The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


LG PF50KS

384,-
Beperkte voorraad, bestel snel
384,-
Beperkte voorraad, bestel snel

Aanbevolen combinatie

LG PF50KS
LG PF50KS
Inbegrepen accessoires
Projectiescherm Projectiescherm
Een bijpassend scherm verbetert de beeldkwaliteit van de beamer.
Hdmi kabel Hdmi kabel
Met een hdmi kabel sluit je apparaten zoals een (spel)computer aan.
Mediaspeler Mediaspeler
Met een mediaspeler stream je films, muziek en foto's naar je beamer.
5% korting
op de accessoires op het accessoire
603,93 592,93
Morgen geleverd

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Scherpte
Full HD (1080p)
Hoeveelheid licht
600 ANSI lumen
Projector technologie
DLP
Contrastverhouding
100000
Projectieverhouding
1,4 m

Plus- en minpunten

Volgens onze beamerspecialist
  • Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de full hd resolutie.
  • Dankzij het WebOS 3.5 smartplatform én de geïntegreerde mediaspeler stream je content vanaf apps als YouTube en Netflix.
  • Door de ingebouwde accu neem je de beamer overal mee naartoe.
  • Door de lage lichtopbrengst is het beeld in een felverlichte ruimte niet goed zichtbaar.
  • De beamer heeft geen zoomfunctie waarmee je de projectiegrootte aanpast.
Productspecialist beamers

Omschrijving

Als je overal video's of presentaties wilt tonen, ga je voor de LG PF50KS. Deze mini beamer beschikt over een ingebouwde accu die tot 2,5 uur meegaat. Stop het apparaat in je tas en gebruik hem overal, ook als er geen stopcontact in de buurt is. Als je de beamer via wifi met internet verbindt, krijg je toegang tot het WebOS 3.5 smart platform. Op deze manier kijk je gemakkelijk naar content van online apps, zoals YouTube. Stream je liever vanaf je smartapparaat? Dat is dankzij de ingebouwde mediaspeler geen probleem. Waar je ook naar kijkt, door de full hd ondersteuning worden beelden scherp weergegeven. Zo zijn letters, cijfers of andere kleine details duidelijk zichtbaar.

Als je overal video's of presentaties wilt tonen, ga je voor de LG PF50KS. Deze mini beamer beschikt over een ingebouwde accu die tot 2,5 uur meegaat. Stop het apparaat in je tas en gebruik hem overal, ook als er geen stopcontact in de buurt is. Als je de beamer via wifi met internet verbindt, krijg je toegang tot het WebOS 3.5 smart platform. Op deze manier kijk je gemakkelijk naar content van online apps, zoals YouTube. Stream je liever vanaf je smartapparaat? Dat is dankzij de ingebouwde mediaspeler geen probleem. Waar je ook naar kijkt, door de full hd ondersteuning worden beelden scherp weergegeven. Zo zijn letters, cijfers of andere kleine details duidelijk zichtbaar.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (16,38 MB)
  • Afstandsbediening (inclusief batterij)
  • Stroomkabel
  • Stroomadapter
  • Garantiekaart

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (16,38 MB)
  • Afstandsbediening (inclusief batterij)
  • Stroomkabel
  • Stroomadapter
  • Garantiekaart

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Scherpte
Full HD (1080p)
Hoeveelheid licht
600 ANSI lumen
Projector technologie
DLP
Contrastverhouding
100000
Projectieverhouding
1,4 m

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Een goede en mobiele smart projector, aanrader!

    GH | 22 augustus 2018

    • Scherp beeld, true HD
    • WebOs, draadloos Netflix e.d.
    • Werkt net zo goed op accu als op netsnoer
    • Compact
    • 600 lumen werkt prima in half duister op 80 inch
    • Geen airplay aanwezig voor Iphone/ Ipad, wel voor android toestellen
    • Interne speaker klinkt matig (wel bluetooth mogelijk)
    • Geen tasje voor vervoer of lenskapje
    • Ventilator hoorbaar tijdens kijken van foto’s of documenten

    Had eerst een LG 720p versie aangeschaft maar deze geretourneerd ivm duidelijk zichtbare pixels en een verouderd OS en daar is bij deze 1080p beamer geen spraken van; een enorm verschil dus! Foto en film zien er gelikt uit; kleur is mooi en geluid via bleutooth naar een goede speaker is overweldigend. De interne speaker is tijdens mobiel gebruik wel handig maar het geluid is dun en slecht gedefinieerd. WebOs is een verademing en de Netflix app werkt heel prettig. Bestanden zoals foto, video en documenten zijn makkelijk via usb en usb-c te kijken en via mooie menu’s te bereiken. 2 hdmi ingangen is voor mij voldoende. Een minpunt vind ik dat de screenshare functie niet werkt op draadloze Apple producten. Airplay is een ander systeem. Er is wel een lg tv app die op de iphone kan maar deze werkt bij lange na niet zo goed als Airplay op b.v. de Apple tv. Mensen met draadloze toestellen die op android draaien zullen hier overigens geen problemen mee hebben. De ventilator is hoorbaar bij stilte maar valt weer mee in vergelijk met grotere beamers. De 600 lumen voldoen voor mij en in een halfverlichte kamer kan ik genieten van een film of serie op 80 inch. Wanneer de kamer donker is lukt 100 inch overigens prima. Veel instellingen mogelijk voor zowel beeld als geluid en legio aan apps zoals Youtube, rtl xl en noem maar op; hetzelfde als op de betere LG tv. De afstandsbedienig heeft een goed voormaat en werkt prettig en tevens kan er een magic remote van LG op worden aangesloten. Ik ben vol lof over de beeld kwaliteit, bluetooth, mobiliteit en het draadloze WebOs. Deze projector heeft gewoon heel veel wat goed is.

    GH | 22 augustus 2018
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Een geweldig apparaatje en door Coolblue zeer snel bezorgd.

    Lex | 8 maart 2019

    • Compact en degelijk
    • Aansluitmogelijkheden
    • Zeer volwassen met webOS besturingssysteem
    • Bluetouth zeer goed te synchroniseren.
    • Zeer makkelijk mee te nemen.
    • Interne luidspreker(s)
    • Beetje prijzig

    De PF50SK Minibeam van LG is een sensationele vervanger voor de 40" tv in mijn slaapkamer, ik kijk nu naar,een prachtig vrijwel pixelloos 80" FULL HD beeld, in eco-stand geprojecteerd op een gladde witte muur.
    Ik heb de setupbox van mijn tv-provider, alsmede een Chromecast dongel aangesloten en daardoor is deze mini-projector een volwaardige smart-tv van hoge kwaliteit.
    Hoewel ik een mooie Qled tv in de huiskamer heb, ga ik voor mijn lol op tijd naar bed en dan wordt het toch nog laat.

    Lex | 8 maart 2019
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Top beamer, heel blij mee :)

    Tineke Dekker | 29 oktober 2019

    • Mooi compact
    • Is geen plafond beugel voor te kopen

    Makkelijk in gebruik in vergelijking andere beamers die ik gekocht had. Zelf plafond beugel gemaakt want wij wilde deze niet omruilen tegen een andere beamer die wel plafond kan.

    Tineke Dekker | 29 oktober 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Leuk toestel
    • Klein, licht en mooi
    • Scherp beeld zelfs bij half donkere kamer
    • Moeilijk om films af te spelen rechtstreeks vanop een harddrive.
    • Om onze LG soundbar te verbinden was het ook een hele zoektocht. Uiteindelijk wel gelukt.
    • De speaker van de beamer is echt zeer slecht. Externe speaker is een noodzaak.

    Werkt heel goed. Alleen is alles ingewikkelder dan gedacht. Maar goed, dat kan ook aan mij liggen.

    Stephanie | 2 augustus 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Top aankoop als je thuis voor weinig geld groot scherm wil
    • Veel aansluit mogelijkheden
    • Vrijwel geheel draadloos te gebruiken
    • Klein en lichtgewicht
    • Energiezuinig en long lasting led lamp
    • Niet geschikt voor gebruik bij daglicht
    • Kan niet meerdere wifi netwerken onthouden

    Bevalt goed voor thuisbioscoop, scherm zeker 2,5meter. Daarmee veel goedkoper dan grote tv. Beeld is wel minder fel. Beetje mat zoals ook het scherm in de bios. Netflix ingebouwd, op Bluetooth speaker goed geluid.
    Vanwege een andere review meteen deze gekocht ipv goedkoper model Ivm resolutie.

    Bij opstarten wijst het menu zich vanzelf.
    Verbinden met thuis Wi-Fi gaat eenvoudig.
    Netflix direct via home-button beschikbaar.
    JBL Bluetooth speaker via menu eenvoudig aangesloten. (geluid uit beamer is niet geweldig, maar volstaat bij presentatie in klein zaaltje).
    Met de eco stand gaat de batterij wel ruim anderhalf tot 2 uur mee. Echter de lichtopbrengst wordt ook beperkt. Beste is medium eco. Goed compromis tussen lawaai van de ventilator en beeld kwaliteit.

    Je zal wel altijd gordijnen oid dicht moeten doen voor het beste beeld. De lichtopbrengst is namelijk niet genoeg om bij daglicht films te tonen.
    Voor een PowerPoint hoeft het minder donker te te zijn.

    Max | 19 juli 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Prachtige pico projector!!
    • formaat
    • gebruiksgemak
    • software zoals youtube, plex, netflix,..
    • connectiemogelijkheden
    • snelheid processor
    • zapper minder handig in donkere ruimte
    • lichtsterkte enkel voldoende in donkere ruimte

    Prachtige projector in kleine en verduisterde ruimtes.
    Daarvoor had ik hem ook specifiek aangekocht en hij doet UITSTEKEND werk!

    Veel verbindingsmogelijkheden (hdmi, usb, bluetooth, wifi....) en uitgebreid software pakket zoals Youtube, Plex en Netflix! Ook keystoning en afstelling van beeld en geluid zijn prima.

    Verdere software uit de store beperkt... maar met bovenstaande heb je alles wat nodig is.

    Inputlag is heel miniem en de software van LG is heel sterk, enkel de processor is wat traag en dat voel je bij bediening van de apps, maar dat stoort nu ook niet zo erg.

    Mathias | 11 juli 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Klein, elegant en haarscherp beeld

    Overtreft al mijn verwachtingen

    Pascal | 29 maart 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Mooie beamer voor een mooie prijs.

    Doet wat het moet doen.

    Gerrit | 12 juli 2021
  • 4 / 5 sterren
    7,5/10
    Mooi beeld, maar niet zo gebruiksvriendelijk als we dachten
    • goed formaat
    • batterij
    • heel mooi beeld
    • goed prijs
    • werkt niet met Windows 10 Pro
    • Apple Airplay werkt niet
    • streamingsdiensten bij draadloos casten via telefoon beveiligd,
    • mobiel aansluiten met kabel werkt niet
    • videoland app op apparaat werkt niet

    Op basis van de vele positieve reacties hier hebben wij deze minibeamer aangeschaft. Het beeld is schitterend, we hebben echt een thuisbioscoop. Alleen, het gebruiksgemak waar anderen over schrijven, hebben wij niet ervaren. Blijkbaar is onze onlangs aangeschafte Dell laptop met Windows 10 Pro te nieuw, waardoor de beamer er met Miracast niet op werkt. Zelfs een professioneel IT bedrijf kreeg het niet voor elkaar. Dus nu moeten we toch gewoon met een HDMI kabel werken. Dat werkt gelukkig wel goed. Daarnaast werkt ook het draadloos screencasten met de mobiele telefoon niet optimaal. De verbinding zelf werkt goed, maar apps van streamingsdiensten, zoals Disney +, Prime of T-mobile TV, werken niet. Geluid is er wel, maar het beeld zelf blijft zwart. Volgens de LG klantenservice komt dat omdat deze apps beveiligd zijn, waardoor de content niet te zien is. Het aansluiten van de telefoon met een kabel op de beamer werkt ook niet. We hebben contact opgenomen met de helpdesk van LG maar daar werd ons verteld het met een andere kabel te proberen. Jammergenoeg is dat niet de oplossing, want zowel met een hdmi kabel, als een usb c werkt het niet.
    Inmiddels hebben we al heel wat uren verspild in bovenstaande punten, waardoor we toch niet onverdeeld tevreden zijn met onze aankoop.

    Tarek Rezk | 10 augustus 2021
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Heel handige en gebruiksvriendelijke projector
    • Klein
    • Batterij
    • Helder beeld
    • Netfflix en YouTube pre installed!
    • HDMI arc en LAN poort
    • Onmogelijke plafondmontering, maar!

    Sowieso de snelle levering, zoals we gewend zijn van Coolblue. De projector was netjes verpakt met een mooie en handige gebruikshandleiding. Netflix en Youtube (en een heleboel andere dingen) zijn al voorgeinstalleerd, dus hoef je enkel nog in te loggen en je kan beginnen met kijken! Het enige nadeel dat ik heb ondervonden is dat de projector niet is uitgerust met schroefdraad om deze aan het plafond te bevestigen. Je kan hem dus enkel neerzetten. Gelukkig bestaan er ook plafondbeugels die uitgerust zijn met een soort 'kooi' zodat je deze gewoon erin kan zetten en alsnog aan het plafond kan hangen. Beeld is dik oké en lawaai valt heel goed mee! Ik heb maanden gezocht naar een goede projector en deze voldoet aan al mijn verwachtingen én kostte maar de helft van zijn concurrenten! Kopen die handel zou ik zeggen.

    Mitch | 24 juli 2021


Verzeker je beamer

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
LG PF50KS

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 3 jaar vooruitbetalen (13,30 per jaar) 39,90
  • 5 jaar vooruitbetalen (11,98 per jaar) 59,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)


Alternatieven

Specificaties

Product

Artikelnummer
815446
Fabrikantcode
PF50KS.AEU
Merk
LG
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Belangrijkste eigenschappen

Scherpte
Full HD (1080p)
Hoeveelheid licht
600 ANSI lumen
Contrastverhouding
100000
Projectieverhouding
1,4 m
Aanbevolen voor gebruik
Onderweg
Smart functie eigenschappen
Ja
Formaat beamer
Compact

Beeld eigenschappen

Scherpte
Full HD (1080p)
Contrastverhouding
100000
HDR ondersteuning
Nee
Minimale beeldgrootte (diagonaal)
25 inch
Maximale beeldgrootte (diagonaal)
100 inch
Beeldverhouding projectie
16:9
Alternatieve beeldverhouding
4:3
Projector technologie
DLP
3D
Nee

Eigenschappen voor plaatsing

Projectieverhouding
1,4 m
Projectieafstand voor 100 inch projectie
3,08 m
Type throw ratio
Normal throw
Zoomfunctie
Nee
Maximale projectieafstand
1,24 m
Keystone correctie
Nee
Lens shift
Geen

Lamp eigenschappen

Type lichtbron
LED
Verwachte levensduur lamp (normaal gebruik)
30000 uren
Vervangbare lamp
Nee
Hoeveelheid licht
600 ANSI lumen

Geluidsniveau

Maximaal geluidsniveau
30 dB
Geluidsniveau (spaarstand)
23 dB

Smart functionaliteiten

Smart functie eigenschappen
Ja
Smart platform
WebOS
Chromecast ingebouwd
Ja
Mediaspeler
Ja
Geheugenkaartlezer
Nee

Draadloze verbindingen

Wifi ingebouwd
Ja
Bluetooth
Ja
Te verbinden met een externe speaker
Ja

Aansluitingen

HDMI-aansluiting
Ja
Type HDMI aansluiting
Standaard HDMI Type A
HDMI ARC (Audio Return Channel)
Ja
Usb-aansluiting
Ja
Type usb-aansluiting
Standaard usb-A, Usb-C
Usb functie
Media afspelen, Stroombron
Aantal usb-aansluitingen
1
VGA-aansluiting
Nee
Mobile HD Link (MHL)
Ja
Component-aansluiting
Nee
Composite aansluiting
Nee
RCA aansluiting
Nee
S-video-aansluiting
Nee
Digitaal optische aansluiting
Nee
Netwerkaansluiting
Ja
Hoofdtelefoon aansluiting
Ja
Statiefaansluiting
Ja
Screen trigger
Nee
Kensington slot
Ja

Fysieke eigenschappen

Formaat beamer
Compact
Gewicht
1 kg
Hoogte
4,9 cm
Breedte
17 cm
Diepte
17 cm
Kleur
Wit

Overige eigenschappen

Accu (stroombron)
Ja
Maximale accu/batterijduur
2,5 uren

Dit wordt 'm

384,-
Beperkte voorraad, bestel snel


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen