The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Siemens HL9S5A340

859,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Verwarming kookplaat
Inductie
Breedte fornuis
60 cm
Geschikt voor type stekker
Perilex (5-polig)
Aansluiting op aantal fasen
2 fasen (Perilex stekker)
Aantal kookzones
4

Plus- en minpunten

Volgens onze Fornuisspecialist
  • Op de braadzone plaats je langwerpige vis- en braadpannen.
  • Breng extra snel een pan water aan de kook met de boostfunctie op de 4 kookzones.
  • Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten.
  • De oven schakelt niet automatisch uit als de timer afgaat.
Productspecialist Fornuizen

Omschrijving

Begin na slechts 5 minuten opwarmen met het bakken van een ovenschotel in de Siemens HL9S5A340. Hoe? Door de functie snel voorverwarmen op het gasfornuis te selecteren. Het fornuis heeft een ovenruimte met 3D hetelucht. Hierdoor bak je op 2 niveaus tegelijk met dezelfde resultaten. Wil je een taart bakken, kies dan voor boven- en onderwarmte. De inductie kookplaat geeft je veel mogelijkheden. De linkerpit is te gebruiken als braadzone en is ruim genoeg voor een grote braadslede of vispan.

Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij. De stekker moet nog aan de kookplaat worden bevestigd door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is.

Begin na slechts 5 minuten opwarmen met het bakken van een ovenschotel in de Siemens HL9S5A340. Hoe? Door de functie snel voorverwarmen op het gasfornuis te selecteren. Het fornuis heeft een ovenruimte met 3D hetelucht. Hierdoor bak je op 2 niveaus tegelijk met dezelfde resultaten. Wil je een taart bakken, kies dan voor boven- en onderwarmte. De inductie kookplaat geeft je veel mogelijkheden. De linkerpit is te gebruiken als braadzone en is ruim genoeg voor een grote braadslede of vispan.

Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij. De stekker moet nog aan de kookplaat worden bevestigd door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Verwarming kookplaat
Inductie
Breedte fornuis
60 cm
Geschikt voor type stekker
Perilex (5-polig)
Aansluiting op aantal fasen
2 fasen (Perilex stekker)
Aantal kookzones
4


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goed apparaat wij hebben er plezier van

    h klok | 3 juni 2019

    • Mooi design
    • Snel warm
    • Lekker compleet met accessoires

    Inductie bevalt goed plaat is tussen het koken ook lekker snel koud

    h klok | 3 juni 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Top

    Kim Alders | 13 maart 2019

    • Prijs/ kwaliteit
    • Makkelijke bediening
    • Top bezorging
    • Knoppen timer lastig te zien

    Is precies wat je wil/verwacht. Makkelijke bediening.
    Het fornuis is snel en vakkundig aangesloten.

    Kim Alders | 13 maart 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top product

    Wilma Bessels | 14 februari 2020

    • Super makkelijk te bedienen en heel snel
    • Geen

    Ik had nog nooit met inductie gekookt zag er eigenlijk tegen aan maar ik vind het super

    Wilma Bessels | 14 februari 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Mooi, goed en uitgebreid
    • Ziet er mooi uit
    • Doet goed wat hij moet doen
    • Veel functies
    • Er wordt geen aansluitsnoer meegeleverd

    Product bevalt me erg goed

    Martine Verlaan | 31 maart 2019
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    goede prijs/kwaliteit
    • iq500 inductie zones
    • gemakkelijke installatie

    moderne aanpak met verschillende mogelijkheden

    Philippe Schepers | 7 september 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    Subliem
    • bediening
    • vormgeving
    • stil
    • geen

    Prachtig fornuis, stil en makkelijk in de bediening. Kan zowel op een fornuisgroep (2 fase) als drie fase worden aangesloten, dit wordt niet vermeld door coolblue maar wel bevestigd door Siemens.

    Olga | 3 mei 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Fijn apparaat met een mooie vormgeving.
    • Fijne oven
    • De kookplaat is niet echt snel met verwarmen,
    • De kookplaat heeft veel herrie wanneer alle platen in gebruik zijn klikkende relais en brommende ventilator, ben benieuwd of dit oud kan worden....
    • Voor de mogelijkheden stevig aan de prijs

    Mooi apparaat om te zien en gemakkelijk schoon te maken, wel veel herrie wanneer alles in gebruik is

    Chris | 24 maart 2019

Bescherm je Fornuis

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Siemens HL9S5A340

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (29,98 per jaar) 149,90

Let op: geschikte kookgroep nodig.

Let op: geschikte kookgroep nodig.
De Siemens HL9S5A340 moet op een kookgroep worden aangesloten die voldoende elektriciteit...
De Siemens HL9S5A340 moet op een kookgroep worden aangesloten die voldoende elektriciteit levert. Dit apparaat kan niet worden aangesloten op een standaard stopcontact.

Specificaties

Product

Artikelnummer
813575
Merk
Siemens
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service

Algemene kenmerken

Bereidingskwaliteit
Topklasse
Bedieningsmogelijkheden
Draaiknoppen, Touchscreen
Inhoud
66 l
Kleur
Zwart
Afdekplaat
Nee
Zacht sluitende deur
Ja
Openingsrichting
Horizontaal

Fysieke eigenschappen

Hoogte
85 cm
Breedte
60 cm
Diepte
60 cm
Verstelbare poten
Ja
Gewicht
60 kg
Interne afmetingen: breedte
48,2 cm
Interne afmetingen: hoogte
32,9 cm
Kleur
Zwart
Uitneembare ovendeur
Ja
Materiaal buitenkant fornuis
Roestvrijstaal
Volledig glazen binnendeur
Ja
Materiaal wanden binnenzijde
Emaille
Opbergmogelijkheid
Ja
Type opbergmogelijkheid
Opberglade

Kookplaatkenmerken

Verwarming kookplaat
Inductie
Afmeting grootste braadzone
170 x 265 mm
Snelstart
Nee
Aantal flexibele kookzones
2
Automatisch uitschakelen bij overkoken
Ja
Braadzone
Ja
Aantal kookstanden
17
Boostfunctie
Ja
Warmhoudfunctie
Ja
Restwarmteindicatie
Ja
Diameter grootste kookzone
42 cm
Braadsensor
Nee
Pangrootteherkenning
Ja
Panherkenning
Ja
Flexibele kookzone
Ja
Bereidingskwaliteit
Topklasse

Aantal kookzones diameter kookzones

Aantal kookzones
4
Type kookzone 1
Flexibel
Type kookzone 2
Flexibel
Type kookzone 3
Standaard
Type kookzone 4
Standaard
Vermogen kookzone 1
1,8 kW
Vermogen kookzone 2
1,8 kW
Vermogen kookzone 3
1,4 kW
Vermogen kookzone 4
2,2 kW

Energiekenmerken

Energieklasse
A
Aansluiting op aantal fasen
2 fasen (Perilex stekker)
Aansluitwaarde
7900 W
Aansluitsnoer meegeleverd
Nee
Geschikt voor type stekker
Perilex (5-polig)
Stekker meegeleverd
Nee
Locatie elektrische aansluiting
Linksachter

Oven kenmerken

Type oven / magnetron
Solo oven
Verwarming oven
Elektrisch
Aantal bereidingssystemen
7
Type ovenfuncties
Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte
Grillfunctie
Ja
Aantal inschuifhoogten
5
Telescopische rail
Nee
Mantelkoeling
Ja
Positie grill
Bovengrill
Temperatuurregeling oven/magnetron
Elektronisch
Aantal ovens
1
Minimale oventemperatuur
50 °C
Maximale oventemperatuur
275 °C
Meegeleverde accessoires
Bakplaat, Ovenrooster

Gebruiksgemak

Timer
Ja
Type timer
Elektronisch
Display
Ja
Veiligheidsuitschakeling
Ja
Kinderbeveiliging
Ja
Bedieningsmogelijkheden
Draaiknoppen, Touchscreen
Binnenverlichting
Ja
Automatisch uit-/inschakelen bij openen/sluiten deur
Nee
Automatische uitschakeling na bereidingstijd
Nee
Taal bedieningspaneel
Symbolen
Aan/uit-indicator
Nee
Reinigingsmethode
Katalyse

Dit wordt 'm

859,-
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen