The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


AEG BPS33102ZM

In de uitvoering:

Met volledige zelfreiniging
AEG BES33101ZM
AEG BPS33102ZM

Handig voor bij je oven

59,-
Kies je service
Oven laten inbouwen
34,99
519,-
Morgen geleverd
519,-
Morgen geleverd

Handig voor bij je oven

59,-
Kies je service

Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een heteluchtoven met volledige zelfreiniging.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Inbouw
Type oven / magnetron
Solo oven
Inhoud
72 l
Maximale oventemperatuur
300 °C
Magnetronfunctie
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze ovenspecialist
  • Met het reinigingssysteem pyrolyse verbrandt de oven al het vuil en vet.
  • Dankzij turbo hetelucht bak je gerechten op meerdere niveaus.
  • Met bereidingskwaliteit middenklasse heb je meer mogelijkheden voor het bereiden van gerechten.
  • Na het bereiden van je gerecht schakelt de oven niet automatisch uit.
  • Je bedient de oven minder gemakkelijk door basisklasse gebruiksgemak.
Productspecialist ovens

Omschrijving

De AEG BPS33102ZM is een energiezuinige inbouw oven met energieklasse A+. Dankzij de Hot Air functie circuleert de hete lucht gelijkmatiger door de oven dan met een reguliere heteluchtfunctie. Hierdoor warmt de oven sneller op, zodat je baksels sneller en gelijkmatig garen. Deze functie bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een afname in het energieverbruik. De oven hoeft namelijk minder hard te werken om op temperatuur te komen. Ook schoonmaken is niet langer een tijdrovend karwei: na het bakken kies je voor de pyrolyse functie. De oven reinigt zichzelf door al het vuil en vet te verbranden, zodat jij alleen nog maar het as uit de oven hoeft te vegen.

De AEG BPS33102ZM is een energiezuinige inbouw oven met energieklasse A+. Dankzij de Hot Air functie circuleert de hete lucht gelijkmatiger door de oven dan met een reguliere heteluchtfunctie. Hierdoor warmt de oven sneller op, zodat je baksels sneller en gelijkmatig garen. Deze functie bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een afname in het energieverbruik. De oven hoeft namelijk minder hard te werken om op temperatuur te komen. Ook schoonmaken is niet langer een tijdrovend karwei: na het bakken kies je voor de pyrolyse functie. De oven reinigt zichzelf door al het vuil en vet te verbranden, zodat jij alleen nog maar het as uit de oven hoeft te vegen.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (997,91 KB)
  • Bakplaat
  • Ovenrooster
  • Installatiemateriaal

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (997,91 KB)
  • Bakplaat
  • Ovenrooster
  • Installatiemateriaal

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Inbouw
Type oven / magnetron
Solo oven
Inhoud
72 l
Maximale oventemperatuur
300 °C
Magnetronfunctie
Nee

Aanbevolen combinatie

AEG BPS33102ZM
AEG BPS33102ZM
Inbegrepen accessoires
Ovenschaal
Ovenschaal
Kies alternatief
Bakvorm
Bakvorm
Kies alternatief
Pan
Pan
Kies alternatief
Ovenrooster
Ovenrooster

Extra services voor je oven

5% korting
op de accessoires op het accessoire
816,99 802,09
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Eenvoudig in gebruik.

    J.N. Grutter | 21 maart 2019 | In de uitvoering:: Met volledige zelfreiniging

    • Eenvoudig te installeren
    • Vermogen op type plaatje is hoger dan op de website staat aangeven ca 3600watt
    • Kort aansluitsnoer
    • Aansluitsnoer zit aangesloten op de bovenzijde

    Eenvoudig in gebruik

    J.N. Grutter | 21 maart 2019 | In de uitvoering:: Met volledige zelfreiniging
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Oven is zeker een aanrader

    M karroum | 30 september 2018 | In de uitvoering:: Met volledige zelfreiniging

    • Mooie oven
    • Goede prestaties

    Ik ben zeer tevreden met de oven

    M karroum | 30 september 2018 | In de uitvoering:: Met volledige zelfreiniging
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Goede oven

    Guido Janssens | 22 januari 2021 | In de uitvoering:: Met volledige zelfreiniging

    • heel gemakkelijk te installeren
    • doet wat hij moet doen
    • tot nu toe geen

    Het is gewoon een goede oven. De gebruiksaanwijzing bevatte een aantal bakinstructies die ons op het eerste gezicht vreemd leken maar een perfect resultaat gaven

    Guido Janssens | 22 januari 2021 | In de uitvoering:: Met volledige zelfreiniging
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Mooie strakke oven met goede prestaties
    • Ruime oven
    • Doet wat hij moet doen
    • Snel warm
    • Pizzastand
    • Koele deur (handig voor kinderen)
    • De timer is wat omslachtig in te stellen

    Inbouw is een fluitje van een cent! Gebruik is erg makkelijk en alles wijst zich vanzelf, alleen is de timer wat lastiger om door te hebben. De oven warmt snel op en is zelfs in te stellen tor 300 graden! De pizza's uit deze oven zijn (icm pizzasteen) heerlijk, goed rondom gaar door de speciale pizzastand, maar ook ovenschotels zijn erg lekker en mooi goudbruin.

    Loggen | 7 september 2020 | In de uitvoering:: Met volledige zelfreiniging
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Aanrader
    • Uitstekende oven
    • Voldoende functionaliteiten
    • Instellen van de timer functies is een beetje verwarrend

    Het is een uitstekende oven met voldoende functionaliteiten (Grill, boven/onder warmte, hete lucht en combinaties hiervan).

    Eigenlijk het enige nadeel is de bediening van de timer. Je kan via het display door de verschillende timerfuncties heen "Cyclen", maar daardoor kom je als je niet oplet ook langs de gewone klok... je moet dus even opletten wat je nu precies aan het instellen bent, juist omdat je heel makkelijk in het verkeerde menu zit en dit niet heel duidelijk wordt aangegeven.

    Na een eerste/tweede gebruik ben je hier wel weer aan gewend, maar deze timerfuncties iets meer uit elkaar trekken zou wel handig zijn.

    Jan Meijer | 26 juli 2020 | In de uitvoering:: Met volledige zelfreiniging
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Prettige, gebruiksvriendelijke oven.
    • Makkelijk in gebruik
    • Snel opgewarmd
    • Snel geïnstalleerd
    • Geen

    Het is een oven die doet wat hij moet doen. Geen onnodige extra's en makkelijk ingebruik. En voorzien van een strak design.
    Tevens snel ingebouwd en geïnstalleerd.

    Zondag avond besteld en maandagochtend voor 9 uur al geïnstalleerd.

    A. Brokx | 23 november 2019 | In de uitvoering:: Met volledige zelfreiniging
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    geweldig fijne inbouwover
    • mooi strak model
    • grote inhoud
    • bakt erg goed
    • prijs/kwaliteit verhouding
    • wel de gebruiksaanwijzing nodig bij het bakken

    beter dan verwacht

    Nicolette van Stigt | 21 december 2020 | In de uitvoering:: Met volledige zelfreiniging
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Goede, eenvoudig te bedienen oven
    • Eenvoudige bediening
    • Opties duidelijk zichtbaar aan de voorkant
    • Geeft signaal dat hij op temperatuur is
    • Naast klok en baktijd ook timer/ eierwekker die je gelijktijdig kunt gebruiken
    • Warmt snel op en ovenruit blijft koel
    • Geen minpunt kunnen ontdekken

    Snel op temperatuur, bakresultaten goed

    Karin Merlijn | 5 december 2020 | In de uitvoering:: Met volledige zelfreiniging
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Geweldig zeer tevreden
    • Gemakkelijk in gebruik
    • Mooie uitvoering
    • Gemakkelijk te bedienen
    • Groot volume
    • Zeer tevreden
    • Geen

    Mooie uitwerking zeer nuttig

    Marleen | 4 februari 2021 | In de uitvoering:: Met volledige zelfreiniging
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Zeker gezien de prijs, een goede oven.
    • Warmt snel op. Naar 200 graden in een minuut of 6
    • Heel stil
    • Goed geisoleerd (koelt heel langzaam af)
    • Het is niet mogelijk om, na het starten, minuten "bij te drukken".
    • Bouwkwaliteit van de draaiknoppen is slechts "ok"

    Makkelijk te bedienen en warmt snel op. De oven is over vrijwel de volledige hoogte de maximale diepte. Let er dus op dat je niet bovenaan in je nis buizen of een andere obstructie hebt.

    Menno Klunder | 5 juni 2020 | In de uitvoering:: Met volledige zelfreiniging

Bescherm je oven

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
AEG BPS33102ZM

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (26,98 per jaar) 134,90

Specificaties

Product

Artikelnummer
801182
Fabrikantcode
949498030
Merk
AEG
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service

Inbouwmaten

Plaatsing apparaat
Inbouw
Nisbreedte
56 cm
Nishoogte
57,8 - 60 cm
Nisdiepte
55 cm
Geschikt voor IKEA METOD keukens
Ja
Geschikt voor IKEA FAKTUM keukens
Ja

Fysieke eigenschappen

Breedte
59,4 cm
Hoogte
59,4 cm
Diepte
56,8 cm
Inhoud
72 l
Interne afmetingen: hoogte
36,1 cm
Interne afmetingen: breedte
48 cm
Interne afmetingen: diepte
41,5 cm
Gewicht
34 kg
Kleur
Zilver, Zwart
Openingsrichting
Horizontaal
Zacht sluitende deur
Nee
Uitneembare ovendeur
Ja
Telescopische rail
Nee
Materiaal wanden binnenzijde
Roestvrijstaal

Gebruiksgemak

Reinigingsmethode
Pyrolyse
Automatische kookprogramma's
Ja
Aantal automatische programma's
9
Binnenverlichting
Ja
Kinderbeveiliging
Ja
Standaard meegeleverd
Bakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel
Gebruiksgemak ovens
Basisklasse

Ovenfuncties

Type oven / magnetron
Solo oven
Magnetron/ovenfuncties
Grill, Oven
Type ovenfuncties
Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht
Positie grill
Bovengrill
Type hetelucht
Turbo hetelucht
Bereidingskwaliteit
Middenklasse
Aanbevolen voor type eten
Taart bakken, Zelfgemaakte pizza
Minimale oventemperatuur
30 °C
Maximale oventemperatuur
300 °C
Snel voorverwarmen
Nee
Ontdooifunctie
Ja

Bedieningsmogelijkheden

Bedieningsmogelijkheden
Draaiknoppen, Druktoetsen
Timer
Ja
Type timer
Elektronisch
Display
Ja
Digitale weergave
Bereidingstijd, Klok, Resttijd, Temperatuur
Taal bedieningspaneel
Symbolen

Stroomvoorziening

Kabellengte
1,6 m
Aansluitwaarde
2750 W
Stekker meegeleverd
Ja
Type stekker meegeleverd
Schuko-/Gardy met aarding (2-polig)

Dit wordt 'm

AEG BPS33102ZM
AEG BPS33102ZM
In de uitvoering:: Met volledige zelfreiniging
519,-
Morgen geleverd

Handig voor bij je oven

59,-
Kies je service


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen