The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


GoPro HERO 7 Silver

GoPro HERO 7 Silver

Nooit meer leverbaar

Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven

Vergelijkbare action camera's

349,-
Morgen geleverd Morgen geleverd


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type beelddefinitie ondersteuning
4K Cinema, Full HD (1080p), QHD (1440p), Ultra HD (4K)
Maximale accu/batterijduur
146 min
Beeldstabilisatie
Ja
Type beeldstabilisatie
Elektronische Beeldstabilisatie
Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot
128 GB

Plus- en minpunten

Volgens onze Action cameraspecialist
  • Je neemt gedetailleerde beelden op in 4K kwaliteit met 30 frames per seconde.
  • Met de WDR functie worden donkere schaduwen en overbelichte delen van je foto achteraf gecorrigeerd.
  • De Full HD beelden vertraag je 2 keer tot scherpe slow motion beelden.
  • Het is niet mogelijk om de accu te verwijderen.
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.
Productspecialist Action camera's

Omschrijving

De GoPro HERO7 Silver is een action camera voor gevorderde videografen. Je neemt gedetailleerde beelden op in 4K kwaliteit met 30 frames per seconde. Met de WDR functie worden donkere schaduwen en overbelichte delen van je foto achteraf gecorrigeerd. In Full HD neem je beelden op met 60 frames per seconde. Deze opnames vertraag je 2 keer tot slow motion video's. Dankzij de beeldstabilisatie zijn je beelden stabiel. Je zet je GoPro bijvoorbeeld op je helm tijdens het skiën of neemt hem mee tijdens het snorkelen. Wanneer je geen hand vrij hebt tijdens je activiteit, bestuur je de GoPro met de spraakbediening. Op deze manier maak je toch foto's en video's met de GoPro. Een groepsfoto maak je met de selfietimer.

De GoPro HERO7 Silver is een action camera voor gevorderde videografen. Je neemt gedetailleerde beelden op in 4K kwaliteit met 30 frames per seconde. Met de WDR functie worden donkere schaduwen en overbelichte delen van je foto achteraf gecorrigeerd. In Full HD neem je beelden op met 60 frames per seconde. Deze opnames vertraag je 2 keer tot slow motion video's. Dankzij de beeldstabilisatie zijn je beelden stabiel. Je zet je GoPro bijvoorbeeld op je helm tijdens het skiën of neemt hem mee tijdens het snorkelen. Wanneer je geen hand vrij hebt tijdens je activiteit, bestuur je de GoPro met de spraakbediening. Op deze manier maak je toch foto's en video's met de GoPro. Een groepsfoto maak je met de selfietimer.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (2,67 MB)
  • Usb C oplaadkabel
  • Bevestigingsmounts (2x)
  • GoPro frame

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (2,67 MB)
  • Usb C oplaadkabel
  • Bevestigingsmounts (2x)
  • GoPro frame

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Type beelddefinitie ondersteuning
4K Cinema, Full HD (1080p), QHD (1440p), Ultra HD (4K)
Maximale accu/batterijduur
146 min
Beeldstabilisatie
Ja
Type beeldstabilisatie
Elektronische Beeldstabilisatie
Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot
128 GB

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Degelijkheid
4.55 / 5 sterren
9,1
Gebruiksgemak
4.2 / 5 sterren
8,4
Beeldkwaliteit
4.4 / 5 sterren
8,8
Design
4.55 / 5 sterren
9,1
Mogelijkheden
4.15 / 5 sterren
8,3

Meest behulpzame reviews

3.5 / 5 sterren
7,2/10

Doet wat hij moet doen

  • beeldkwaliteit
  • stevig
  • batterijduur

Eerste action cam die ik koop. Deze gebruik ik op mijn mtb tochten. Beeldkwaliteit is voldoende daarvoor. Gps werkt prima en geeft op de beelden mooi de snelheid, kaart, hoogtemeters en statistieken weer. Bewerken met quik (software van gopro) gaat moeilijk. Loopt heel vaak vast en de mogelijkheden zijn beperkt. De batterijduur is jammer genoeg niet heel hoog. Afhankelijk van het gebruik +/-3.5u.

  • Davy gryson
  • 28 oktober 2018
4 / 5 sterren
8,4/10

Tevreden met GoPro Hero 7

  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Prijs

Met GoPro weet je, ondanks dat je wellicht bij concurrenten minder betaald, dat je een product hebt waar je makkelijk mee uit de voeten kan en genoeg mogelijkheden hebt. Zo ook bij de Hero 7 Silver. Het ontbrekende schermpje en andere zaken die op de Black zitten, waren gezien de meerprijs, voor mij geen optie.

  • Ron
  • 20 november 2018
5 / 5 sterren
10/10

Heel goeie camera

Goeie camera

  • Eric reynders
  • 17 september 2019
5 / 5 sterren
10/10

Mooie aanwinst voor sporten

  • Lekker compact
  • 4 uur film is prima.
  • Geen wisselbare accu, hier heb je de hero 7 black voor

Een mooie tussen moot voor als je de Black editie te duur vindt.

  • Ashley voorrecht
  • 23 september 2019
5 / 5 sterren
10/10

Goede go pro voor als je wilt beginnen en goede prijs

  • Goede kwaliteit
  • Foto’s ook mooie kwaliteit
  • Soms bij de app om het over te zetten gaat het nogal traag maar meestal de app even weghalen en daarna gaat het weer

Het bevalt mij omdat het een goede prijs heeft en de kwaliteit echt goed is !

  • Stany dankerlui
  • 24 juli 2020
4.5 / 5 sterren
8,8/10

Blij met mijn aankopen, super product!

  • Makkelijk te gebruiken
  • Koppeling met app op de IPhone is ideaal en werkt heel goed
  • Batterij gaat snel leeg

Eerste keer dat ik een Go Pro gebruik en ik ben er echt heel blij mee. Go Pro Hero 7 Silver is perfect voor als je geen/weinig ervaring hebt! Kwaliteit is erg goed en ik ben zeer blij!

  • Tessa
  • 12 juli 2019
4 / 5 sterren
8,4/10

Uitstekende start camera

  • Goede prijs / kwaliteit
  • Makkelijke bediening
  • Geen verwisselbare batterij als bij de BLACK editie

Makkelijk instelbaar en veel opties. Perfecte starters camera

  • Guillaume loontjens
  • 3 februari 2020
4 / 5 sterren
7,6/10

het is een degelijke camera

  • compact
  • design
  • geen wissel accu

mooie beelden en makkelijk in gebruik

  • Matthijs bakker
  • 4 oktober 2018
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Goede actioncam voor verschillende doeleinden!!

  • Stevig
  • Werkt goed icm de GoPro app

Doet wat hij moet doen en goede beeldkwaliteit.

  • Damai
  • 7 juli 2020
5 / 5 sterren
10/10

mooie actioncam met goede beeldkwaliteit

  • Besturen via de app
  • Mooi design

De gemaakte filmpjes of foto's kun je bekijken via je telefoon op de app en je kan je filmpjes gelijk bewerken en delen

  • Patrick mulder
  • 1 augustus 2020

Verzeker je Action camera

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
GoPro HERO 7 Silver

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Waterschade
  • Diefstal (Optioneel)

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Mobiele apparatuurverzekering exclusief diefstal

  • 2 jaar vooruitbetalen (12,95 per jaar) 25,90
  • 3 jaar vooruitbetalen (11,63 per jaar) 34,90

ERGO Mobiele apparatuurverzekering inclusief diefstal

  • 2 jaar vooruitbetalen (14,95 per jaar) 29,90
  • 3 jaar vooruitbetalen (13,30 per jaar) 39,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 20% (diefstal)

Vergelijk de GoPro HERO 7 White met de HERO 7 Silver en de HERO 7 Black

Vergelijk de GoPro HERO 7 White met de HERO 7 Silver en de HERO 7 Black
Twijfel je tussen de GoPro HERO 7 White, HERO 7 Silver en HERO 7 Black? In dit vergelijkingsartikel...
Twijfel je tussen de GoPro HERO 7 White, HERO 7 Silver en HERO 7 Black? In dit vergelijkingsartikel zet videocamera specialist Manon de overeenkomsten en verschillen voor je op een rij.

Bekijk de vergelijking tussen de GoPro HERO 7 White met de HERO 7 Silver en de HERO 7 Black.

Specificaties

Product

Artikelnummer
819197
Fabrikantcode
CHDHC-601-RW
Merk
GoPro
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Gebruikersmogelijkheden

Spraakbesturing
Ja
Livestream
Nee

Lens

Digitale zoom
2
Beeldhoek
149 °
Beeldstabilisatie
Ja
Type beeldstabilisatie
Elektronische Beeldstabilisatie

Beeld

Type beelddefinitie ondersteuning
4K Cinema, Full HD (1080p), QHD (1440p), Ultra HD (4K)
Type beeldsensor
1"
Bestandsindeling video
MPEG-4 AVCHD (H.264)
Bestandsindeling foto's
JPEG
Full HD (1080p), frames per seconde
30p, 60p
Ultra HD, frames per second
4K, 24p, 4k, 30p
HDR ondersteuning
Ja

Opslag

Type geheugenkaart
Micro SD
Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot
128 GB
Minimale eisen opslagmedium
Klasse 10

Stroomvoorziening

Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Accu/batterij technologie
Lithium-ion
Accu/batterijcapaciteit
1220 mAh
Maximale accu/batterijduur
146 min
Laadstation inbegrepen
Nee

Aansluitingen

HDMI-aansluiting
Nee
Microfoon aansluiting
Nee
Usb-aansluiting
Ja

Connectiviteit

Bluetooth
Ja
NFC
Nee
Wifi ingebouwd
Ja
GPS-sensor
Ja

Bestendigheid

Waterbestendig
Ja
Waterdicht tot (meter)
10 m
Stofbestendig
Ja
Schokbestendig
Ja

Fysieke eigenschappen

Gewicht
94,4 g
Diepte
28,3 mm
Breedte
62,3 mm
Hoogte
44,9 mm
Kleur
Zilver
Materiaal
Kunststof