The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alecto FR-125 2-delige set Blauw

Communiceer via je walkie talkie zonder deze uit je zak te hoeven halen

24,99
49,99
Morgen geleverd
49,99
Morgen geleverd

Communiceer via je walkie talkie zonder deze uit je zak te hoeven halen

24,99


Alternatieven


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een basis walkie talkie.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Aantal walkie talkies
2
Waterbestendig
Nee
Schokbestendig
Nee
Bereik DECT buitenshuis
7 km

Plus- en minpunten

Volgens onze walkie talkiespecialist
  • Het batterijniveau staat op het scherm weergegeven, waardoor je altijd weet hoe lang je nog kan communiceren.
  • Dankzij de ruime spreektijd gebruik je de walkie talkie ruim een dag zonder hem op te laden.
  • Via de hoofdtelefoonaansluiting verbind je een headset met de walkie talkie om handsfree te communiceren.
  • De walkie talkie is niet waterbestendig en daardoor niet geschikt voor buitenactiviteiten als wintersport.
Productspecialist walkie talkies

Omschrijving

Communiceer 13 uur lang tot op 7 kilometer afstand met je gesprekspartner met de Alecto FR-125. Ben je benieuwd naar hoeveel gesprekstijd je nog hebt? Op het verlichte beeldscherm met batterij-indicatie zie je precies wanneer je het apparaat moet opladen. Je voorziet de walkie talkie eenvoudig van nieuwe energie dankzij het meegeleverde oplaadstation. Heb je graag je handen vrij tijdens het communiceren? Sluit dan een headset aan op de FR-125 via de hoofdtelefoonaansluiting.

Communiceer 13 uur lang tot op 7 kilometer afstand met je gesprekspartner met de Alecto FR-125. Ben je benieuwd naar hoeveel gesprekstijd je nog hebt? Op het verlichte beeldscherm met batterij-indicatie zie je precies wanneer je het apparaat moet opladen. Je voorziet de walkie talkie eenvoudig van nieuwe energie dankzij het meegeleverde oplaadstation. Heb je graag je handen vrij tijdens het communiceren? Sluit dan een headset aan op de FR-125 via de hoofdtelefoonaansluiting.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Aantal walkie talkies
2
Waterbestendig
Nee
Schokbestendig
Nee
Bereik DECT buitenshuis
7 km

Aanbevolen combinatie

Alecto FR-125 2-delige set Blauw
Alecto FR-125 2-delige set Blauw
Inbegrepen accessoires
Headset voor walkie talkies
Headset voor walkie talkies
Kies alternatief
Walkie talkie
Walkie talkie
Kies alternatief
Batterij
Batterij
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
147,96 143,06
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Geweldig

    Roger Debije | 30 juli 2018

    • Kunnen meerdere walkies kontact meemaken
    • 7km bereik
    • Niet storend

    Kinderen zijn er elke dag mee aan het spelen super handig

    Roger Debije | 30 juli 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    satisfaction

    Roman | 24 augustus 2018

    • good price
    • solid performance

    so far everything is fine

    Roman | 24 augustus 2018
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Goed product voor de prijs.

    Kees van Eekelen | 19 juni 2018

    • Compact
    • Goed bereik
    • Degelijke kwaliteit
    • Goede kwaliteit prijs verhouding
    • Geluid zou wat beter kunnen

    Zie boven

    Kees van Eekelen | 19 juni 2018
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Top! Voor ouders én kinderen!
    • Kinderen die te jong zijn voor een smartphone kunnen toch op afstand contact hebben.
    • Duidelijk geluid en degelijk ontvangst.
    • Uren speelplezier!
    • 7 km haalt hij, iig binnen de bebouwde kom, niet.

    Iedere ouder met schoolgaande (midden/bovenbouw) kinderen zou dit ‘moeten’ hebben. Top om je kind langzaam meer vrijheid te geven als ze eens zelfstandig naar een vriendje willen fietsen, en jij wil weten of ze er ook zijn aangekomen zonder dat je daar meteen een dure telefoon voor hoeft te kopen. IDEAAL!

    Tineke van den Acker | 15 juni 2019
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Leuk voor de kinderen
    • Klein
    • Handig

    Handig formaat

    Tommie | 11 november 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    goed project voor juiste prijs
    • zeer goed bereik
    • eenvoudig voor de kinderen
    • voldoende batterij-vermogen
    • wel tegen kinderen zeggen om "veilig" te zijn, anderen kunnen meevolgen, we kregen plotseling iemand 5km verder te horen

    correcte prijs voor toepassingen voor de kinderen

    marc | 9 december 2019
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    actief communiceren pluspunt
    • voor kleine kinderhandjes 4j geschikt
    • actief luisteren
    • communiceren

    Voor kleine kinderhandjes 5 j geschikt.Leren actief luisteren en communiceren.
    Gebruiksvriendelijk stevig klein formaat.

    Frans Vandenbussche | 5 juni 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goede set, kinderen hebben er veel plezier mee
    • Bereik is groot
    • Oplader inbegrepen
    • Piepje is wat hard en kan niet zachter

    De set werkt makkelijk en het bereik is goed. Wel Bewust zijn van dat je soms anderen kunt horen op een frequentie, en anderen dus jou ook. Maar voor de kinderen is het geweldig speelgoed.

    Renee | 10 mei 2021
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Leuk
    • Oplaadstation
    • Incl. batterijen
    • Geluidjes niet af te zetten

    Kinderen vinden het héél leuk. Voor iets meer geld zijn de oplaadstations erbij. Top. Oplaadbare batterijen erbij.

    Andy | 14 maart 2019
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Prima product
    • Handig in gebruik
    • Mooi
    • Afstand nog niet kunnen uittesten

    Zeer welkom product in coronatijd

    Famille Fraipont | 31 januari 2021

Specificaties

Product

Artikelnummer
811273
Fabrikantcode
FR-125
Merk
Alecto
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Aantal walkie talkies
2
Breedte
4,6 cm
Hoogte
15,2 cm
Diepte
3 cm
Kleur
Blauw, Zwart
Gewicht
325 g

Algemene functionaliteiten

Noodknop
Nee
Toetsenvergrendeling
Ja
Trilfunctie
Nee
Spraakbesturing
Nee
Roger spraakbevestigingstoon
Ja
Ruisonderdrukking microfoon
Nee
Vergunningsvrij
Ja
Kanaalscanfunctie
Ja
Ingebouwd scherm
Ja
Achtergrondverlichting scherm
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Babyfoon functie
Nee

Communicatie eigenschappen

Bereik DECT buitenshuis
7 km
Frequentiebereik
446 Hz
Aantal frequentiekanalen
16
Aantal subfrequentiekanalen
0
Geluidsweergave
Mono
UHF (walkie talkies)
Ja
VHF (walkie talkies)
Nee
Hoofdtelefoon aansluiting
Ja

Batterij

Type stroomvoorziening
Accu / batterij, Batterij
Soort batterij/accu
Standaard batterijen
Type standaard batterij
AAA
Indicator van batterij-niveau
Ja
Spreektijd
13 uren
Standby-tijd
35 uren

Resistenties

Waterbestendig
Nee
Schokbestendig
Nee

Dit wordt 'm

Alecto FR-125 2-delige set Blauw
Alecto FR-125 2-delige set Blauw
49,99
Morgen geleverd

Communiceer via je walkie talkie zonder deze uit je zak te hoeven halen

24,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen