The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Sage Nespresso Creatista Uno SNE500BKS

339,-
Bekijk het Tweedekans-product van 264,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Melkopschuimmethode
Automatische stoompijp
Aantal kopjes per zetbeurt
1
Instelbaar koffievolume
Ja
Schoonmaakindicator
Ja
Inhoud waterreservoir
1,5 l

Plus- en minpunten

Volgens onze Cup- en padmachinespecialist
  • Zet een melkspecialiteit naar jouw smaak door de temperatuur én de dikte van het melkschuim in te stellen.
  • Zet een espresso of Lungo naar jouw smaak door de sterkte, hoeveelheid en de temperatuur in te stellen.
  • Met een waterreservoir van 1,5 liter zet je 12 lungo's achter elkaar.
  • Een kunststof behuizing is minder stevig dan een behuizing van rvs.
  • Beschikt niet over een display waarop je jouw gekozen instelling gemakkelijk afleest.
Productspecialist Cup- en padmachines

Omschrijving

Dankzij de hoogwaardige stoompijp zet je heerlijke melkspecialiteiten met de Sage Nespresso Creatista Uno SNE500BKS. Jij zet een kannetje met verse melk onder de stoompijp en de machine schuimt het automatisch voor je op. Iedere koffiespecialiteit pas je aan naar wens door de hoeveelheid en temperatuur in te stellen. Voor de gewenste temperatuur en dikte van melkschuim kies je uit 3 standen. Zo smaakt een cappuccino precies zoals jij 'm het lekkerst vindt. De stoompijp spoelt zichzelf vanzelf schoon na gebruik, zodat jij alleen de buitenkant nog even afneemt met een theedoek. Het ruime waterreservoir van 1,5 liter is goed voor het zetten van zo'n 12 lungo's. Hierdoor is bijvullen niet vaak nodig.

Dankzij de hoogwaardige stoompijp zet je heerlijke melkspecialiteiten met de Sage Nespresso Creatista Uno SNE500BKS. Jij zet een kannetje met verse melk onder de stoompijp en de machine schuimt het automatisch voor je op. Iedere koffiespecialiteit pas je aan naar wens door de hoeveelheid en temperatuur in te stellen. Voor de gewenste temperatuur en dikte van melkschuim kies je uit 3 standen. Zo smaakt een cappuccino precies zoals jij 'm het lekkerst vindt. De stoompijp spoelt zichzelf vanzelf schoon na gebruik, zodat jij alleen de buitenkant nog even afneemt met een theedoek. Het ruime waterreservoir van 1,5 liter is goed voor het zetten van zo'n 12 lungo's. Hierdoor is bijvullen niet vaak nodig.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (8,71 MB)
  • Rvs melkkannetje
  • Nespresso proefpakket

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (8,71 MB)
  • Rvs melkkannetje
  • Nespresso proefpakket

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Melkopschuimmethode
Automatische stoompijp
Aantal kopjes per zetbeurt
1
Instelbaar koffievolume
Ja
Schoonmaakindicator
Ja
Inhoud waterreservoir
1,5 l


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Net even wat meer, voor een gevarieerde en snelle bereiding.

    Christian slot | 10 juni 2019

    • Makkelijk in gebruik.
    • Stoompijpje werkt zeer goed.
    • Variatie in koffie.
    • Zeer snel heet.
    • Bakje met afvalcupjes maakt veel lawaai als er 1 of 2 cupjes in zitten tijdens bereiding.
    • Geluid tijdens bereiding (net als iedere nespresso machine)
    • Stevige prijs voor een cup systeem.

    Het is een ideale machine voor verschillende bereidingen. Tevens helpt het stoompijpje om de fles van onze baby snel te stomen.

    Christian slot | 10 juni 2019
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Sage Uno is een top espresso machine

    Wim Schermer | 3 augustus 2019

    • Heerlijke koffie, ook met capsules van DE of de HEMA
    • Fluweelzachte cappuccino
    • Mooi design
    • In 3 seconden opgewarmd
    • Capsules meer vervuilend
    • Klein opvangbakje cups

    Na 12 jaar een Miele koffieautomaat met vaste wateraansluiting te hebben gehad ging deze definitief kapot. Maar weer 3.500 euro uitgeven voor een vervanger, tja dat is wel een dingetje. Voordat we een beslissing namen over vervanging hebben we tijdelijk een Nespresso machine met cups in gebruik genomen.
    De koffie bleek veel beter te smaken dan van de volautomaat.

    Bij een webwinkel met tweemaal een M in de naam een Sage Nespresso Creatista Uno besteld. ‘Vandaag besteld morgen in huis’. Helaas, na drie dagen wachten en taal nog teken van die webshop, de Sage geannuleerd en besteld bij Coolblue. Besteld op zaterdag en zondag zou ie geleverd worden. Hoefde voor ons niet maar toch wel leuk. Coolblue maakte dit overigens wel waar maar PostNL had het zondag toch te druk om bij ons langs te komen. Maandag werd de Sage netjes afgeleverd.

    De Sage Nespresso Creatista Uno blijkt een heerlijk machientje te zijn. Na 3 seconden is ie opgewarmd. De smaakt van de koffie is ronduit super. Uiteraard perfect met de capsules van Nespresso, maar ook met capsules van andere merken is de koffie prima.

    De Sage maakt met de stoom melkopschuimer superieure capucino.
    De snelle en doodsimpele werking zijn een verademing na het lange wachten op het opwarmen van de volautomaat.

    Zijn er geen nadelen? Je moet er even over nadenken, maar het bakje met lege cups is best wel klein.
    Verder geen enkel nadeel of probleem.
    Tenslotte ziet de Sage er heel fraai en degelijk uit. De nieuwe machine staat in de nis van de versleten volautomaat. Met een simpel kraantje en slangetje wordt de waterkan gevuld. Zo hebben we toch bij een volautomaat.

    Wil je heerlijke koffie, ongeacht of dit espresso of gewone koffie is, dan is de Sage Nespresso Creatista Uno zonder enig voorbehoud aan te bevelen.

    Wim Schermer | 3 augustus 2019
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Eindelijk lekkere koffie met een degelijk apparaat.

    Nico Loysch | 17 maart 2021

    Dit toestel voelt aan als een brok kwaliteit tov de plastic aanvoelend mechanismes van de concurrentie. Onze vorige was van krups maar niet te vergelijken met deze. Dezelfde koffie smaakt ook gewoon beter.
    De melkopschuimer is wennen maar eens je de techniek hebt dan is het zalig. De cappuccino’s zijn nog nooit zo lekker geweest.
    Top apparaat. En nog mooi en niet te groot ook.

    Nico Loysch | 17 maart 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Mooi en praktisch, heerlijke super warme koffie!
    • Heerlijk koffie
    • Compact design
    • Werkt snel en gemakkelijk
    • Topproduct!
    • Iedereen wil bij ons komen koffie drinken

    Na een bonenmachine voor dit Nespresso apparaat gekozen. Heel blij mee! Werkt snel, heeft een compact design en is heel gemakkelijk in schoonmaak en onderhoud. Inmiddels ook een exemplaar Kado gedaan. Aanrader!!

    J. Bouw | 26 november 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Ik had al een eenvoudige Nespresso, met deze superslim!
    • Makkelij
    • Lekkere koffie

    Heerlijke koffie en je kunt er een volle stevige melkschuim mee maken.
    Fijn in gebruik!

    Anneke | 6 januari 2021
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Top apparaat
    • Goede functies
    • Makkelijk in gebruik
    • Heel snel warm
    • Nog geen

    Heel snel en simpel alle soorten koffie klaar

    Dennis Wagner | 13 oktober 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Lekkere koffie!
    • Lekkere koffie
    • M’n moeder komt elke dag op bezoek...

    Heerlijke koffie, lekker snel een kop koffie klaar.

    L. Meinema | 2 april 2021
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Smullen
    • Mooi design
    • Snel warm
    • Veel geluid

    Mooi ding en werkt prima lekkere koffie met melk

    Carola Swagerman | 30 juli 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Blij mee
    • Mooi design
    • Is een-kops apparaat

    Heel mooi apparaat, eenvoudig te bedienen.

    Sari | 31 juli 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Een aanrader
    • Binnen 3 seconden gebruiksklaar
    • Geluid

    Lekkere koffie met veel variatie. Lekker stevig melkschuim met het stoompijpje.

    Geluidsniveau had wel wat lager gemogen.

    Jim van Rijsewijk | 6 juni 2020

Verzeker je Cup- en padmachine

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Sage Nespresso Creatista Uno SNE500BKS

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 3 jaar vooruitbetalen (21,97 per jaar) 65,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)

Tot 100 capsules gratis bij Nespresso Original

Tot 100 capsules gratis bij Nespresso Original
Wanneer je tussen 1 oktober 2021 en 23 november 2021 de Sage Nespresso Creatista...
Wanneer je tussen 1 oktober 2021 en 23 november 2021 de Sage Nespresso Creatista Uno SNE500BKS aanschaft, ontvang je bij je eerste 2 koffiebestellingen 50 Nespresso koffiecups per bestelling. Meld jouw actieproduct uiterlijk 31 januari 2022 aan bij Nespresso. Bekijk de actievoorwaarden (pdf) voor meer informatie.

Specificaties

Product

Artikelnummer
829661
Fabrikantcode
SNE500BKS4ENL1
Merk
Sage
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene eigenschappen

Koffiecapsule voor type systeem
Nespresso Original
Koffiespecialiteit
Cappuccino, Espresso, Latte macchiato, Lungo, Ristretto
Aantal kopjes per zetbeurt
1
Opwarmtijd
3 seconden
Automatische uitschakeling na
10 min
Inhoud waterreservoir
1,5 l
Capaciteit opvangbak
10

Koffiebereiding

Instelbare koffiesterkte
Ja
Instelbaar koffievolume
Ja
Instelbare watertemperatuur
Nee

Melkbereiding

Geschikt voor melk opschuimen
Ja
Melkopschuimmethode
Automatische stoompijp
Instelbaar melkvolume
Ja

Gebruiksgemak

Uitneembaar lekbakje
Ja
Afneembaar waterreservoir
Ja
Display
Ja
Automatisch uitschakelen
Ja
Kopjes warmhoudplaat
Nee
Schoonmaakindicator
Ja

Technische eigenschappen

Verwarmingssysteem koffie
Thermoblock
Pompdruk
19 bar
Vermogen
1500 W

Fysieke eigenschappen

Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof
Afwerking
Mat & glanzend
Gewicht
5,2 kg
Diepte
31 cm
Breedte
14 cm
Hoogte
41 cm

Dit wordt 'm

Sage Nespresso Creatista Uno SNE500BKS
Sage Nespresso Creatista Uno SNE500BKS
339,-
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen