The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


GoPro Shorty

32,99
Beperkte voorraad, bestel snel
32,99
Beperkte voorraad, bestel snel

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type statief
Ministatief
Compatibel met producttype
Action camera's
Werkhoogte
22,7 cm
Gewicht
64 g
Ingeklapte lengte
11,7 cm

Plus- en minpunten

Volgens onze statiefspecialist
  • De GoPro Shorty gebruik je als grip en als ministatief.
  • Door de variabele lengte creëer je verschillende invalshoeken.
  • Met 22,7 centimeter is de Shorty slecht geschikt voor selfies van grote groepen.
Productspecialist statieven

Omschrijving

De GoPro Shorty is een ministatief en handgreep in 1. Deze korte grip heeft een compact formaat waardoor je hem eenvoudig meeneemt. Je verstelt de Shorty op ieder moment van een grip van 11 centimeter naar een driepotig ministatief van 2,7 centimeter. Zo gebruik je de Shorty uit de losse pols of zet je hem op een vlakke ondergrond neer.

De GoPro Shorty is een ministatief en handgreep in 1. Deze korte grip heeft een compact formaat waardoor je hem eenvoudig meeneemt. Je verstelt de Shorty op ieder moment van een grip van 11 centimeter naar een driepotig ministatief van 2,7 centimeter. Zo gebruik je de Shorty uit de losse pols of zet je hem op een vlakke ondergrond neer.

Belangrijkste eigenschappen

Type statief
Ministatief
Compatibel met producttype
Action camera's
Werkhoogte
22,7 cm
Gewicht
64 g
Ingeklapte lengte
11,7 cm

Aanbevolen combinatie

GoPro Shorty
GoPro Shorty
Inbegrepen accessoires
Snelkoppelplaatje
Snelkoppelplaatje
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
57,98 56,73
Morgen geleverd

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    'Zwitsers zakmes' voor je GoPro

    Elias | 20 april 2018

    • Formaat
    • Veelzijdigheid
    • Geen polsband
    • Prijs/kwaliteit verhouding

    Dit is wat mij betreft een essentieel accessoire bij je GoPro. Het levert drie belangrijke functies (vasthouden, selfiestok en tripod) in een formaat waarmee de GoPro nog steeds even klein en handzaam is. De hoofdprijs die GoPro hiervoor vraagt wordt helaas niet gerechtvaardigd door het gebruikte materiaal. Dit is gewoon rammelend plastic (vervelend voor geluidsopnamen), met een glad oppervlak waardoor hij makkelijk uit je hand glijdt. Een polsband voor de veiligheid was daarom prettig geweest. Desondanks voelt het plastic wel stevig aan. Ik heb nog niets vergelijkbaars qua functionaliteit/formaat kunnen vinden, daarom zeker een aanrader.

    Elias | 20 april 2018
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Aanrader

    Calvin ter Haar | 30 november 2019

    • Compact formaat
    • Meerdere functies
    • Door het compacte formaat is de tripod niet zo stabiel

    Hij is handig om mee te nemen door het compacte formaat. Dit is al 2 jaar mijn meestgebruikte accessoire.

    Calvin ter Haar | 30 november 2019
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Ben (nog) niet overtuigd

    Rein | 16 april 2019

    • Klein
    • Licht
    • Wel heel "plastic-achtig"
    • Prijs-kwaliteit verhouding is scheef

    Gisteren de Shorty ontvangen en vandaag uitgepakt en bekeken.

    Ik zit nu in dubio of ik deze terug zal sturen naar Coolblue of niet.

    - Aan de ene kant is de Shorty precies wat ik zoek; klein en licht.

    - Aan de andere kant knaagt het aan me dat ik voor dit statief een serieus bedrag neer heb moeten leggen. Het is een eenvoudig statief (dat is op zich goed want dat zocht ik) gemaakt van heel licht plastic (ben ik wat minder enthousiast over) wat in mijn beleving niet meer dan € 15 had hoeven kosten. Je betaald echt de premie voor het Gopro merk. Ook heb ik mijn twijfels over hoe lang het heel zal blijven...

    Ben dus helaas nog niet overtuigd.

    Rein | 16 april 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Gemakkelijk in gebruik en past zo in je broekzak
    • Gemakkelijk weg te stoppen in broekzak
    • stabiel
    • tripod
    • voelt een beetje goedkoop aan

    Heel makkelijk monteerbaar en snel weg te stoppen in je broekzak. Ideaal voor een on-the-go experience.

    Jan Welvaert | 12 april 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Zeer handig
    • Stevig
    • Handig
    • Makelijk vervoeren
    • Kleiner dan verwacht

    Zeer makkelijk hanteerbaar, makkelijk in gebruik.

    Joey | 23 juli 2019
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Handig en compacte tripod
    • Compact
    • Goede kwaliteit

    Erg fijne tripod/ selfiestick

    job wingens | 15 november 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Handig

    Handig, snel en makkelijk toevouwen en opbergen

    Nick Gillekens | 21 september 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    ideaal voor de beginner die niet veel geld wilt uitgeven.
    • Klein maar zeer fijn!
    • pole + tripod ineen
    • grip

    Meegenomen naar london voor citytrip. Prima mee kunnen filmen, en past zo in je broekzak!

    Christian | 26 juli 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    mooie gadget voor de go pro
    • gebruiksgemak
    • lekker klein
    • degelijk

    Prima houder voor de go pro, makkelijk om in je broekzak op te bergen
    en genoeg uitschuifbaar, verder ook als ministatief te gebruiken,
    kortom een prima aankoop

    Nick | 4 juli 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    goede aankoop voor die prijs
    • Klein en compact
    • staat zeer stabiel
    • om de gopro te bevestigen is het soms wat stroef

    zeer compact en makkelijk weg te bergen. staat zeer stabiel op de grond.
    enige min is dat het opsteken van de gopro nog stroef is.

    Sarah Willockx | 13 augustus 2018



Alternatieven

Specificaties

Product

Artikelnummer
794767
Fabrikantcode
AFTTM-001-EA-AST
Merk
GoPro
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Type statief
Ministatief
Materiaal
Kunststof
Type kunststof
Plastic
Flexibele poten
Nee
Toepassing
Action camera's
Gewicht
64 g
Kleur
Grijs
Waterpas inbegrepen
Nee
Compatibel met producttype
Action camera's
Gemaakt voor merk
GoPro

Statiefkop

Statiefkop meegeleverd
Ja
Type statiefkop
GoPro Mount
Snelkoppelplaat
Nee
Arca Swiss snelkoppeling
Nee
Bevestiging statiefkop
Geïntegreerde kop
Draaibereik statiefkop
Geen draaibereik

Statiefpoten

Ingeklapte lengte
11,7 cm
Werkhoogte
22,7 cm
Aantal secties poten
1

Middenzuil

Verwijderbare middenzuil
Nee
Haak voor toevoegen gewicht
Nee
Bevestigingsmethode statief
GoPro Mount

Dit wordt 'm

32,99
Beperkte voorraad, bestel snel


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen