The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Sage the Smart Scoop

Minder dan 4 op voorraad, bestel snel
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Geschikt voor softijs
Ja
Geschikt voor roomijs
Ja
Geschikt voor sorbetijs
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze ijsmachinespecialist
  • IJsmachine geschikt voor sorbets, frozen yoghurts, gelato of roomijs.
  • Door het kijkvenster volg je het bereidingsproces.
  • Via het digitale scherm stel je de ijsmachine gemakkelijk in.
  • Is door het ingebouwde koelsysteem minder compact dan een ijsmachine met koelelement.
Productspecialist ijsmachines

Omschrijving

In de Sage the Smart Scoop maak je jouw favoriete roomijs, softijs, sorbet of frozen yogurt. De ijsmachine houdt de consistentie van de ingrediënten in de gaten, zodat je precies de goede textuur krijgt. Die textuur bepaal jij door een keuze te maken uit de 12 verschillende instellingen. Je stelt de ijsmachine eenvoudig in met het overzichtelijke display. Wanneer het ijs klaar is, hoor je een muziekje. Je hoeft (mag natuurlijk wel) niet direct de hele bak leeg te eten. De koelstand zorgt ervoor dat het ijs nog 3 uur netjes op temperatuur blijft.

In de Sage the Smart Scoop maak je jouw favoriete roomijs, softijs, sorbet of frozen yogurt. De ijsmachine houdt de consistentie van de ingrediënten in de gaten, zodat je precies de goede textuur krijgt. Die textuur bepaal jij door een keuze te maken uit de 12 verschillende instellingen. Je stelt de ijsmachine eenvoudig in met het overzichtelijke display. Wanneer het ijs klaar is, hoor je een muziekje. Je hoeft (mag natuurlijk wel) niet direct de hele bak leeg te eten. De koelstand zorgt ervoor dat het ijs nog 3 uur netjes op temperatuur blijft.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd

Belangrijkste eigenschappen

Geschikt voor softijs
Ja
Geschikt voor roomijs
Ja
Geschikt voor sorbetijs
Ja

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Perfecte ijsmachine voor snelle kleine porties

    M. | 5 december 2019

    • zelfvriezend en vriest na afronden programma nog even door
    • voortgangsindicatie in beeld
    • relatief snel klaar
    • Geluidsignaal als de extra's erbij mogen en als het klaar is
    • Meerdere soorten ijs mogelijk
    • apparaat is wat zwaar, vaste plek is aan te raden
    • kleine ijsbeker (voor klein huishouden prima)

    Pas een keer getest met chocolade ijs maar werkte prima. Binnenkort test 2.
    Afhankelijk van het recept wat je volgt, moet je mogelijk eerst nog wel wat dingen apart eerst voorverwarmen (zeker als je chocolade ijs wilt maken), maar dat is met iedere ijsmachine.
    Apparaat koelt eerst van tevoren af naar de juiste temperatuur. Daarna alles erin, je geeft aan wat voor type hardheid qua ijs je wilt (soft ijs, gelato of echt ice cream bijv.) en het apparaat doet de rest. Bijna aan het eind hoor je nog een piepje dat je er extra dingen bij kunt doen. Daarvoor is er een opening waarmee je hem maar voor de helft opent en dus niet teveel kou verliest en even later is die klaar.
    Als je echt goed Italiaans ijs wilt hebben kan het wel raadzaam zijn om het ijs toch nog even in de vriezer te leggen, anders smelt het wat snel.

    Even de ijsemmer en de tools afwassen (met de hand uiteraard) en je kunt zo door naar de volgende portie ijs.

    De ijsemmer is niet heel groot, maar dat staat er duidelijk bij (1L en je moet hem nooit te vol stoppen) dus dat weet je als je deze koopt.
    Is perfect als je wel van ijs houdt, maar liever kleinere hoeveelheden maakt in verschillende smaken of wilt voorkomen dat je er teveel van gaat eten.

    M. | 5 december 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    mmmmmm.......

    frieda kemel | 19 augustus 2020

    • Makkelijk
    • Stil
    • Geen recepten

    Heel lekker ijs

    frieda kemel | 19 augustus 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Bevalt prima maaaar moet ijs nog wel invriezen niet schepkla

    Fred | 4 juni 2021

    • Fijn apperaat
    • Is niet schep klaar wel jammer

    Bevalt prima maar ik vindt niet schepklaar moet nog even invriezen

    Fred | 4 juni 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    maakt heel mooi ijs binnen korte tijd.
    • je kunt hem instellen
    • heeft houd koud functie
    • ijs heeft een mooie consistentie als het uit de machine komt
    • geeft vaak al binnen en half uur ijs
    • emmertje en roerstaaf kunnen uit machine om schoon te maken
    • is een groot apparaat
    • ijs eruit halen gaat niet zo heel makkelijk
    • roerstaaf gaat niet zo heel vlak langs emmer

    we zijn heel tevreden inmiddels al 6 ijssoorten gemaakt en al het ijs was prima. Van de minpunten waren we van te voren op de hoogte; dus dat was voor ons niet zo'n probleem.

    Maria Verstappen | 21 augustus 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een ijsmachine voor de Italiaanse gelato!
    • Kan snel ijs maken door het op extra koeling te zetten.
    • Helaas geen receptenboekje bijgeleverd.

    Eenvoudig te gebruiken en alle soorten ijs er mee te maken. Handmatig in te stellen is erg prettig.

    Eveline Holtzer-Ouwehand | 26 juli 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Perfect, heerlijk en eenvoudig is maken in een handomdraai.
    • Maakt kwalitatief zeer goed ijs, alle soorten al gemaakt
    • Duidelijke en eenvoudige bediening
    • Leuke muziekjes
    • Nog niet kunnen ontdekken

    Het is precies eest ik er van verwacht had. Alle waar naar zijn geld, is hier zeker van toepassing!

    P. Schoutens | 26 augustus 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    Een zeer goed product dat aan mijn verwachtingen voldoet.
    • super makkelijk in gebruik
    • Neemt wat plaats in

    Eerste ijs was super en zeer fijn van smaak beter dan verwacht. zal maar dadelijk ook een weegschaal kopen om mijn gewicht in het oog tehouden.

    Stijn Hannes | 4 mei 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    topmachine
    • makkelijke bediening
    • maakt heerlijk ijs (en daar koop je 'm voor)
    • traploze ijsdikte instelbaar

    Het achter elkaar kunnen preparen van meerdere smaken ijs was heerlijk. Kwaliteit van het ijs is prima.

    rplhlb | 24 april 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Goede aankoop - blije familie
    • Snel gebruiks klaar
    • Duidelijk display
    • Voelt stevig aan - solide
    • Prijzig? Maar is geen verrassing als je hem koopt
    • Iets langer stekker snoer of een snoer dat je kan verwijderen bij het opruimen

    Hoewel jaren geleden ondertussen ben ik opgeleid tot brood en banket bakker. Tijdens de opleiding en mijn werk daarna heb ik veel gewerkt met professionele ijs machines. Deze komt goed overeen. Hoewel je minder ijs maakt per keer is het principe hetzelfde.

    De machine is snel koud. Duidelijk in het gebruik. De draaiknop geeft je makkelijk de mogelijkheid te kiezen tussen de verschillende desserts.

    Na een paar keer ijs maken kan je met een beetje planning je ijs klaar hebben als het tijd is voor een toetje. Top geregeld. De kinderen zijn er zeer blij mee. Met een goede timing lekkere frozen yoghurt maken die meteen als toetje opgediend kan worden.

    In verschillende reviews las ik dat de mengspatel moeilijk is schoon te maken. Daar ben ik het niet mee eens. Als ik hem eruit haal dan komt het meeste ijs meteen mee. Dat is makkelijk er vanaf te halen.

    De cilinder vormige container vormt een laagje ijs aan de binnenkant, die is lastiger te verwijderen met de meegeleverde plastic spatel. Soms het idee dat wanneer je kracht zet dat die gaat breken. Die had iets langer mogen zijn en steviger mogen zijn.

    Nu kunnen we ijs maken en zelf kiezen wat er in gaat.

    Wilfred Bolten | 31 mei 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Absolute topper
    • Zeer gebruiksvriendelijk
    • Kinderen zijn er dol op
    • Makkelijk te onderhouden

    Je moet enkel een lekker recept hebben en deze ijsmachine doet de rest. Hij zegt zelf wanneer je ijs klaar is, zodat je niet continu moet gaan kijken.

    Kirsten Bertels | 25 maart 2020