The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Bosch HBA578BS0

In de uitvoering

Met zelfreiniging en automatische programma's
Bosch HBA534BS0
Bosch HBA578BS0
785,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Inbouw
Type oven / magnetron
Solo oven
Inhoud
71 l
Maximale oventemperatuur
275 °C
Magnetronfunctie
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze ovenspecialist
  • Deze oven is dankzij turbo hetelucht geschikt voor het bakken op meerdere niveaus.
  • Met het reinigingssysteem pyrolyse verbrandt de oven al het vuil en vet.
  • Kies wat je wilt bereiden en de oven selecteert de juiste instellingen voor jouw gerecht.
  • De temperatuurregeling is minder precies dan bij een oven met elektronische bediening.
Productspecialist ovens

Omschrijving

Je hoeft de Bosch HBA578BS0 niet schoon te maken door het pyrolyse reinigingsprogramma. De oven reinigt zichzelf en al het vet en vuil verbrandt. Kies voor het bereiden van gerechten uit één van de 30 automatische programma's. Je kip gaart met de juiste bereidingswijze en de juiste tijd, zonder hier zelf over na te denken. Of selecteer één van de 10 verwarmingsmethodes zoals: 3D Hetelucht voor het bakken op meerdere niveaus, de pizzastand voor knapperige pizza's of langzaam garen voor het verder bereiden van een aangebraden stuk varkenshaas. Als je vers gemaakte pizza's klaar zijn, maar je partner of vrienden nog in de file staan, selecteer je de warmhoudfunctie. Zonder verder te garen, blijven de pizza's warm tot etenstijd.

Je hoeft de Bosch HBA578BS0 niet schoon te maken door het pyrolyse reinigingsprogramma. De oven reinigt zichzelf en al het vet en vuil verbrandt. Kies voor het bereiden van gerechten uit één van de 30 automatische programma's. Je kip gaart met de juiste bereidingswijze en de juiste tijd, zonder hier zelf over na te denken. Of selecteer één van de 10 verwarmingsmethodes zoals: 3D Hetelucht voor het bakken op meerdere niveaus, de pizzastand voor knapperige pizza's of langzaam garen voor het verder bereiden van een aangebraden stuk varkenshaas. Als je vers gemaakte pizza's klaar zijn, maar je partner of vrienden nog in de file staan, selecteer je de warmhoudfunctie. Zonder verder te garen, blijven de pizza's warm tot etenstijd.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,43 MB)
  • Braadslede
  • Ovenrooster
  • Installatiemateriaal

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,43 MB)
  • Braadslede
  • Ovenrooster
  • Installatiemateriaal

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Inbouw
Type oven / magnetron
Solo oven
Inhoud
71 l
Maximale oventemperatuur
275 °C
Magnetronfunctie
Nee


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een absolute aanrader

    catharina van Houten | 27 augustus 2019 | In de uitvoering: Met zelfreiniging en automatische programma's

    • Zeer nauwkeurig
    • Simpel bedienbaar
    • Uitstekende kwaliteit
    • Mooi design

    Uitgebreide programmakeuze.

    catharina van Houten | 27 augustus 2019 | In de uitvoering: Met zelfreiniging en automatische programma's
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Gewoon een goed apparaat.

    Frans | 25 december 2017 | In de uitvoering: Met zelfreiniging en automatische programma's

    • Snel warm
    • Makkelijke bediening
    • Zeer makkelijk inbouwen
    • Geen

    Alles prima.

    Frans | 25 december 2017 | In de uitvoering: Met zelfreiniging en automatische programma's
  • 4 / 5 sterren
    7,5/10
    Moderne oven voor dummies

    Tim De Langhe | 27 november 2018 | In de uitvoering: Met zelfreiniging en automatische programma's

    • Gemakkelijk te installeren
    • Grote inhoud
    • Duidelijke knoppen en display
    • Slechts één rooster meegeleverd
    • Boschmerk iets te blinky in vergelijking met de rest (geborsteld metaal)

    Deze oven heeft alle mogelijkheden die een moderne oven moet hebben en is toch gemakkelijk in gebruik.
    Zelf installeren is echt niet moeilijk.
    Jammer dat er maar één rooster wordt meegeleverd.
    Tip: vergeet je oude oven niet vooraf te demonteren. Coolblue neemt hem gratis mee.

    Tim De Langhe | 27 november 2018 | In de uitvoering: Met zelfreiniging en automatische programma's
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    goede oven, maar symbolen voor de bediening slecht leesbaar
    • snel op temperatuur
    • prima oven
    • bediening via kleine symbolen

    Prima oven, snel op temperatuur, mooi gelijkmatig bakken met drie broden erin. Geen klein vlakgril, hadden we kunnen weten, geen ramp. Het grote vlakgril voldoet, maar die kan erg heet, oppassen. De bediening is echt wel wennen. Als je een leesbril nodig hebt is het wennen aan de kleine symbolen als je de eindtijd en de bereidingstijd instelt via de tiptoetsen. Dat geldt ook voor de niet verlichte symbolen van de programmakeuze. Op de vorige Bosch oven die we hadden waren dat verlichte symbolen op de display, op deze oven zijn het in zilverkleur gegraveerde symbolen. Nou ja, over een paar weken weten we niet beter, prima apparaat. De vorige Bosch oven ging 13 jaar mee bij vrijwel dagelijks gebruik, hopelijk deze ook.

    Frans | 10 juni 2018 | In de uitvoering: Met zelfreiniging en automatische programma's

Bescherm je oven

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Bosch HBA578BS0

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (29,98 per jaar) 149,90

Bosch gratis kookboek

Bosch gratis kookboek
Wanneer je tussen 1 oktober 2021 en 30 juni 2022 de Bosch HBA578BS0 aanschaft, kun...
Wanneer je tussen 1 oktober 2021 en 30 juni 2022 de Bosch HBA578BS0 aanschaft, kun je een gratis kookboek aanvragen bij Bosch. Tot 30 juli 2022 kun je jouw actieproduct aanmelden voor de actie van Bosch. Bekijk de actiehandleiding (pdf) voor meer informatie.

Specificaties

Product

Artikelnummer
798155
Fabrikantcode
HBA578BS0
Merk
Bosch
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service

Inbouwmaten

Plaatsing apparaat
Inbouw
Nisbreedte
56 - 56,8 cm
Nishoogte
58,5 - 59,5 cm
Nisdiepte
55 cm
Geschikt voor IKEA METOD keukens
Ja
Geschikt voor IKEA FAKTUM keukens
Ja

Fysieke eigenschappen

Breedte
59,4 cm
Hoogte
59,5 cm
Diepte
54,8 cm
Inhoud
71 l
Interne afmetingen: hoogte
35,7 cm
Interne afmetingen: breedte
48 cm
Interne afmetingen: diepte
41,5 cm
Gewicht
35 kg
Kleur
Zilver
Openingsrichting
Horizontaal
Zacht sluitende deur
Nee
Uitneembare ovendeur
Ja
Telescopische rail
Nee
Materiaal wanden binnenzijde
Emaille

Gebruiksgemak

Reinigingsmethode
Pyrolyse
Automatische kookprogramma's
Ja
Aantal automatische programma's
30
Binnenverlichting
Ja
Kinderbeveiliging
Ja
Standaard meegeleverd
Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel
Gebruiksgemak ovens
Middenklasse

Ovenfuncties

Type oven / magnetron
Solo oven
Magnetron/ovenfuncties
Grill, Oven
Type ovenfuncties
Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte, Pizzastand
Positie grill
Bovengrill
Type hetelucht
Turbo hetelucht
Bereidingskwaliteit
Basisklasse
Aanbevolen voor type eten
Taart bakken, Zelfgemaakte pizza
Minimale oventemperatuur
30 °C
Maximale oventemperatuur
275 °C
Snel voorverwarmen
Ja
Ontdooifunctie
Ja

Bedieningsmogelijkheden

Bedieningsmogelijkheden
Draaiknoppen, Touchscreen
Timer
Ja
Type timer
Elektronisch
Display
Ja
Digitale weergave
Bereidingstijd, Klok, Resttijd, Temperatuur
Taal bedieningspaneel
Symbolen

Stroomvoorziening

Kabellengte
1,2 m
Aansluitwaarde
3600 W
Stekker meegeleverd
Ja
Type stekker meegeleverd
Schuko-/Gardy met aarding (2-polig)

Dit wordt 'm

Bosch HBA578BS0
Bosch HBA578BS0
In de uitvoering: Met zelfreiniging en automatische programma's
785,-
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen