The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Siemens LB55565

319,-
Beperkte voorraad, bestel snel
319,-
Beperkte voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type dampkap
Inbouw in kast
Breedte
53 cm
Afzuigsysteem
Luchtafvoersysteem, Recirculatiesysteem
Geluidsniveau hoogste stand
56 dB
Maximale afzuigcapaciteit
363 m3/h

Plus- en minpunten

Volgens onze Dampkapspecialist
  • Is met een afzuigcapaciteit van 590 m³/uur geschikt voor grote keukens van 30 m² of meer.
  • De dampkap heeft 1 intensiefstand voor het snel afzuigen van grote hoeveelheden kookdampen.
  • Houd tijdens het koken alles goed in de gaten dankzij de heldere ledverlichting.
  • Je moet zelf het benodigde materiaal aanschaffen om jouw dampkap geschikt te maken voor recirculatie.
  • Beschikt niet over een elektronische reinigingsindicatie die aangeeft wanneer de filters schoongemaakt moeten worden.
Productspecialist Dampkappen

Omschrijving

De Siemens LB55565 is een 53 centimeter brede geïntegreerde dampkap, geschikt voor een grote keuken. Doordat deze in je keukenkastje zit, zie je hem bijna niet. De dampkap heeft een maximale afzuigcapaciteit van 618 m³ per uur. Maak je vanavond Thaise vissoep? Gebruik dan één van de 4 afzuigstanden. Krijg je visite, schakel dan de intensiefstand in. Hiermee zuig je snel grote kookdampen af en ruikt je huis niet naar vis. Wil je gezellig kletsen, maar toch je gerecht in de gaten houden? Zet dan de ledverlichting aan. Hiermee creëer je direct wat extra sfeer. De meegeleverde vetfilters hoef je niet te vervangen. Zorg er wel voor dat je deze af en toe schoonmaakt. Zo gaan ze langer mee.

Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

De Siemens LB55565 is een 53 centimeter brede geïntegreerde dampkap, geschikt voor een grote keuken. Doordat deze in je keukenkastje zit, zie je hem bijna niet. De dampkap heeft een maximale afzuigcapaciteit van 618 m³ per uur. Maak je vanavond Thaise vissoep? Gebruik dan één van de 4 afzuigstanden. Krijg je visite, schakel dan de intensiefstand in. Hiermee zuig je snel grote kookdampen af en ruikt je huis niet naar vis. Wil je gezellig kletsen, maar toch je gerecht in de gaten houden? Zet dan de ledverlichting aan. Hiermee creëer je direct wat extra sfeer. De meegeleverde vetfilters hoef je niet te vervangen. Zorg er wel voor dat je deze af en toe schoonmaakt. Zo gaan ze langer mee.

Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,17 MB)
  • Vetfilters
  • Installatiemateriaal (excl. luchtafvoerslang en recirculatieset)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,17 MB)
  • Vetfilters
  • Installatiemateriaal (excl. luchtafvoerslang en recirculatieset)

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Type dampkap
Inbouw in kast
Breedte
53 cm
Afzuigsysteem
Luchtafvoersysteem, Recirculatiesysteem
Geluidsniveau hoogste stand
56 dB
Maximale afzuigcapaciteit
363 m3/h


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Stil en krachtig

    Peter te Riele | 26 maart 2021

    Ik heb mijn 3 jaar oude dampkap vervangen vanwege de geluidsproductie. Deze Siemens is voor ons fluisterstil.

    Peter te Riele | 26 maart 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Top deal erg blij mee!

    M.C. Jeltema | 30 april 2020

    • Twee motoren zeer krachtig
    • Kwaliteit en prijs goed
    • Zeer makkelijk zelf te plaatsen
    • Maten schelen 1/2 cm aan weerszijde van de tekening!

    Voor de prijs krijg je een prima dampkap.

    M.C. Jeltema | 30 april 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Fijne apparaat

    Weidema | 10 mei 2021

    Makkelijk te installeren alles compleet in 1 pakket

    Weidema | 10 mei 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Goed produkt voor deze prijs.
    • Is mijn 2e alweer, eerste na bijna 13 jaar vervangen.
    • Geen

    Heeft me nog nooit in de steek gelaten.

    NC Koning | 4 augustus 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Doet het goed waarvoor het gekocht is.
    • Licht in gewicht
    • Zuigkracht is prima
    • Vervangen van de led verlichting
    • Bij max. zuigkracht best lawaaiig.

    Dampkap bevalt ons prima.

    A.Dijk | 6 oktober 2020
  • 3.5 / 5 sterren
    7,0/10
    Blij dat we weer een werkende dampkap hebben
    • Makkelijk installeren
    • Scherpe onderdelen
    • Veel lawaai

    Past makkelijk in de oude schouw

    Lucas Wubs | 7 oktober 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Mooi strak
    • Prijs en kwaliteit top

    Strak model prijs top kwaliteit ook top

    Oscar van der ham | 17 september 2020

Bescherm je Dampkap

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Siemens LB55565

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (17,98 per jaar) 89,90

Specificaties

Product

Artikelnummer
824031
Fabrikantcode
LB55565
Merk
Siemens
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene kenmerken

Type dampkap
Inbouw in kast
Plaatsing dampkap
Onder kast
Afzuigsysteem
Luchtafvoersysteem, Recirculatiesysteem
Gemotoriseerd
Ja
Maximale afzuigcapaciteit
363 m3/h
Geluidsniveau hoogste stand
56 dB
Intensiefstand
Ja
Automatische terugschakeling intensiefstand
Nee
Luchtafvoeraansluiting
Bovenzijde
Aantal luchtafvoerstanden
4
Aantal recirculatiestanden
4

Afmetingen

Nisbreedte
50 cm
Breedte bovenkast
50 cm
Nisdiepte
35 cm
Nishoogte
16 cm
Breedte
53 cm
Diepte
38 cm
Hoogte
25,5 cm
Hoogte bij circulatiesysteem
25,5 cm
Minimale afstand boven gaskookplaten
65 cm
Minimale afstand boven elektrische kookplaten
65 cm
Diameter luchtafvoerbuis
15 cm
Diameter luchtafvoeraansluiting boven
12 - 15 cm

Fysieke eigenschappen

Gewicht
7,3 kg
Kleur
Zilver
Materiaal
Metaal
Type metaal
RVS
Terugslagklep
Ja

Recirculatiesysteem

Starterset voor recirculatie benodigd
Nee
Koolstoffilter voor recirculatie benodigd
Ja
Koolstoffilter meegeleverd
Nee
Type koolstoffilter
Siemens LZ73050

Bedieningsmogelijkheden

Type bediening
Mechanisch
Bedieningsmogelijkheden
Schuifregelaar
Afstandsbediening
Nee
Connectivity met kookplaat
Nee

Gebruiksgemak

Timer
Nee
Display
Nee
Verlichting
Ja
Dimbare verlichting
Nee
Type verlichting
Led
Randafzuiging
Nee
Luchtkwaliteitssensor
Nee
Vetfilter meegeleverd
Ja
Reinigingsindicatie vetfilter
Nee
Materiaal vetfilter
Aluminium
Uitwasbaar vetfilter
Ja

Stroomvoorziening

Energieklasse
C
Energieverbruik per jaar
78 kWh
Energiekosten per jaar
17,94 euro
Energiebesparingsfuncties
Nee
Type stroomvoorziening
Netstroom
Type stekker meegeleverd
Schuko-/Gardy met aarding (2-polig)
Stekker meegeleverd
Ja
Aansluitwaarde
206 W
Kabellengte
1,3 m

Dit wordt 'm

319,-
Beperkte voorraad, bestel snel


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen