The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Fellowes Powershred M-7CM

61,-
Beperkte voorraad, bestel snel
61,-
Beperkte voorraad, bestel snel

Aanbevolen combinatie


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Veiligheidsniveau (DIN 66399)
[DIN P-4 (421 snippers per A4)]
Inhoud opvangbak
13 kg
Maximaal geluidsniveau
70 dB
Doorvoercapaciteit
7
Continue werking
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze papiervernietigerspecialist
  • Versnipper één vel A4 papier in 421 snippers, waardoor de papierversnipperaar aan de DIN P-4 veiligheidsnorm voldoet.
  • De opvangbak heeft een kijkvenster, zodat je makkelijk ziet hoe vol de opvangbak is.
  • De papierversnipperaar voldoet aan de AVG/GDPR norm, waardoor hij ook geschikt is voor zakelijk gebruik.
  • De papierversnipperaar heeft geen veiligheidsfunctie. Hierdoor stopt deze niet zodra er vingers in de buurt van de messen zijn.
Productspecialist papiervernietigers

Omschrijving

De Powershred M-7CM papierversnipperaar is geschikt voor gebruikssituaties in middelgrote bedrijven. Dankzij de DIN P-4 veiligheidsnorm versnipper je je belangrijke documenten in kleine snippers. Creditcards vernietig je met hetzelfde gemak. Ook nietjes in het papier zijn geen probleem voor deze papiervernietiger. De opvangmand heeft een capaciteit van 13 liter, waardoor je hem minder vaak leegt.

De Powershred M-7CM papierversnipperaar is geschikt voor gebruikssituaties in middelgrote bedrijven. Dankzij de DIN P-4 veiligheidsnorm versnipper je je belangrijke documenten in kleine snippers. Creditcards vernietig je met hetzelfde gemak. Ook nietjes in het papier zijn geen probleem voor deze papiervernietiger. De opvangmand heeft een capaciteit van 13 liter, waardoor je hem minder vaak leegt.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Veiligheidsniveau (DIN 66399)
[DIN P-4 (421 snippers per A4)]
Inhoud opvangbak
13 kg
Maximaal geluidsniveau
70 dB
Doorvoercapaciteit
7
Continue werking
Nee

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,7/10
    top produkt

    J W de Jong | 19 januari 2020

    • draait langer als is aangegeven
    • 15 min i.p.v 3min / 3vel tegelijk gaat het beste
    • afkoeltijd 5 tot 10 min
    • ervaring gaat zeven jaar mee

    dit is de tweede van hetzelfde merk, gaat zeven jaar mee, begin van het jaar intensief gebruik de ret middelmatig

    J W de Jong | 19 januari 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Ideaal als ideaal als ge de werktijden niet overtreft.

    Walter Weemaes | 10 november 2019

    Ik ben ontzettend tevreden omtrent dit apparaat - het toestel is natuurlijk niet bedoeld om plots een gedeelte van uw archief te gaan versnipperen daar is het niet voor gemaakt. Bij mij is het voor thuisgebruik met werktijden van max. een tiental minuten per uur en dan werkt het perfect zonder enig probleem.

    Walter Weemaes | 10 november 2019
  • 3 / 5 sterren
    6,0/10
    Voor thuis gebruik een handig apparaat

    Henk Westenbrink | 14 juli 2020

    Goed voor thuis werk

    Henk Westenbrink | 14 juli 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Voor mij is het een aanrader

    Het toestel doet wat er van wordt verwacht - ik ben er uiterst tevreden mee.

    Walter Weemaes | 11 oktober 2019
  • 4 / 5 sterren
    8,3/10
    Bij meer dan huis tuin en keuken gebruik zwaardere kopen!
    • Cross cutten zoals het hoort
    • Lekker compact
    • Draait langer dan de handleiding aangeeft en afkoelperiode is korter dan gemeld, klopt ook wel, de maximale papierhoeveelheid is minder.
    • 3 blaadjes maximaal ipv de aangegeven 7 anders wordt het te zwaar (maar voor mij hoeft meer ook niet)
    • Altijd vuilniszakje gebruiken in de mand ivm papierstof wat daar doorheen gaat.

    Product doet wat hij moet doen voor simpel thuisgebruik (2-3x A4 tegelijk), wie echt de maximale hoeveelheid bladen er tegelijk doorheen wil halen kan beter een apparaat met een zwaardere motor kopen, daar is deze niet voor geschikt.

    Brian | 2 juli 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Oversteeg onze verwachtingen
    • Prima shredder voor een klein kantoor
    • Ruime papierbak
    • Stevige kwaliteit

    Zeer goede shredder voor een klein (huis) kantoor. Maakt wel wat geluid maar niet hinderlijk. De opvangbak is ruim genoeg om maar eens per week geleegd te hoeven worden.

    Sjors Nab | 21 september 2019
  • 4 / 5 sterren
    8,3/10
    goed product voor middel / klein bedrijf
    • opvangbak doorzichtig
    • creditcards versnipperen
    • hij eet ook nietjes
    • voldoende grote opvangbak
    • geluid is niet hinderlijk hard
    • de schakelaar aan zetten en uitzetten schiet hij wel eens naar terug-uit draaien omdat het zo kort langs elkaar zit
    • max 4 blaadjes tegelijk

    hij doet wat het moet doen , gaat soepel en snel , geluid valt ook best mee

    Anthony Theunissen | 15 juli 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    goed produkt

    neemt niet te veel ruimte in, is gemakkelijk te verplaatsen

    Margreet | 5 oktober 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    Goede versnipperaar
    • Meerdere blaatjes tegelijk
    • Kwaliteit
    • Opvangbak van gaas

    Prima apparaat, versnippert meerdere blaatjes tegelijk. Enige nadeel is de opvangbak van gaas waardoor fijn papierstof vrijkomt.

    anoniem | 29 juni 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    goede prijs kwaliteit verhouding
    • duurt wel lang als hij moet afkoelen

    machine doet prima zijn werk

    Aad Kurpershoek | 29 februari 2020


Verzeker je papiervernietiger

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Fellowes Powershred M-7CM

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 3 jaar vooruitbetalen (8,63 per jaar) 25,90
  • 5 jaar vooruitbetalen (7,98 per jaar) 39,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)

Gerelateerde producten