The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Nikon D7500 + Nikon AF-S 35mm f/1.8G DX

In de uitvoering

Body + 35mm f/1.8
Nikon D7500 Body
Nikon D7500 + Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD
Nikon D7500 + Nikon AF-S 35mm f/1.8G DX
Nikon D7500 + Nikon AF-S 16-80mm f/2.8-4 ED VR
1.145,99 1.105,99
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze spiegelreflexcameraspecialist
  • De D7500 presteert goed bij weinig licht dankzij het grote ISO bereik en het autofocussysteem.
  • Met 8 beelden per seconde loop je geen enkel actiemoment mis.
  • De lens heeft een groot maximaal diafragma.
  • Het lcd scherm is alleen verticaal kantelbaar.
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.
Productspecialist spiegelreflexcamera's

Productomschrijving

De Nikon D7500 spiegelreflexcamera met Nikon AF-S 35mm f/1.8G DX lens is geschikt voor wie serieus aan de slag wil met fotografie. Met de groothoeklens maak je foto's van weidse landschappen. De camera beschikt over een 20,9 megapixels CMOS sensor, 3,2 inch kantelbaar scherm en een EXPEED 5 beeldprocessor. Dankzij het maximale ISO bereik van 51.200 en het autofocussysteem met 51 scherpstelpunten schiet je 's nachts zonder de toevoeging van extra lichtbronnen heldere foto's. Ook op het gebied van snelheid staat de camera zijn mannetje. Met 8 beelden per seconde loop je met de D7500 geen enkel actiemoment mis. Filmopnamen maak je in 4K en Full HD.


Standaard meegeleverd

Nikon AF-S 35mm f/1.8G DX

  • Lensdoppen (2x)
  • Zonnekap
  • Zachte tas
  • Afkomstig van Nikon Nederland

Nikon D7500 Body

  • Draagriem
  • Bodydop
  • Oculairadapter
  • Oculairkapje
  • Accu EN-EL15A
  • Acculader
  • Usb kabel

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Sterk toestel

    Jasmien | 25 september 2017 | In de uitvoering: Body

    • Snel
    • Tot 9bps (beeld per seconde)
    • Krachtig toestel bij weinig licht
    • Beperkt kantelbaar scherm

    Super toestel, goede prijs voor degelijke kwaliteit, kleine broertje van de Nikon D500

    Jasmien | 25 september 2017 | In de uitvoering: Body
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Geavanceerde camera in een compact jasje

    Hans | 21 januari 2020 | In de uitvoering: Body

    • Kwaliteit
    • Mogelijkheden
    • Snelheid
    • Kostbaar
    • Complex
    • Autofocus in liveview

    In de eerste plaats is het lastig voor een consument om zo'n complex product in een paar regels te beschrijven. Voor mij was dit als trouwe Nikonian een logische en broodnodige upgrade na het overlijden van mijn D80. In dat perspectief is de camera alles wat ik mij kan wensen: snel, precies, geavanceerd, ongelofelijk lichtgevoelig en met 1080p60 video-mogelijkheid. Op enkele details (dubbele geheugenkaart mn) na een D500 in schaapskleren. Let op dat Sigma-lenzen een update à €25 nodig hebben voor autofocus-in-live-view-ondersteuning.

    Hans | 21 januari 2020 | In de uitvoering: Body
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Prachtige foto's

    Jan-Kees van Andel | 29 maart 2019 | In de uitvoering: Body

    • ISO bereik
    • Snelheid autofocus
    • Nog geen

    Tot nu to ben ik er heel blij mee. Ik ben geen professional, maar de camera maakt hele mooie foto's, ook bij weinig licht.

    Jan-Kees van Andel | 29 maart 2019 | In de uitvoering: Body
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
    • Kantelbaar scherm
    • Groot iso bereik
    • Diepe grip
    • 1 kaartsleuf

    Goede degelijke camera. Snel in scherp stellen. Ligt lekker in de hand.
    Scherpe foto’s en door t grote iso bereik ook goed te gebruiken in donkere omstandigheden.

    Rik de Wind | 28 december 2019 | In de uitvoering: Body
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Allround toestel voor veel foto plezier.
    • Veel instelbaar - bijna ongekende mogelijkheden
    • Snelle auto focus
    • ergonomisch design, ligt goed in de hand, niet te zwaar.
    • Mooi 4k video's
    • zoveel in te stellen, als je beginner bent kan je beter eerst een cursus volgen.

    Biedt alle mogelijkheden voor een beetje fotograaf. Voor dit geld is dit value for money. Makkelijk te bedienen, touchscreen werkt makkelijk en de gebruiksvriendelijk opzet van het menu, maakt dat alles eenvoudig te bedienen is. Zou ik deze weer kopen? Ja.

    Martin Westra | 31 oktober 2017 | In de uitvoering: Body
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Weer net zo blij als met mijn eerste Nikon!
    • SnapBridge
    • Touchscreen
    • Autofocus

    Na 10 jaar met een Nikon D90 te hebben gefotografeerd, toen mijn eerste digitale spiegelreflex, heb ik besloten een nieuwe camerabody aan te schaffen. En de blijdschap is minstens net zo groot als toen. Wat een fantastische camera. Het touchscreen laat zich erg makkelijk bedienen en SnapBridge is een grote meerwaarde. Elke enthousiaste hobby fotograaf raad ik deze camera van harte aan.

    Julien | 2 juli 2019 | In de uitvoering: Body
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Nikon kwaliteit
    • Oerdegelijke nikon
    • Relatief nieuw dus moderner dan meeste nikons
    • Snel
    • Komt waarschijnlijk snel een opvolger
    • Geen fullframe
    • Geen gps

    Nog geen seconde spijt. Topapparaat. Is hier de 2e camera naast de nikon d750. De snelheid en kwaliteit van de foto's is een grote plus. Als belangrijkste nadeel wordt overal het ontbreken van een 2e sdcard slot genoemd, maar in mijn ogen is dat alleen relevant voor wie voornamelijk met video werkt.

    Krista | 19 augustus 2019 | In de uitvoering: Body
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Fantastische camera.
    • Degelijk
    • Legio mogelijkheden
    • Maakt pracht foto’s
    • Met objectief en aparte flitser best wel heavy

    Eerste indruk.....WAUW!!! Heerlijk om alles te ontdekken. Zoveel mogelijk. Ik ga wel een fotocursus volgen.

    W Damen | 14 januari 2020 | In de uitvoering: Body
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een Beest van een Body!
    • Razend Snel!
    • Super veel mogelijkheden

    Wat een SUPER Camera! Voorlopig heb ik meer dan voldoende mogelijkheden om een nog betere fotograaf te worden!
    Voor min punten moet ik echt nadenken;
    misschien is het een minpunt dat je geen selfies kan maken omdat het scherm niet zo kan kantelen als de Nikon D5300 body.
    Maar dit soort camera's heb je niet voor selfies!
    Ten opzichte van mijn oude camera; de Nikon D5300 is dit een giga stap vooruit.
    De D5300 was overigens ook een prima camera.
    Maar dit is echt een beest van een camera!
    Erg tevreden met deze aankoop!

    Jeroen Dijkmans van Gunst | 4 augustus 2017 | In de uitvoering: Body
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Fijne camera voor ervaren Nikon gebruikers
    • Bluetooth
    • Snelheid AF
    • Spatwaterdicht
    • Uitklapbaar scherm
    • Batterij snel leeg

    Na mijn D5300 is dit echt een verbetering. Snelle autofocus en ook stiller. Kwaliteit foto’s.

    Cornelis Numan | 10 juli 2021 | In de uitvoering: Body

Specialisten review Nikon D7500

Specialisten review Nikon D7500
Zit je er serieus over na te denken om de Nikon D7500 te kopen, maar wil je nog iets...
Zit je er serieus over na te denken om de Nikon D7500 te kopen, maar wil je nog iets meer over het product weten? We hebben de spiegelreflexcamera onder de loep genomen en er een specialisten review over geschreven.

Lees hier de specialisten review van de Nikon D7500

Specificaties

Product

Artikelnummer
65915
Fabrikantcode
JAA132DA
Merk
Nikon
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Gebruik

Type lens
Groothoek
Type fotografie
Landschap, Natuurfotografie, Portret, Product

Geschikt voor

Objectiefvatting
Nikon F (DX)
Lens compatibel met
Nikon spiegelreflexcamera's
Geschikt voor type camera
APS-C
Compatible met lensfilter
Ja
Filtermaat
52 mm
Lensserie
Nikon DX

Eigenschappen

Vaste brandpuntsafstand
35 mm
Zoom- of primelens
Primelens
Maximale vergrotingsfactor
0,16
Diafragma
1,8
Aantal diafragmalamellen
7
Aantal groepen
6
Aantal elementen
8
Type glaselementen
Asferisch
Speciale glaselementen
Ja
Beeldstabilisatie
Nee
Vast brandpunt
Ja

Scherpstelling

Kortste scherpstelafstand
30 cm
Handmatige focus override
Ja
Stille scherpstelmotor
Ja
Type scherpstelmotor
Silent Wave Motor (SWM)
Internal focus
Ja
Scherpstelafstand-regeling
Nee
Autofocus
Ja

Fysieke eigenschappen

Kleur
Zwart
Gewicht
0,2 kg
Materiaal
Kunststof, Metaal
Hoogte
52,5 mm

Bestendigheid

Stofbestendig
Nee
Schokbestendig
Nee

Product

Artikelnummer
776798
Fabrikantcode
VBA510AE
Merk
Nikon
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene eigenschappen

Type camera
Spiegelreflexcamera
Geschikt voor type fotograaf
Gevorderd
Gebruikssituatie camera
Filmen, Sportfotografie, Vakantie
Menutaal
Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hindi, Italiaans, Japans, Meertalig, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks, Zweeds
Als beste getest
Ja
Onderscheidingen
EISA België, EISA Nederland, TIPA België, TIPA Nederland

Lens

Lens meegeleverd
Nee
Objectiefvatting
[Nikon DX-vatting]
Autofocus
Ja
Type autofocus
Contrast detection, Phase detection autofocus

Sensor

Type beeldsensor
APS-C
Cropfactor
1,5
Effectief aantal megapixels
20,9 MP
ISO-gevoeligheid
100 - 51200

Beeld

Type beeldprocessor
EXPEED 5
Bestandsindeling foto's
JPEG, RAW
Bestandsindeling video
MOV
Bestandsindeling audio
G.711, aac
Type beelddefinitie ondersteuning
Full HD (1080p), Ultra HD (4K)
Full HD (1080p), frames per seconde
50p, 60p
Ultra HD, frames per second
4k, 30p
Maximaal aantal foto's per seconde
8 fps
Beeldstabilisatie
Nee
Aantal scherpstelpunten
51

Opslag

Type geheugenkaart
SD
Versie SD-geheugenkaart
SD, SDHC, SDHC UHS, SDXC, SDXC UHS
Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot
512 GB
Minimale eisen opslagmedium
Klasse 10

Belichting

Interne flitser
Ja
Belichtingscompensatie
-5 - 5
Richtgetal
12
Draadloze flitsaansturing
Ja

Scherm camera

Schermdiagonaal
3,2 inch
Kantelbaar
Ja
Touchscreen
Ja
Aantal scherpstelpunten
51

Viewfinder

Viewfinder
Ja
Type viewfinder
Pentaprisma
Formaat viewfinder
0,63 m
Dioptrie aanpassing
-2 - 1 δ

Aansluitingen

Usb-aansluiting
Ja
HDMI-aansluiting
Ja
Type HDMI aansluiting
Mini HDMI Type C
Microfoon aansluiting
Ja
Type microfoonaansluiting
3,5 mm jack
Accessoireschoen
Ja
Type accessoireschoen
Hot shoe

Connectiviteit

Wifi ingebouwd
Ja
Bluetooth
Ja
NFC