The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Vitamix Explorian E310

579,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Blender geschikt voor
Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Gember en kurkuma, IJsblokjes, Koffiebonen, Kruiden, Noten, Rauwe groenten, Warme ingrediënten
Vermogen
1200 W
Inhoud
1,4 l
Inhoud: max aantal glazen
3 à 4 glazen
Type blenderkan
Schenkkan

Plus- en minpunten

Volgens onze Blenderspecialist
  • Deze powerblender is dankzij het kleinere formaat geschikt voor in een kleinere keuken.
  • Je stelt de snelheid nauwkeurig in met de 10 standen.
  • De blender heeft met een vermogen van 1200 watt een sterke motor en is geschikt voor bevroren of harde ingrediënten.
  • Een kunststof blenderkan kan op den duur kleur-, geur-, en smaakstoffen aannemen, en gaat hierdoor minder lang mee dan een blenderkan van glas.
Productspecialist Blenders

Omschrijving

De Vitamix Explorian E310 is ideaal wanneer je wel de kracht en snelheid van een professionele blender wilt, maar niet de grootte. Dankzij het kleine formaat is deze blender namelijk ideaal voor een klein huishouden of voor in een kleinere keuken. Dankzij het vermogen van 1200 watt mix je met gemak harde en zachte ingrediënten tot een glad geheel. Met de bijgeleverde tamper duw je harde ingrediënten naar beneden zodat ze sneller fijn mixen. Zie je ook altijd zo op tegen het schoonmaakwerk nadat je een gezonde smoothie hebt gemaakt? Nu niet meer. Je vult de blenderkan gewoon met wat water en een beetje afwasmiddel en schakelt de mixstand in.

De Vitamix Explorian E310 is ideaal wanneer je wel de kracht en snelheid van een professionele blender wilt, maar niet de grootte. Dankzij het kleine formaat is deze blender namelijk ideaal voor een klein huishouden of voor in een kleinere keuken. Dankzij het vermogen van 1200 watt mix je met gemak harde en zachte ingrediënten tot een glad geheel. Met de bijgeleverde tamper duw je harde ingrediënten naar beneden zodat ze sneller fijn mixen. Zie je ook altijd zo op tegen het schoonmaakwerk nadat je een gezonde smoothie hebt gemaakt? Nu niet meer. Je vult de blenderkan gewoon met wat water en een beetje afwasmiddel en schakelt de mixstand in.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Blender geschikt voor
Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Gember en kurkuma, IJsblokjes, Koffiebonen, Kruiden, Noten, Rauwe groenten, Warme ingrediënten
Vermogen
1200 W
Inhoud
1,4 l
Inhoud: max aantal glazen
3 à 4 glazen
Type blenderkan
Schenkkan

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Reiniging
9,8
Gebruiksgemak
9,6
Blenderresultaat
9,8
Vormgeving
9,4

Meest behulpzame reviews

4.5 / 5 sterren
8,5/10

Top apparaat

  • Beste blend resultaat wat ik ooit heb gezien
  • Zelfde motor als duurdere modellen

Ik heb nog nooit zulke roming gepureerde resultaten gezien. Deze blender blend alles, heeft geen onnodige knopjes of programmas. Schoonmaken is niet mijn favoriet, maar je kunt water met een drupje zeep blenden, dan is hij grotendeels wel schoon.

  • Peter smit
  • 6 juni 2021
5 / 5 sterren
9,5/10

Goed product.

  • snel
  • kwaliteit
  • Duur

Werkt zeer goed, alles is goed geblend. Maar de kan afsluiten is een techniek die je moet leren en onthouden anders is het miserie.

  • Tom de pauw
  • 20 oktober 2019
4.5 / 5 sterren
8,5/10

Goed apparaat die makkelijk in gebruik is

  • Robuust
  • Makkelijk
  • Lawaai

Makkelijk in gebruik en schoonmaak. Je kan even snel wat maken en snel schoonmaken zonder veel gedoe

  • Annemieke levoleger
  • 8 mei 2021
5 / 5 sterren
10/10

Prima product

  • Doet wat hij moet doen, ook met ijs.
  • Deksel is wat stroef om erop te doen

Hij doet wat hij moet doen.

  • Ruben bras
  • 15 juni 2019
5 / 5 sterren
10/10

Toptoestel

  • Perfect resultaat
  • eenvoudig in gebruik
  • lawaai op hoogste niveau, maar is dan ook heel krachtig toestel

Heel knap toestel. Je begrijpt waarvoor je premium betaalt.

  • Olivier
  • 15 juli 2019
5 / 5 sterren
10/10

Kost een paar centen, maar dan heb je ook echt wat!

  • Supergladde smoothies
  • Groot vermogen
  • Luidruchtig

Het was even een investering, maar voorgaande blenders vallen gewoon in het niets naast deze professionele blender. Ook harde dingen zoals ijsblokjes/ bevroren fruit/ wortelen zonder enige moeite zijdeglad. Echt blenden op another level!

  • Jort leenhouwers
  • 10 september 2021
5 / 5 sterren
10/10

Echt de enige blender die alles aankan

  • Doet echt alles
  • Niks beter

Na een zoektocht van een jaar naar een goede blender die enkel bevroren ingrediënten aankan, deze gevonden. Deze blender kan alles. Pindakaas, smoothies, smoothiebowls... zonder moeite en in een mum van tijd gemaakt. Een aanrader voor iedereen.

  • Cd
  • 2 oktober 2020
5 / 5 sterren
10/10

zoektocht naar de beste blender is klaar

  • perfect smoothie in 1 min, zonder stukjes.
  • moet niet heel veel vloeistof hebben om moeiteloos te blenden.
  • maakt veel lawaai. mensen met gevoelige oren en/of angst moeten even aanwennen.

Ik heb echt geen idee hoe ik heb zonder deze blender tot nu toe overleefd. Ik dacht dat stukjes in smoothie zijn normaal. Dit apparaat is perfect vervanging voor zo'n smoothie-to-go blender, maar groot genoeg om 2,5-3 IKEA glazen in te vullen. Ik heb genoeg blenders in de laatste jaren getest en deze is absoluut de beste. Ik dacht dat vaste messen bedoeld meer schoonmaak werk, maar helemaal niet waar (ten minste als je smoothies maakt. Ik heb pindakaas nog niet durfde te maken). De kan ik licht, dus als je pijnlijke of zwakke handen hebt, deze is veel beter dan een zware glazen optie. De blender is heel krachtig en er zit geen speciale klem of klik systeem om de kan vast te houden op het apparaat, dus wanneer je naar een hoge snelheid schakelt, beweegt de kan paar graden naar links (of rechts?). Dat is normaal volgens YouTube video's. Eerste dag was ik te bang om tot snelheid 10 te draaien, door het enorm geluid en de bewegende kan. Na twee keer ben ik meer aangewend. Je moet vertrouwen hebben in de veiligheid en ontwerp, dan voel je zicht minder bang van het lawaai van de motor. Lawaai is de enige minpuntje van de blender, maar als je perfect smoothie wil maken, dat is de enige optie. Ik heb ervaring met de silentmixx blender, wmf kitchen mini's smoothie to go blender, Princess smoothie to go, nutribullet, nutrininja en een blender opzetstuk voor de Bosch keukenmachine. De vitamix tot nu toe vind ik de beste blender qua prestaties, schoonmaak, gewicht, maat en gebruiksgemak.

  • Natalie
  • 30 november 2021
5 / 5 sterren
10/10

De beste blender ter wereld.

  • Blend écht alles glad
  • Supersterke motor
  • Ontzettend veel lawaai

De beste blender die je ooit kunt halen. Het blend werkelijk alles helemaal glad. Nog nooit zulke goede smoothies kunnen maken. Het design is strak en minimalistisch.

  • Lorenzo koppenaal
  • 13 december 2020
5 / 5 sterren
10/10

Prijzig maar wel zijn geld waard

  • Lawaai

De vitamix voldoet aan elke verwachting , doet wat het moet doen , gewoon echt luid voor soep te maken , de blender maakt dan meer dan 20000 toeren , om alles fijn te malen zelfs geen pitje terug te vinden in de soep. Ook fijn om noten pasta mee te maken ,

  • Angelo hombecq
  • 7 september 2021
4.5 / 5 sterren
8,5/10

Top apparaat

  • Beste blend resultaat wat ik ooit heb gezien
  • Zelfde motor als duurdere modellen

Ik heb nog nooit zulke roming gepureerde resultaten gezien. Deze blender blend alles, heeft geen onnodige knopjes of programmas. Schoonmaken is niet mijn favoriet, maar je kunt water met een drupje zeep blenden, dan is hij grotendeels wel schoon.

  • Peter smit
  • 6 juni 2021
5 / 5 sterren
9,5/10

Goed product.

  • snel
  • kwaliteit
  • Duur

Werkt zeer goed, alles is goed geblend. Maar de kan afsluiten is een techniek die je moet leren en onthouden anders is het miserie.

  • Tom de pauw
  • 20 oktober 2019
4.5 / 5 sterren
8,5/10

Goed apparaat die makkelijk in gebruik is

  • Robuust
  • Makkelijk
  • Eenvoudig te bedienen
  • Lawaai

Makkelijk in gebruik en schoonmaak. Je kan even snel wat maken en snel schoonmaken zonder veel gedoe

  • Annemieke levoleger
  • 8 mei 2021

Verzeker je Blender

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Vitamix Explorian E310

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (17,98 per jaar) 89,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)

Specificaties

Product

Artikelnummer
826906
Fabrikantcode
E310
Merk
Vitamix
Garantie
5 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Blenderkan

Aantal meegeleverde blenderkannen
1
Type blenderkan
Schenkkan
Inhoud
1,4 l
Inhoud: max aantal glazen
3 à 4 glazen