The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gigaset SL450A Duo Zwart

In de uitvoering

2 handsets met antwoordapparaat
Gigaset SL450A Zwart
Gigaset SL450A Zwart + Gigaset Repeater HX
Gigaset SL450A Duo Zwart
189,-
Nog maar 1 op voorraad, bestel snel
Nog sneller op te halen
189,-
Nog maar 1 op voorraad, bestel snel
Nog sneller op te halen

Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een zakelijke vaste telefoon met 2 handsets.
Coolblue's keuze

Beknopte specificaties

Aantal handsets meegeleverd
2
Antwoordapparaat
Ja
Nummerherkenning
Ja
Extra grote toetsen
Nee
Telefoonboek
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze Vaste telefoonspecialist
  • Het geïntegreerde antwoordapparaat neemt tot 55 minuten aan berichten op.
  • In het ruime telefoonboek sla je tot 500 contacten op.
  • Verbind een hoofdtelefoon met het toestel via Bluetooth, zodat je tijdens het bellen kan rondlopen.
  • Het is niet mogelijk om via VoIP te bellen met dit toestel.
Productspecialist Vaste telefoons

Omschrijving

De stijlvolle Gigaset SL450A gebruik je zowel thuis als op kantoor. In het telefoonboek kun je 500 contacten met elk 3 nummers kwijt. Liever de handen vrij tijdens het bellen? Verbind via bluetooth een headset aan de telefoon. Alle benodigde informatie lees je af op het 2,4 inch kleurenscherm. Ben je even niet bereikbaar, dan neemt je antwoordapparaat tot 55 minuten aan berichten op.

Let op: met deze telefoon is VoIP bellen niet mogelijk.

De stijlvolle Gigaset SL450A gebruik je zowel thuis als op kantoor. In het telefoonboek kun je 500 contacten met elk 3 nummers kwijt. Liever de handen vrij tijdens het bellen? Verbind via bluetooth een headset aan de telefoon. Alle benodigde informatie lees je af op het 2,4 inch kleurenscherm. Ben je even niet bereikbaar, dan neemt je antwoordapparaat tot 55 minuten aan berichten op.

Let op: met deze telefoon is VoIP bellen niet mogelijk.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,76 MB)
  • Batterijen (2x)
  • Oplader
  • Handset (2x)
  • Basisstation

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,76 MB)
  • Batterijen (2x)
  • Oplader
  • Handset (2x)
  • Basisstation

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Beknopte specificaties

Aantal handsets meegeleverd
2
Antwoordapparaat
Ja
Nummerherkenning
Ja
Extra grote toetsen
Nee
Telefoonboek
Ja

Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Geluidskwaliteit
9,2
Installatiegemak
9,3
Gebruiksgemak
9,2
Design
9,3
Mogelijkheden
9,2

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
10/10

Zeer tevreden met deze compleet nieuwe telefonie aanschaf

  • mooi klein toestel
  • gemakkelijk in te stellen
  • minpunt

Wij gebruiken nu in ons bedrijf de SL450A Duo met totaal 6x SL450|HX toestel en met 3x de Dect 2.0 reapeater, die zelfs op dit basisstation tot 6 reapeaters uit te breiden is en hebben overal een heel goed bereik binnen en buiten±3000m²

  • Gonny cox
  • 17 februari 2018
  • In de uitvoering: 2 handsets met antwoordapparaat
5 / 5 sterren
10/10

Degelijk toestel wat goed in de hand ligt.

  • Solide
  • handig
  • kostprijs

Degelijk toestel wat goed in de hand ligt.

  • Jan l.
  • 1 februari 2018
  • In de uitvoering: 1 handset met antwoordapparaat
4 / 5 sterren
8,4/10

Blij mee!

  • te koppelen met een Blue Tooth headset van Sennheiser

Omdat ik nu met een Blue Tooth headset kan bellen op de vaste lijn.

  • Saskia
  • 23 januari 2018
  • In de uitvoering: 2 handsets met antwoordapparaat
5 / 5 sterren
9,6/10

Top!

  • Goede verstaanbaarheid: ook bij afnemend gehoor!
  • Goede leesbaarheid van het scherm.
  • Ontgrendelt soms zichzelf door ongewild indrukken ontgrendeltoest wanneer meegedragen in jas- of broekzak.

Vervangt een vorig Siemenstoestel en is nog beter! Maar die ontgrendeltoets blijkt ook nu echter niet steeds betrouwbaar te zijn! Een stap vooruit is de automatische vergrendeling.

  • Willy
  • 5 oktober 2017
  • In de uitvoering: 1 handset met antwoordapparaat
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Een aanrader voor wie een draadloze telefoon zoekt.

  • Batterij gaat lang mee
  • Enkel de later in de woonkamer

Nog niet zo heel lang in gebruik maar tot op heden zeer tevreden over het toestel. Eenvoudige installatie, simpel in gebruik. De geluidskwaliteit van de handset is prima en je kan per contact 3 nummers ingeven.

  • Bart palmkoek
  • 3 maart 2018
  • In de uitvoering: 1 handset met antwoordapparaat
5 / 5 sterren
10/10

Uitstekende telefoon

Prima in gebruik

  • Lute bos
  • 5 november 2017
  • In de uitvoering: 1 handset met antwoordapparaat
4.5 / 5 sterren
8,8/10

Fijn apparaat.

  • prima formaat
  • goed bereik binnenshuis
  • Om te begrijpen hoe je moet instellen is het gebruik van de downloadbare handleiding onontbeerlijk. Er is wel erg veel in te stellen.

Wegens de geluidskwaliteit en fraaie schermpje ben ik er tevreden over.

  • Dick
  • 27 januari 2020
  • In de uitvoering: 2 handsets met antwoordapparaat
5 / 5 sterren
10/10

prima aankoop

Simpel te installeren, plug and play

  • Mh
  • 9 november 2017
  • In de uitvoering: 2 handsets met antwoordapparaat
5 / 5 sterren
10/10

Top Dect telefoon met een mooi design, top gebruiksgemak!

  • Handig
  • Lange batterijduur

Ik ben sinds vele jaren gebruiker van de gigaset systemen,we hebben dan ook 3 telefoons in gebruik, dit is de 4de. Hij is duidelijk een van de duurdere versies, dit merk je aan de afwerkingskwaliteit, de look en feel is perfect. Een duidelijk scherm, een goede batterijduur en een mooie oplaadschaal maken het compleet. Zoals ik aangaf heb ik nu 4 telefoons in gebruik, je kan ze super makkelijk in 1 netwerk hangen waardoor intern bellen een makkie is (zelfs mijn 7j oude dochter kan intern telefoneren), ook doorschakelen en groepsgesprekken worden hierdoor mogelijk. Echt geweldig.

  • Peter salciccia
  • 25 november 2017
  • In de uitvoering: 1 handset met antwoordapparaat
5 / 5 sterren
9,6/10

Super

  • Klein
  • Handig

Produkt valt heel goed mee

  • Cindy nulens
  • 26 juli 2018
  • In de uitvoering: 1 handset met antwoordapparaat
5 / 5 sterren
10/10

Zeer tevreden met deze compleet nieuwe telefonie aanschaf

  • mooi klein toestel
  • gemakkelijk in te stellen
  • minpunt

Wij gebruiken nu in ons bedrijf de SL450A Duo met totaal 6x SL450|HX toestel en met 3x de Dect 2.0 reapeater, die zelfs op dit basisstation tot 6 reapeaters uit te breiden is en hebben overal een heel goed bereik binnen en buiten±3000m²

  • Gonny cox
  • 17 februari 2018
  • In de uitvoering: 2 handsets met antwoordapparaat
5 / 5 sterren
10/10

Degelijk toestel wat goed in de hand ligt.

  • Solide
  • handig
  • professioneel
  • kostprijs

Degelijk toestel wat goed in de hand ligt.

  • Jan l.
  • 1 februari 2018
  • In de uitvoering: 1 handset met antwoordapparaat
4 / 5 sterren
8,4/10

Blij mee!

  • te koppelen met een Blue Tooth headset van Sennheiser

Omdat ik nu met een Blue Tooth headset kan bellen op de vaste lijn.

  • Saskia
  • 23 januari 2018
  • In de uitvoering: 2 handsets met antwoordapparaat

Aanbevolen combinatie


Specificaties

Product

Artikelnummer
795449
Fabrikantcode
GIGNL-SL450ADUO-BLK
Merk
Gigaset
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Algemene eigenschappen

Aantal handsets meegeleverd
2
Nummerherkenning
Ja