The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


E3D NANO 3d printer

Beperkte voorraad, bestel snel
Beperkte voorraad, bestel snel

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Ondersteunende soorten filamenten
PLA
Aantal printkoppen (extruders)
1
Laagdikte (resolutie)
0,1 - 0,3 mm
Verwarmd printbed
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze 3D printerspecialist
  • De E3D Nano is door zijn lage prijs een goede instap 3D printer.
  • Doordat deze 3D printer minder dan 20 cm groot is en ongeveer 1 kilo weegt, neem je hem gemakkelijk mee.
  • De E3D Nano heeft een kleine printplaat waardoor je er geen grote voorwerpen mee print.
Productspecialist 3D printers

Omschrijving

Ontwerp je eigen sleutelhangers, logo's of mini actiefiguren met de Easythreed E3D Nano instap 3D printer. Ben je student bouwkunde of architect, maak dan een maquette van je eigen bouwtekeningen. Creëer eerst je eigen 3D ontwerp met de bijgeleverde software of download een ontwerp van internet. Upload het bestand dat je wilt printen op de bijgeleverde micro SD kaart, plaats die in de invoer en druk op de play knop. De printer doet de rest. De E3D Nano gebruikt gesmolten plastic, ofwel filament, om jouw creatie laag na laag op te bouwen. Door het compacte ontwerp neem je hem gemakkelijk mee naar school of kantoor.

Ontwerp je eigen sleutelhangers, logo's of mini actiefiguren met de Easythreed E3D Nano instap 3D printer. Ben je student bouwkunde of architect, maak dan een maquette van je eigen bouwtekeningen. Creëer eerst je eigen 3D ontwerp met de bijgeleverde software of download een ontwerp van internet. Upload het bestand dat je wilt printen op de bijgeleverde micro SD kaart, plaats die in de invoer en druk op de play knop. De printer doet de rest. De E3D Nano gebruikt gesmolten plastic, ofwel filament, om jouw creatie laag na laag op te bouwen. Door het compacte ontwerp neem je hem gemakkelijk mee naar school of kantoor.


Handleiding

Handleiding (451,09 KB)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (451,09 KB)
  • 1 x 0,25 kg PLA filament
  • 1 x Micro SD kaart met adapter
  • 1 x voedingskabel
  • 1 x USB kabel
  • 1 x handleiding (Engels)
  • 3D printer gereedschap
  • 3D printer software

Standaard meegeleverd

  • 1 x 0,25 kg PLA filament
  • 1 x Micro SD kaart met adapter
  • 1 x voedingskabel
  • 1 x USB kabel
  • 1 x handleiding (Engels)
  • 3D printer gereedschap
  • 3D printer software

Handleiding

Handleiding (451,09 KB)

Belangrijkste eigenschappen

Ondersteunende soorten filamenten
PLA
Aantal printkoppen (extruders)
1
Laagdikte (resolutie)
0,1 - 0,3 mm
Verwarmd printbed
Nee

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 1 / 5 sterren
    2,0/10
    Slecht

    Atabek Mizrak | 13 maart 2021

    Meegeleverde USB werkt niet, dus heb de sd kaart die in de USB zit eruit gehaald en met eigen apparatuur gelinkt aan me computer. De bestanden op de sd-kaart (drivers en hulpdocumenten) zijn een chaos. Alles is outdated. Download links van de leverancier website die je op coolblue kunt vinden bestaan niet meer. Download links op de website van de leverancier zelf werken niet meer. Met de meegeleverde USB kabel handmatig printen terwijl die printer vast zit aan je computer werkt niet. Ik heb de hulplijn van Coolblue gebeld en gevraagd wat ik kan doen. Anwoord = ''Ik heb geen verstand van 3d printers'' en ''wat raar dat de links niet meer werken''

    Atabek Mizrak | 13 maart 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Gebruiksvriendelijk, simpel en stoer design!

    D de Wildt | 30 augustus 2019

    • Zeer gemakkelijk te installeren
    • Compact apparaat
    • Ik heb niet veel ervaring, maar het ging me goed af om de 3D printer te gebruiken
    • Mooie ontwerpen
    • Ziet er best stoer uit op mijn bureau!

    Ik heb niet veel ervaring met 3D printers, maar ik zette het apparaat aan en kon heel eenvoudig beginnen met printen. Ik had wat modellen op een SD kaart gezet (die al in de verpakking zit!) en ik kon direct starten. De software die je dient te installeren is eenvoudig en is een licht bestandje.

    D de Wildt | 30 augustus 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Betaalbaar en hoge kwaliteit

    Peter | 5 september 2019

    • Klein
    • Betaalbaar
    • Gemak

    Direct na het installeren van de printer zijn de eerste ontwerpen al een feit! Super leuk product voor een zeer schappelijke prijs!

    Peter | 5 september 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Nice to have!

    Super leuk product en erg eenvoudig om mee te werken!

    Mitch Cornelissen | 5 september 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Prachtig apparaat met een mooi en leuk resultaat.
    • Compact formaat
    • Gebruiksvriendelijk
    • Nog geen minpunt ontdekt

    Wonderbaarlijk hoe het mogelijk is.

    Caroline Busser | 4 januari 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Prima 3D printer voor een beginner
    • Kleine printer met grote daden
    • Zeer stil
    • Maakt mooie prints voor zo'n kleine 3D printer
    • Prijs kwaliteit verhouding zeer goed
    • Softwear beperkte mogelijkheden

    Met een beetje Google 'n en YouTube video's is deze 3D printer eenvoudig te bedienen gebruik Tinkercad voor de ontwerpen en Cura softwear voor het slicen en je hebt er veel plezier met deze 3D printer een aanrader.

    Peter Bakker | 23 februari 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Zeker een aanrader want is eenvoudig en goedkoop.
    • Goede printkwalitiet
    • Makkelijk om de werking ervan te leren
    • Weinig geluid bij printen
    • Zeer eenvoudig om te installeren
    • Klein en niet zwaar
    • Geen wifi
    • De kleine blauwe kabel die mee kwam is niet te gebruiken
    • Geen glazen ramen gekregen om de geluid nog te verminderen
    • Printbodem moet manueel aangepast worden

    In het algemeen vind ik dit printer goed. Het kost namelijk niet veel voor een 3d printer en is eenvoudig om te gebruiken. Er zijn wel wat minpunten maar de pluspunten wegen zwaarder door.

    Fatih | 26 februari 2021
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Prima printer om mee te beginnen

    De kwaliteit van de print is boven verwachting.

    Marc van Berkel | 23 maart 2021
  • 2.5 / 5 sterren
    4,8/10
    Leuk voor kinderen

    Leuk voor kleine objecten af en toe maar kan niet lang achter elkaar printen.

    Thomas | 3 juni 2021
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Leuke kleine 3d printer
    • Goedkoop
    • Simpel
    • Perfect voor beginners
    • Kan alleen kleine dingen printen

    Dit is een simpele kleine 3d printer.
    Perfect als je wat ervaring wilt opdoen met 3d printen zonder een fortuin uit te geven.

    Niels | 22 januari 2021

Specificaties

Product

Artikelnummer
825811
Fabrikantcode
250
Merk
Karsten International
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Gewicht
1 kg
Diepte
18,8 cm
Materiaal
Kunststof
Hoogte
19,8 cm
Breedte
18,8 cm

Eigenschappen

Type montage (3D-printers)
Geassembleerd
3D-printtechniek
Fused Filament Fabrication (FFF)
Aantal printkoppen (extruders)
1
Maximale bouw breedte
110 mm
Maximale print hoogte
90 mm
Maximale print lengte
110 mm
Positioneernauwkeurigheid X-as
0,01 mm
Positioneernauwkeurigheid Y-as
0,01 mm
Positioneernauwkeurigheid Z-as
0,01 mm
Laagdikte (resolutie)
0,1 - 0,3 mm
Diameter mondstuk
0,4 mm
Optionele mondstuk beschikbaar
Nee
Verwarmd printbed
Nee
Ondersteunende soorten filamenten
PLA
Diameter
1,75 cm
Type geheugenkaart
Micro SD
Inclusief adapter voor SD-formaat
Nee
Versie microSD-geheugenkaart
MicroSD
Geheugenkaartlezer
Ja
Printen zonder tussenkomst pc/laptop
Nee
Ingebouwd scherm
Nee
Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot
1 GB
Usb-aansluiting
Ja
Aantal usb-aansluitingen
1
Bluetooth
Nee
NFC
Nee
Wifi ingebouwd
Nee

Gerelateerde producten