The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Bosch CMG636BS2

In de uitvoering

Met gedeeltelijke zelfreiniging
Bosch CMG636BS2
Bosch CMG676BS1
999,-
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een combi oven voor alledaags gebruik.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Inbouw
Type oven / magnetron
Combi oven
Inhoud
45 l
Maximale oventemperatuur
300 °C
Magnetronfunctie
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze ovenspecialist
  • De oven heeft een katalytische achterwand die het vuil opneemt en verbrandt.
  • Je bedient de oven nauwkeurig met het touchscreen, waardoor je precies de juiste temperatuur bereikt.
  • Met bereidingskwaliteit middenklasse heb je meer mogelijkheden voor het bereiden van gerechten.
  • Je oven heeft geen ontdooifunctie om bevroren etenswaren te ontdooien.
  • Je bedient de oven minder gemakkelijk door basisklasse gebruiksgemak.
Productspecialist ovens

Omschrijving

Bakken, braden, grillen en verwarmen: de Bosch CMG636BS2 doet het allemaal. Deze combi oven beschikt naast de ovenfuncties ook over magnetron- en grillfuncties en is voorzien van een braadslede. Zo heb jij meer dan 12 bereidingssystemen tot je beschikking om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Weet je niet zeker welke instellingen jouw gerecht nodig heeft? De combi oven beschikt ook over assist, waarmee hij de bereidingsinstellingen en tijdsduur voor jouw gerecht automatisch berekent en instelt. Hierdoor gebruikt de oven op het einde van het bakproces bijvoorbeeld de grillfunctie, voor een knapperige korst op je lasagne. Omdat de oven over katalytische wanden beschikt die vuil opnemen en verbranden, krijg je de oven na gebruik zo weer schoon.

Bakken, braden, grillen en verwarmen: de Bosch CMG636BS2 doet het allemaal. Deze combi oven beschikt naast de ovenfuncties ook over magnetron- en grillfuncties en is voorzien van een braadslede. Zo heb jij meer dan 12 bereidingssystemen tot je beschikking om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Weet je niet zeker welke instellingen jouw gerecht nodig heeft? De combi oven beschikt ook over assist, waarmee hij de bereidingsinstellingen en tijdsduur voor jouw gerecht automatisch berekent en instelt. Hierdoor gebruikt de oven op het einde van het bakproces bijvoorbeeld de grillfunctie, voor een knapperige korst op je lasagne. Omdat de oven over katalytische wanden beschikt die vuil opnemen en verbranden, krijg je de oven na gebruik zo weer schoon.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (945,41 KB)
  • Braadslede
  • Ovenrooster
  • Installatiemateriaal

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (945,41 KB)
  • Braadslede
  • Ovenrooster
  • Installatiemateriaal

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Inbouw
Type oven / magnetron
Combi oven
Inhoud
45 l
Maximale oventemperatuur
300 °C
Magnetronfunctie
Ja


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Maakt koken nog leuker.

    Piet | 9 februari 2019 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging

    • Zie er strak uit
    • Combinatie instelling geeft verkorte bereidingstijd
    • Supersnel en eenvoudig te plaatsen
    • Insteldraaiwiel werkt niet echt soepel

    Plezierige keukenhulp.

    Piet | 9 februari 2019 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 3 / 5 sterren
    5,6/10
    Spijt van. Bediening is echt onhandig.

    Quido | 15 april 2021 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging

    • Erg veel mogelijkheden
    • Lekker diep
    • Duidelijk menu
    • Werkt goed, al veel lekkere dingen gegeten!
    • Touch-screen en bedieningsring zijn echt prut
    • Opwarmen duurt relatief lang
    • Opstarten duurt lang

    Ik heb de oven nu een half jaar en ik heb al eerder een review geschreven hierover. Toen heb ik geschreven "Zeker geen spijt van!", maar ondertussen is mijn mening flink veranderd. De bediening van deze oven is echt onhandig. Het touch-screen werkt vaak niet, zeker als je erg droge of juist natte vingers hebt (gebeurt nogal eens in de keuken!). Je hebt veel te weinig grip op de draaischijf waarmee je temperatuur en tijd instelt, waardoor hij echt lastig te draaien is.
    Het opstarten van de oven duurt best lang. Als je even gauw een boterham in de magnetron wil ontdooien is dat irritant.
    Ik zou willen dat ik mijn oude weer terug had.

    Quido | 15 april 2021 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Een aanrader!

    Inge | 20 januari 2019 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging

    • gemakkelijk te installeren
    • zelf sluitende deur
    • je hoort het toestel bijna niet
    • draaiknop zou een putje moeten hebben voor de vinger
    • nablazen is best heftig

    De oven twee daagjes hier en al een aantal dingen gebakken. Goede resultaten. Niets op aan te merken! Mijn boterkoekjes smaakten heerlijk! De oven is ook uiterst stil. Twijfelde of hij wel aan het werken was ;-)
    Klein minpuntje is inderdaad de draaiknop waar ik in de reviews over gelezen had. Die zou mogen voorzien worden van een inkeping om gemakkelijk te draaien maar dat weegt niet op tegen de resultaten.

    Inge | 20 januari 2019 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Geweldig apparaat
    • Zeer stil
    • Mooi ontwerp
    • Zelfsluitende deur
    • Heldere verlichting
    • Niet echt

    Zeer eenvoudig ingebruik door de duidelijke menu’s. Warmt snel op en ook de combie gerechten snel te maken

    Jpm Dijkstra | 1 februari 2018 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Goede oven, er zou alleen geen draaiknop aub
    • Ziet er goed uit
    • Duidelijk menu
    • Ik vind de draaiknop erg zwaar draaien, erg onhandig

    Stokbrood om af te bakken werd niet knapperig. Kan aan mij liggen, de eerste keer dat ik de oven gebruikte

    T Keizer | 11 juli 2019 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prima apparaat

    Werkt prima, ziet er strak uit. Bediening is makkelijk.

    Marielle Van der Lee | 14 september 2019 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    hopelijk goede prijskwaliteit verhouding
    • jammer dat combinatie oven en hetelucht maar gaat tot 360 W, ander oven deed dit tot 600W

    had gelijkaardig product maar deze begaf

    Philippe Maes | 10 december 2020 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Zeer stille combi magnetron met prima ovenkwaliteit
    • Super stil
    • Ovenkwaliteit
    • Vormgeving
    • Prijs
    • Draaiknop

    Super stil apparaat. Echt een grote meerwaarde is dat. Verder zijn de oven prestaties echt heel goed voor een combi magnetron. Enige nadeel vind ik de draai knop die wat lastiger te bedienen is. Maar dit is vrij persoonlijk. Ik ben meer van de grotere draaiknoppen. Dit vergt wat meer geduld. Verder prima service van Coolblue. In de avond besteld en volgende dag draaide ie al..

    Pim | 13 juni 2021 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 3.5 / 5 sterren
    6,5/10
    Tegenvallend voor de prijs
    • Ziet er goed uit
    • Menu's zijn niet logisch
    • Start langzaam op
    • Geeft geen betrouwbare feedback
    • Vervelende bediening
    • Voorgeprogrammeerde programma's werken niet goed

    Er is een xomputertje ingebouwd maar dat werkt als een frans navigatiesysteem. Logica is onduidelijk en teveel clicks voor resultaat. O ja het wiel waarmee je temperatuur of tijd instelt is niet goed bedienbaar

    Christian Rademaker | 24 maart 2020 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Highly recommend, even without HomeConnect
    • Very quiet
    • Helpful interface
    • Touch display (intuitive use)
    • Built-in presets really do their job
    • Highly customizable
    • No Home Connect at the price point (unlike other Bosch home devices)

    It's been used daily for different dishes and it meets all cooking expectations

    D.A. CIUBOTARIU | 3 juni 2021 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging

Bescherm je oven

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Bosch CMG636BS2

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (29,98 per jaar) 149,90

Bosch gratis kookboek

Bosch gratis kookboek
Wanneer je tussen 1 oktober 2021 en 30 juni 2022 de Bosch CMG636BS2 aanschaft, kun...
Wanneer je tussen 1 oktober 2021 en 30 juni 2022 de Bosch CMG636BS2 aanschaft, kun je een gratis kookboek aanvragen bij Bosch. Tot 30 juli 2022 kun je jouw actieproduct aanmelden voor de actie van Bosch. Bekijk de actiehandleiding (pdf) voor meer informatie.

Specificaties

Product

Artikelnummer
786393
Fabrikantcode
CMG636BS2
Merk
Bosch
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service

Inbouwmaten

Plaatsing apparaat
Inbouw
Nisbreedte
56 - 56,8 cm
Nishoogte
45 - 45,5 cm
Nisdiepte
55 cm
Geschikt voor IKEA METOD keukens
Ja
Geschikt voor IKEA FAKTUM keukens
Ja

Fysieke eigenschappen

Breedte
59,4 cm
Hoogte
45,5 cm
Diepte
54,8 cm
Inhoud
45 l
Interne afmetingen: hoogte
23,7 cm
Interne afmetingen: breedte
48 cm
Interne afmetingen: diepte
39,2 cm
Gewicht
35 kg
Kleur
Zilver
Openingsrichting
Horizontaal
Zacht sluitende deur
Ja
Uitneembare ovendeur
Ja
Telescopische rail
Nee
Materiaal wanden binnenzijde
Emaille

Gebruiksgemak

Reinigingsmethode
Katalyse
Automatische kookprogramma's
Ja
Aantal automatische programma's
37
Binnenverlichting
Ja
Kinderbeveiliging
Ja
Standaard meegeleverd
Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel
Gebruiksgemak ovens
Middenklasse

Ovenfuncties

Type oven / magnetron
Combi oven
Magnetron/ovenfuncties
Grill, Magnetron, Oven
Type ovenfuncties
Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Magnetron, Onderwarmte, Pizzastand
Positie grill
Bovengrill
Type hetelucht
Turbo hetelucht
Bereidingskwaliteit
Middenklasse
Aanbevolen voor type eten
Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza
Minimale oventemperatuur
30 °C
Maximale oventemperatuur
300 °C
Snel voorverwarmen
Ja
Ontdooifunctie
Ja

Bedieningsmogelijkheden

Bedieningsmogelijkheden
Touchscreen
Timer
Ja
Type timer
Elektronisch
Display
Ja
Digitale weergave
Bereidingstijd, Klok, Resttijd, Temperatuur
Taal bedieningspaneel
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Symbolen

Stroomvoorziening

Kabellengte
1,5 m
Aansluitwaarde
3600 W
Stekker meegeleverd
Ja
Type stekker meegeleverd
Schuko-/Gardy met aarding (2-polig)

Dit wordt 'm

Bosch CMG636BS2
Bosch CMG636BS2
In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
999,-
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen