The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Canon i-Sensys MF742Cdw

In de variant

Zonder DADF, fax en NFC
Canon i-Sensys MF744Cdw
Canon i-Sensys MF742Cdw
464,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type printer
All-in-one
Afdruktechnologie
Laser
Gebruikslocatie
Kantoor
Wifi ingebouwd
Ja
Kleurenprinter
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze printerspecialist
  • Het is een all-in-one printer, waardoor je naast printen ook scant en kopieert.
  • De afdruksnelheid van de printer in zwart-wit is 27 pagina's per minuut, zodat je niet lang op je print wacht.
  • Dankzij de automatische documentinvoer (ADF) scant en kopieert de printer een stapel papier in 1 keer.
  • Neem je liever een printer die niet groot is, kies dan voor een kleiner formaat.
Productspecialist printers

Omschrijving

De Canon i-Sensys MF742Cdw is een all-in-one kleurenlaserprinter voor middelgroot kantoor. Deze printer heeft een hoge afdruksnelheid van 27 pagina's per minuut, waardoor je nooit lang op je printje hoeft te wachten. De i-Sensys MF742Cdw is multifunctioneel. Hij kan namelijk ook kopiëren, scannen en dubbelzijdig afdrukken. Dankzij de automatische documentinvoer scan en kopieer je een hele stapel documenten achter elkaar door. Je maakt gemakkelijk afdrukken via wifi vanaf je smartphone. Dankzij de papiercapaciteit van 250 pagina's hoef je niet vaak bij te vullen. Instellingen pas je gemakkelijk aan op het 12,7 centimeter grote kleurentouchscreen. Gebruik de applicatiebibliotheek om veelgebruikte applicaties, zoals 'print template', standaard op dit scherm te plaatsen.

De Canon i-Sensys MF742Cdw is een all-in-one kleurenlaserprinter voor middelgroot kantoor. Deze printer heeft een hoge afdruksnelheid van 27 pagina's per minuut, waardoor je nooit lang op je printje hoeft te wachten. De i-Sensys MF742Cdw is multifunctioneel. Hij kan namelijk ook kopiëren, scannen en dubbelzijdig afdrukken. Dankzij de automatische documentinvoer scan en kopieer je een hele stapel documenten achter elkaar door. Je maakt gemakkelijk afdrukken via wifi vanaf je smartphone. Dankzij de papiercapaciteit van 250 pagina's hoef je niet vaak bij te vullen. Instellingen pas je gemakkelijk aan op het 12,7 centimeter grote kleurentouchscreen. Gebruik de applicatiebibliotheek om veelgebruikte applicaties, zoals 'print template', standaard op dit scherm te plaatsen.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (7,41 MB)
  • Toners (4x, niet volledig gevuld en niet nodig voor installatie)
  • Stroomkabel

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (7,41 MB)
  • Toners (4x, niet volledig gevuld en niet nodig voor installatie)
  • Stroomkabel

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Type printer
All-in-one
Afdruktechnologie
Laser
Gebruikslocatie
Kantoor
Wifi ingebouwd
Ja
Kleurenprinter
Ja

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Beste printerervaring ooit

    Dimitri Frederickx | 1 oktober 2020 | In de variant: Met DADF en NFC

    • Zeer professionele printer
    • Snelle afdrukken
    • Zeer goede kwaliteit
    • Makkelijk scannen naar email
    • Dubbelzijdig scannen en printen
    • Voor mensen met wat computerkennis

    De installatie is goed te doen voor iemand met wat computerkennis. Wil je een printer die je gewoon moet uitpakken, aansluiten en het werkt, dan is deze printer misschien niets voor jou. Maar het gebruiksgemak van deze printer is gewoon schitterend. Geen trage opstart, geen printre-controles op onvoorzien momenten. Gewoon een printer die schitterend werkt

    Dimitri Frederickx | 1 oktober 2020 | In de variant: Met DADF en NFC
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Aanrader!

    T.W.J. Wildeboer | 14 maart 2021 | In de variant: Met DADF, fax en NFC

    Snelle levering.
    Compleet. Prima machine.
    Alleen installatie is erg ingewikkeld.

    T.W.J. Wildeboer | 14 maart 2021 | In de variant: Met DADF, fax en NFC
  • 3 / 5 sterren
    6,4/10
    hoofdbrekens

    G.P. Oberman | 5 februari 2021 | In de variant: Met DADF, fax en NFC

    • voortdurend problemen met installeren en aanpassen instellingen.

    als het apparaat het doet, werkt hij goed. Maar het apparaat is zeer gebruikersonvriendelijk.

    G.P. Oberman | 5 februari 2021 | In de variant: Met DADF, fax en NFC
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Klaar voor de toekomst
    • Snelheid
    • Verbruik
    • Wps knop zodat installeren eenvoudig wordt
    • Redelijk zwaar

    Vind het een goede prijs kwaliteit verhouding. Ook de lage afdrukkosten zijn een pluspunt. Het zware gewicht heb ik opgelost door een meubelroller eronder te steken. Nu is hij eenvoudig te verrijden als hij in de weg staat.

    Wim Paelinckx | 19 mei 2020 | In de variant: Zonder DADF, fax en NFC
  • 3 / 5 sterren
    5,6/10
    volgende printer is zeker geen canon,
    • afdrukkwaliteit
    • zeer ingewikkelde installatie
    • handleiding van bijna 800 blz.

    installatie is tegenover ander merk zeer ingewikkeld.

    Louis Sleeckx | 1 januari 2020 | In de variant: Zonder DADF, fax en NFC
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Top printer/scanner die doet wat hij moet doen
    • Mooie kwaliteit afdrukken
    • Veel mogelijkheden
    • Printen vanaf elk apparaat (laptop, telefoon, tablet)
    • Snel
    • Automatisch documentinvoer
    • Formaat (je moet er wel de ruimte voor hebben)
    • Gewicht
    • Niet geschikt voor het afdrukken van (hoge kwaliteit) foto's

    Installatie ging vrij eenvoudig, het meeste wijst zicht vanzelf. Het apparaat biedt enorm veel opties. Moest wel even zoeken hoe de mailfunctie bij het scannen ingesteld moest worden, maar ook dat was snel gevonden. Erg handig is de automatische papierdoorvoer bij het scannen/kopiëren en het (automatisch) dubbelzijdig afdrukken. Ook het printen vanaf laptop, telefoon, tablet, chromebook. De printer werd op alle apparaten meteen gevonden en wordt bij selecteren automatisch geïnstalleerd.
    De instellingen zijn ook eenvoudig via de internetbrowser aan te passen zonder door alle menu opties in de printer zelf te moeten scrollen.
    Kortom, een snelle en professionele printer die op hoge kwaliteit afdrukt en gewoon doet wat je van een all-in-one printer mag verwachten. Erg blij mee!

    Paul van Croonenburg | 10 februari 2021 | In de variant: Zonder DADF, fax en NFC
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    meer dan prima apparaat!
    • degelijk
    • makkelijk te installeren
    • dubbelzijdig scannen
    • Voor thuisgebruik aan de grote kant

    voldoet aan al onze eisen

    frank van Oers | 1 februari 2021 | In de variant: Met DADF en NFC
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Top printer
    • Veelzijdige printer, dubbelzijdig printen, scannen, kopiëren
    • Afdrukkwaliteit
    • Eenvoudige installatie

    Stekker erin, netwerkkabel erin en klaar voor gebruik! Daarna nog even spelen met de Setup via het display maar als je doet wat gevraagd wordt is het appeltje eitje. De eerste afdrukken (kleur en zwart/wit) waren snel klaar en zijn van een goede kwaliteit

    Richard Rentinck | 2 september 2020 | In de variant: Met DADF en NFC
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Kan aanbevelen als je ervaring hebt met IT
    • snel en efficiënt
    • menu is gemakkelijk om mee te werken
    • installatie moeilijker dan verwacht, vooral de scannerfunctie

    Afgezien van enkele problemen bij de installatie, doet het apparaat zelf wat het belooft te doen

    Kurt Thorson | 4 maart 2021 | In de variant: Zonder DADF, fax en NFC
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Goeie all-rounder
    • eenmaal geïnstalleerd een plezier
    • veel info online te vinden voor installatie
    • zeer beknopte handleiding
    • Echt wel groot (diep), kan niet op gewoon kastje

    Lijkt een zeer goeie all-rounder te zijn, gemakkelijk te gebruiken. Enkel de installatie vergt wat doorzettingsvermogen, maar is zeker niet onoverkomelijk.

    Nico Deblauwe | 15 juli 2021 | In de variant: Met DADF, fax en NFC

Verzeker je printer

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Canon i-Sensys MF742Cdw

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade