The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer

Type hometrainer

Voor interactieve basistrainingen
Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer
Flow Fitness Stelvio Pro i

Bescherm je vloer en hometrainer met een trainermat

49,99
459,-
Morgen geleverd
459,-
Morgen geleverd

Bescherm je vloer en hometrainer met een trainermat

49,99


Alternatieven


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een revalidatie hometrainer.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Maximale gebruikersgewicht
135 kg
Maximale gebruikerslengte
200 cm
Ergometer
Ja
Gewicht vliegwiel
10 kg
Weerstand verstelling
Elektronisch

Plus- en minpunten

Volgens onze Hometrainerspecialist
  • Dankzij de iConsole app breid je trainingen uit en krijg je meer inzicht in je resultaten.
  • Je start snel een training die bij jouw doel past dankzij de 24 vooraf ingestelde trainingsprogramma's.
  • Tijdens de training houd je je hartslag in de gaten met de ingebouwde hartslagsensoren.
  • Je bergt de hometrainer niet compact op omdat het apparaat niet inklapbaar is.
Productspecialist Hometrainers

Omschrijving

Revalideer van een blessure en verbeter je conditie met de Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer. De hometrainer heeft maar liefst 20 trainingsprogramma's en 32 weerstandniveaus. Hierdoor bouw je in kleine stapjes je fitheid op. Als je behoefte hebt aan meer variatie, verbind je de hometrainer via bluetooth met de iConsole app. Hiermee fiets je routes over de hele wereld en race je tegen andere gebruikers. Ook hou je jouw trainingsresultaten nauwkeurig bij. Met de handpulssensoren op het stuur wordt je hartslag gemeten. Al je trainingswaarden zie je vervolgens terug in een overzicht op het scherm. Heb je geen behoefte aan het zien van je trainingsgegevens? Zet dan de tablethouder op het stuur en kijk naar je favoriete serie of film.

Let op: je moet dit product na ontvangst zelf in elkaar zetten.

Revalideer van een blessure en verbeter je conditie met de Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer. De hometrainer heeft maar liefst 20 trainingsprogramma's en 32 weerstandniveaus. Hierdoor bouw je in kleine stapjes je fitheid op. Als je behoefte hebt aan meer variatie, verbind je de hometrainer via bluetooth met de iConsole app. Hiermee fiets je routes over de hele wereld en race je tegen andere gebruikers. Ook hou je jouw trainingsresultaten nauwkeurig bij. Met de handpulssensoren op het stuur wordt je hartslag gemeten. Al je trainingswaarden zie je vervolgens terug in een overzicht op het scherm. Heb je geen behoefte aan het zien van je trainingsgegevens? Zet dan de tablethouder op het stuur en kijk naar je favoriete serie of film.

Let op: je moet dit product na ontvangst zelf in elkaar zetten.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Maximale gebruikersgewicht
135 kg
Maximale gebruikerslengte
200 cm
Ergometer
Ja
Gewicht vliegwiel
10 kg
Weerstand verstelling
Elektronisch

Aanbevolen combinatie

Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer
Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer
Inbegrepen accessoires
Hartslagsensor Hartslagsensor
Krijg tijdens het trainen een betrouwbare hartslagmeting.
Smartwatch Smartwatch
Houd je prestaties en gezondheid bij tijdens het sporten.
Trainermat Trainermat
Bescherm je fitness apparaat en vloer tegen beschadigingen.
5% korting
op de accessoires op het accessoire
944,99 920,69
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Fijne hometrainer met veel (digitale) mogelijkheden

    Martine | 6 januari 2018 | Type hometrainer: Voor interactieve basistrainingen

    • Alleen te monteren
    • Fietst soepel
    • Prettig zadel
    • Toffe apps om mee te koppelen
    • Adapter aansluiting aan de achterzijde
    • Wiebelige stuurkolom

    De hometrainer werd keurig op tijd bezorgd en naar de eerste verdieping getild, de oude fiets werd meegenomen. In ongeveer een uurtje heb ik de hometrainer in elkaar kunnen zetten.
    De montage-handleiding is zeer duidelijk en de schroeven en gereedschappen zijn goed verpakt en genummerd. Hier en daar was een extra hand fijn geweest, vooral bij het installeren van de stuurkolom en het stuur zelf. Al met al, goed alleen te doen.

    Na installatie vond ik de hometrainer wel nog wat wiebelig bij de stuurkolom, naar mijn idee heb ik alle bouten goed aangedraaid. De adapter aansluiting zit aan de achterkant wat ik erg onlogisch vind, nu moet het snoer langs de fiets om bij een stopcontact te komen. Ook is het snoer niet heel lang, zo’n 1,5 tot 2 meter.

    Ik heb vrij bewust gekozen voor een hometrainer met een lage instap, hier heb ik helaas bij deze fiets weinig aan. Doordat ik niet heel lang ben en het zadel dus vrij laag staat, wordt de lage instap gebruiken een soort van limbodansen onder het stuur door. Dit kan ook aan mijn omvang liggen, misschien dat het na meer fietsen beter gaat.

    De hometrainer is gemakkelijk in te stellen en de computer logisch in gebruik. Hij trapt soepel weg en bij een verhoging van de weerstand gaat dit geleidelijk wat erg prettig is. De hartslagsensor geeft steeds ongeveer dezelfde meting als mijn Apple watch en is dus redelijk nauwkeurig.

    Wanneer je de tablethouder gebruikt om tijdens het fietsen te netflixen, YouTuben of het maken van sudoku’s, kan je niet zien wat je presteert, dat is jammer maar ik moet ik eerlijk zeggen dat ik ook niet zou weten hoe het beter kan.

    De tablethouder is natuurlijk bedoelt voor het gebruiken van vet coole apps. Zodra je daarmee aan de slag wilt, moet je de handleiding uit het raam gooien (tenminste wat betreft Apple producten). Volgens de handleiding moet je eerst het apparaat koppelen met je iPad/iPhone via instellingen en dan Bluetooth, sla deze stap over en download gelijk de app die je wilt gebruiken. Je fiets zal namelijk onvindbaar zijn tussen de Bluetoothapparaten.
    De kinomap fitness app vind ik vooralsnog de leukste, download niet zoals ik, de kinomap trainer, die doet het niet in combinatie met deze fiets. En je dacht dat je een hometrainer had gekocht? Dus niet, selecteer bij het toevoegen van een apparaat de exercise bike.

    Hoewel ik kan begrijpen dat de handleiding in het boekje niet up-to-date is, vind ik het jammer dat ook op de site van flow fitness niet een aangepaste handleiding te vinden is voor de Bluetoothconnectie en apps. Ik ben er onnodig lang mee aan het prutsen geweest.

    Martine | 6 januari 2018 | Type hometrainer: Voor interactieve basistrainingen
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Goede kwaliteit hometrainer

    SC | 24 oktober 2017 | Type hometrainer: Voor interactieve basistrainingen

    • Staat stabiel en maakt weinig geluid
    • Verschillende sportprogrammas
    • Mooi design
    • Slank model, neemt niet veel ruimte in beslag
    • Montage van sommige onderdelen ging wat lastig. Handig om met 2 personen te doen

    Ik ben tevreden met deze aanschaf. Het is een moderne hometrainer die verschillende voorgeprogrammeerde programma's heeft, zodat het trainen kan worden afgewisseld. De hometrainer heeft een strak design en neemt niet veel ruimte in beslag, zodat deze ook goed in een wat kleinere kamer past. Hij maakt weinig geluid en staat stabiel.

    SC | 24 oktober 2017 | Type hometrainer: Voor interactieve basistrainingen
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Prima hometrainer

    Emile Willems | 17 maart 2018 | Type hometrainer: Voor interactieve basistrainingen

    • Mooi toestel
    • De trainingsmogelijkheden
    • Kinomap fitness

    Het toestel werd gemonteerd door de firma De Gier. Dit was mogelijk door een gratis voucher bijgevoegd bij de aankoop. De montage op zich is niet zeer moeilijk maar het vraagt tot wat studiewerk. Zal wel afhangen van persoon tot persoon De montage kon reeds de dag na de levering door een Nederlandse firma
    Het is een mooi toestel dat zeer vakkundig werd geïnstaleerd . Er is een revieuw waarin sprake is van het feit dat de stuurstang wiebelt. Hier geen probleem
    Het gebruik is zeer eenvoudig en geeft alle mogelijke inlichtingen zoals gereden tijd, afstand e.d. De hartslagmeter is nogal wispelturig en verspringt soms van 72 slagen naar 115. Mijnj Fitbit horloge geeft dan wel 72 hartslagen aan. Indien je hem gebruikt hou daar rekening meer.
    Er zijn ook bijkomende traininginstellingen mogelijk.
    Dat is ietsje meer ingewikkeld maar niet onoverkomelijk.
    De Kinomap Fitness app is zeer leuk maar gezien de weinige video's die gratis ter beschikking zijn eigenlijk niet dermate interessant
    Een abonnement is zeer duur bv 60€ voor een jaarabonnement
    Vermits wij met twee personen hem gebruiken dienen zadelhoogte en stuurinclinatie aangepast te worden. Gaat zeer vlot. Pluspunt.
    Kortom: een degelijk en gebuiksvriendelijk toestel. Stelt niet teleur

    Emile Willems | 17 maart 2018 | Type hometrainer: Voor interactieve basistrainingen
  • 3 / 5 sterren
    6,4/10
    Prijs/Kwaliteit valt tegen, maar doet het uiteindelijk
    • Als hij eenmaal staat en aan gaat doet hij het verder prima
    • Stabiliteit en mogelijkheden zijn uitstekend
    • Weinig geluid
    • prijs / kwaliteit verhouding
    • Fabricage fouten

    Blijkbaar zat de kwaliteitscontrole in de fabriek even aan de koffie toen dit product langskwam, want bij het monteren bij mij thuis komen enkele fabricagefouten aan het licht die voorkomen hadden kunnen worden.

    Hieronder een opsomming van de ‘fouten’:
    - Op de communicatiekabel door de stuurbuis zijn de meerpolige stekkertjes verkeerd om gemonteerd waardoor de kleuren van de ongeveer 8 draadjes niet doorlopen.
    - Deze stekkertjes op de kabel zijn van dusdanig slechte kwaliteit dat je ze ook nog eens heel makkelijk verkeerd in elkaar schuift
    - De zadelbuis verstelknop kan maar een heel klein stukje in het frame worden gedraaid vanwege een kapotte schroefdraad in het frame. Hierdoor kan de zadelhoogte niet goed worden vastgezet want de pin komt niet ver genoeg in de zadelbuis wat resulteert in het plotseling naar beneden schieten van het zadel tijdens een oefening.
    - Wat minder erg: de handleiding kent vwb de pedalen alleen links, ook als ze rechts bedoelen

    Uiteindelijk de issues opgelost, zelf de stekkertjes vervangen door deugdelijke exemplaren en de schroefdraad in het frame opnieuw getapt waardoor de zadel verstelknop 5 mm verder erin kan worden gedraaid.
    Ik had eigenlijk het apparaat terug moeten sturen (zeker gezien de schroefdraad in het frame), maar geen zin in in deze Corona-tijd en de doos was al weg gegooid direct nadat ik alle spullen eruit had gehaald.
    Wel een kleine kater betreffende de ontvangen kwaliteit als je bedenkt dat je meer dan 400 Euro neerlegt voor een apparaat waarin ze Ali Express stekkertjes van een halve cent gebruiken.

    Maar wat belangrijker is: Het apparaat werkt nu, en ik heb al tot volle tevredenheid een paar uur erop gezeten !!
    Doet nu gewoon prima waar ik hem voor heb gekocht en daar gaat het om toch ?

    Eric | 25 maart 2020 | Type hometrainer: Voor interactieve basistrainingen
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Value for money
    • veel programma's
    • lage instap
    • garantie aan huis
    • trapt soepel
    • trainen met apps
    • zelf monteren

    hometrainer is beter dan verwacht. Veel programma's, makkelijke bediening, tablethouder (trainen met apps moet ik nog uitproberen) en je kan er flink op tekeer gaan. Gewoon een degelijk product.

    Freek | 3 november 2017 | Type hometrainer: Voor interactieve basistrainingen
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een goed product voor een goede prijs
    • Stabiliteit
    • Apps beschikbaar
    • Neemt weinig ruimte in

    Het wijst zich vanzelf en mocht je iets wil nakijken een duidelijke handleiding in het Nederlands.
    Heeft veel mogelijkheden.

    J.D. Troost | 10 mei 2018 | Type hometrainer: Voor interactieve basistrainingen
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Maakt fietsen gevarieerd en leuk.
    • Prijs-kwaliteit
    • Gebruiksgemak voor het instellen van programma's .
    • Aansluitmogelijkheden toepassingen zoals Kinomap via iPad.
    • Je kan variëren tussen de eigen programma's en de Kinmap mogelijkheden en zo een gevarieerd fitness programma uitrollen.

    Deze hometrainer zit perfect goed qua prijs, kwaliteit en flexibiliteit.

    Hilde | 17 mei 2018 | Type hometrainer: Voor interactieve basistrainingen
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Stabiel
    • Prijs/kwaliteit
    • Ziet er goed uit
    • Montage

    Stevige hometrainer met vele opties. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

    Mark Wieleman | 20 juni 2018 | Type hometrainer: Voor interactieve basistrainingen
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Krachtige hometrainer voor een gemiddeld budget
    • Werkt super met de Kinomap app!
    • Snel en handig te monteren

    De hometrainer maakt weinig geluid in gebruik. samen met Kinomap app kan je in groepsverband fietsen of een individuele training doen. Super leuk!

    Sven Breunig | 2 april 2020 | Type hometrainer: Voor interactieve basistrainingen
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Mooi robust apparaat, eenvoudige bediening, stevige workout.
    • Eenvoudig met telefoon of tablet te verbinden
    • Mooie gratis apps verkrijgbaar
    • Intensieve workouts mogelijk
    • Eenvoudig monteren

    Ik was op zoek naar een goeie trainingsmogelijkheid voor de winter als alternatief voor wielrennen. Dus een robuust apparaat waar je je flink op kunt uitleven. Maar ook de mogelijkheid om verbinding te maken met telefoon apps om je voortgang te tracken en liefst ook door virtuele landschapjes te fietsen (met automatische aanpassing van weerstand). Dit apparaat beantwoordt daar allemaal prima aan.

    Roy Niekerk | 13 december 2019 | Type hometrainer: Voor interactieve basistrainingen

Specificaties

Product

Artikelnummer
793520
Fabrikantcode
FFC17301
Merk
Flow Fitness
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service

Fysieke eigenschappen

Type hometrainer
Hometrainer
Kleur
Zwart
Hoogte
143 cm
Breedte
52 cm
Diepte
92 cm
Gewicht
39 kg
Maximale gebruikersgewicht
135 kg
Maximale gebruikerslengte
200 cm
Lage instap
Ja
Ventilator aanwezig
Nee
Verstelbaar zadel
Ja
Richting verstelbaar zadel
Verticaal & Horizontaal
Materiaal
Kunststof, Metaal
Transportwielen
Ja
Type aandrijfsysteem
V-aandrijfriem
Inklapbaar
Nee
Bidonhouder
Ja
Verstelbaar stuur
Ja
Tablethouder
Ja
Vliegwiel
Ja
Gewicht vliegwiel
10 kg
Bouwkwaliteit
Middenklasse

Trainingsmogelijkheden

Max gebruik per dag
4 uur
Type weerstand
Magneetrem
Ergometer
Ja
Minimaal vermogen (W)
10 W
Maximaal vermogen (W)
350 W
Gebruiksintensiteit
Regelmatig
Aantal weerstandniveaus
32
Weerstand verstelling
Elektronisch
Weerstand verstelling via
Stuurcomputer
Trainingsprogramma's mogelijk
Ja
Max aantal vooraf ingestelde programma's
24
Handmatige trainingsprogramma's
Ja
Trainingprogramma's beschikbaar via
Voorgeïnstalleerd
Hartslaggestuurd
Ja
Hartslagsensor
Ingebouwde handpulssensor
Hartslagprogramma
Ja
Aantal hartslagprogramma's
4
Gecodeerde hartslagsensor
Nee
Moment van hartslagmeting
Op aanvraag
Geheugen (aantal personen)
4 personen

Montage

Aantal personen nodig voor montage
1 persoon
Gemiddelde montagetijd
40 min
Montagecomplexiteit
Zeer eenvoudig
Waterpas instelbaar
Ja

Connectiviteit

Data overdracht functie
Ja
Bluetooth
Ja
Compatibel met besturingssysteem
Android, iOS
Compatibel met smartphone / apps
Ja
Bediening via app
Nee
Wifi ingebouwd
Nee

Display

Schermtype
LCD
Ingebouwd scherm
Ja
Touchscreen
Nee
Kleurenscherm
Ja
Displayweergave
Afstand, Calorieverbruik, Hartslag, Slagen per minuut (RPM), Snelheid, Tijd
Kantelbaar
Ja
Achtergrondverlichting scherm
Ja

Speakers

Ingebouwde luidsprekers
Nee

Dit wordt 'm

Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer
Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer
Type hometrainer: Voor interactieve basistrainingen
459,-
Morgen geleverd

Bescherm je vloer en hometrainer met een trainermat

49,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen