The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok AZERTY

149,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type verbinding
Draadloos
Verlicht toetsenbord
Nee
Toetsenbord samenstelling
Number pad, Toetsenbord
Morsbestendig
Nee
Bluetooth
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze toetsenbordspecialist
  • Werk op een afstand van maximaal 10 meter, waardoor je niet dichtbij je Mac hoeft te zitten.
  • Het toetsenbord beschikt over een oplaadbare accu, hierdoor hoef je geen batterijen te vervangen.
  • Je verbindt het toetsenbord eenvoudig via bluetooth door het toetsenbord eenmalig bedraad aan te sluiten.
  • Apple Magic keyboard werkt alleen via bluetooth op MacOS (versie 10.12.4 of recenter) en IOS Apparaten met IOS 10.3 of recenter.
Productspecialist toetsenborden

Omschrijving

Met het vernieuwde Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok werk je draadloos en in stijl op jouw Mac. Deze editie van de Magic Keyboard is namelijk volledig draadloos. Sluit het toetsenbord eenmalig aan via de meegeleverde laadkabel en je Mac is meteen via bluetooth gekoppeld. Zo heb je geen last van kabels en typ je comfortabel lange teksten op de stabiele scissor switch chiclet toetsen. Je muziek en andere multimedia bedien eenvoudig je via de sneltoetsen. De accu van dit Magic Keyboard gaat op een volle lading ongeveer een maand mee. Dit draadloze Apple toetsenbord is ongeveer 1 cm hoog en is daarmee ook nog eenvoudig op te bergen wanneer je hem niet gebruikt.

Met het vernieuwde Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok werk je draadloos en in stijl op jouw Mac. Deze editie van de Magic Keyboard is namelijk volledig draadloos. Sluit het toetsenbord eenmalig aan via de meegeleverde laadkabel en je Mac is meteen via bluetooth gekoppeld. Zo heb je geen last van kabels en typ je comfortabel lange teksten op de stabiele scissor switch chiclet toetsen. Je muziek en andere multimedia bedien eenvoudig je via de sneltoetsen. De accu van dit Magic Keyboard gaat op een volle lading ongeveer een maand mee. Dit draadloze Apple toetsenbord is ongeveer 1 cm hoog en is daarmee ook nog eenvoudig op te bergen wanneer je hem niet gebruikt.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Lightning naar usb A laadkabel

Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Lightning naar usb A laadkabel

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Type verbinding
Draadloos
Verlicht toetsenbord
Nee
Toetsenbord samenstelling
Number pad, Toetsenbord
Morsbestendig
Nee
Bluetooth
Ja


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prima aankoop

    Raf Hansen | 28 maart 2018

    • snel
    • mooi
    • oplaadbaar
    • geen

    Het koppelen van het toetsenbord gaat als vanzelf met de bijgeleverde kabel, oplaadbaar dus geen batterijen wissel.

    Raf Hansen | 28 maart 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Handig!

    Hanne | 3 maart 2018

    • Draadloos
    • Typt goed
    • Aparte aankoop

    Numeriek klavier is echt veel handiger!! Helaas moet je dit toetsenbord apart aankopen als je ook een iMac via coolblue koopt. Via apple store beslis je zelf welk toetsenbord je neemt en zit je niet met twee toetsenborden. Uiteindelijk was ik bij coolblue voor mijn totale aankoop wel goedkoper af met ook de aparte aanschaf van dit toetsenbord met numeriek klavier, alleen heb ik dan nu wel twee toetsenborden.

    Hanne | 3 maart 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prima aankoop en snelle levering

    Jozef Buttiens | 12 oktober 2017

    • Correcte prijs
    • snelle levering

    Zeer handig en draadloos. Perfect voor bij de iMac.

    Jozef Buttiens | 12 oktober 2017
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    En maar typen, schermen vol, het werkt therapeutisch
    • Soft toetsen
    • Laptop op statief en dit clavier = desktop
    • Ligt stabiel op de tafel, bureau.
    • Polsen kunnen zelfs op de tafel blijven liggen.
    • Gekocht met muis = bundelpakket maakt het interessanter
    • Tsja de prijs is altijd een compromis, kwaliteit/noodzaak?

    Het voelt best als een upgrade aan tov de “plastieke variant”.

    hans tobback | 9 februari 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Prachtig design voor veel geld
    • Draadloos
    • Batterij gaat lang mee
    • Mooi design
    • Numeriek toetsenblok
    • Duur

    Het is en blijft Apple, dus een prachtig design voor veeel geld. Had eerst een Magic Keyboard zonder numeriek blok en dit miste ik wel. Gaat een maand mee zonder opladen en werkt ook tijdens het opladen.

    Jari | 11 oktober 2018
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Super kwaliteit en gebruik.
    • Draadloos met oplaadbare batterij
    • Licht
    • Aangenaam in het gebruik

    Degelijkheid en kwaliteit die je van een apple product kan verwachten. Het voelt heel aangenaam aan in het gebruik en is draadloos met een oplaadbare batterij, dus niet nodig om batterijen te vervangen. Hierdoor is het ook ongelooflijk dun.

    Bart | 18 maart 2018
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Top
    • Batteryduur
    • Geen batterijen
    • Ergonomie
    • Degeliijkheid
    • Aangezien ik het op een microsoft laptop gebruik, werken niet alle functies maar dat weegt niet op tegen de pluspunten
    • Prijs

    Aangezien ik het op een microsoft laptop gebruik, werken niet alle functies maar dat weegt niet op tegen de pluspunten

    wim peeters | 2 mei 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    top product
    • zachte toetsen
    • niet goedkoop

    gelijk we gewoon zijn van Apple, mooi goeie kwaliteit , maar wel wat aan de dure kant voor een toetsenbord, maar volledig draadloos , verbinding via bluetooth van de macbook, dus geen verlief van een usb poort,
    kort samen gevat, een echt Apple product dus aan de dure kant maar wel goeie kwaliteit, en super handig in gebruik

    Bart De lie | 11 juni 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    TOP

    afzonderlijk nummeriek gedeelte is veel gemakkelijker als je veel met cijfers moet werken.

    Wim Bierinckx | 11 mei 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Geweldig
    • Zeer fijn in gebruik
    • Prijs

    Zeer mooi design en aangename toetsen

    Jos Schiffeleers | 3 oktober 2018

Specificaties

Product

Artikelnummer
789024
Fabrikantcode
MQ052F/A
Merk
Apple
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Toetsen van toetsenbord

Toetsenbordindeling
AZERTY
Geografische toetsenbordindeling
FR layout
Typcomfort
Middenklasse
Verlicht toetsenbord
Nee
Morsbestendig
Nee
Programmeerbare toetsen
Nee
Multimediasneltoetsen
Ja
Vlakke toetsen
Ja
Geschikt voor gaming
Nee
Mechanische toetsen
Nee

Connectiviteit

Type verbinding
Draadloos
Nano-ontvanger
Nee
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0

Stroomvoorziening

Type stroomvoorziening
Via ander product

Fysieke eigenschappen

Toetsenbord samenstelling
Number pad, Toetsenbord
Ergonomisch ontwerp
Nee
Hoogte
1,09 cm
Breedte
41,87 cm
Diepte
11,49 cm
Polssteun
Nee
Kleur
Wit
Gewicht
390 g

Dit wordt 'm

Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok AZERTY
Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok AZERTY
149,-
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen