The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Philips Series 9000 Prestige SP9861/16

Aanbevolen extra's

Scheert glad, trimt en laadt draadloos op
Philips Series 9000 Prestige SP9861/16 + Philips NT3650/16
Philips Series 9000 Prestige SP9861/16
Philips Series 9000 Prestige SP9861/16 + Philips NanoTech Precision mesjes SH98/70

Houd ook je neus goed bij

29,99
Morgen geleverd
Morgen geleverd

Houd ook je neus goed bij

29,99

Aanbevolen combinatie

Philips Series 9000 Prestige SP9861/16
Philips Series 9000 Prestige SP9861/16
Inbegrepen accessoires
Scheerkop Scheerkop
Vervang elk 1,5 jaar de scheerkop voor een optimaal scheerresultaat.
Schoonmaakmiddel voor scheerapparaten Schoonmaakmiddel voor scheerapparaten
Reinig je scheerapparaat zodat jij geen huidirritatie krijgt.
Neustrimmer Neustrimmer
Verzorg ook je neus en oren waar een scheerapparaat niet bij komt.
5% korting
op de accessoires op het accessoire
363,93 358,68
Morgen geleverd

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Scheercomfort
Topklasse
Scheerwijze
Droog, Met schuim of gel, Onder de douche
Geschikt voor gevoelige huid
Ja
Automatisch scheervermogen
Ja
Reinigingsgemak
Onderhoudsborstel, Volledig afspoelbaar

Plus- en minpunten

Volgens onze scheerapparaatspecialist
  • Dit scheerapparaat laad je gemakkelijk draadloos op, door 'm op de oplaadpad te leggen.
  • Dankzij de automatische intensiteit en flexibele scheerkop is dit scheerapparaat geschikt voor de gevoelige huid en scheer je gemakkelijk glad.
  • Door je baard met het meegeleverde baardtrimmeropzetstuk eerst te trimmen, zorg je voor een veel comfortabelere scheerbeurt.
  • Het scheerapparaat beschikt niet over een precisietrimmer om je bakkebaarden en nekharen bij te werken
Productspecialist scheerapparaten

Omschrijving

Wissel je graag af tussen een glad geschoren gezicht en een kleine stoppelbaard, dan komt de Philips Series 9000 Prestige SP9861/16 goed van pas. Bij dit scheerapparaat krijg je namelijk een baardtrimmeropzetstuk, zodat jij je niet altijd glad hoeft te scheren. Dankzij de intelligente gezichtshaarsensor scheer je ook jouw gevoelige huid zonder huidirritatie. De sensor meet de dichtheid van je baard 500 keer per seconde en past hierop continu het vermogen aan. Hierdoor scheer je ook met gemak jouw dichte baard. Ook kies je uit 3 verschillende scheerstanden, waarmee je jouw scheerbeurt personaliseert. Na 60 minuten scheren laad je het scheerapparaat op door `m op de draadloze pad te leggen.

Wissel je graag af tussen een glad geschoren gezicht en een kleine stoppelbaard, dan komt de Philips Series 9000 Prestige SP9861/16 goed van pas. Bij dit scheerapparaat krijg je namelijk een baardtrimmeropzetstuk, zodat jij je niet altijd glad hoeft te scheren. Dankzij de intelligente gezichtshaarsensor scheer je ook jouw gevoelige huid zonder huidirritatie. De sensor meet de dichtheid van je baard 500 keer per seconde en past hierop continu het vermogen aan. Hierdoor scheer je ook met gemak jouw dichte baard. Ook kies je uit 3 verschillende scheerstanden, waarmee je jouw scheerbeurt personaliseert. Na 60 minuten scheren laad je het scheerapparaat op door `m op de draadloze pad te leggen.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,71 MB)
  • Baardtrimmeropzetstuk
  • Opbergetui
  • Oplaadstandaard

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,71 MB)
  • Baardtrimmeropzetstuk
  • Opbergetui
  • Oplaadstandaard

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Scheercomfort
Topklasse
Scheerwijze
Droog, Met schuim of gel, Onder de douche
Geschikt voor gevoelige huid
Ja
Automatisch scheervermogen
Ja
Reinigingsgemak
Onderhoudsborstel, Volledig afspoelbaar

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 2.5 / 5 sterren
    4,8/10
    slechter dan de vorige

    R. Craamer | 8 december 2019 | Aanbevolen extra's: Scheert glad, trimt en laadt draadloos op

    • schoonmaken
    • tondeuze verwisselen

    het schoonmaken, men moet de kop eraf halen wat moeilijk gaat.
    en de tondeuze om de haartjes van wenkbrauwen ,oren en neus te knippen moet ook de kop erafhalen.
    het materiaal van het apparaat laat ook te wensen over. Het is van plastiek en voelt zeer teer aan.

    R. Craamer | 8 december 2019 | Aanbevolen extra's: Scheert glad, trimt en laadt draadloos op
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een geweldig! scheerapparaat.

    Jos Stuij | 28 oktober 2019 | Aanbevolen extra's: Scheert glad, trimt en laadt draadloos op

    • design
    • scheert snel glad
    • makkelijk reinigen
    • batterij lang mee
    • snoerloos laden batterij
    • nvt
    • nvt
    • nvt
    • nvt
    • nvt

    scheert snel en zeer glad,kan met 1 x opladen 12 x scheren.
    na vorige phillips apparaten is deze GEWELDIG!.
    Makkelijk te reinigen.
    Mooi design.

    Jos Stuij | 28 oktober 2019 | Aanbevolen extra's: Scheert glad, trimt en laadt draadloos op
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Scheert super glad!!

    Frank Veelenturf | 12 november 2018 | Aanbevolen extra's: Scheert glad, trimt en laadt draadloos op

    • ben zeer tevreden over het resultaat
    • eenvoudig schoon te maken
    • heerlijk onder de douche scheren
    • snel opgeladen, handzaam
    • de oplader is niet handig mee te nemen op vakantie
    • ik kan mijn IQ-telefoon er niet mee opladen

    Ik heb me altijd al met diverse scheerapparaten geschoren. Daar waar eerdere apparaten haartjes oversloegen, scheert dit apparaat heerlijk glad. Ik ben zeer tevreden!

    Frank Veelenturf | 12 november 2018 | Aanbevolen extra's: Scheert glad, trimt en laadt draadloos op
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Hij voldoet niet naar mijn verwachtingen

    Hij is beter dan mijn oude apparaat maar valt tegen voor het geld

    johan Van overdijk | 3 januari 2021 | Aanbevolen extra's: Scheert glad, trimt en laadt draadloos op
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Dit scheerapparaat overtreft je verwachtingen.
    • Heeft een heel mooi design.
    • Geeft vrijwel onmiddellijk een perfect scheerresultaat.
    • Is licht en ligt goed in de hand.
    • Aanduiding van accuduur.
    • Kan zowel droog als nat scheren.
    • De De prijs is aan de hoge kant.

    Het scheerapparaat scheert overal vlot en perfect en irriteert bovendien nooit. Het neemt ook de kleinste haartjes mee. In een minimum van tijd verkrijg je een perfect scheerresultaat.

    Francis Vandichel | 19 augustus 2019 | Aanbevolen extra's: Scheert glad, trimt en laadt draadloos op
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goede aanschaf
    • Makkelijk schoon te maken
    • Scheert goed glad
    • Snel opgeladen
    • Geen

    Scheert gewoon goed en glad

    Richard Bevers | 8 juli 2019 | Aanbevolen extra's: Scheert glad, trimt en laadt draadloos op
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Goed scheerapparaat.
    • Makkelijk op te laden.
    • Makkelijk schoon te maken
    • Vrij stil.
    • Vrij grote opberg etui.

    Nu 2 weken in gebruik en valt niet tegen.

    G. Koops | 19 juni 2019 | Aanbevolen extra's: Scheert glad, trimt en laadt draadloos op
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Beet duur, maar wat hij moet doen doet hij perferct.
    • Perfect scheerapparaat.
    • Scheert superglad
    • Ziet er ook goed uit.
    • Goeie tondeuze
    • Wel een beetje duur

    Diverse Philips scheerapparaten gehad, maar deze scheert voor het eerst echt glad. Jammer van al die andere Philips apparaten die ik eerder ook voor dat doel kocht. Maar goed, deze scheert echt. Top.

    Hans | 28 oktober 2019 | Aanbevolen extra's: Scheert glad, trimt en laadt draadloos op
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Niet kopen, gewoon lekker nat scheren met een mesje.
    • Ziet er goed uit
    • weinig geluid
    • Na het scheren is de baard nog niet weg
    • Scheren met een mesje is veel gladder
    • Scheren met een mesje neemt net zo veel tijd in beslag

    Ik ben 30 jaar Gillette gewend en dacht een keer iets anders te proberen wat ook zonder water snel gedaan kan worden. Dat viel dus grandioos tegen. Het resultaat is verre van glad en het scheren neemt net zo veel tijd of meer in beslag dan nat scheren. Voor die prijs en met zulke goede reviews had ik wel wat meer verwacht.

    Maarten Schrama | 14 december 2019 | Aanbevolen extra's: Scheert glad, trimt en laadt draadloos op
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    overtreft de verwachtingen
    • super glad scheerresultaat
    • stand voor zware/lichte baardgroei
    • oplaadtijd

    superglad en weinig geluid, een sterke verbetering t.o.v. mijn vorige Philips SensoTouch 3D RQ 1280

    Ed | 18 april 2020 | Aanbevolen extra's: Scheert glad, trimt en laadt draadloos op



Alternatieven

Specificaties

Product

Artikelnummer
818089
Fabrikantcode
SP9861/16
Merk
Philips
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene eigenschappen

Scheerkop
Roterende scheerkop
Flexibele kop
Ja
Aantal richtingen flexibele scheerkop
360
Geschikt voor gevoelige huid
Ja
Turbo Power Functie
Ja
Aantal standen
3

Accessoires

Standaard meegeleverd
Baardtrimmeropzetstuk, Opbergzakje, Standaard
Vervangbare scheerkop
Ja
Fabrikantcode scheerkop
Philips SH98/70, Philips SH98/80

Gebruiksgemak

Scheercomfort
Topklasse
Scheerwijze
Droog, Met schuim of gel, Onder de douche
Styling opties
Detailleren, Glad scheren, Trimmen
Bruikbaar onder de douche
Ja
Display
Ja
Soort status-indicator
Batterij-indicator, Oplaadindicator
Reinigingsgemak
Onderhoudsborstel, Volledig afspoelbaar
Bedraad te gebruiken
Nee
Uitklapbare precisietrimmer
Nee
Feedback in smartphone app
Nee
Automatisch scheervermogen
Ja
Huidbeschermer
Ja

Vermogen

Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Accu/batterij technologie
Lithium-ion
Maximale accu/batterijduur
60 min
Oplaadtijd accu
180 min
Laadtijd snellaadfunctie
5 min

Dit wordt 'm

Philips Series 9000 Prestige SP9861/16
Philips Series 9000 Prestige SP9861/16
Aanbevolen extra's: Scheert glad, trimt en laadt draadloos op
259,-
Morgen geleverd

Houd ook je neus goed bij

29,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen