The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Teenage Engineering PO-33 K.O!

Beperkte voorraad, bestel snel
Beperkte voorraad, bestel snel

Gerelateerde producten


Alternatieven

Gerelateerde producten


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Step sequencer
Ja
Programmeerbare draaiknoppen
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze Sampler specialist
  • Met de ingebouwde microfoon neem je zelf samples op.
  • Je neemt samples rechtstreeks van instrumenten op dankzij de line ingang.
  • Doordat de sampler van zakformaat is en op batterijen werkt, neem je overal geluidsfragmenten op.
  • De PO-33 K.O! werkt alleen met batterijen.
Productspecialist Samplers

Omschrijving

Met de Teenage Engineering PO-33 K.O! micro sampler neem je overal geluidsfragmenten op. Dankzij de ingebouwde microfoon hoef je geen externe microfoon aan te sluiten en neem je zelf samples op. Je programmeert en bewerkt de opgenomen geluidsfragmenten met de sequencer en ingebouwde effecten. Zo voeg je een delay toe of maak je een drumpatroon. Dankzij de line input stuur je het geluid van muziekinstrumenten naar de sampler. Hierdoor bewerk je het geluid van een gitaar, drumcomputer of synthesizer. Ben je veel onderweg? Dan is de PO-33 K.O! iets voor jou.

Met de Teenage Engineering PO-33 K.O! micro sampler neem je overal geluidsfragmenten op. Dankzij de ingebouwde microfoon hoef je geen externe microfoon aan te sluiten en neem je zelf samples op. Je programmeert en bewerkt de opgenomen geluidsfragmenten met de sequencer en ingebouwde effecten. Zo voeg je een delay toe of maak je een drumpatroon. Dankzij de line input stuur je het geluid van muziekinstrumenten naar de sampler. Hierdoor bewerk je het geluid van een gitaar, drumcomputer of synthesizer. Ben je veel onderweg? Dan is de PO-33 K.O! iets voor jou.

Belangrijkste eigenschappen

Step sequencer
Ja
Programmeerbare draaiknoppen
Nee

Aanbevolen combinatie

Teenage Engineering PO-33 K.O!
Teenage Engineering PO-33 K.O!
Inbegrepen accessoires
Gehoorbeschermer
Gehoorbeschermer
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
127,98 126,78
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Mooie sampler, voor een goeie prijs.

    Matthijs Oldengarm | 19 januari 2020 | Type Pocket Operator: PO-33 K.O!

    • Samplen is nog nooit zo makkelijk geweest.
    • Makkelijk om mee te nemen.
    • Batterijen gaan lang mee.
    • Heeft een leercurve.
    • Maximaal 40 seconden opnemen.

    Het bevalt me zeker, want hiermee kan ik eindelijk beginnen met wat muziek maken, waar ik al altijd iets mee wou doen.

    Matthijs Oldengarm | 19 januari 2020 | Type Pocket Operator: PO-33 K.O!
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    mini mpctje voor in je broekzak!!

    leon van den langenberg | 23 februari 2018 | Type Pocket Operator: PO-33 K.O!

    • mini mpc met chromatische samplemogelijkheden
    • vierstemmige sequencer met drum en synthsounds
    • realtime en motionrecord fx

    Fantastisch klein samplertje dat verrassend goed werkt in de performance mode!!

    leon van den langenberg | 23 februari 2018 | Type Pocket Operator: PO-33 K.O!
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Creatief plezier

    Bert De Smet | 14 april 2021 | Type Pocket Operator: PO-33 K.O!

    • Portable
    • Easy to use

    Heel leuk hebbeding met meer mogelijkheden dan je denkt

    Bert De Smet | 14 april 2021 | Type Pocket Operator: PO-33 K.O!
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Instant pleasure
    • Zelf in spreken / opnames maken via bijv je speakers via de mic of line in
    • Lekkere/goede 'lo-fi' kwaliteit geluid
    • Direct 'boom bap' op je headphones, MPC in je binnenzak
    • De filters over je beats zijn tof
    • Intuitieve bediening
    • Beperkt sample geheugen

    Je maakt overal (portable) in no-time beats, super handzaam en snel. Een mooie gadget voor sample/mpc liefhebbers maar evengoed past ie in je studio.

    Roel | 7 mei 2021 | Type Pocket Operator: PO-33 K.O!
  • 3 / 5 sterren
    6,0/10
    Perfect voor on-the-go beat making!
    • Perfect voor concepten
    • Super portable
    • Batterijen duren +- 30 dagen
    • Lo-fi sound
    • Je kan bijna alle soorten muziek creëren
    • Je moet een hoesje apart kopen
    • Je moet voorzichtig er mee spelen
    • Bouwkwaliteit

    Ben tegenwoordig verslaaft aan beats maken met deze kleine ding.

    Marco Almeida | 24 mei 2021 | Type Pocket Operator: PO-33 K.O!
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Big sound, little machine
    • Zakformaat
    • Hands-on
    • 16step sequencer
    • Werkt op AAA batterijen
    • Geen toegewezen sync poort

    Super om te gebruiken, door dat het zo klein is neem je het overal met je mee en kan je op elk moment van de dag je creatieve momenten vastleggen. Een tip naar teenage engineering, maak de volgende versie met een battery pack pls!

    Lars Tanghe | 18 januari 2020 | Type Pocket Operator: PO-33 K.O!
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Beste prijs kwaliteit verhouding die je kan krijgen!
    • Onwijs veel mogelijkheden
    • Geweldig in de trein/auto/vliegtuig
    • Sample functie werkt geweldig
    • Leuk om te leren
    • Goed te combineren met MIDI's of andere PO's
    • Erg klein
    • Stevig, maar voelt soms breekbaar

    De PO-33 K.O! is een fantastische synthesizer die meer kan dan de meeste synthesizers dubbel de prijs. Leuk en handig om mee te nemen op reis, wanneer we weer de deur uit kunnen, en werkt ook goed thuis in een kleine studio. De grootte van de PO 's viel bij mij helaas tegen maar na een tijdje oefenen ben ik er aan gewend. Het grootste nadeel is hoe breekbaar ze voelen. Het materiaal is erg stevig en ik heb hem, helaas, al een paar keer laten vallen zonder schade, maar ik kan de PO-33 niet zonder angst in mijn rugtas of broekzak stoppen. Uniek is de beste manier om de PO-33 te omschrijven. Fantastisch hebbeding die daarnaast ook nog meer kan dan alle andere mogelijkheden in deze prijsklasse!

    Jonne van Kooij | 18 april 2020 | Type Pocket Operator: PO-33 K.O!
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Super apparaat waar goede sound uit komt
    • Veelzijdig
    • Klein
    • Toegankelijke manier om muziek te maken
    • Maximaal 40 sec sample tijd
    • Een sound / pattern kan je per ongeluk deleten
    • Maken backup net wat omslachtig

    Veelzijdig leuk apparaat wat je snel door hebt maar toch niet snel op uitgekeken bent

    Vin | 26 januari 2020 | Type Pocket Operator: PO-33 K.O!
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Aanrader, zeker kopen
    • goed geluid
    • makkelijk meenemen
    • simpel te gebruiken
    • een vande duurdere PO´s

    Mooi apparaatje, doet wat je ervan verwacht en meer

    Douwe van der Maden | 5 april 2018 | Type Pocket Operator: PO-33 K.O!

Specificaties

Product

Artikelnummer
805824
Fabrikantcode
08-90044
Merk
Teenage Engineering
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene eigenschappen

Step sequencer
Ja
Aantal stappen sequencer
16
Opnamefunctie sampler
Ja

Display

Ingebouwd scherm
Ja
Kleurenscherm
Nee

Drumpads, knoppen en faders

Programmeerbare drumpads
Nee
Draaiknoppen
Ja
Programmeerbare faders
Nee
Programmeerbare drukknoppen
Ja
Touchstrip
Nee
XY-pad
Nee

Filters en effecten

Filters
Ja
Filtertype signaal
Digitaal
Filter curve
High pass
Effecten
Ja
Type effecten (DJ)
Retrigger, Reverse

USB aansluitingen

Usb-aansluiting
Nee

Bedrade audio aansluitingen

Hoofdtelefoon aansluiting
Ja
Type hoofdtelefoon aansluiting
[3,5 mm mini-jack]
Aantal hoofdtelefoon aansluitingen
1
Merkspecifieke breakout kabel
Nee
Microfoon aansluiting
Nee

MIDI aansluitingen

MIDI-ingang
Nee
MIDI-uitgang
Nee
MIDI-doorvoer
Nee

Geheugenkaart

Geheugenkaartlezer
Nee

Audio software

Audio software meegeleverd
Nee

Stroomvoorziening

Stroombron
Ja
Soort batterij/accu
Standaard batterijen
Type stroomconnector input (vrouwelijk)
Geen (vaste kabel)
Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Maximale accu/batterijduur
8 uren
Vereiste accu/batterijspanning (apparaat)
0 V
Vereiste accu/batterij technologie (apparaat)
Alkaline
Maximale accu/batterijduur op hoogste stand (uur)
8 uren
Universeel voltage
Ja
Type standaard batterij
AAA

Fysieke eigenschappen

Diepte
7 inch
Breedte
3,5 inch
Hoogte
0,2 inch
Gewicht
100 g
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Dit wordt 'm

Teenage Engineering PO-33 K.O!
Teenage Engineering PO-33 K.O!
Type Pocket Operator: PO-33 K.O!
103,99
Beperkte voorraad, bestel snel


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen