The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Arturia Keylab Essential 49 Wit

Variant: 49
Aantal toetsen
Beperkte voorraad, bestel snel
Beperkte voorraad, bestel snel

Gerelateerde producten


Alternatieven

Gerelateerde producten


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een groot middenklasse MIDI keyboard.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Aantal toetsen
49
Gewogen toetsen
Nee
Aanslaggevoeligheid
Ja
Pitch bend wiel
Ja
Aantal drumpads
8

Plus- en minpunten

Volgens onze MIDI keyboardspecialist
  • Je bespaart tijd doordat je jouw opnamesoftware met het MIDI keyboard bedient.
  • Met de DAW command center neem je een audiospoor op, wissel je van audiokanaal of maak je een actie ongedaan.
  • Dankzij het lcd scherm navigeer je eenvoudig door je presets en lees je handige informatie af.
  • Het keyboard heeft geen cv uitvoer waarmee je modulaire synthesizers bedient.
Productspecialist MIDI keyboards

Omschrijving

De Arturia Keylab Essential 49 is een overzichtelijk MIDI keyboard met 49 toetsen, 8 drumpads, 9 faders en 9 draaiknoppen. Met dit keyboard bedien je opnamesoftware en audio plugins. Je bespaart tijd doordat je de meeste functies uit je opnamesoftware met het MIDI keyboard bedient. Ook ben je niet meer afhankelijk van je muis of trackpad. Met de DAW command center stroomlijn je jouw opnameproces. Zo neem je eenvoudig een audiospoor op, wissel je van audiokanaal of maak je een actie ongedaan. Je leest nuttige informatie af van het lcd scherm. In combinatie met de grote draaiknop navigeer je moeiteloos door de Arturia Analog Lab presets. Dit scheelt je een hoop tijd in de zoektocht naar het perfecte geluid.

De Arturia Keylab Essential 49 is een overzichtelijk MIDI keyboard met 49 toetsen, 8 drumpads, 9 faders en 9 draaiknoppen. Met dit keyboard bedien je opnamesoftware en audio plugins. Je bespaart tijd doordat je de meeste functies uit je opnamesoftware met het MIDI keyboard bedient. Ook ben je niet meer afhankelijk van je muis of trackpad. Met de DAW command center stroomlijn je jouw opnameproces. Zo neem je eenvoudig een audiospoor op, wissel je van audiokanaal of maak je een actie ongedaan. Je leest nuttige informatie af van het lcd scherm. In combinatie met de grote draaiknop navigeer je moeiteloos door de Arturia Analog Lab presets. Dit scheelt je een hoop tijd in de zoektocht naar het perfecte geluid.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (6,87 MB)
  • Analog Lab 2 (download)
  • Ableton Live Lite (download)
  • UVI Grand Piano (download)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (6,87 MB)
  • Analog Lab 2 (download)
  • Ableton Live Lite (download)
  • UVI Grand Piano (download)

Belangrijkste eigenschappen

Aantal toetsen
49
Gewogen toetsen
Nee
Aanslaggevoeligheid
Ja
Pitch bend wiel
Ja
Aantal drumpads
8

Aanbevolen combinatie

Arturia Keylab Essential 49 Wit
Arturia Keylab Essential 49 Wit
Inbegrepen accessoires
Voetpedaal
Voetpedaal
Kies alternatief
Midi controller
Midi controller
Kies alternatief
Keyboardstandaard
Keyboardstandaard
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
408,97 398,07
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Fair to good product, the bundled software makes it awesome.

    Nicholas Kent | 27 maart 2018 | Aantal toetsen: 61

    • Bundled with Analog Labs 3 worth €130
    • Bundled with UVI Grand Piano worth €50
    • Looks Good
    • Good price for 61 keys
    • Each bundled VST needs to have seperate user accounts created
    • All software must be downloaded (Lots of GB)
    • Contol software does not let you remap ALL buttons
    • Registered product with Arturia, but license to ableton Live lite was missing (24h wait with Arturia service desk to get my key)
    • UVI grand piano requires you to make an account with UVI AND an account with Ilok to be able to use it.

    The product is quite good, but my DAW, FL Studio does not currently have a template for Arturia midi controllers. However, you can get it to work by going to the midi panel and under input you should see "Arturia Keylab Essential 61" and "MIDIIN2 (Arturia Keylab Essenti"
    Set the first to port 1, enable and choose "(Generic controller)" and the 2nd to Port 2, enable and choose "Mackie Control Universal" and it should be good to go. To use Analog Labs 3 properly, make sure the VST's midi input is set to port 1.

    P.S. I own Komplet 7 and The UVI Grand Piano is much better than any of NI's

    Nicholas Kent | 27 maart 2018 | Aantal toetsen: 61
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    LOVE IT

    Xena Schaeken | 17 augustus 2018 | Aantal toetsen: 61

    • Scherm
    • Makkelijk te bedienen
    • Goede toetsen
    • Mee geleverde software
    • Geen gewogen toetsen

    Dit midi-keyboard is ideaal voor de beginnende, maar ook de meer ervaren toetsenist. Het toestel is super makkelijk te bedienen en de software die erbij zit maakt het alleen maar leuker. Het scherm is ook echt een pluspunt, zo kan je sounds instellen op je laptop en dit aan een midi kanaal linken dat samenhangt met een van de user maps die je dan een naam geeft, die je dan weer kan zien op het scherm... wat super handig is voor live situaties.

    Je hebt ook de mogelijkheid om externe power in te pluggen in het keyboard, waardoor je je laptop / usb poort niet overbelast.
    (jammer dat de power supply niet meegeleverd is)

    Het enige jammere is, voor mij als klassiek opgeleide pianist, dat het geen gewogen toetsen zijn. Maar al bij al, zijn het wel super aangename toetsen, eens je ze gewoon bent.

    Xena Schaeken | 17 augustus 2018 | Aantal toetsen: 61
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Prijs, kwaliteit = must have! Top met Ableton Live 10

    Ringo Verdonckt | 18 september 2020 | Aantal toetsen: 49

    Prijs, kwaliteit is dit een "must have" perfect te combineren met Ableton Live 10

    Ringo Verdonckt | 18 september 2020 | Aantal toetsen: 49
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    De beste middenklasse midi-keyboard
    • Meegeleverde software
    • Prijs-kwaliteitverhouding
    • Veel knoppen en faders
    • Integratie met verschillende DAWs
    • Sommige faders zaten los
    • Drumpads voelen te 'stug'

    Ik heb dit midi-keyboard gekocht omdat ik op zoek was naar een relatief goedkoop keyboard met veel opties en minstens 49 toetsen. De meegeleverde software, vele faders, knoppen en pads zetten dit product apart van andere in zijn klasse. Nadeel is dat in mijn geval er volgens mij iets mis ging met de bezorging, aangezien sommige faders los zaten (makkelijk opgelost met een beetje lijm, maar toch). Ook vind ik de drumpads persoonlijk iets te stug: je moet ze heel hard indrukken wil je een beetje response krijgen.

    Jefta | 4 oktober 2020 | Aantal toetsen: 49
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    geweldige prijs/kwaliteit
    • fijn toetsenbord
    • twee wheels
    • pads
    • formaat met 49 toetsen
    • snel aan te sluiten
    • nog niet ontdekt

    compleet midi keyboard, ontzettend veel mogelijkheden, fijn toetsenbord, display

    Thea | 27 december 2020 | Aantal toetsen: 49
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een makkelijk en mooi top product
    • Mooi design
    • Makkelijk te gebruiken
    • Extra software makkelijk te installeren

    Dit is mijn eerste MIDI-keyboard en na alle gebruiksaanwijzingen te lezen weet ik al aardig hoe ik het moet gebruiken. Tot nog toe geen minpunten ontdekt en de extra software is ook erg fijn!

    Nicole | 22 december 2019 | Aantal toetsen: 61
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Uren studie door zijn veelzijdigheid. Puur plezier.
    • veelzijdigheid
    • Er is geen Nederlandse gebruiksaanwijzing e.d. Kost enorm veel tijd.

    Bevalt prima, ondanks alles in Engels.

    C.R. van Gelder | 17 augustus 2021 | Aantal toetsen: 61
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Een zeer compleet professioneel midi keyboard
    • Velocity sensitive keys
    • Stevige bouwkwaliteit
    • Analog lab 4 gratis studiokwaliteit sounds!
    • Geen midi input

    Precies wat iemand nodig heeft voor een complete thuisstudio!

    Rik | 23 januari 2020 | Aantal toetsen: 49
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Aanrader
    • Mooi
    • Eenvoudig
    • Intuïtief
    • Integratie met Cubase (nog) niet optimaal

    Mooi eenvoudig en snel aan de slag

    P. van Zeijl | 21 november 2019 | Aantal toetsen: 61
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Betaalbaar en intuïtief MIDI controller keyboard
    • Geschikt voor VST instrumenten
    • DAW modus
    • Analog Lab 4

    Breed inzetbaar voor VST instrumenten en integratie met je DAW

    Yaroon | 2 juni 2019 | Aantal toetsen: 61

Specificaties

Product

Artikelnummer
804027
Fabrikantcode
ARKEYLABESS49
Merk
Arturia
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Toetsen

Aantal toetsen
49
Aanslaggevoeligheid
Ja
Gewogen toetsen
Nee
Hamermechaniek
Nee
Full-size toetsen
Ja
Lichtgevende toetsen
Nee
Aftertouch
Nee
Octaafknoppen
Ja
Modulatiewiel
Ja
Pitch bend wiel
Ja

Programmeerbare drumpads, knoppen en faders

Programmeerbare drumpads
Ja
Aantal drumpads
8
Drumpads aanslaggevoelig
Ja
Drumpads achtergrondverlichting
Ja
Programmeerbare draaiknoppen
Ja
Aantal draaiknoppen
9
Programmeerbare drukknoppen
Ja
Aantal knoppen
9
Programmeerbare faders
Ja
Aantal faders
9

Sequencing

Step sequencer
Nee
Arpeggiator
Nee

USB aansluitingen

Usb-aansluiting
Ja
Aantal usb-aansluitingen
1
Usb functie
Data overdracht, Software updates

MIDI aansluitingen

MIDI-ingang
Nee
MIDI-uitgang
Ja
Aantal MIDI-uitgangen
1
MIDI-doorvoer
Nee

Voetpedaal

Aantal voetpedaalaansluitingen
1
Voetpedaalaansluitingen
Sustain

Display

Display
Ja
Kleurenscherm
Nee

Audio software

Audio software meegeleverd
Ja
Meegeleverde audio software
Arturia Analog Lab

Fysieke eigenschappen

Diepte
24 cm
Hoogte
11 cm
Breedte
78 cm
Gewicht
6 kg
Materiaal
Kunststof, Metaal

Stroomvoorziening

Stroombron
Ja
Type stroomvoorziening
Netstroom

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Dit wordt 'm

Arturia Keylab Essential 49 Wit
Arturia Keylab Essential 49 Wit
Aantal toetsen: 49
191,-
Beperkte voorraad, bestel snel


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen