The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Apple Pencil Punten (4 stuks)

29,99
Op voorraad
Nog sneller op te halen
29,99
Op voorraad
Nog sneller op te halen

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Aantal styli
0
Penfunctionaliteit
Nee

Omschrijving

Het is altijd handig om een setje extra punten voor je Apple Pencil bij de hand te hebben.

Dit is een origineel Apple accessoire.

Geschikt voor Apple Pencil 1 en Apple Pencil 2.

Het is altijd handig om een setje extra punten voor je Apple Pencil bij de hand te hebben.

Dit is een origineel Apple accessoire.

Geschikt voor Apple Pencil 1 en Apple Pencil 2.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • 4 Pencil punten

Standaard meegeleverd

  • 4 Pencil punten

Belangrijkste eigenschappen

Aantal styli
0
Penfunctionaliteit
Nee

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Gebruiksgemak
9,8
Kwaliteit
9,5
Design
9,8
Mogelijkheden
9,6

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
10/10

100 eh.. punten voor deze 4 punten..

  • Pluspunt 1: de eerste pencilpunt heeft een punt!
  • De tweede trouwens ook.

Na nog geen maand liet ik mijn gloedjenieuwe Apple Pencil 2e gen. vallen. Natuurlijk precies op de punt. Punt kapot. Geen punt meer mee te zetten. Kreeg er een punthoofd van. Stond op het punt om 'm weg te gooien. Maar ik keek gelukkig even op Google en zag dat ze ook los verkocht worden. En de coole jongens van Coolblue hebben die gewoon. Ik heb ze natuurlijk snel nodig. Maken ze geen punt van. Volgende dag netjes langsgebracht. Extra punten: met de fiets! Goed voor het milieu en nog een puntje: geen vervelend busje die de straat blokkeert. Want ik woon precies op een druk punt. Daar kunnen de concurrenten nog een puntje aan zuigen. En ik kon dus snel een punt achter mijn probleem zetten. Alle punten op een stokje: prima punten, snelle service. Tot in de puntjes verzorgd! Punt uit.

  • Yordi vermeulen
  • 15 februari 2019
5 / 5 sterren
10/10

Prima vervangingsartikel

  • Pencil werkt weer als nieuw
  • Volgende dag in huis
  • Geen

Mijn pencil was gevallen en de punt was beschadigd. Was even bang dat ik een nieuwe pencil moest kopen. Probleem was weer opgelost met een punt van 6 euro. Hij is weer als nieuw.

  • Johan van de werken
  • 15 mei 2019
5 / 5 sterren
10/10

Helemaal top!

  • Zijn precies hetzelfde als de geleverde bij de apple pencil
  • Makkelijk te verwisselen
  • Het is jammer dat je er 4 in 1 keer moet kopen

Eens in de zoveel tijd behoor je de tip van je pencil te vervangen en mijn pencil was zo ver. Coolblue heeft er voor gezorgd dat ik na één dag weer verder kon met mijn pencil.

  • Amber schut
  • 2 maart 2018
5 / 5 sterren
10/10

Goed maar duur product

  • Goede kwaliteit punten met goede afwerking
  • Nog steeds erg prijzig

Goede penpunt ter vervanging van oude penpunteb. Stukken beter dan een B merk (deze hebben soms zo’n slechte afwerking dat ze krassen kunnen geven op het scherm). Wel erg duur naar verhouding.

  • J b
  • 10 februari 2019
5 / 5 sterren
9,5/10

Beste puntjes voor de pencil

  • Gaan erg lang mee
  • Beetje aan de prijzige kant

Ze gaan goed lang mee. Half jaar zeker. Je moet ze alleen niet op de punt laten stuiteren :)

  • Bertrand sabas
  • 16 april 2019
5 / 5 sterren
10/10

Super

  • Doen wat ze moeten doen
  • Prijzig

Mijn punt was compleet versleten, en wat voelt het dan weer prettig om een gladde punt te hebben!

  • Jens
  • 18 september 2019
5 / 5 sterren
10/10

Top

  • makkelijk te vervangen

Super fijn dat ik niet direct een nieuwe Ipencil hoef te kopen. Met deze nieuwe punt is mijn pencil weer als nieuw :)

  • Wietske westra
  • 18 augustus 2021
4.5 / 5 sterren
8,5/10

Fijn om op voorraad te hebben.

  • Werkt prima
  • Makkelijk te vervangen

Als het nodig is zijn de punten snel en makkelijk te vervangen

  • Jester nynke
  • 7 april 2021
5 / 5 sterren
10/10

Pencil snel gerepareerd na stuiter op punt

  • Snel verwisselbaar
  • Pencil werkt weer als nieuw
  • Relatief duur puntje

Vond het wel een prijzig puntje, maar als je pencil het niet meer doet moet je wat

  • Henk
  • 6 mei 2021
4.5 / 5 sterren
9,0/10

Fijn dat de punten los te koop zijn

  • Fijn dat er losse punten te loop zijn
  • Ietwat prijzig

Nadat mijn apple pencil opeens stopte met naar behoren werken was ik bang dat het bij de pen zelf lag, gelukkig ben ik bij de Coolblue in Tilburg fantastisch geholpen door een medewerker en kwamen we erachter dat het niet meer naar behoren werken van de pen kwam doordat de punt versleten was. Daarom deze set aangeschaft, fijn dat de punten los te koop zijn. Daarnaast vind ik het persoonlijk fijn dat er meteen meerdere punten inzitten, aangezien ik mijn pen dagelijks wel zo'n 6 uur per dag gebruik verslijt de punt snel en zo weet ik dat ik indien mijn apple pencil weer problemen geeft ik altijd een extra punt in huis heb!

  • Calle van laar
  • 14 december 2019
5 / 5 sterren
10/10

100 eh.. punten voor deze 4 punten..

  • Pluspunt 1: de eerste pencilpunt heeft een punt!
  • De tweede trouwens ook.
  • Puntje bij paaltje: nummer 3 en 4 zijn ook voorzien van een punt.

Na nog geen maand liet ik mijn gloedjenieuwe Apple Pencil 2e gen. vallen. Natuurlijk precies op de punt. Punt kapot. Geen punt meer mee te zetten. Kreeg er een punthoofd van. Stond op het punt om 'm weg te gooien. Maar ik keek gelukkig even op Google en zag dat ze ook los verkocht worden. En de coole jongens van Coolblue hebben die gewoon. Ik heb ze natuurlijk snel nodig. Maken ze geen punt van. Volgende dag netjes langsgebracht. Extra punten: met de fiets! Goed voor het milieu en nog een puntje: geen vervelend busje die de straat blokkeert. Want ik woon precies op een druk punt. Daar kunnen de concurrenten nog een puntje aan zuigen. En ik kon dus snel een punt achter mijn probleem zetten. Alle punten op een stokje: prima punten, snelle service. Tot in de puntjes verzorgd! Punt uit.

  • Yordi vermeulen
  • 15 februari 2019
5 / 5 sterren
10/10

Prima vervangingsartikel

  • Pencil werkt weer als nieuw
  • Volgende dag in huis
  • Geen

Mijn pencil was gevallen en de punt was beschadigd. Was even bang dat ik een nieuwe pencil moest kopen. Probleem was weer opgelost met een punt van 6 euro. Hij is weer als nieuw.

  • Johan van de werken
  • 15 mei 2019
5 / 5 sterren
10/10

Helemaal top!

  • Zijn precies hetzelfde als de geleverde bij de apple pencil
  • Makkelijk te verwisselen
  • Het is jammer dat je er 4 in 1 keer moet kopen

Eens in de zoveel tijd behoor je de tip van je pencil te vervangen en mijn pencil was zo ver. Coolblue heeft er voor gezorgd dat ik na één dag weer verder kon met mijn pencil.

  • Amber schut
  • 2 maart 2018

Specificaties

Product

Artikelnummer
792811
Fabrikantcode
MLUN2ZM/A
Merk
Apple
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Fysieke eigenschappen

Materiaal
Kunststof
Kleur
Wit

Styli eigenschappen

Aantal styli
0
Penfunctionaliteit
Nee
Capacitive Stylus
Nee
Gemaakt voor merk
Apple
Compatibel met producttype
Tablet
Geschikt voor model
Apple Pencil

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Dit wordt 'm

Apple Pencil Punten (4 stuks)
Apple Pencil Punten (4 stuks)
29,99
Op voorraad