The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Canon imageFORMULA DR-F120

349,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een scanner die dubbelzijdig scant.
Coolblue's keuze

Beknopte specificaties

Type scanner
Documentscanner, Flatbed scanner
Scanformaten
A4, A5, A6
Automatisch documentinvoer (ADF)
Ja
Automatisch dubbelzijdig scannen
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze scannerspecialist
  • Je scant automatisch dubbelzijdig, zodat je tijd bespaart voor andere werkzaamheden.
  • Het archiveren van producten gaat makkelijk, dankzij de 20 pagina's die je per minuut scant.
  • De scanner beschikt niet over wifi om draadloos opdrachten te versturen.
Productspecialist scanners

Omschrijving

De Canon imageFORMULA DR-F120 is een compacte documentscanner voor kantoor. Verstuur je scanresultaten via usb naar je computer, Google Drive of Dropbox. Deze scanner heeft een automatische documentinvoer (ADF) en een flatbedscanner. Plaats een stapel documenten in de ADF en de DR-F120 scant ze voor je. De flatbedscanner is een glasplaat waarop je bijvoorbeeld boeken, paspoorten of kwetsbare documenten legt. De ADF scant in één keer dubbelzijdig, waardoor je een maximale scansnelheid van 20 pagina's per minuut haalt. Foto's en afbeeldingen scan je met een hoge resolutie van 2400 dpi. De DR-F120 corrigeert je scans automatisch, wanneer er bijvoorbeeld vuil op je document ligt.

De Canon imageFORMULA DR-F120 is een compacte documentscanner voor kantoor. Verstuur je scanresultaten via usb naar je computer, Google Drive of Dropbox. Deze scanner heeft een automatische documentinvoer (ADF) en een flatbedscanner. Plaats een stapel documenten in de ADF en de DR-F120 scant ze voor je. De flatbedscanner is een glasplaat waarop je bijvoorbeeld boeken, paspoorten of kwetsbare documenten legt. De ADF scant in één keer dubbelzijdig, waardoor je een maximale scansnelheid van 20 pagina's per minuut haalt. Foto's en afbeeldingen scan je met een hoge resolutie van 2400 dpi. De DR-F120 corrigeert je scans automatisch, wanneer er bijvoorbeeld vuil op je document ligt.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (21,83 MB)
  • USB kabel
  • Stroomkabel
  • Netsnoer
  • Installatie cd

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (21,83 MB)
  • USB kabel
  • Stroomkabel
  • Netsnoer
  • Installatie cd

Beknopte specificaties

Type scanner
Documentscanner, Flatbed scanner
Scanformaten
A4, A5, A6
Automatisch documentinvoer (ADF)
Ja
Automatisch dubbelzijdig scannen
Ja

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Scankwaliteit
8,7
Gebruiksvriendelijkheid
8,0
Snelheid
8,3
Formaat
8,3
Mogelijkheden
8,3
Bedieningsgemak
9,0

Meest behulpzame reviews

4.5 / 5 sterren
8,7/10

Documentscanner bij uitsek

  • Gemakkelijk te installeren
  • Scans automatisch documenten dubbelzijdig
  • geen

Mooi toestel die gemakkelijk te installeren en eenvoudig te gebruiken is.

  • Jan moenens
  • 15 september 2020
5 / 5 sterren
9,7/10

Enorm goede scan kwaliteit, vele functies, heel tevreden mee

  • Perfecte scan kwaliteit
  • Kan automatisch dubbelzijdig scannen
  • De afmetingen van het toestel zijn groot

Ik ben aangenaam verrast door de enorm goede kwaliteit van de scan’s. Ik moest een contract in scannen dat door de persoon die het contract had gestuurd dit ook al had in gescand. Er was over alle pagina’s een streep door de kwaliteit van de andere persoon zijn scanner. De Canon scanner heeft deze er mooi uitgehaald en mij een perfecte kwaliteit scan gegeven. Scant automatisch dubbelzijdig dus bespaard tijd hierdoor. Kan in vele formaten naar de pc ingescand worden en je kan vele documenten in 1 pdf krijgen. Heeft een mooi uitgebreid menu en functies. Alleen het plaatsen op het bureau is hier een uitdaging door de grote afmetingen van de scanner zelf maar op een groter bureau lijkt mij dit geen probleem te zijn. Kortom, ik ben er heel tevreden van.

  • Tessa schepers
  • 23 oktober 2021
5 / 5 sterren
10/10

Werkt formidabel

  • Overzichtelijk programma
  • Werkt snel ik

Gewoon waar het voor gemaakt is.

  • Ben middag
  • 24 juni 2020
3.5 / 5 sterren
7,3/10

Doet wat moet

  • Gemak van bediening
  • Snel en eenvoudige installatie
  • Misschien iets mindere kwaliteit van de scan

Gemakkelijk snel betrouwbaar

  • Andre deruyver
  • 20 februari 2021
3.5 / 5 sterren
6,7/10

Slechte drivers en software

  • Als je hem werkend krijgt is het een fijne scanner
  • Software kan veel hoofdpijn geven om werkend te krijgen

Ik heb de laatste software gedownload van de website van Canon. Echt een drama om het werkend te krijgen. Blijft steeds crashen. Ik heb de foutmelding ge-googled en zag meteen dat het een bekende fout is die al jaren bestaat en waar Canon helemaal niets aan doet. Als je de software installeert zie je al aan de installatie procedure dat het behoorlijk achterhaald is. Het heeft me een paar dagen gekost om het aan de gang te krijgen, stond eigenlijk al op het punt om terug te sturen maar dat is ook zo'n gedoe en ik moest toch echt een scanner hebben. Fout in de Canon software zit in regio instelling, zou vrij eenvoudig op te lossen zijn door Canon maar daar hebben ze kennelijk geen zin in. Scanner heb ik nu wel werkend maar alleen als de datum en tijd op mijn computer op Amerikaanse notatie staan, dus maand-dag-jaar. Best even wennen als ik in Excel werk :( . Als ik dat van tevoren had geweten had ik een ander merk scanner gekocht.

  • Bas
  • 20 december 2021
4 / 5 sterren
8,3/10

handig toestel om documenten te archiveren

Mijn doel is de papieropslag in mijn thuiskantoor gestaag af te bouwen. Het volume dat verwerkt moet worden is daarom niet enorm en de scan-snelheidsvereiste is niet cruciaal. Het lukt dus aardig met dit toestel. De kwaliteit van de gescande documenten dienen enkel aan de "consultatienorm" te voldoen (goed leesbaar op een scherm 'if-or-when' ze geraadpleegd dienen te worden). Dit toestel voldoet aan mijn verwachtingen.

  • Chris dederen
  • 9 november 2021
4.5 / 5 sterren
8,7/10

Documentscanner bij uitsek

  • Gemakkelijk te installeren
  • Scans automatisch documenten dubbelzijdig
  • Maakt eigenhandig onderscheid tussen enkel- of dubbelzijdig
  • geen

Mooi toestel die gemakkelijk te installeren en eenvoudig te gebruiken is.

  • Jan moenens
  • 15 september 2020
5 / 5 sterren
9,7/10

Enorm goede scan kwaliteit, vele functies, heel tevreden mee

  • Perfecte scan kwaliteit
  • Kan automatisch dubbelzijdig scannen
  • Snel en makkelijk geïnstalleerd
  • De afmetingen van het toestel zijn groot

Ik ben aangenaam verrast door de enorm goede kwaliteit van de scan’s. Ik moest een contract in scannen dat door de persoon die het contract had gestuurd dit ook al had in gescand. Er was over alle pagina’s een streep door de kwaliteit van de andere persoon zijn scanner. De Canon scanner heeft deze er mooi uitgehaald en mij een perfecte kwaliteit scan gegeven. Scant automatisch dubbelzijdig dus bespaard tijd hierdoor. Kan in vele formaten naar de pc ingescand worden en je kan vele documenten in 1 pdf krijgen. Heeft een mooi uitgebreid menu en functies. Alleen het plaatsen op het bureau is hier een uitdaging door de grote afmetingen van de scanner zelf maar op een groter bureau lijkt mij dit geen probleem te zijn. Kortom, ik ben er heel tevreden van.

  • Tessa schepers
  • 23 oktober 2021
5 / 5 sterren
10/10

Werkt formidabel

  • Overzichtelijk programma
  • Werkt snel ik

Gewoon waar het voor gemaakt is.

  • Ben middag
  • 24 juni 2020

Verzeker je scanner

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Canon imageFORMULA DR-F120

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 3 jaar vooruitbetalen (13,30 per jaar) 39,90
  • 5 jaar vooruitbetalen (11,98 per jaar) 59,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)

Specificaties

Product

Artikelnummer
834441
Fabrikantcode
9017B003
Merk
Canon
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Eigenschappen Scanner

Maximale optische scanresolutie hoogte
2400 dpi
Maximale optische scanresolutie breedte
2400 dpi
Scansnelheid (ppm)
20 ppm
Automatisch dubbelzijdig scannen
Ja
Maximaal Papiergewicht ADF