The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Spider Man PS4

39,99 18,99
Op voorraad
Nog sneller op te halen
39,99 18,99
Op voorraad
Nog sneller op te halen


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Computerplatform
PlayStation 4

Plus- en minpunten

Volgens onze gamespecialist
  • Gebruik je spinnenwebben en improviseer om je tegenstanders te verslaan.
  • Met het nieuwe pak van Spider Man ontdek je nieuwe trucjes die je sterker maken.
  • In de open map van deze game slinger je vrij door New York.
  • Deze game heeft geen online modus om met meer dan 1 speler te spelen.
Productspecialist games

Omschrijving

Slinger van gebouw naar gebouw en versla het kwaad in Spider Man. Je kruipt in de huid van de nieuwste Avenger en gebruikt zijn web kunsten. Neem het op tegen bekende schurken zoals Rhino,Vulture en Taskmaster. Speel verschillende pakken voor Spiderman vrij en vind je eigen speelstijl. Deze game speel je met één persoon en heeft een zeer uitgebreid verhaal waar je uren zoet mee bent.

Slinger van gebouw naar gebouw en versla het kwaad in Spider Man. Je kruipt in de huid van de nieuwste Avenger en gebruikt zijn web kunsten. Neem het op tegen bekende schurken zoals Rhino,Vulture en Taskmaster. Speel verschillende pakken voor Spiderman vrij en vind je eigen speelstijl. Deze game speel je met één persoon en heeft een zeer uitgebreid verhaal waar je uren zoet mee bent.

Belangrijkste eigenschappen

Computerplatform
PlayStation 4

Aanbevolen combinatie

Spider Man PS4
Spider Man PS4
Inbegrepen accessoires
Controller
Controller
Kies alternatief
Oplader voor controllers
Oplader voor controllers
Kies alternatief
Gaming headset
Gaming headset
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
177,97 150,07
Morgen geleverd


Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Speelplezier
9,1
Graphics
9,1
Verwonderend
8,4
Installatie- & gebruiksgemak
8,9
Mogelijkheden
8,0

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
9,6/10

Dit is een heel leuk spel met enorm veel speelplezier

  • Gigantische grapichs
  • Ps4 pro enhanced
  • Online gameplay

Leuk knap spel met een duidelijk verhaal en gigantische graphics

  • Liano cavur
  • 15 september 2018
5 / 5 sterren
9,6/10

een super spel

  • geweldige game
  • mooi gemaakt

het is een zeer mooie game goed gemaakt en een duidelijk verhaal

  • Yannick
  • 12 september 2018
4 / 5 sterren
8,0/10

Leuk, maar niet geweldig

  • Graphics
  • Characters
  • Vechten is OK

Leuke Spiderman game

  • Martijn
  • 31 oktober 2021
5 / 5 sterren
10/10

Je voelt je een superheld

  • lijkt alsof je in de spider-man film zit
  • uitdagend

Spiderman the game is geweldig. het lijkt alsof je een film speelt alleen uitgebreider. je hebt outfits van de Spider-man films die je kan dragen. de missies ook afwisselend, vaak actie soms steahlt gaan. en je hebt de kleine uitdagingen van verzamelen tot uitdagingen vechten met tegenstanders de bazen zijn ook leuk om tegen te vechten. als marval fan moet je deze game zeker gaan halen je krijg hier geen spijt van.

  • Stevie s
  • 31 juli 2019
4 / 5 sterren
8,4/10

Speelt erg soepel en intuïtief

  • Graphics
  • Slingeren

Speelt erg soepel en intuïtief en verveeld nog zeker niet.

  • Thomas
  • 28 september 2018
5 / 5 sterren
10/10

Game of the year

  • Beste spiderman game sinds spiderman 2
  • Grapichs zijn top

Dit is mijn tweede spiderman game, gelijk vanaf de start beviel het me je voelt je echt als spiderman in het spel.

  • Tom strijbos
  • 19 maart 2019
5 / 5 sterren
10/10

Must-have voor PS4 bezitters

  • Free world web slingeren als een pro
  • Diverse missies, gadgets, suits, powers, etc
  • Verslavend

Super spel, je bent er uren zoet mee

  • Tom
  • 28 december 2018
4.5 / 5 sterren
8,8/10

Een Spider-Man game op topniveau

  • Vette graphics
  • Word niet saai,blijft spannend
  • Geen multiplayer

Vet spel, Doet me aan de films denken.. Ziet er ook bijna uit gelijk een film!

  • Dilissen glenn
  • 22 november 2018
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Super game

  • Bediening simpel
  • Graphics super
  • Prijs had wat lager mogen zijn

Gaaf spel

  • Marcel
  • 12 december 2018
5 / 5 sterren
10/10

Geweldig spel !

  • Zeer mooi getekend
  • Veel sidemissions
  • Kleine map

Enorme Spiderman fan, zeer leuk om in de huid te kruipen van Spiderman en te vechten met bekende Marvel schurken

  • Massimo d
  • 13 september 2018
5 / 5 sterren
9,6/10

Dit is een heel leuk spel met enorm veel speelplezier

  • Gigantische grapichs
  • Ps4 pro enhanced
  • Spannend verhaal
  • Online gameplay

Leuk knap spel met een duidelijk verhaal en gigantische graphics

  • Liano cavur
  • 15 september 2018
5 / 5 sterren
9,6/10

een super spel

  • geweldige game
  • mooi gemaakt
  • geen minpunt

het is een zeer mooie game
goed gemaakt en een duidelijk verhaal

  • Yannick
  • 12 september 2018
4 / 5 sterren
8,0/10

Leuk, maar niet geweldig

  • Graphics
  • Characters
  • Web slinging
  • Vechten is OK

Leuke Spiderman game

  • Martijn
  • 31 oktober 2021

Voor 16 jaar en ouder volgens PEGI

Voor 16 jaar en ouder volgens PEGI
Voor dit spel moet je minimaal 16 jaar oud zijn, volgens Pan European Gaming Information...
Voor dit spel moet je minimaal 16 jaar oud zijn, volgens Pan European Gaming Information (PEGI). Ben jij jonger dan 16? Dan mag je dit spel helaas niet kopen.

Specificaties

Product

Artikelnummer
811980
Fabrikantcode
9416173
Merk
Sony
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Platform compatibiliteit

Computerplatform
PlayStation 4

Game eigenschappen

Datadrager
Blu-ray

Gerelateerde producten