The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Intel Core i7 9700K

299,-
Online uitverkocht
Nog wel op te halen


Alternatieven


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een Intel processor voor extreme gaming.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Processor kernen
Octa core (8)
Threads
8
Socket (CPU)
1151 (8e + 9e gen Intel)
Kloksnelheid
3,6 GHz
Turbo snelheid
4,9 GHz

Plus- en minpunten

Volgens onze Processorspecialist
  • Dankzij de 8 kernen is deze processor zeer geschikt voor multitasking.
  • Deze processor heeft geïntegreerde Intel graphics.
  • Je klokt deze processor over dankzij de unlocked multiplier.
  • Er wordt geen processorkoeler meegeleverd, bekijk onze bundels.
  • Deze processor werkt uitsluitend met een moederbord met 1151 (8e + 9e gen Intel) socket.
Productspecialist Processoren

Omschrijving

De Intel Core i7 9700K mheeft een LGA 1151 (8e + 9e gen Intel) socket. Zorg dat je moederbord dezelfde socket heeft, anders werkt je processor niet.

De Intel Core i7 9700K is een processor met 8 kernen en daardoor uitermate geschikt voor gamers en hobbymatige video editors. De cpu van deze processor uit de 9e generatie Intel Core cpu's is door het grote aantal rekenkernen geschikt voor multitasking. Bewerk bijvoorbeeld meerdere video's tegelijkertijd of speel een game terwijl je aan het streamen bent. Met een standaard kloksnelheid van 3,6 GHz en een turbosnelheid van 4,9 GHz gaat dit alles ook nog eens supersnel. Bovendien kun je de processor verder overklokken als je nog meer rekenkracht nodig hebt. De cpu is voorzien van een geïntegreerde videochip, waardoor je geen losse videokaart nodig hebt.

De Intel Core i7 9700K mheeft een LGA 1151 (8e + 9e gen Intel) socket. Zorg dat je moederbord dezelfde socket heeft, anders werkt je processor niet.

De Intel Core i7 9700K is een processor met 8 kernen en daardoor uitermate geschikt voor gamers en hobbymatige video editors. De cpu van deze processor uit de 9e generatie Intel Core cpu's is door het grote aantal rekenkernen geschikt voor multitasking. Bewerk bijvoorbeeld meerdere video's tegelijkertijd of speel een game terwijl je aan het streamen bent. Met een standaard kloksnelheid van 3,6 GHz en een turbosnelheid van 4,9 GHz gaat dit alles ook nog eens supersnel. Bovendien kun je de processor verder overklokken als je nog meer rekenkracht nodig hebt. De cpu is voorzien van een geïntegreerde videochip, waardoor je geen losse videokaart nodig hebt.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding

Standaard meegeleverd

  • Handleiding

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Processor kernen
Octa core (8)
Threads
8
Socket (CPU)
1151 (8e + 9e gen Intel)
Kloksnelheid
3,6 GHz
Turbo snelheid
4,9 GHz

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    top.

    Tom Izaks | 25 januari 2021

    • Prijs tegenover eerdere i7
    • Snelheid
    • 1155 socket

    Ik heb deze processor zondag 24-1-2021 besteld en maandag 25-1-2021 werdt hij afgeleverd. ik heb een moederbord bij megekko met pijn in mijn hart besteld omdat hij bij coolblue +- 25 euro duurder was. ik heb spijt, megekko gaf aan vandaag te leveren en het pakket is nog steeds niet bij postNL in het sorteervak. volgende keer bestel ik gewoon bij coolblue ookal kost het iets meer, dit voornamelijk gewoon omdat er geen ander bedrijf de service verleend die coolblue heeft.

    Al met al, bestel bij coolblue en niet bij andere veelbelovende niet waarmakende bedrijven. Het is het geld waard.

    Tom Izaks | 25 januari 2021
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Gaaf stukje techniek!

    F. El Kaldouni | 6 april 2020

    • Lekker vlot
    • Weinig hitte
    • Plug en play
    • Krachtig
    • Snel
    • Prijzig

    Werkt erg vlot en maakt efficiënt gebruik van alle high-end componenten (gpu-ram-ssd). Ik heb mijn pc watergekoeld, maar dat is helemaal niet nodig met deze processor (nog niet een keer een temperatuur van meer dan 55graden gemeten). Een goede luchtkoeling kan prima, de cpu kan immers veilig en zonder thermal throttling temperaturen tot +/- 90 graden weerstaan.

    F. El Kaldouni | 6 april 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Ik vindt dit echt een Top Cpu, aanrader!

    Udhee kharbanda | 15 januari 2021

    • Erg goede Cpu, de integrated grapics zijn op de meeste spellen best prima voor 1080P
    • Qua Multitasking is dit een Cpu die ik erg zou aanraden, je kan er vele dingen tegelijk mee doen zonder hier problemen aan over te houden
    • Prijs/Kwaliteit is dit naar mijn mening de beste Cpu die je kan krijgen, ook door de 3,9 Ghz en de integrated grapics is dit een Top Cpu!
    • Geen Cpu cooler bij inbegrepen

    Het product bevalt mij omdat het de prijs ook echt waar maakt, perfect om te gamen!

    Udhee kharbanda | 15 januari 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    prima voor de iets zwaardere programma's
    • Je gaat voor de komende tijd geen nieuwe processor nodig hebben
    • af en toe overkill
    • geschikt voor alle programma's
    • een iets wat dure investering als je de volle 100% nooit gaat gebruiken

    Zeer geschikt voor 3D modelleren (bijvoorbeeld Solidworks, AutoCAD of Fusion 360), video editing en gaming op de hogere settings.

    Matthijs Poelman | 18 januari 2021
  • 4 / 5 sterren
    7,5/10
    Geweldig voor gaming
    • Beste CPU voor gaming
    • En ook heel snel voor meeste andere toepassingen
    • Kan nog jaren en jaren mee
    • Prijs-prestatie verhouding is bij sommige andere CPU's beter

    Momenteel zo'n beetje de snelste CPU voor gamers. En met zijn 8 cores is hij voor zo'n beetje alle toepassingen snel. Vermoedelijk kan deze processor nog jaren mee om games op maximale settings te spelen.
    De beoordeling voor graphics is natuurlijk één ster, want geïntegreerde GPU stelt weinig voor. Maar iedere gamer met deze CPU koopt natuurlijk een aparte GPU van nVidia of AMD.

    Michel | 13 september 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goede processor voor een correcte prijs
    • Goede prestaties

    Persoonlijk vind ik het altijd erg moeilijk om de performantie van een processor in te schatten. De filters en het "Coolblue's keuze" label helpen wel een een goede keuze te maken voor jouw situatie specifiek. Tot nu toe zijn de prestaties erg goed. Ondanks dit een processor uit 2018 is, kan ik alle games vlotjes draaien op hoge settings.

    Sven Vervynckt | 18 november 2021
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Erg zoutig.
    • Erg zout
    • Goede processor voor games!
    • Beetje prijzig
    • Jammer dat er geen koeler meegeleverd wordt

    Makkelijk te installeren. Wel jammer dat er geen koeler meegeleverd wordt, voor de rest super product!

    Dennis Thurlings | 1 mei 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    helemaal perfect.
    • Exact wat je verwacht.
    • Lekker snel.
    • goed voor alle games en desktop taken.
    • goede prijs.
    • geen :p

    Mijn ervaring was zeer positief.
    Snel besteld, nog sneller in huis, werkt perfect.

    Dylan Donders | 1 december 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Topkeuze voor gaming en meer
    • Goed voor gaming
    • Goed voor processen op de achtergrond te runnen tijdens het gamen
    • Iets duurder hier

    Ja

    Benjamin Boucham | 24 mei 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    prima!
    • snel
    • compact
    • aanrader
    • goede prijs

    product bevalt buitengewoon

    Robin Letterman | 23 april 2021

Specificaties

Product

Artikelnummer
823394
Fabrikantcode
BX80684I79700K
Merk
Intel
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Prestaties

Kloksnelheid
3,6 GHz
Overklokbaar
Ja
Turbo snelheid
4,9 GHz
Stroomverbruik maximaal (CPU)
95 W
Cachegeheugen
12 MB

Fysieke eigenschappen

Socket (CPU)
1151 (8e + 9e gen Intel)
Processor kernen
Octa core (8)
Threads
8