The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Makita DUH751Z (zonder accu)

In de uitvoering

Lemmet: 75 cm | Takdikte: 23,5 mm
Makita DUH502Z (zonder accu)
Makita DUH602Z (zonder accu)
Makita DUH751Z (zonder accu)
344,-
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

Productinformatie

Beknopte specificaties

Aandrijving
Accu
Lemmetlengte
75 cm
Maximale takdikte
23,5 mm
Gewicht
3,8 kg
Telescopische steel
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze Heggenschaarspecialist
  • Dankzij de werking op accu zit je niet vast aan verlengsnoeren.
  • Door het lange zwaard van 75 centimeter, snoei je in één beweging grote stukken van je heg.
  • Je hoeft jezelf niet in allerlei bochten te wringen om te snoeien, dankzij het draaibare handvat.
  • Er wordt geen accu meegeleverd.
Productspecialist Heggenscharen

Omschrijving

Met de Makita DUH751Z (zonder accu) heb je takken met een maximale dikte van 23,5 millimeter zo gesnoeid. De slagsnelheid stem je in 3 stappen af op de soort heg die je wil snoeien. Dit maakt de heggenschaar geschikt voor verschillende soorten heggen. De aan 3 zijden geslepen messen zorgen ervoor dat je soepel door de tak heen gaat. De heggenschaar werkt op accu, waardoor je hem zonder stopcontact in de buurt gebruikt. Dankzij het ontwerp van de messen is er minder wrijving, waardoor je langer werkt op één acculading.

Met de Makita DUH751Z (zonder accu) heb je takken met een maximale dikte van 23,5 millimeter zo gesnoeid. De slagsnelheid stem je in 3 stappen af op de soort heg die je wil snoeien. Dit maakt de heggenschaar geschikt voor verschillende soorten heggen. De aan 3 zijden geslepen messen zorgen ervoor dat je soepel door de tak heen gaat. De heggenschaar werkt op accu, waardoor je hem zonder stopcontact in de buurt gebruikt. Dankzij het ontwerp van de messen is er minder wrijving, waardoor je langer werkt op één acculading.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Beknopte specificaties

Aandrijving
Accu
Lemmetlengte
75 cm
Maximale takdikte
23,5 mm
Gewicht
3,8 kg
Telescopische steel
Nee

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Gebruiksgemak
8,3
Nauwkeurigheid
8,5
Onderhoud
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,6
Duurzaamheid
8,2

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
10/10

Een fijne maat om mee in de tuin te werken

  • Lichtgewicht
  • Makkelijk instelbaar
  • Tot nog toe niet gevonden

Makkelijk te pakken en met één knop aan te zetten. Je kan hem goed naar je hand instellen.

  • Frank amorison
  • 1 september 2019
  • In de uitvoering: Lemmet: 75 cm - Takdikte: 23,5 mm
5 / 5 sterren
9,6/10

Zeer tevreden, een aanrader

  • Goed hanteerbaar, licht gewicht
  • Weinig lawaai
  • Misschien iets aan de dure kant, maar staat wel een uitstekend apparaat tegenover

Erg goed product, werkt zoals het hoort. Goed hanteerbaar vanwege het geringe gewicht (ca. 4 kg inclusief accu). Wij hebben gekozen voor het 75 cm blad, dat schiet flink op bij een 3 meter hoge heg.

  • Han & ingrid
  • 28 juni 2020
  • In de uitvoering: Lemmet: 75 cm - Takdikte: 23,5 mm
5 / 5 sterren
10/10

Topproduct van Makita

  • Lichtgewicht voor zo een lengte
  • vlijmscherp
  • geen

Zeer vlot hanteerbare heggenschaar met lange accutijd

  • Jacky
  • 9 juli 2020
  • In de uitvoering: Lemmet: 75 cm - Takdikte: 23,5 mm
4 / 5 sterren
8,4/10

Zeer geslaagde haagschaar

  • Iets aan de zwaardere kant indien men veel moet snoeien

Verbruikt weinig batterij wat zeker een gemak is

  • Gino mulkens
  • 14 mei 2020
  • In de uitvoering: Lemmet: 75 cm - Takdikte: 23,5 mm
5 / 5 sterren
10/10

Zeer Tevreden

  • Licht
  • Stil
  • Geen

Het is snel stil, verschillende snelheden , baterijen sijn snel opgeladen Totale vrijheid

  • Koen
  • 14 juni 2019
  • In de uitvoering: Lemmet: 75 cm - Takdikte: 23,5 mm
4 / 5 sterren
8,4/10

Tevreden werkt perfect zonder meer.

Snoeien gaat vlot messen snijden goed weinig lawaai handig in gebruik

  • Luc de bruycker
  • 18 november 2020
  • In de uitvoering: Lemmet: 75 cm - Takdikte: 23,5 mm
4 / 5 sterren
8,0/10

Zeer tevreden

  • Lang zaagblad
  • Lichte machine
  • Uit balans door lang zaagblad

Door het lange zaagblad hoef je niet te bukken, zorgt voor een ergonomische werkhouding. Knipt beuken, taxus en buxus zonder problemen. Ben er zeer tevreden mee.

  • Timber van van lange
  • 4 juli 2021
  • In de uitvoering: Lemmet: 75 cm - Takdikte: 23,5 mm
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Haag snoeien met deze accumachine is een plezier

  • Licht hanteerbaar
  • Veelzijdig accuplatform
  • Beperkt tot 20 mm takdikte max

Licht, prima handelbaar en krachtige accu.

  • De laet jan
  • 23 mei 2021
  • In de uitvoering: Lemmet: 75 cm - Takdikte: 23,5 mm
4 / 5 sterren
8,4/10

Fijn product en must have als je hagen hebt.

  • Bewegingsvrijheid dankzij accu.
  • Lekker stil.
  • Toch wel aardig zwaar als je er de hele dag mee moet werken.

Voelt solide aan en heeft scherpe messen. Snijdt moeiteloos door dikkere takken.

  • Wilbert jansen
  • 1 juli 2021
  • In de uitvoering: Lemmet: 75 cm - Takdikte: 23,5 mm
4 / 5 sterren
8,4/10

Top!

  • Weinig geluid
  • Accu

Top heggenschaar, weinig geluid , wat dikkere takken gaat hij makkelijk doorheen.

  • Pvk
  • 16 juli 2021
  • In de uitvoering: Lemmet: 75 cm - Takdikte: 23,5 mm
5 / 5 sterren
10/10

Een fijne maat om mee in de tuin te werken

  • Lichtgewicht
  • Makkelijk instelbaar
  • Zuinig in energieverbruik
  • Tot nog toe niet gevonden

Makkelijk te pakken en met één knop aan te zetten.
Je kan hem goed naar je hand instellen.

  • Frank amorison
  • 1 september 2019
  • In de uitvoering: Lemmet: 75 cm - Takdikte: 23,5 mm
5 / 5 sterren
9,6/10

Zeer tevreden, een aanrader

  • Goed hanteerbaar, licht gewicht
  • Weinig lawaai
  • Gaat moeiteloos door dikkere beukentakken
  • Misschien iets aan de dure kant, maar staat wel een uitstekend apparaat tegenover

Erg goed product, werkt zoals het hoort. Goed hanteerbaar vanwege het geringe gewicht (ca. 4 kg inclusief accu). Wij hebben gekozen voor het 75 cm blad, dat schiet flink op bij een 3 meter hoge heg.

  • Han & ingrid
  • 28 juni 2020
  • In de uitvoering: Lemmet: 75 cm - Takdikte: 23,5 mm
5 / 5 sterren
10/10

Topproduct van Makita

  • Lichtgewicht voor zo een lengte
  • vlijmscherp
  • Goede prijs kwaliteit
  • geen

Zeer vlot hanteerbare heggenschaar met lange accutijd

  • Jacky
  • 9 juli 2020
  • In de uitvoering: Lemmet: 75 cm - Takdikte: 23,5 mm

1 accu voor al je gereedschap

1 accu voor al je gereedschap
De Makita DUH751Z (zonder accu) werkt op een accu die inwisselbaar is met ander gereedschap...
De Makita DUH751Z (zonder accu) werkt op een accu die inwisselbaar is met ander gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform. Handig! Zo heb je meteen een extra accu achter de hand, of je hebt misschien al een passende accu in je bezit. Wil je meer weten over de voordelen van werken met hetzelfde accu platform? Lees dan verder op de adviespagina.

Specificaties

Product

Artikelnummer
829748
Fabrikantcode
DUH751Z
Merk
Makita
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Stroomvoorziening

Aandrijving
Accu
Vereiste accu/batterijspanning (apparaat)
18 V
Vereiste accu/batterij technologie (apparaat)
Lithium-ion

Algemene eigenschappen

Buxusschaar
Nee
Telescopische steel
Nee
Lemmetlengte
75 cm
Draaibaar handvat
Ja
Maximale takdikte
23,5 mm

Fysieke eigenschappen

Gewicht
3,8 kg

Dit wordt 'm

Makita DUH751Z (zonder accu)
Makita DUH751Z (zonder accu)
In de uitvoering: Lemmet: 75 cm | Takdikte: 23,5 mm
344,-
Tijdelijk uitverkocht