The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Sony UBP-X700

201,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

3D
Ja
Smart TV
Nee
Netwerkaansluiting
Ja
Wifi ingebouwd
Ja
Type beelddefinitie ondersteuning
Ultra HD (4K)

Plus- en minpunten

Volgens onze blu-ray spelerspecialist
  • Door de Dolby Vision technologie geniet je van video's die helderder zijn en een beter contrast en kleurweergave hebben dan HDR Blu-ray spelers.
  • Speel 4K Blu-rays af en geniet van films in hoge kwaliteit.
  • Er wordt geen hdmi kabel meegeleverd.
Productspecialist blu-ray spelers

Omschrijving

Met de Sony UBP-X700 geniet je van een hoge beeldkwaliteit. De 4K ondersteuning van de Blu-ray speler zorgt voor een haarscherp beeld in Ultra HD. Zo mis je geen enkel detail meer van jouw favoriete film. De speler beschikt over 2 HDMI uitgangen, waardoor je er meerdere apparaten op aan kan sluiten. Denk aan een receiver, beamer of televisie. Of speel via de usb ingang je muziek, foto's en video's direct af van een usb stick. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening bestuur je de Blu-ray speler gemakkelijk vanaf de bank.

Met de Sony UBP-X700 geniet je van een hoge beeldkwaliteit. De 4K ondersteuning van de Blu-ray speler zorgt voor een haarscherp beeld in Ultra HD. Zo mis je geen enkel detail meer van jouw favoriete film. De speler beschikt over 2 HDMI uitgangen, waardoor je er meerdere apparaten op aan kan sluiten. Denk aan een receiver, beamer of televisie. Of speel via de usb ingang je muziek, foto's en video's direct af van een usb stick. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening bestuur je de Blu-ray speler gemakkelijk vanaf de bank.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (3,23 MB)
  • Afstandsbediening
  • AAA batterij (2x)
  • Netsnoer
  • AC adapter

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (3,23 MB)
  • Afstandsbediening
  • AAA batterij (2x)
  • Netsnoer
  • AC adapter

Belangrijkste eigenschappen

3D
Ja
Smart TV
Nee
Netwerkaansluiting
Ja
Wifi ingebouwd
Ja
Type beelddefinitie ondersteuning
Ultra HD (4K)

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Mooie speler

    Wouter | 17 maart 2019

    • Scherp beeld
    • Fijn formaat van de speler
    • Makkelijk aan te sluiten
    • Bedieningsintergatie met Samsung TV laat te wensen over

    Het is eem goede speler, met een mooi 4K-beeld en dito geluid. Ik heb alleen een Samsung TV, waarmee de speler qua bediening niet goed integreert. Via de ARC-aansluiting gebeuren er soms spontane dingen......

    Wouter | 17 maart 2019
  • 3 / 5 sterren
    5,6/10
    Speler loopt bij elke film vast en verpest het kijkgenot.

    Roy | 14 februari 2020

    • Niet duur
    • Redelijk snelle laadtijden
    • Speler loopt bij vrijwel elke 4K film vast
    • Slechte service van Sony
    • Onhandige afstandsbediening

    Wij gebruiken de speler thuis en kijken af en toe een film. Als HT-freak kies ik voor hoge kwaliteit en dus waar mogelijk voor fysieke schijfjes om films mee te kijken. Hiernaast kijken wij vele series via de welbekende streamingdiensten.

    Over deze speler zijn wij niet erg te spreken.
    4K-films lopen allemaal vast waardoor het kijkgenot verloren gaat.
    Internet staat inmiddels vol met klachten, ook andere modellen van Sony vertonen dezelfde kuren.

    Hij gaat terug voor reparatie, waar ik liever een model van een ander merk aan zou willen schaffen.

    Roy | 14 februari 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Genieten van UHD/4K beeld!

    Van de Sompel Gino | 6 oktober 2018

    • Veel instellingen
    • reageert snel
    • goede 4K upscaling
    • super kwaliteit
    • ontbreken optische uitgang
    • Manueel Dolby vision bedienen in geval van 3D discs

    Na de aankoop was het plug-and-play met dit toestel.
    Het toestel reageert zeer snel en levert een schitterende beeld-en geluidskwaliteit.
    Het is ook een pluspunt dat men de AV sync kan regelen indien nodig. Dit toestel heeft trouwens zeer veel instellingen. Soms zoveel dat het een beetje onoverzichtelijk dreigt te worden.
    Opgepast met de optie 'Deep color' instelling. Gewone DVD's speelden niet correct af ( soms geflikker op het scherm) in deze modus. Deze modus best uitschakelen als je nog veel DVD's bekijkt.
    Dolby vision wordt ondersteund. Enkel jammer dat men dit manueel moet aan-uitschakelen als men een 3D Bluray wil zien.
    Maar globaal ben ik zeer blij met mijn keuze. Het is opnieuw bewezen: Sony blijft steeds superieur t.o.v. andere merken.

    Van de Sompel Gino | 6 oktober 2018
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Super na wat uitproberen
    • Super geluid
    • Prachtig beeld
    • Snel
    • Stil
    • Wat gedoe met de HDMI poorten. Sluit als je een zonder hebt op een HDMI poort aan en zet de Controle HDMI uit in de instellingen menu van de blu-ray speler. Dan werkt alles perfect.
    • Handleiding klopt niet met de HDMI aansluiting

    Top alleen zoals hierboven beschreven wat gedoe met de HDMI nu werkt hij perfect en ben ik er erg blij mee.

    Arthur | 6 februari 2020
  • 2.5 / 5 sterren
    4,8/10
    Niet kopen
    • Erg traag
    • Bij opstarten leest hij blu-ray of USB niet meer
    • Reageert soms niet of ook erg traag op afstandbediening
    • Start langzaam op

    Valt erg tegen en vaak al ergernis voor je film kunt kijken.

    Gabriela Boers Hernandez Torres | 8 april 2020
  • 3 / 5 sterren
    6,0/10
    NOOIT MEER SONY
    • Beeld
    • Geluid
    • Werking heeft veel fouten, slecht starten van blu-ray
    • Maakt een hels lawaai bij afspelen 4K
    • Geen Display

    Heb het toestel nu een jaar.
    Een jaar vol ergernis.
    Ben op zoek naar een nieuw toestel.

    Werner Stalpaert | 21 maart 2020
  • 3 / 5 sterren
    6,0/10
    Niet kopen
    • Werkt niet met Samsung tv
    • Bij opstarten leest hij blu-ray of USB niet meer
    • Heel vaak resetten want loopt vast
    • Erg traag
    • Geen service van coolblue

    Hij werkt niet samen met een samsung tv. dit eerst overlegd met een 'specialist 'van coolblue. elke dag ergernis omdat ik niet naar de bluray speler kan schakelen. speler loopt vaak vast en dan moet je even de stroom eraf halen. veel ergernis. jammer, daar koop je her niet voor en de service van coolblue heb ik niks van gemerkt. helemaal niks. ze kunnen je daar niet mee helpen.....

    Gabriela Boers Hernandez Torres | 26 december 2020
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Schitterende ervaring op 4k Tv
    • Schitterende en scherpe beeldkwaliteit
    • geruisloze werking
    • Discrete niet storende display (1 led)
    • geen optische uitgang

    Prachtige zeer gedetailleerde en natuurlijke beeld.Verbetering van het beeld van oudere DVD's.Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Paul De Rycker | 14 augustus 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Uitstekend product
    • eenvoudig in gebruik
    • haarscherp beeld
    • prijs-kwaliteit verhouding

    toptoestel met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, de kleuren spatten van het scherm

    Walter Van Bockhaven | 26 december 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    geweldig apparaat

    Mooi apparaat maar even even uitzoeken met instellingen Samsung t.n en de Samsung soundbar. Wel super geluid. ook het beeld is meer dan scherp. wat ook erg fijn is is dat deze speler erg stil is. ook coolblue heeft een top service. ze helpen je top als er iets niet lukt. Kortom ben er erg blij mee.

    Arthur De Kort | 26 oktober 2019

Specificaties

Product

Artikelnummer
802334
Fabrikantcode
UBPX700B.EC1
Merk
Sony
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Eigenschappen

3D
Ja
BD-Live
Ja
Ultra HD upscaling
Ja
Media compatibiliteit
4K UHD Blu-ray, Blu-ray, Dvd
Bediening via app
Nee
Bediening via knoppen op apparaat
Nee
Bestandsindeling video
AVCHD, HEVC/H.265, MP4, MPEG-4, MPEG-4 AVCHD (H.264), Motion JPEG, VC-1, VOB, VP8, WMV9
Energieverbruik actief
15 W
Full HD upscaling
Ja
Optische drive beschikbaar
Ja
Type beelddefinitie ondersteuning
Ultra HD (4K)

Fysieke eigenschappen

Breedte
32 cm
Hoogte
6,5 cm
Diepte
26 cm
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof
Afstandsbediening
Ja

Aansluitingen

HDMI CEC
Nee
Mobile HD Link (MHL)
Nee
HDCP
Nee
HDMI ARC (Audio Return Channel)
Nee
Usb functie
Media afspelen