The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Philips Performer Silent FC8780/09

Nodig om je stofzuiger te kunnen gebruiken

39,99
199,-
Morgen in huis
199,-
Morgen in huis

Nodig om je stofzuiger te kunnen gebruiken

39,99

Aanbevolen combinatie

Philips Performer Silent FC8780/09
Philips Performer Silent FC8780/09
Inbegrepen accessoires
Stofzuigerzak
Stofzuigerzak
Kies alternatief
Stofzuigerborstel
Stofzuigerborstel
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
252,98 250,28
Morgen in huis

Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een stofzuiger met zak voor harde of houten vloeren.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Type stofopvang
Met zak
Geschikt voor vloertype
Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt
Stofzuiger geschikt voor
Allergieën
Maximaal geluidsniveau
66 dB
Kabellengte
9 m

Plus- en minpunten

Volgens onze Stofzuigerspecialist
  • De meegeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen.
  • Dankzij het anti-allergiefilter zeer geschikt voor mensen met een stofallergie.
  • De TriActive Pro borstel neemt door de rubberen rand ook het fijnstof mee tijdens het stofzuigen.
  • Er is geen mogelijkheid om de kleine accessoires op te bergen.
  • Bevat geen turboborstel, dus dierenharen of grove tapijten maak je minder gemakkelijk schoon.
Productspecialist Stofzuigers

Omschrijving

De Philips Performer Silent FC8780/09 heeft met een inhoud van 4 liter een grote opvangcapaciteit. Hierdoor is het minder vaak nodig de stofzak te vervangen. Het anti-allergiefilter zorgt ervoor dat de uitblaaslucht schoon is van stofdeeltjes en allergenen. Daarnaast neemt de TriActive Pro combiborstel ook het fijnstof mee van de grond. Fijn, dat gaat kriebelneuzen schelen. Heb je een houten vloer? Gebruik dan de parketborstel. Hiermee voorkom je namelijk dat er krassen ontstaan. Je ontvangt 2 losse accessoires en 1 accessoire zit geïntegreerd in het handvat. Klik de stofzuigerbuis los van de slang en je hebt een zachte afstofborstel. Zo stofzuig je de glazen salontafel zonder risico op krassen blinkend schoon.

De Philips Performer Silent FC8780/09 heeft met een inhoud van 4 liter een grote opvangcapaciteit. Hierdoor is het minder vaak nodig de stofzak te vervangen. Het anti-allergiefilter zorgt ervoor dat de uitblaaslucht schoon is van stofdeeltjes en allergenen. Daarnaast neemt de TriActive Pro combiborstel ook het fijnstof mee van de grond. Fijn, dat gaat kriebelneuzen schelen. Heb je een houten vloer? Gebruik dan de parketborstel. Hiermee voorkom je namelijk dat er krassen ontstaan. Je ontvangt 2 losse accessoires en 1 accessoire zit geïntegreerd in het handvat. Klik de stofzuigerbuis los van de slang en je hebt een zachte afstofborstel. Zo stofzuig je de glazen salontafel zonder risico op krassen blinkend schoon.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (2,09 MB)
  • TriActive Pro combiborstel
  • Parketborstel
  • Kierenzuigmond
  • Meubelzuigmond
  • Zachte afstofborstel

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (2,09 MB)
  • TriActive Pro combiborstel
  • Parketborstel
  • Kierenzuigmond
  • Meubelzuigmond
  • Zachte afstofborstel

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Type stofopvang
Met zak
Geschikt voor vloertype
Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt
Stofzuiger geschikt voor
Allergieën
Maximaal geluidsniveau
66 dB
Kabellengte
9 m

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Top Philips!

    Nage | 26 augustus 2019

    Op alle punten verbetering t.o.v. vorige Philips PerformerPro 2200W. Energie verbruik bijna 1/3 (750W), bij minstens eenzelfde zuigkracht.
    Hoop wel dat duurzaamheid wielen en slang/mondstuk ook verbeterd zijn...

    Nage | 26 augustus 2019
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Dit is een heel goed toestel voor zijn prijs/kwaliteit

    Cynthia Carbonnelle | 27 juni 2019

    • 12 meter kabel, zalig, kan nu overal naartoe zonder te veranderen van stopcontact
    • Heel wendbaar, de vorige draaide zich op zijn kant (was een ander merk)
    • Hoge zuigkracht
    • Kan de extra stukken niet opbergen op stofzuiger, maar probleemke was vlug opgelost : een plastiek doos met deksel

    Lange kabel, hoge zuigkracht

    Cynthia Carbonnelle | 27 juni 2019
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Stil en heeft een goede zuigkracht.

    Stefan de Vries | 21 september 2020

    Stofzuiger zuigt goed op parket. De standaard zuigmond geeft geen krassen. Ik heb de speciale parket borstel dus niet eens nodig. Dik tevreden met deze stofzuiger

    Stefan de Vries | 21 september 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Prima zuigkracht, maar niet goed voor een beklede trap.
    • Zuigkracht
    • Snoerlengte
    • Zware verstelbare buis
    • Onhandig grote lange handgreep
    • Grote onhandelbare zuigmond

    Als vervanger van een Philips Mobilo. De zuigkracht is fantastisch, fijn dat de deze te regelen is.Het lange snoer erg fijn. De stofzuiger zelf is wendbaar. De buizen zijn helaas zwaar, de handgreep erg groot-lang, de parket-tapijt zuigmond is ook erg groot, hierdoor is het gebruik niet prettig. Erg ongemakkelijk om een beklede trap te zuigen: je hebt geen controle over de zuigmond door het grote handvat en de lompe zuigmond. De mobile was hiervoor veel geschikter. Helaas passen de oudere accessoires niet: ander diameter. De greep aan de voorzijde is niet open wat onprettig bij het optillen en wegzetten.De grote handgreep bovenop is prettig.

    Victor | 2 november 2019
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Fijne stofzuiger, wel zwaar en hij rolt heel onhandig
    • zoals gezegd, geluidsniveau en snoerlengte geweldig
    • Zuigkracht is ook fantastisch
    • ondanks de nadelen zou ik het zo weer kopen
    • De wendbaarheid is slecht:de wieltjes willen het liefst heel hard vooruit in plaats van wenden: hierdoor is hij meermaals hard tegen mijn hiel gerold
    • De 'zuigkop' is zwaar en daardoor krijg ik last van mijn pols na een tijdje

    Die ervaring is in de plus en minpunten terug te vinden

    Laura Lauwerijssen-Teusink | 16 december 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    echte aanrader
    • Enorm stil!
    • compact
    • zuigkracht is oké

    voor deze Philips stofzuiger hebben we een Miele gehad. Deze deed het 10 jaar perfect, maar maakte enorm veel lawaai. Nu met deze Philips is het geluidsniveau perfect, je kan elkaar gewoon prima verstaan onder het stofzuigen. Wel is de zuigkracht iets minder als de Miele, maar nog steeds prima.

    Al met al een aanrader.

    Martijn | 9 december 2018
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Prima stofzuiger!
    • Sterke zuigkracht
    • Geluid
    • handig te tillen
    • Oprollen snoer

    Prima stofzuiger. De veer voor het oprollen van het snoer mag wel wat sterker. Is eigenlijk niet sterk genoeg om het lange snoer in een keer goed op te rollen.

    Michel Zrour | 26 november 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een geweldige aanrader
    • zuigkracht
    • stille zuiger
    • Verstelbare stang

    Geweldige zuigkracht verstelbare zuigstang en lekker stil wendbaarheid prima evenals de snoerlengte. En de stofzakken van de vorige Philips passen er ook in ! En een cashback van 20 euro!!

    Martin Hermes | 28 november 2019
  • 2.5 / 5 sterren
    5,2/10
    Leuke stofzuiger. Toch maar niet doen.
    • Lang snoer
    • Het eerste jaar heel stil
    • Het kleine wieltje aan de voorkant is te klein
    • De zuigmond maakt onwijs herrie na een jaar.
    • Het appraat is zwaar

    Mooi apparaat! Ze noemen hem "silent" maar zo stil is deze rakker niet. Na een jaar ging een van de wieltjes van de zuigmond en onwijs schrapend geluid maken als je hem heen en weer bewoog. En laat je een stofzuiger nou continue heen en weer bewegen! Nou, lekker dan. Ik me beroepen op de garantie wat top geregeld was van Coolblue. Echter toen de vervangende zuigmond ook weer herrie ging maken (duh) wilde ik deze ook opsturen. Ineens ging philips moeilijk doen over een serienummer die aan de onderkant zou moeten staan. (staat er heel niet) Dus ik met wikken en wegen een nieuwe zuigmond gekregen (met uitersterste uitzondering uhu). En wat denk je? Zelfde verhaal alleen nu al na een maand. (je gaat erop letten he ;)

    Overigens is het kleine wieltje aan de vookant van de stofzuiger zelf zo dusdanig klein dat hij telkens achter het snoer blijft hangen. Ook erg irritant en best zwaar om hem telkens weer over dat snoer heen te moeten tillen. Maar he! Het snoer is wel 15 meter dus er ligt lekker veel snoer op de grond om over heen te rollen. haha fijne avond!

    Alex | 15 juli 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goede keus
    • Weinig geluid
    • Goede zuigkracht
    • Lang snoer

    Zuigt goed en wendbaar

    Reint Kugel | 9 mei 2019