The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Inventum MN205CBS

In de uitvoering

Instapmodel
Inventum MN205CBS
Inventum MN207S
Inventum MN308C
76,- 67,99
Morgen geleverd
76,- 67,99
Morgen geleverd


Alternatieven


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een magnetron met eenvoudige draaiknoppen.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Vrijstaand
Type oven / magnetron
Solo magnetron
Inhoud
20 l
Magnetronvermogen
700 W
Gewichtssensor
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze Magnetronspecialist
  • Gaat langer mee dankzij de bouwkwaliteit middenklasse.
  • De geëmailleerde wand is gemakkelijk schoon te maken, want etensresten koeken niet aan.
  • Heeft geen automatische programma's; je kiest dus zelf de juiste instellingen.
Productspecialist Magnetrons

Omschrijving

De Inventum MN205CBS is een kleine, eenvoudig te bedienen solo magnetron. Om het opwarmen van je kant-en-klaarmaaltijd te starten, draai je aan de 2 draaiknoppen. Er komen geen ingewikkelde knopjes en instellingen aan te pas. Dit maakt de magnetron ook geschikt voor ouderen. In totaal heeft hij 5 vermogensstanden waarvan 700 watt het maximale vermogen is. Hierdoor duurt het opwarmen van gerechten iets langer dan bij andere solo magnetrons. Voor het kiezen van de juiste opwarm- of ontdooitijd draai je de timer naar het juiste aantal minuten. Na de bereiding maak je de geëmailleerde wanden eenvoudig schoon; vet en vuil hechten niet aan het gladde oppervlak.

De Inventum MN205CBS is een kleine, eenvoudig te bedienen solo magnetron. Om het opwarmen van je kant-en-klaarmaaltijd te starten, draai je aan de 2 draaiknoppen. Er komen geen ingewikkelde knopjes en instellingen aan te pas. Dit maakt de magnetron ook geschikt voor ouderen. In totaal heeft hij 5 vermogensstanden waarvan 700 watt het maximale vermogen is. Hierdoor duurt het opwarmen van gerechten iets langer dan bij andere solo magnetrons. Voor het kiezen van de juiste opwarm- of ontdooitijd draai je de timer naar het juiste aantal minuten. Na de bereiding maak je de geëmailleerde wanden eenvoudig schoon; vet en vuil hechten niet aan het gladde oppervlak.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Vrijstaand
Type oven / magnetron
Solo magnetron
Inhoud
20 l
Magnetronvermogen
700 W
Gewichtssensor
Nee

Aanbevolen combinatie

Inventum MN205CBS
Inventum MN205CBS
Inbegrepen accessoires
Waterkoker
Waterkoker
Kies alternatief
Contactgrill
Contactgrill
Kies alternatief
Koelkast
Koelkast
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
382,94 360,28
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Super gebruiksvriendelijk

    R.P. Wessels | 27 juli 2019 | In de uitvoering: Instapmodel

    Gekocht voor mijn moeder van 95. Wat een heerlijk simpel ding. De knop voor wattage gewoon op zijn hoogst gezet en het enige dat ze hoeft te doen is bordje erin en het aantal minuten draaien......dus niets digitaal. Echt geweldig voor senioren!

    R.P. Wessels | 27 juli 2019 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    gewoon goed

    Kees | 15 februari 2019 | In de uitvoering: Instapmodel

    • makkelijk te bedienen
    • overzichtelijk
    • doet wat die moet doen

    makkelijk voor oudere mensen

    Kees | 15 februari 2019 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Als ze het niet willen, koop je hem gewoon zelf.

    Ad | 22 oktober 2019 | In de uitvoering: Instapmodel

    • Simpel voor ouderen
    • Goede handgreep i.p.v. drukknopopening waardoor dit lichte doosje makkelijk wegschuift, dat is soms ook te zwaar in te drukken voor ouderen.
    • Draaiknoppen zijn ook met weinig kracht of zelfs met een handschoen goed te bedienen, ook weer belangrijk als je weinig kracht hebt.
    • Ziet er niet afschrikwekkend uit, zelfs de zeer behoudenden onder onze oudjes kunnen hier snel aan wennen.nd uit, zelfs de zeer behoudenden onder onze oudjes kunnen hier snel aan wennen
    • Ziet er nog luxe uit ook, zeker voor deze prijs.
    • 800 Watt zou nog mooier zijn.
    • Rotatiering voor het glazen bord is zoals gewoonlijk weer bijzonder breekbaar, kan dit nou nooit wat steviger gemaakt worden.

    Als ik zie hoe blij de gebruikers zijn met de eenvoud, niet alleen van het uiterlijk, maar juist ook de bediening, dan hebben we weer de juiste keuze gemaakt, we hebben hem zelf ook als extra opwarmertje.
    Wat een aversie in het begin tegen al dit nieuwerwetse kookgedoe, maar na twee stoommaaltijden van Appie waren ze helemaal om, heerlijk gegeten, en zo gemakkelijk, alleen maar lof, nou ja, eigenlijk was het boerenkool en zo..

    Ad | 22 oktober 2019 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Prima product en snelle levering
    • Prijs kwaliteit
    • Eenvoudige bediening
    • Grootte

    Eenvoudige bediening voor ouderen

    H Hoks | 9 januari 2019 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Snel en makelijk iets opwarmen
    • Mooi design
    • Makkelijke bediening
    • Geen

    Snelle levering,mooi desing
    De vorige is na 18 maanden stuk gegaan en alweer vlot afgehandeld door Coolblue waarvoor dank.
    De nieuwe doet wat hij moet doen, snel iets opwarmen zonder al te veel poes pas.

    Rudy Boumon | 22 oktober 2019 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Perfecte magnetron voor ontdooien en opwarmen.
    • Ruime keuze in vermogenstanden
    • Simpele minuten draaiknop
    • Apparaat erg licht, hierdoor schuift het apparaat mee bij openen.

    Nononsense magnetron die prima een bord eten voor de laatkomers opwarmt. Laagste standen ideaal voor ontdooien.

    Evelien Van Milligen | 2 februari 2020 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    super
    • lekker compact
    • onze moeder was er direct "mee weg"

    compact toestel en makkelijk te plaatsen

    Guy De Vos | 15 februari 2019 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Ik raad hem aan maar niet om te koken
    • gemak in bedienen
    • ziet er mooi uit
    • mag groter

    Ik kocht hem erbij en hiervoor bevalt hij prima. Geen knoppen die stuk kunnen gaan. Gewoon een deur met handvat: beker water/melk warm maken of een sausje; helemaal lekker warm.

    m vucic | 13 november 2019 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Eenvoudig maar doet perfect wat die moet doen.
    • Eenvoudig
    • Strak
    • Netjes

    Eenvoudig maar doet perfect wat die moet doen.

    Max | 28 december 2020 | In de uitvoering: Instapmodel
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Prima no-nonsense magnetron
    • Simpel te bedienen
    • Handvat aan de deur
    • Gecoate binnenkant, dus heel makkelijk schoon te maken
    • Door draaischakelaar niet heel nauwkeurig de seconden in te stellen

    Perfecte magnetron voor mensen die niet handig met apparatuur zijn. 1 schakelaar om het vermogen in te stellen, 1 om de minuten in te stellen. Verder geen poespas en ziet er netjes (rvs-kleurig) uit. Een aanrader!

    Saskia | 1 december 2020 | In de uitvoering: Instapmodel

Bescherm je Magnetron

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Inventum MN205CBS

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (7,98 per jaar) 39,90

Inventum: 3 jaar extra garantie

Inventum: 3 jaar extra garantie
Als je de Inventum MN205CBS aanschaft, ontvang je van Inventum 3 jaar extra garantie...
Als je de Inventum MN205CBS aanschaft, ontvang je van Inventum 3 jaar extra garantie bovenop de standaard 2 jaar garantie van Coolblue. Om in aanmerking te komen voor de garantie registreer je, binnen 45 dagen na aanschaf, de Inventum MN205CBS op de promotiesite van Inventum.

Specificaties

Product

Artikelnummer
824378
Fabrikantcode
MN205CBS
Merk
Inventum
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene kenmerken

Plaatsing apparaat
Vrijstaand

Fysieke kenmerken

Hoogte
25,8 cm
Breedte
44 cm
Diepte
37 cm
Maximale interne diameter
25 cm
Interne afmetingen: hoogte
20,8 cm
Interne afmetingen: breedte
30,6 cm
Interne afmetingen: diepte
30,7 cm
Gewicht
10,7 kg
Inhoud
20 l
Kleur
Zilver
Materiaal voorzijde
Metaal met coating
Materiaal wanden binnenzijde
Emaille
Openingsrichting
Linksdraaiend
Diameter draaiplateau
25,5 cm
Uitschakelbaar draaiplateau
Nee
Materiaal draaiplateau
Glas
Manier van openen
Handvat
Draaiplateau
Ja
Inschuifhoogtes
Nee
Als beste getest
Nee
Bouwkwaliteit
Middenklasse
Bereidingskwaliteit
Basisklasse

Type magnetron

Type oven / magnetron
Solo magnetron
Horeca magnetron
Nee

Magnetronfuncties

Magnetronfunctie
Ja
Magnetronvermogen
700 W
Vermogensstanden magnetron
5
Ovenfunctie
Nee
Grillfunctie
Nee
Stoomfunctie
Nee
Ontdooifunctie
Ja
Magnetron/ovenfuncties
Magnetron
Aanbevolen voor type eten
Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen
Verspreiding microgolven
Via 1 ingang
Inverter techniek
Nee

Gebruiksgemak

Timer
Ja
Type timer
Mechanisch
Geheugenfunctie
Nee
Kinderbeveiliging
Nee
Binnenverlichting
Ja
Startuitstel
Nee
Gewichtssensor
Nee
Automatische kookprogramma's
Nee
Reinigingsmethode
Manueel, Wanden met coating
Type verlichting
Halogeen

Bedieningsmogelijkheden

Display
Nee
Bedieningsmogelijkheden
Draaiknoppen
Taal bedieningspaneel
Symbolen

Meegeleverde accessoires

Meegeleverde oven/magnetron accessoires
Nee

Stroomtoevoer

Kabellengte
1 m
Aansluitwaarde
1050 W
Stekker meegeleverd
Ja
Type stekker meegeleverd
Schuko-/Gardy met aarding (2-polig)

Dit wordt 'm

Inventum MN205CBS
Inventum MN205CBS
In de uitvoering: Instapmodel
76,- 67,99
Morgen geleverd


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen