The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


nutribullet Balance Zwart 9-delig

139,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Blender geschikt voor
Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Noten, Rauwe groenten
Vermogen
1200 W
Inhoud
0,9 l
Inhoud: max aantal glazen
2 à 3 glazen
Type blenderkan
Drinkbeker, Schenkkan

Plus- en minpunten

Volgens onze Blenderspecialist
  • Koppel de blender via de app aan je smartphone, ontvang meer dan 100 recepten én zie precies wat je aan voedingsstoffen binnenkrijgt.
  • De 2 blendbekers gebruik je om in te mixen, uit te drinken en om mee te nemen.
  • Met een vermogen van 1200 watt is deze blender sterk genoeg om ijs te crushen en bevroren ingrediënten te verwerken.
  • Let op: enkel geschikt voor koude bereidingen.
Productspecialist Blenders

Omschrijving

Met de nutribullet Balance Zwart 9-delig ontvang je niet alleen meer dan 100 recepten via de bijbehorende app, je houdt in deze app ook meteen alle voedingswaarden bij. Zo dient de blender als weegschaal en telt de Smart sensor meteen alle koolhydraten, suikers, eiwitten en calorieën in elke smoothie. Hierdoor weet je precies wat je aan voedingstoffen binnen krijgt op een dag. Je ontvangt daarnaast bij deze blender 2 drinkringen en 2 to-go deksels. Zo neem je jouw versgemaakte smoothie gemakkelijk mee voor onderweg. Heb je zin in iets kouds? Met een vermogen van 1200 watt is deze blender ook sterk genoeg om ijs te crushen en bevroren fruit te verwerken.

Met de nutribullet Balance Zwart 9-delig ontvang je niet alleen meer dan 100 recepten via de bijbehorende app, je houdt in deze app ook meteen alle voedingswaarden bij. Zo dient de blender als weegschaal en telt de Smart sensor meteen alle koolhydraten, suikers, eiwitten en calorieën in elke smoothie. Hierdoor weet je precies wat je aan voedingstoffen binnen krijgt op een dag. Je ontvangt daarnaast bij deze blender 2 drinkringen en 2 to-go deksels. Zo neem je jouw versgemaakte smoothie gemakkelijk mee voor onderweg. Heb je zin in iets kouds? Met een vermogen van 1200 watt is deze blender ook sterk genoeg om ijs te crushen en bevroren fruit te verwerken.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,08 MB)
  • Blendbeker 0,9 l (2x)
  • To go deksel (2x)
  • Drinkring (2x)
  • Messenopzetstuk

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,08 MB)
  • Blendbeker 0,9 l (2x)
  • To go deksel (2x)
  • Drinkring (2x)
  • Messenopzetstuk

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Blender geschikt voor
Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Noten, Rauwe groenten
Vermogen
1200 W
Inhoud
0,9 l
Inhoud: max aantal glazen
2 à 3 glazen
Type blenderkan
Drinkbeker, Schenkkan


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Top apparaat

    PH | 11 september 2019

    Fijne blender, zorg ervoor dat je niet boven het maximale vult, want dan heb je behoorlijk schoonmaak werk in je keuken!

    PH | 11 september 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top apparaat maar slechte app

    Ronald Regelink | 3 mei 2019

    • Super krachtig
    • Gebruiksvriendelijk apparaat
    • Eenvoudig schoon te maken
    • Mooie design
    • App is verouderd (niet aangepast aan de nieuwe iPhones)
    • App is niet gebruiksvriendelijk
    • Weinig bekers/cups

    Deze Nutribullet is een top apparaat. Super krachtig en blend goed. Wat wel echt een stuk minder is, is de app. Deze is totaal niet gebruiksvriendelijk. Ondanks er wat leuke functies inzitten is dit niet echt een toegevoegde waarde. Het zou ook fijn zijn als er een paar extra kleine bekers bij hadden gezeten.

    Ronald Regelink | 3 mei 2019
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Heerlijke blender

    Kimberly | 5 januari 2021

    • Goede messen
    • Sterk
    • Handig
    • Makkelijk schoon te maken
    • App werkt niet op mijn huawei telefoon

    Je maakt er heerlijke smoothies mee

    Kimberly | 5 januari 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    I love it
    • Super gemakkelijk
    • Originele recepten
    • Fijne weegschaal

    Super krachtige blender, gemakkelijker in gebruik dan al die zware glazen kannen die ik voorheen had. De ingebouwde weegschaal werkt erg gemakkelijk en dat heb je direct door. Als smoothie maker fan is dit echt een super leuk ding om mee te experimenteren. Leuk extra is dat je je eigen recepten kan opslaan in de app zodat je die nooit meer vergeet.

    Michelle | 22 november 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Werkt uitstekend
    • Werkt uitstekend!
    • Mooi design
    • Maakt een geluid alsof er een helikopter opstijgt

    Binnen no-time een perfecte smoothie!

    Rosalie Veen | 9 november 2020
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Super blender!
    • Mooi design
    • Voelt degelijk aan
    • Interactie met de app
    • Prijs

    Blenden is nog nooit zo makkelijk geweest, het gebruik met de app is super, er staan meerdere recepten in de app. Door de ingebouwde weegschaal weet je precies hoeveel er in moet om de juiste smoothies te maken. Ook kun je eigen recepten delen in de app zodat anderen ook kunnen mee genieten van jouw recept.

    Moreno Mekern | 31 januari 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Fijne smoothie maker
    • Na het blenden van een smoothie, is het perfect glad
    • Maakt veel lawaai

    Het is handig in gebruik en gemakkelijk weer schoon te maken.

    Remco Haeck | 28 september 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Geweldige smart-blender voor twee personen!
    • Snel
    • Handig
    • Makkelijk schoon te maken
    • Perfect formaat
    • Redelijk wat herrie voor in de vroege ochtend

    De app maakt het heel makkelijk als je inspiratie loos bent en de smoothies zijn heel lekker romig en snel gedaan!

    Noemí Radjouki Ávila | 14 september 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Perfect in één woord.

    Hakt en mixed alles fijn en snel.

    Karina Tijssens | 1 augustus 2021
  • 2 / 5 sterren
    4,0/10
    Bij behorende app en recepten alleen in het Engels
    • app alleen Engels

    Bij behorende app en recepten alleen in het Engels

    Jelte Hogenberg | 24 juli 2021

Verzeker je Blender

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.