The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Siemens BF550LMR0

In de uitvoering

Instapmodel
Siemens BF550LMR0
Siemens BE555LMS0
449,-
Bekijk het Tweedekans-product van 414,-
Tijdelijk uitverkocht
    • Gratis bezorging tot net over de drempel van je woning Woon je in een appartementencomplex en heb je geen lift? Dan bezorgen we tot en met de 4e verdieping tot jouw voordeur.
    • Gratis oude product meenemen We nemen je oude apparaat graag voor je mee, als hij klaar staat bij je voordeur.
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Inbouw
Type oven / magnetron
Solo magnetron
Inhoud
25 l
Magnetronvermogen
900 W
Gewichtssensor
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze Magnetronspecialist
  • Is met een inhoud van 25 liter groter dan de meeste solo magnetrons.
  • Heeft geen automatische programma's; je kiest dus zelf de juiste instellingen.

Omschrijving

Ontdooien, opwarmen of het bereiden van een gerecht: je doet het met de Siemens BF550LMR0. Deze solo inbouw magnetron heeft een inhoud van 25 liter en is daardoor voornamelijk geschikt voor kleinere gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een diepvriesmaaltijd of een kant-en-klaarmaaltijd. Met de draaiknoppen kies je nauwkeurig de juiste magnetronstand en bereidingstijd voor jouw gerecht. Dankzij zijn compacte formaat en openingsrichting van de deur plaats je deze magnetron ook makkelijk in een hoge kast. Zo heb je bijna altijd een plekje in je keuken voor dit apparaat.

Ontdooien, opwarmen of het bereiden van een gerecht: je doet het met de Siemens BF550LMR0. Deze solo inbouw magnetron heeft een inhoud van 25 liter en is daardoor voornamelijk geschikt voor kleinere gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een diepvriesmaaltijd of een kant-en-klaarmaaltijd. Met de draaiknoppen kies je nauwkeurig de juiste magnetronstand en bereidingstijd voor jouw gerecht. Dankzij zijn compacte formaat en openingsrichting van de deur plaats je deze magnetron ook makkelijk in een hoge kast. Zo heb je bijna altijd een plekje in je keuken voor dit apparaat.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Inbouw
Type oven / magnetron
Solo magnetron
Inhoud
25 l
Magnetronvermogen
900 W
Gewichtssensor
Nee

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Simplicity is complexity resolved

    Richard RH | 10 december 2018 | In de uitvoering: Instapmodel

    • Vlak oppervlak, makkelijk schoon te houden
    • 2 basis draaiknoppen
    • Ruime binnenkant met 25L
    • Verlichting binnenzijde
    • Actieve koeling
    • Ietwat onnauwkeurige timer voor korte tijden

    Soms moet een magnetron gewoon doen waar deze voor bedoeld is.
    Geen veelzijdige menu's waar je uren in kunt verdwalen en de komende jaren nog steeds de handleiding op moet naslaan, terwijl je alleen je kopje chocomel wilde warmen.

    Eenvoud is wat deze magnetron siert, twee simpele draaiknoppen. 1 voor het vermogen en 1 voor de tijdsduur.
    Eigenlijk de ouderwetse magnetron in een modern jasje.
    De actieve koeling die via de bovenzijde de restwarmte naar buiten blaast is in deze prijsklasse toch wel een plus.
    Zo wordt je chocola in je voorraadkastje erboven geen onbedoelde chocomel.

    Richard RH | 10 december 2018 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    heel goed

    Martha Mertens | 15 februari 2019 | In de uitvoering: Instapmodel

    • gemakkelijk te gebruiken
    • cijfers zwart op zwart

    Met waar ik het voor gebruikt is het voldoende en simpel

    Martha Mertens | 15 februari 2019 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    een TOP product

    rachel ramdin | 1 mei 2020 | In de uitvoering: Instapmodel

    is makkelijk in de bediening. ook voor kinderen. En het is qua inhoud GROOT en warmt super snel op!

    rachel ramdin | 1 mei 2020 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    Mooi, simpel en zeer efficiënt
    • Heel gemakkelijk te installeren
    • Design
    • Simpel en efficiënt

    Mooi, simpel en zeer efficiënt

    Ivan Gilson | 12 mei 2020 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Prima magnetron voor primaire functies
    • gemakkelijk te installeren
    • Ziet er mooi uit
    • geen digitale tijdsaanduiding
    • Bedieningsknoppen kunnen niet worden verzonken zodat een egaal oppervalk ontstaat

    Prima prijs/kwaliteitsverhouding

    Corne de Goeij | 19 maart 2018 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Eenvoudig te bedienen
    • Past perfect in de kast
    • Veel geld
    • Geen timer

    Veel geld, geen timer, weinig opties

    Mathille Galle | 24 december 2018 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 3 / 5 sterren
    5,6/10
    Een mooie en degelijke, maar net iets te simpele magnetron.
    • Strakke vormgeving
    • Geen tierlantijnen
    • Tijd met draaiknop niet nauwkeurig in te stellen

    Het bedieningsgemak is simpel en er zijn weinig zaken om rekening meet te houden. Inbouwen is een peuleschil. Alleen de tijd is niet nauwkeurig in te stellen. Dat is echt jammer.

    Bas Meijer | 29 juni 2018 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Goed toestel

    Voldoet aan de verwachtingen

    Dirk Hellemans | 1 augustus 2021 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Is niet echt handig
    • Mooi om te zien
    • Deur knopje is niet handig
    • Zonder display is niet makkelijk

    Met die knopje kan je deur niet makkelijk openen

    a kaur | 11 november 2018 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prachtig

    Mooi om in te bouwen

    Hans Wassink | 21 mei 2020 | In de uitvoering: Instapmodel

Bescherm je Magnetron

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Siemens BF550LMR0

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (17,98 per jaar) 89,90

Specificaties

Product

Artikelnummer
794804
Fabrikantcode
BF550LMR0
Merk
Siemens
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Bij jou thuis

Algemene kenmerken

Plaatsing apparaat
Inbouw
Nishoogte
38 - 38,2 cm
Nisbreedte
56 - 56,8 cm
Nisdiepte
55 cm
Zacht sluitende deur
Nee
Geschikt voor IKEA keukens
Ja
Geschikt voor IKEA METOD keukens
Ja
Geschikt voor IKEA FAKTUM keukens
Nee

Fysieke kenmerken

Hoogte
38,2 cm
Breedte
59,4 cm
Diepte
38,8 cm
Maximale interne diameter
32,3 cm
Interne afmetingen: hoogte
20,8 cm
Interne afmetingen: breedte
32,8 cm
Interne afmetingen: diepte
36,9 cm
Gewicht
19 kg
Inhoud
25 l
Kleur
Zwart
Materiaal voorzijde
Roestvrijstaal
Materiaal wanden binnenzijde
Roestvrijstaal
Openingsrichting
Linksdraaiend
Diameter draaiplateau
32,5 cm
Uitschakelbaar draaiplateau
Nee
Materiaal draaiplateau
Glas
Manier van openen
Drukknop
Draaiplateau
Ja
Inschuifhoogtes
Nee
Als beste getest
Nee
Bouwkwaliteit
Basisklasse
Bereidingskwaliteit
Basisklasse