The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Fellowes Powershred 12C


Aanbevolen combinatie

Fellowes Powershred 12C
Fellowes Powershred 12C
Inbegrepen accessoires
Papier
Papier
Kies alternatief
Onderhoudsolie voor papiervernietiger
Onderhoudsolie voor papiervernietiger
Kies alternatief
Lamineerapparaat
Lamineerapparaat
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
206,98 201,58
Morgen geleverd

Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een klein kantoor.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Veiligheidsniveau (DIN 66399)
[DIN P-4 (421 snippers per A4)]
Inhoud opvangbak
18 kg
Maximaal geluidsniveau
70 dB
Doorvoercapaciteit
12
Continue werking
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze papiervernietigerspecialist
  • Versnipper één vel A4 papier in 421 snippers, waardoor de papierversnipperaar aan de DIN P-4 veiligheidsnorm voldoet.
  • Je vernietigt naast papier ook nietjes en creditcards.
  • Dankzij de uitneembare opvangbak leeg je de papierversnipperaar snel en eenvoudig.
  • Deze papierversnipperaar is minder compact, waardoor je hem minder eenvoudig opbergt.
Productspecialist papiervernietigers

Omschrijving

Met de Fellowes Powershred 12C papierversnipperaar versnipper je 12 vellen papier tegelijkertijd, waardoor je snel werkt. Ook creditcards en nietjes zijn geen probleem. Dit apparaat voldoet aan de DIN-P4 veiligheidsnorm, waardoor je het papier hiermee in kleine snippers snijdt in plaats van in stroken. Daardoor versnipper je vertrouwelijke documenten met deze papiervernietiger niet alleen snel, maar ook veilig.

Met de Fellowes Powershred 12C papierversnipperaar versnipper je 12 vellen papier tegelijkertijd, waardoor je snel werkt. Ook creditcards en nietjes zijn geen probleem. Dit apparaat voldoet aan de DIN-P4 veiligheidsnorm, waardoor je het papier hiermee in kleine snippers snijdt in plaats van in stroken. Daardoor versnipper je vertrouwelijke documenten met deze papiervernietiger niet alleen snel, maar ook veilig.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Veiligheidsniveau (DIN 66399)
[DIN P-4 (421 snippers per A4)]
Inhoud opvangbak
18 kg
Maximaal geluidsniveau
70 dB
Doorvoercapaciteit
12
Continue werking
Nee

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Nog nooit zo voldoenend een handleiding niet gelezen

    Hans Cronau | 16 januari 2019

    • Grote snipperbak
    • Kan zijn eigen verpakking opeten (incl. verzenddoos) zonder de lade te legen.
    • Kan zijn eigen, best dikke handleiding versnipperen, incl. ongeopend plasticje en nietjes.
    • Vindt het moeilijk om dingen te shredden die hij slecht kan zien (zoals restkarton met grote gaten waar ooit speelstukjes van Agricola in zaten).

    Mooi model - dat kun je niet van alle zeggen - met een prettig uitpakbare bak/lade.
    Let in je enthousiasme om alle dingen te shredden wel op of de bak al vol is, anders wordt je huis een hamsterkooi.

    Hans Cronau | 16 januari 2019
  • 2.5 / 5 sterren
    5,0/10
    Niet aanschaffen

    Anoniem | 13 mei 2019

    • Je kunt snel achter elkaar invoeren
    • Grote opvangbak
    • De beloofde 12 paginas redt het apparaat niet, bij meer dan 4 of vijf velletjes loopt hij vast
    • Bij vastlopen maakt de reverseknop het erger ipv beter

    Ik kan er niet meer mee dan met een goedkoop 5 velletjes apparaat

    Anoniem | 13 mei 2019
  • 3 / 5 sterren
    6,3/10
    goed voor heel kleine hoeveelheden papier

    Nicole Smith | 18 mei 2020

    Mijn ervaring is dat de powershred gemakelijk blokkeert en is dan moeilijk om te ontblokkeren

    Nicole Smith | 18 mei 2020
  • 5 / 5 sterren
    9,7/10
    Goed product, doet wat het moet.
    • Snel in gebruik
    • Makkelijk leeg te maken

    Goed product, werkt en doet wat het moet. Heb halfuur+ kunnen shredden,2 keer leeggemaakt en dan nog een 1/5e van de bak gevuld en het lampje dat het te warm was ging nog niet aan dus je kan er goed mee doorshredden.

    Cel Peeters | 29 maart 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een echte aanrader!!!
    • Kan veel A4-tjes tegelijk aan
    • Een grote opvangbak voor de snippers
    • Makkelijk te legen

    Makkelijk in gebruik en de grote opvangbak is makkelijk te legen (even een 30 liter vuilniszak aan de bovenzijde en gewoon omdraaien). Het geluidsniveau vindt ik zelf heel erg meevallen en is niet storend.
    En mocht hij sommige dingen die je wil shredden moeilijk zien, zoals bijvoorbeeld iets met gaten of een vensterenvelop, gewoon even een stukje wit papier in het midden houden voor de sensor ; )

    Wel aan te raden om de olie van Fellowes te gebruiken na een paar rondes zodat hij soepeler door blijft kopen.

    Bobby Buis | 26 juli 2019
  • 5 / 5 sterren
    9,7/10
    prima apparaat voor pima prijs-kwaliteitverhouding
    • kan lang doorgaan zonder te warm te worden
    • kan zeker 10 pagina's tegelijk aan
    • snippers zijn onleesbaar
    • maakt wel beetje herrie
    • geeft redelijk wat stof bij veelvuldig gebruik

    Archief opgeruimd. Werkt uitstekend. Pauzes ingelast door bak te legen. Wel aan te raden om de olie te gebruiken voor onderhoud. Olie op blad papier sprenkelen en door shredder halen; werkt prima!

    Annet van Leeuwen | 4 augustus 2019
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Prachtig en eenvoudig toetsel
    • Lange continue werktijd in een goed geventileerde ruimte
    • Apart de olie moeten bestellen

    Grote opvang , continue werktijd is meer dan de voorgestelde 20 minuten in een goed geventileerde ruimte en bij oliën tijdens het versnijden

    Willy Coppens | 18 november 2019
  • 1.5 / 5 sterren
    2,7/10
    Voldoet niet aan de geschetste verwachtingen
    • Er kunnen maximaal 4 blaadjes tegelijk in
    • Loopt na 20 minuten vast

    Denk niet dat je met dit apparaat een klapper met papier kunt vernietigen, kost je twee dagen werk.

    Michel Palmen | 15 juli 2021
  • 1 / 5 sterren
    2,0/10
    Voor deze prijs toch een betere werkkwaliteit verwacht.
    • Draait continu vast, zelfs met slechts 1 A4 als invoer en geolied.
    • Traag.
    • Enorme papierstofwolk bij lediging papierbak.

    Voor intensief gebruik een afrader. Na 5 dagen gebruik retour gestuurd.

    Vincent Verrue | 22 juni 2021
  • 5 / 5 sterren
    9,7/10
    Goed product prijs/kwaliteits verhouding, voldoende capacite
    • Voldoet uitstekend
    • Hoog vernietigings niveau
    • Invoer heeft geen lampje, lastig in het donker onder buro

    Goed product prijs/kwaliteits verhouding, voldoende capaciteit.

    Jos Straathof | 23 november 2018