totale opslagcapaciteit
16 GB

Plus- en minpunten

Volgens onze MP3 spelerspecialist
  • Door het waterdichte ontwerp gebruik je de mp3 speler tijdens het zwemmen.
  • De mp3 speler werkt onder extreme temperaturen van -5 tot 45 °C.
  • Je koppelt via bluetooth draadloos een koptelefoon aan de mp3 speler.
  • Je breidt de opslagcapaciteit niet uit met een geheugenkaart.
Productspecialist MP3 spelers

Omschrijving

De Sony NW-WS623 is een robuuste mp3 speler die door weer en wind gaat. Hij is bestand tegen water, stof en extreme temperaturen van -5 tot 45 °C. De speler kan tot 30 minuten lang 2 meter onder (zout) water. Je kunt er dus gerust mee zwemmen in de zee of het zwembad. Via Bluetooth stream je draadloos muziek van je smartphone. Met de meegeleverde Bluetooth afstandsbediening beantwoord je oproepen, wijzig je je hardlooproute en bedien je je muziek. Bevestig de afstandsbediening aan je vinger of pols. De mp3 speler heeft daarnaast een intern geheugen van 16 GB, zodat je er ook muziek op kan luisteren zonder dat je je smartphone bij je hoeft te hebben. De accu gaat 12 uur mee. Dankzij de snellaadfunctie hoef je de Sony maar 3 minuten op te laden voor 1 uur luisterplezier.

De Sony NW-WS623 is een robuuste mp3 speler die door weer en wind gaat. Hij is bestand tegen water, stof en extreme temperaturen van -5 tot 45 °C. De speler kan tot 30 minuten lang 2 meter onder (zout) water. Je kunt er dus gerust mee zwemmen in de zee of het zwembad. Via Bluetooth stream je draadloos muziek van je smartphone. Met de meegeleverde Bluetooth afstandsbediening beantwoord je oproepen, wijzig je je hardlooproute en bedien je je muziek. Bevestig de afstandsbediening aan je vinger of pols. De mp3 speler heeft daarnaast een intern geheugen van 16 GB, zodat je er ook muziek op kan luisteren zonder dat je je smartphone bij je hoeft te hebben. De accu gaat 12 uur mee. Dankzij de snellaadfunctie hoef je de Sony maar 3 minuten op te laden voor 1 uur luisterplezier.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (341,52 KB)
  • 1 set reguliere oordopjes
  • 1 set waterdichte oordopjes
  • Usb oplaadkabel
  • Usb houder
  • Verstelbare nekband
  • Afstandsbediening

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (341,52 KB)
  • 1 set reguliere oordopjes
  • 1 set waterdichte oordopjes
  • Usb oplaadkabel
  • Usb houder
  • Verstelbare nekband
  • Afstandsbediening

Belangrijkste eigenschappen

Totale opslagcapaciteit
16 GB


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Geweldig product voor sporters

    Tony Tromp | 23 maart 2018

    • Batterij
    • Opslagcapaciteit
    • Bluetooth
    • Mogelijk om omgevingsgeluid door te laten

    Ik gebruik dit product voornamelijk voor het hardlopen. Ten opzichte van het vorige model, de Sony NWWS414, is de geluidskwaliteit merkbaar verbeterd. Vooral zijn de lage tonen meer aanwezig dan in de vorige versie en klinken net iets dieper. Geluidskwaliteit is goed, maar niet subliem, zoals bijvoorbeeld de Bose Quiet Sound oordopjes. Gelukkig heeft deze Sony genoeg functies in huis die dat goedmaken.

    Wat voor mij de doorslag gaf in dit product is de mogelijkheid om omgevingsgeluid door te laten. Hiervoor heb je maarliefst 3 verschillende instellingen om mee/minder omgevingsgeluid te horen. Met deze functie kun je prima een gesprek voeren, of het verkeer horen als je aan het hardlopen bent.

    Nadeel van de koptelefoon is dat ik meer bepaalde lichaamsgeluiden hoor als ik veel beweegt, maar dat geldt voor veel oordopjes. Dit fenomeen ook wel ‘microphonics’ genoemd, varieert per type oordopjes maar is bij mij iets meer aanwezig dan bij andere oordopjes. Gelukkig zitten er genoeg verschillende verwisselbare schelpjes in om een goed sluitend geheel te krijgen in je hoorschelp, en is het daarmee goed op te lossen.
    Daarnaast is het helaas niet mogelijk om de Bluetooth functie samen met de interne MP3 functie te gebruiken. Je schakels om tussen deze twee functies, waarbij het dus niet mogelijk is om muziek te luisteren via de MP3 speler en tegelijk inkomende telefoongesprekken te beantwoorden. Dat laatste was wel iets wat ik had verwacht.

    Al met al, ben ik zeer tevreden met deze aankoop. Het toestel laad supersnel op met quickcharge (5 min laden = 1 uur luisterplezier). Dus mocht je s’ochtends erachter komen dat hij leeg is, kun je alsnog snel de deur uit met voldoende muziek. kwa capaciteit is 16gb ruim voldoende voor diversiteit aan muziek. Door de combinatie te samen met een zeer lange batterij duur, hoef ik nooit meer bang te zijn dat ik tijdens een marathon zonder muziek kom te zitten.

    Tony Tromp | 23 maart 2018
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Aanrader

    Isai Orije | 20 juli 2018

    • noice canceling
    • meerdere maten aanwezig voor de juiste oor-passing
    • extra elastiek zorgt dat de oortjes nog minder gemakkelijk uitvallen
    • knopje om noice canceling uit te zetten
    • batterijduur
    • bij grote snelheid in het water (duiken in zwembad), kunnen de oortjes uitgaan
    • de handleiding geeft aan dat de ring niet in het water gebruikt kan worden
    • ring is groot

    Ik kocht de mp3 speler voornamelijk om ermee te gaan zwemmen en om hem te gebruiken in de fitness.

    Hij doet het erg goed in die settings. Ik ben er zo tevreden van dat ik hem op bijna alle momenten mogelijk, draag. Wanneer ik hem draag in de auto en op mijn bestemming ben, kan ik gewoon doorluisteren.

    Also, de bassen zijn voldoende aanwezig.

    Isai Orije | 20 juli 2018
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Kleine investering voor veel sportplezier

    Thomas Steenackers | 8 februari 2018

    • Ergonomie bij sporten
    • Afstandsbediening-ring
    • Opslagcapaciteit op het apparaat
    • Gebruiksvriendelijk

    Ik heb deze aangekocht omdat ik tijdens het lopen af wou van de kabels die langs je buik/rug lopen naar een mp3 / ipod / gsm die je moet meesleuren. Mijn eerste intentie ging naar 2 aparte oortjes die via bluetooth met je gsm verbonden zijn. Echter heb ik uiteindelijk voor deze gekozen omwille van de opslagcapaciteit op het apparaat en de aanzienlijk langere batterijduur.

    * Bediening: Elk oor bevat 4 knopjes waarmee je alles probleemloos kan bedienen. Echter de bijgeleverde ring zorgt voor nog meer gebruiksgemak en is helemaal niet storend rond de vinger bij het sporten.

    * Functionaliteiten: Ik gebruik het toestel vooral door muziek er rechtstreeks in op te slagen. (Zorgt ook voor een langere batterijduur dan gebruik via bluetooth + je moet geen mp3 of gsm meesleuren) Het toestel shuffled probleemloos alle muziek die je op het apparaat hebt geplaatst.
    Het toestel biedt ook verschillende modi die bepalen hoeveel omgevingsgeluid doorgelaten wordt. Deze optie vind ik persoonlijk wat overroepen, want het verschil is niet zo opvallend. Zelf vind ik het handiger om ter hoogte van een kruispunt met behulp van de ring het volume even wat zachter te zetten.
    Het is één van de weinigen met een groot opslagvolume van 16GB.

    * Ergonomie: Het is misschien niet het mooiste toestel, maar de verschillende formaten oortjes zorgen ervoor dat hij mooi op zijn plaats blijft zitten.

    * Prijs-kwaliteit: absoluut een aanrader

    Thomas Steenackers | 8 februari 2018
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Kwaliteit kost geld
    • Muziek speelt af in een deftige kwaliteit
    • Geen probleem bij heet en koud weer
    • Omgevingsgeluid is ook regelbaar (ambient noise)
    • Duur
    • De batterij gaat maar 3 uur mee
    • bij het zweten is het soms een onaangenaam gevoel in de oren

    Valt wel mee, maar veel te duur voor wat het is en doet. bij mij was het voornamelijk voor lange afstandslopen, en nu gaat de batterij maar 3 uur mee in plaats van de 12 uur waarmee jullie dit item promoten. Dus een vette afknapper of dit gebied. Als je gaat zweten en de oortjes zijn nat, dan kunnen deze gaan lopen, onaangenaam diep in het oor of er gewoon uitvliegen langs een kant... Wat erop duid dat dit product niet echt getest is waarmee ze net reclame maken. zoals goed in het water. Dit is na 2 jaar regelmatig gebruik. Het is nog steeds hetzelfde product gebleven vanaf dag 1 tot nu is er nog niets veranderd aan de kwaliteit van de oortjes, het geluid, batterijduur,... is wel positief.

    Tim De Vulder | 20 november 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    ideale MP3 speler voor het sporten
    • muziek klinkt goed
    • blijft goed zitten bij het sporten
    • batterij duur is erg goed
    • grote opslag capaciteit
    • prijs
    • bedienings ring waardeloos althans bij het lopen

    doet wat het moet doen bij het sporten muziek afspelen en goed blijven zitten zonder te irriteren

    Frank Vieren | 17 september 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Prima MP3 speler om mee te sporten.
    • Geluidskwaliteit
    • Draag gemak
    • Veel geheugen ruimte
    • Relatief duur
    • Bijgeleverde software is bij mij niet stabiel

    De speler bevalt me goed. Geluid is stuk beter dan m'n vorige mp3 speler, en geen geklooi meer met de kabels naar je earplugs.

    Cor Jansen | 6 januari 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Duur, maar je krijgt er heel wat voor.
    • Goede batterij
    • Gebruiksvriendelijk
    • Ring met bluetooth is zeer handig
    • Design kan beter

    Het heeft veel functionaliteiten en de kwaliteit van de muziek bevalt me. Tijdens het lopen viel een oortje uit, maar gelukkig krijg je 4 verschillende maten van 'eartips'.

    Joris Polfliet | 13 september 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    handig goed passend apparaat

    Ik heb het pas kort in gebruik. Ik heb nog niet alle functies getest. Kwa gebruik tijdens het sproten is het een handig apparaat

    Wim Oostveen | 6 november 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Kost wat maar dan heb je ook wat
    • Afstandsbedieningsring
    • 16GB
    • Klein
    • Licht
    • Prima geluid
    • afstandsbedieningsring had kleiner gemogen

    Heb de walkman nu iets langer dan een week en uitvoerig getest. Als je draadloos muziek wil luisteren (met dan wel zonder telefoon) kom je niet om dit kwaliteitsprodukt heen. De extra afstandsbediening in de vorm van een ring had iets kleiner gemogen, verder zeer tevreden tot nu toe!

    Roy Hendriks | 12 april 2018
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Mooi product met veel mogelijkheden.
    • Vormgeving
    • Afstandsbediening
    • Geen onbedoelde bediening

    Heb hem nog maar net, maar de eerste indruk is prima. Ik had eerst een ander merk die werkte op aanraking. Maar die reageerde dus ook op een capuchon.

    Ton | 13 oktober 2020

Verzeker je MP3 speler

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Sony NW-WS625B Zwart

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 3 jaar vooruitbetalen (9,97 per jaar) 29,90
  • 5 jaar vooruitbetalen (9,18 per jaar) 45,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)

Specificaties

Product

Artikelnummer
785568
Fabrikantcode
NWWS625B.CEW
Merk
Sony
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Afspeelmogelijkheden

High-resolution audio
Nee
Bestandsindeling audio
aac, flac, mp3, wma
Speelt video's af
Nee
Speelt foto's af
Nee
Equalizer
Nee

Fysieke eigenschappen

Diepte
12,5 cm
Breedte
16 cm
Hoogte
5 cm
Gewicht
32 g
Kleur
Zwart
Ingebouwd scherm
Nee
Ingebouwde camera
Nee
Ingebouwde luidsprekers
Nee

Aansluitingen

Hoofdtelefoon aansluiting
Nee

Opslag

Totale opslagcapaciteit
16 GB
Geheugenkaartlezer
Nee
Geheugen uitbreidbaar
Nee

Draadloze connectiviteit

Bluetooth
Ja
Aantal te pairen apparaten
1
Bluetooth profielen
Standaard Audio ( A2DP )
Bluetooth-versie
3.0
NFC
Ja
Wifi ingebouwd
Nee

Waterbestendigheid

Waterdichtheid
Spatwaterdicht
IP-certificering
IP68
Waterbestendig
Ja
Waterdichtheid certificering
IP-certificering

Afspeelmogelijkheden

Speelt video's af
Nee
Speelt foto's af
Nee
Radio
Nee

Batterij

Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Soort batterij/accu
Specifieke accu
Maximale accu/batterijduur
12 uren
Verwisselbare accu/batterij
Nee
Stroombron
Ja

Accessoires

Hoofdtelefoon meegeleverd
Ja
Draagclip
Nee
Hardcase meegeleverd
Ja
Geheugenkaart inbegrepen
Nee
Usb-aansluiting
Ja
Aantal usb-aansluitingen
1
Usb functie
Data overdracht, Opladen
Oplaadbare accu/batterij
Ja