The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Xiaomi Mi Box S EU

69,99
Op voorraad
69,99
Op voorraad


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type beelddefinitie ondersteuning
Ultra HD (4K)
Netflix ondersteuning
Ja
Streaming diensten
Disney+, Netflix, Plex, Spotify, TADAAM, Videoland, YouTube
Ingebouwde harde schijf
Ja
Wifi ingebouwd
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze Mediaspelerspecialist
  • Kijk series en films in 4K kwaliteit via Netflix, PLEX, Videoland en Youtube.
  • Dankzij de ingebouwde Google Assistent speel je films af en bedien je slimme apparaten met je stem.
  • De mediaspeler ondersteunt DTS voor een levensechte geluidsweergave.
  • Deze mediaspeler heeft slechts 1 usb 2.0 aansluiting, waardoor je geen video's in de hoogste kwaliteit speelt vanaf een usb stick of externe harde schijf.
Productspecialist Mediaspelers

Omschrijving

Met Xiaomi Mi Box S mediaspeler maak je van iedere televisie een smart tv met Android. Deze compacte mediaspeler ondersteunt films in Ultra HD, waardoor je kijkt in de hoogste kwaliteit. Installeer apps als Netflix of Disney+, maar bijvoorbeeld ook VTM GO en NPO Start en je bekijkt ook je favoriete series in 4K. Doordat de Mi Box S op Android draait, installeer je honderden verschillende media apps of spellen op de mediaspeler. Dit slimme mediacenter heeft een ingebouwde Google Assistent. Geef spraakopdrachten aan de afstandsbediening en je speelt eenvoudig je favoriete serie. Of zet de lampen in huis op de juiste sfeer voor een gezellig tv-avondje.

Met Xiaomi Mi Box S mediaspeler maak je van iedere televisie een smart tv met Android. Deze compacte mediaspeler ondersteunt films in Ultra HD, waardoor je kijkt in de hoogste kwaliteit. Installeer apps als Netflix of Disney+, maar bijvoorbeeld ook VTM GO en NPO Start en je bekijkt ook je favoriete series in 4K. Doordat de Mi Box S op Android draait, installeer je honderden verschillende media apps of spellen op de mediaspeler. Dit slimme mediacenter heeft een ingebouwde Google Assistent. Geef spraakopdrachten aan de afstandsbediening en je speelt eenvoudig je favoriete serie. Of zet de lampen in huis op de juiste sfeer voor een gezellig tv-avondje.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (224,41 KB)
  • Afstandsbediening
  • Hdmi kabel
  • Stroomadapter

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (224,41 KB)
  • Afstandsbediening
  • Hdmi kabel
  • Stroomadapter

Belangrijkste eigenschappen

Type beelddefinitie ondersteuning
Ultra HD (4K)
Netflix ondersteuning
Ja
Streaming diensten
Disney+, Netflix, Plex, Spotify, TADAAM, Videoland, YouTube
Ingebouwde harde schijf
Ja
Wifi ingebouwd
Ja

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Fantastisch apparaat.

    Edwin Toonen | 7 februari 2019

    • Prima Android TV
    • Makkelijk te installeren
    • Prijs kwaliteit
    • Niet gamen
    • Korte kabel voor proprietary voeding

    Voor dochterlief deze aangeschaft voor op haar kamer. Ik bezit al een NVidia Shield in de woonkamer, maar die vond ik te duur voor een beetje streamen. Reviews op internet zijn lovend over de Mi Box S.
    Wilde niet wachten, 's ochtends besteld, om 18:30 in huis. Fantastische service van CoolBlue.
    Alles zit er in, zelfs HDMI kabeltje. Geen AAA batterijen voor de AB. Da's dan weer beetje raar. Voor de rest is apparaat Google en Netflix gecertificeerd, dus alles werkt out of the box in 4K. AB is ook prima, Google Assistent werkt prima met de microfoon knop.
    Doet niet veel onder t.o.v. de Nvidia Shield ervaring, ook Android Oreo TV. Was al geüpdated out of the box.
    Prima apparaat voor streamen en televisie kijken voor relatief weinig geld.

    Edwin Toonen | 7 februari 2019
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Een slimme TV maak je pas echt slim met dit apparaat

    Arnim Mulder | 11 november 2019

    • Spraakaansturing
    • Snel
    • Eenvoudige (afstands)bediening
    • Dure TV abo de deur uit
    • Gamen op TV
    • Beperkte opslag
    • Niet alle Android apps zijn voor Android TV beschikbaar
    • Geen infrarood aanwezig waardoor volume van alleen deze box wordt geregeld

    Aangeschaft om te ervaren welke mogelijkheden dit kastje heeft. Binnen 24 uur al het TV abonnement opgezegd en NLZiet abonnement genomen. Google Assistant helpt bij het zoeken in de catalogus van Netflix, Disney+, NLZiet of welke andere app dan ook.

    Arnim Mulder | 11 november 2019
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Goed, maar duur.

    Peter Zwart | 13 juli 2019

    • Chromecast Ultra ingebouwd
    • Google Assistant ingebouwd
    • Ook Netflix in 4K
    • Duur.
    • ZiggoGo werkt niet.
    • Kan niet toegevoegd worden aan een speakergroup.
    • Maar één USB port

    Eén van de weinige AndroidTV boxen die Netflix in 4K kan afspelen en een Chromecast Ultra ingebouwd. Dat maakt deze box beter dan veel andere, goedkopere, boxen. Wel jammer dat CoolBlue zelfs meer vraagt dan de adviesprijs van de fabrikant.

    Peter Zwart | 13 juli 2019
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Dit product laat digitale televisie ouderwets lijken
    • Vanzelfsprekende interface
    • Eindeloze mogelijkheden via apps met Android tv
    • Mooi design
    • Google assistant, Netflix etc. Zijn standaard op de mi box
    • Compact en reisvriendelijk
    • Steunt de chinese economie. Free uyghurs!

    Gecombineerd met IPTV is dit een perfecte vervanger voor digitale tv. Hierdoor bespaar je jaarlijks gemakkelijk het tienvoud van je normale kosten.

    Tijl Reygaert | 16 januari 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Ga vermoedelijk nog een tweede kopen, dat zegt denk ik genoe
    • Werkt super
    • Snel en stabiel
    • Afstandsbediening doet het ook goed
    • Als ik er dan toch een moet noemen een ethernet poort zou evt wel fijn zijn.

    Zeer tevreden over deze box. Had hiervoor een Amazon 4k tv stick maar deze is veel fijner geen regio beperkingen gewoon alles te installeren via de Playstore. Gebruik de box voor Netflix, Videoland en Kodi voor het kijken van films die op mijn nas staan.

    Kort om echt een aanrader ben aan het denken om een tweede te kopen.

    Dennis Braakman | 1 juni 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Te duur voor een android mediaplayer.
    • Klein
    • Goede afstandsbediening
    • Makkelijk te instaleren
    • Te weinig aansluitmogelijkheden
    • Korte kabel stroomvoorziening

    Leuk klein android mediaplayer met makkelijk te downloaden apps. Echter 1 usb poort 2.0 waardoor je geen 4k content kunt afspelen van externe media

    stefan thijs | 12 december 2019
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Knap toestelletje. Jammer dat VRTnu er niet op werkt.
    • Prachtig design. Mooi apparaatje.
    • Installeert vlot. Werkt vlot.
    • Er is niet echt een groot aanbod van Vlaamse zenders (enkel vtm). VRTnu blijkt er niet op te werken.
    • Geen aparte klankuitgang.

    Het is echt een klein mediaplayertje. Verschillende apps zijn mogelijk. Maar aanbod is niet erg "Vlaams" gericht.

    Peter Van den Broeck | 20 januari 2020
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Wel een aanrader voor het streamen in HD!
    • Goed beeld en soepel tijdens het streamen van HD
    • Afstandsbediening
    • HDMI kabel in de doos
    • Wat haperingen tijdens het streamen van 4k

    Goed beeld en soepel tijdens het streamen van HD. HDMI kabel in de doos.

    Lars | 1 mei 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Enige echte serieuze officiële AndroidTV box
    • Compact
    • Snel
    • Officiële Android TV certificatie
    • Kwaliteit
    • Mogelijkheden door App store
    • Moeizaam installatieproces met Ziggo Connectbox
    • Maar één lange rij met al je apps in hoofdmenu
    • Geen ethernet aansluiting
    • Beperkte opslagruimte (8 GB)
    • USB slechts 2.0

    Prima Android TV boxje super klein en werkt snel. Leuke kleine afstandsbediening erbij met een eigen Netflix- en PrimeTV knop! Boxje is ook voorzien van ChromeCast Ultra (4K). Met Android TV afstandsbediening app kan je hem ook bedienen met je telefoon.

    !!! Let wel op dat wanneer je hem installeert op een Ziggo Connectbox en je hebt dualband aanstaan met dezelfde SSID (2.4Ghz en 5Ghz) - je de 5Ghz even een andere naam moet geven in het modem, en daarmee de Xiaomi Mi Box S EU op verbindt, anders krijg je steeds de melding "Wachtwoord onjuist" met het verbinden van Wifi waardoor je niet verder kan.

    Na het installeren van de update van Xiaomi Mi Box S EU (Android 9) - kan je de situatie in je modem weer terugzetten en kan die wel gewoon verbinding maken met je WIFI. Dit was een hele puzzel om hier achter te komen...

    Eelko Fokkema | 18 december 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Absolute killer
    • 4 k
    • Makkelijk in te stellen
    • Alleen WiFi

    Erg blij met deze aankoop. Mi box werkt perfect en draait soepel.
    Instellen is nagenoeg plug and play. Kodi werkt soepel, geen haperingen gezien. Ookbij 4K films gaat het goed.

    W de Vries | 14 april 2019

Specificaties

Product

Artikelnummer
826201
Fabrikantcode
PFJ4086EU
Merk
Xiaomi
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Algemene eigenschappen

Type beelddefinitie ondersteuning
Ultra HD (4K)
Videoresolutie hoogte
2160 pixels
Videoresolutie breedte
3840 pixels
Ouderlijke controle
Nee
Intern werkgeheugen (RAM)
2 GB
Wifi ingebouwd
Ja
Besturingssysteem
Android
Android One
Nee
Versie van Android OS
Android 8.1 Oreo
Webbrowser
Nee

Processor