The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Vitamix Ascent A3500i Brushed Rvs

In de uitvoering

Instapmodel
Vitamix Ascent A3500i Brushed Rvs
Vitamix A3500i Ascent Grafiet

Haal meer uit je blender

202,-
Beperkte voorraad, bestel snel
Beperkte voorraad, bestel snel

Haal meer uit je blender

202,-


Alternatieven


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een blender voor professioneel gebruik.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Blender geschikt voor
Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Gember en kurkuma, IJsblokjes, Noten, Rauwe groenten, Warme ingrediënten
Vermogen
1200 W
Inhoud
2 l
Inhoud: max aantal glazen
5 à 6 glazen
Type blenderkan
Schenkkan

Plus- en minpunten

Volgens onze Blenderspecialist
  • De rvs behuizing maakt deze blender nog steviger dan de andere vitamix blenders.
  • Dankzij de beveiliging treedt de blender niet in werking als de deksel of blenderkan niet goed bevestigd zijn.
  • Door de Vitamix Perfect Blend app te installeren, kies je uit 15 automatische programma's én 500 recepten.
  • De weegschaal krijg je er niet bij.
Productspecialist Blenders

Omschrijving

De Vitamix Ascent A3500i Brushed rvs heeft een rvs behuizing, zodat de blender extra stevig is en langer meegaat. Je verbindt deze blender, net zoals de andere Vitamix blenders, met je smartphone voor 10 extra automatische programma's en 500 recepten. Met de automatische programma's schakelt de blender automatisch de juiste tijd en stand in en hij stopt wanneer de bereiding klaar is. Zo maak je binnen 7 minuten een hete soep van rauwe ingrediënten. Na gebruik reinig je de blender door 'm te laten mixen met wat water en afwasmiddel. De tritan blenderkan is hittebestendig en erg stevig. Daarbij neemt de blenderkan geen geur-, kleur- en smaakstoffen aan. Vitamix geeft 10 jaar garantie op deze blender.

De Vitamix Ascent A3500i Brushed rvs heeft een rvs behuizing, zodat de blender extra stevig is en langer meegaat. Je verbindt deze blender, net zoals de andere Vitamix blenders, met je smartphone voor 10 extra automatische programma's en 500 recepten. Met de automatische programma's schakelt de blender automatisch de juiste tijd en stand in en hij stopt wanneer de bereiding klaar is. Zo maak je binnen 7 minuten een hete soep van rauwe ingrediënten. Na gebruik reinig je de blender door 'm te laten mixen met wat water en afwasmiddel. De tritan blenderkan is hittebestendig en erg stevig. Daarbij neemt de blenderkan geen geur-, kleur- en smaakstoffen aan. Vitamix geeft 10 jaar garantie op deze blender.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Blender geschikt voor
Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Gember en kurkuma, IJsblokjes, Noten, Rauwe groenten, Warme ingrediënten
Vermogen
1200 W
Inhoud
2 l
Inhoud: max aantal glazen
5 à 6 glazen
Type blenderkan
Schenkkan

Aanbevolen combinatie

Vitamix Ascent A3500i Brushed Rvs
Vitamix Ascent A3500i Brushed Rvs
Inbegrepen accessoires
Maatbeker
Maatbeker
Snijplank
Snijplank
Kies alternatief
Keukenweegschaal
Keukenweegschaal
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
940,97 936,37
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Superkrachtige blender voor de allerbeste resultaten

    Bert | 18 juli 2019 | In de uitvoering: Instapmodel

    • Perfecte blendresultaten
    • Strak design
    • Zelfreinigingsstand
    • 5 presets en diverse extra programma’s in de app
    • 10 jaar garantie
    • Prijs

    Dit is een superkrachtige topblender die alles doet wat je ervan kan verwachten.

    Het is een blender van hoge kwaliteit. Hij staat stevig en is mooi afgewerkt. Het is een investering, maar met zo’n mooi en goed apparaat wil je gewoon altijd aan de slag. Dus geen blender om in het keukenkastje te zetten en af en toe te pakken, maar op het keukenblad om iedere dag te gebruiken en gezien te worden.

    Je kunt met deze blender écht van alles maken. De presets maken het heel erg makkelijk. Ijs maken met bevroren bananen? Geen probleem. Groenten- en proteïneshakes zijn zo gemaakt. Verse soepjes, spreads, notenpasta zijn allemaal in een handomdraai klaar.

    De blender helpt daarom enorm bij een bewust gezonde levensstijl: je weet wat je erin doet en wat je binnenkrijgt. Geen extra geraffineerde suikers of andere vaak overbodige toevoegingen.

    Lang getwijfeld over een upgrade naar de 750 of de Ascent 3500, maar zeer tevreden over de keuze voor de laatste. Doorslaggevende punten voor de Ascent 3500:
    [1] De kleinere smoothiebekers die je zo op de blender kan zetten (zonder ‘personal cup adapter’ zoals bij de 750), die bekers kunnen ook in de vaatwasser. Supermakkelijk voor een kleine smoothie of een proteïne shake, dan heb je helemaal geen grote blenderkan nodig. Je hebt ook nog kleinere blender bowls voor een lekker gezonde dipsaus/dressing/notenpasta/enz.
    [2] De presets op de blender zelf en 17 extra presets in de app maken het blenderen eenvoudig. Je kunt echt van alles maken zonder dat je internet moet afstruinen naar de beste blenderstanden.
    [3] Het design is gewoonweg prachtig, het oog wil tenslotte ook wat. Als je een retrokeuken hebt is een 750 misschien mooi, maar in een moderne keuken staat de Ascent 3500 geweldig.
    [4] De doorzichtige deksel op de blenderkan is heel handig, je kunt vanaf de bovenkant zien hoe je resultaat vordert.
    [5] De tien jaar garantie laat zien dat Vitamix vertrouwen heeft in de smart blenders en daar vol op inzet voor de toekomst.

    Kortom, de Ascent 3500 is een topblender die zorgt voor geweldige resultaten in de keuken. Hopelijk kunnen we er nog lang van genieten!

    Bert | 18 juli 2019 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    De beste blender te koop

    Robert Huis in 't Veld | 6 augustus 2019 | In de uitvoering: Instapmodel

    • Sterker, sneller en stiller dan het vorige model (classic line)
    • Handige voorgeprogrammeerde programma's
    • Veel recepten in de app, via bluetooth verbonden met de blender
    • Erg mooi
    • Erg duur, zowel de machine als de accessoires
    • Luid!

    Ik heb hiervoor 10 jaar lang een Vitamix van de classic lijn gehad. Ik heb sinds we de Vitamix a3500i hebben gekocht deze bijna elke dag gebruikt. Deze machine is sterker en sneller dan mijn oude model en tegelijkertijd stiller (maar niet stil!).

    Ik vind de 5 programma’s heel gemakkelijk te gebruiken en ze zijn geschikt om soep en smoothies te maken. De 64 oz beker is een goede maat voor het maken van avondeten. Het enige probleem dat ik heb ondervonden is dat als je noten in stukjes wilt hakken dat zelfs op de laagste instelling de noten snel tot poeder worden vermalen. Maar dit is een klein probleem voor zo’n mooie machine.

    De machine is wel duur en ik begrijp niet zo goed waarom deze bijna 2x zo duur is als in de Verenigde Staten. Dit geldt ook voor de accessoires.

    Robert Huis in 't Veld | 6 augustus 2019 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Een aanrader voor iedereen die gezond wil leven.

    C. Jongen | 30 april 2019 | In de uitvoering: Instapmodel

    • Zelf soep maken, je weet precies wat erin zit!
    • Eigen smoothie maken, heerlijk een gezonde aanrader
    • Schoonmaken is erg eenvoudig
    • Een investering in gezondheid
    • Investeren kost geld

    Deze blender heeft voor iedereen iets. Je kan er van alles mee maken waardoor iedereen kan profiteren als je een Vitamix in de keuken hebt staan. In de zomer ijs maken en in de winter heerlijke soep. Het hele jaar door gezonde smoothies!

    C. Jongen | 30 april 2019 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Voldoet aan mijn hoge verwachtingen
    • Kwaliteit motorhuis en kan
    • 10 jaar Garantie
    • Design
    • Resultaat
    • Veelzijdigheid
    • Accessoires

    Bij het uitpakken is direct duidelijk dat dit een blender van hoge kwaliteit is. Prachtig motorhuis,
    mooie meng/schenkkan. De draaiknop om handmatig de snelheid in te stellen is heel degelijk
    uitgevoerd, een plezier om aan te draaien. Beeldschermpje is ook helder en mooi. Op het motorhuis
    ligt een dikke rubbermat waar de mengkan stabiel op rust. Al met al een sieraad op je aanrecht.
    Enige minpuntje qua kwaliteit: de stamper is van goedkoop plastic uitgevoerd. Ook vind ik het
    jammer dat er een heel eenvoudig receptenboekje bij zit. Op internet zie je heel veel filmpjes van
    een prachtig uitgevoerd boekwerk wat erbij hoort. Die zat helaas niet bij mijn A3500i.
    Direct de eerste smoothie geprobeerd. Blenders maken lawaai, dat is bekend. Het viel mij bij deze
    Vitamix overigens wel mee met de herrie; zeker bij lagere snelheden. Binnen een paar seconden
    waren alle vaste delen (wortel, ananas, gember en ijsblokjes) onherkenbaar veranderd in een
    smoothie. Vervolgens schakelde de blender automatisch over op hogere snelheid en draaide
    tenslotte nog een paar seconden rustig na. Het resultaat was een compleet egaal mengsel: een
    heerlijke en romige smoothie!
    Je kunt eenvoudig je telefoon aan de blender koppelen. Met bijbehorende App (iOs, Android) kun je
    honderden recepten selecteren. De App geeft aan welke ingrediënten je nodig hebt en zelfs de
    volgorde waarop je ze in de mengkan gooit. Daarna kiest de blender automatisch het juiste
    programma waarbij de snelheid varieert als dat nodig is. Handig dat je kunt aangeven welke
    ingrediënten je in huis hebt en ook bepaalde stijlen kunt uitsluiten (bijv. alleen vegetarische
    gerechten tonen).
    Komende weken gaan wij verder experimenteren met sauzen, dipjes en soepen.
    Tot nu toe geen spijt van deze aankoop.

    michel van der lande | 16 mei 2019 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Fantastisch
    • Fantastische machine
    • Eenvoud in werking
    • Makkelijk schoon te maken
    • Krachtig

    Onderzoek gedaan naar 12 merken op blender gebied. Wij waren van plan om euro 300 uit te geven maar uiteindelijk investeer je in gezondheid. Alle recensies kloppen fantastische aankoop waar wij veel jaren plezier van gaan krijgen

    Marc Jansen | 13 januari 2020 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Vitamix doet wat men beloofd
    • doet wat met zegt
    • binnen 1 minuut frozen frappacino
    • top ding
    • veel geluid
    • aan de prijs
    • geen winkel in nederland

    elke dag staat ie een paar keer aan, voor soep, ontbijt, sausjes, een milshake whatever you want. echt want een zachte smaak van sauzen. ik wil geen nootjes in de sate saus, ff in de vitamix en weg nooitjes

    Egbert nillesen | 24 oktober 2018 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    I love the Vitamix Ascent A3500i
    • Expensive

    Used it today for the first time. made a green smoothie, added different whole seeds and some ice. Works just fine.

    Fazil Bacchus | 9 december 2020 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Prachtig romig blendresultaat
    • Zeer goed blendresultaat
    • Veelzijdig
    • Hoge prijs
    • Lawaai

    Ik heb de Vitamix Ascent 3500i nu een paar dagen in huis. Het is een duur apparaat maar qua resultaat is het niet te vergelijken met eerdere blenders die ik heb gehad. Ik eet olie- en vetvrij en juist wat dat betreft merk ik het verschil. De Vitamix zorgt voor een romig resultaat, zelfs zonder enige vorm van vet. Daarnaast is de Vitamix ook nog een lust voor het oog. Het apparaat maakt wel meer lawaai dan ik had verwacht maar als dat tot zo'n mooi resultaat leidt neem ik dat makkelijk voor lief.

    Hanneke Rompa | 4 juli 2019 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Krachtige machine met veel mogelijkheden
    • Krachtige machine
    • Veel mogelijkheden
    • Lange garantie termijn
    • Ijsbereiding is een absolute plus

    Werkt echt subliem

    Edwin Hanselman | 25 maart 2020 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een duur maar meer dan geweldig apparaat!
    • Fantastisch sterke blender
    • Prachtig uiterlijk
    • Ideaal voor het maken van ijs en soepen
    • Solide apparaat
    • Maakt vrij veel lawaai

    Ik vind het een geweldige blender. Het apparaat heeft mij blij verrast. De prachtige uitstraling in combinatie met de krachtige werking en de verschillende programma’s die allen goed functioneren maakt dat ik dit apparaat iedereen zou aanbevelen.

    Margit | 1 september 2020 | In de uitvoering: Instapmodel

Verzeker je Blender

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Vitamix Ascent A3500i Brushed Rvs

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (19,98 per jaar) 99,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)

Specificaties

Product

Artikelnummer
804089
Fabrikantcode
63192
Merk
Vitamix
Garantie
10 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Blenderkan

Aantal meegeleverde blenderkannen
1
Type blenderkan
Schenkkan
Inhoud
2 l
Inhoud: max aantal glazen
5 à 6 glazen
Materiaal blenderkan
Tritan
Type deksel
Afsluiting tijdens blenden
Materiaal deksel
Kunststof
Deksel met vulopening
Ja
Geluiddempende kap
Nee
Plaatsing messtuk
Blenderkan
Warmtebestendige kan
Ja
Blenderkan vaatwasserbestendig
Ja
Maataanduiding
Ja
Vorm blenderkan
Rond
BPA-vrij
Ja

Functies

Vermogen
1200 W
IJs crushen
Ja
Pulsestand
Ja
Kookfunctie
Nee
Hakfunctie
Ja
Stoomfunctie
Nee
Vacuum blender
Nee
Compatibel met smartphone / apps
Ja
Geïntegreerde weegschaal
Nee
Blender geschikt voor
Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Gember en kurkuma, IJsblokjes, Noten, Rauwe groenten, Warme ingrediënten

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak volgens klanten
Uitstekend
Timer
Ja
Traploos instelbaar
Nee
Aantal standen
10
Bedieningsmogelijkheden
Draaiknoppen, Druktoetsen
Display
Ja
Antislipvoetjes
Ja
Snoeropbergmogelijkheid
Nee
Kabellengte
1,5 m

Standaard meegeleverd

Meegeleverde accessoires
Blenderkan

Afmetingen

Hoogte
43,18 cm
Breedte
20,32 cm
Diepte
27,94 cm
Gewicht
5,38 kg

Behuizing

Materiaal
Metaal
Kleur
Zilver

Dit wordt 'm

Vitamix Ascent A3500i Brushed Rvs
Vitamix Ascent A3500i Brushed Rvs
In de uitvoering: Instapmodel
849,-
Beperkte voorraad, bestel snel

Haal meer uit je blender

202,-


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen