The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit

De'Longhi Nespresso

Groter melkreservoir | Wit
De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit
De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.B Zwart

Nodig voor een goed werkend melksysteem

13,99
Beperkte voorraad, bestel snel
Beperkte voorraad, bestel snel

Nodig voor een goed werkend melksysteem

13,99


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Melkopschuimmethode
Melkreservoir
Aantal kopjes per zetbeurt
1
Instelbaar koffievolume
Ja
Schoonmaakindicator
Ja
Inhoud waterreservoir
1 l

Plus- en minpunten

Volgens onze Cup- en padmachinespecialist
  • Behalve een espresso of lungo zet je óók een flat white, cafè latte, cappuccino en een latte macchiato.
  • Je zet een melkspecialiteit met verse melk met één druk op de knop.
  • Met een melkreservoir van 500 milliliter zet je zo'n 10 cappuccino's achter elkaar, zonder bij te vullen.
  • Het melkreservoir moet je na ieder gebruik doorspoelen, zo functioneert de machine het best en voorkom je bacteriën.
Productspecialist Cup- en padmachines

Omschrijving

Met de De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit zet je diverse melkspecialiteiten zoals een flat white, cappuccino en latte macchiato. De dikte van het melkschuim bepaal je zelf door aan de ronde knop te draaien. Iedere koffiespecialiteit zet je snel en gemakkelijk met één druk op de knop en de koffiemachine is binnen 25 seconden klaar voor gebruik. Zo drink je 's ochtends voordat je naar je werk gaat een lekkere romige cappuccino, zonder dat het je veel werk kost. Het ruime melkreservoir van 0,5 liter hoef je niet vaak bij te vullen en bewaar je na gebruik in de koelkast. Gebruik het handige ontkalkingsprogramma om de machine jaarlijks grondig te reinigen.

Met de De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit zet je diverse melkspecialiteiten zoals een flat white, cappuccino en latte macchiato. De dikte van het melkschuim bepaal je zelf door aan de ronde knop te draaien. Iedere koffiespecialiteit zet je snel en gemakkelijk met één druk op de knop en de koffiemachine is binnen 25 seconden klaar voor gebruik. Zo drink je 's ochtends voordat je naar je werk gaat een lekkere romige cappuccino, zonder dat het je veel werk kost. Het ruime melkreservoir van 0,5 liter hoef je niet vaak bij te vullen en bewaar je na gebruik in de koelkast. Gebruik het handige ontkalkingsprogramma om de machine jaarlijks grondig te reinigen.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Melkopschuimmethode
Melkreservoir
Aantal kopjes per zetbeurt
1
Instelbaar koffievolume
Ja
Schoonmaakindicator
Ja
Inhoud waterreservoir
1 l

Aanbevolen combinatie

De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit
De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit
Inbegrepen accessoires
Cuphouder
Cuphouder
Melkreiniger
Melkreiniger
Thermoskan
Thermoskan
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
342,97 339,27
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Zeer tevreden qua smaak en uiterlijk

    Leyla Kaya | 27 november 2019 | De'Longhi Nespresso: Groter melkreservoir | Wit

    • Modern en strak
    • Eenvoudig
    • Niet te groot
    • Geen heet water

    Het is zeker mooi en neemt niet veel ruimte in beslag. Handig alles aangegeven wel jammer dat er geen optie heet water is. Maar dat hebben de meeste koffiezetapparaten niet.

    Leyla Kaya | 27 november 2019 | De'Longhi Nespresso: Groter melkreservoir | Wit
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    blij met mijn toestel

    Alexandra Frison | 26 december 2020 | De'Longhi Nespresso: Groter melkreservoir | Wit

    • snel een kop koffie
    • mooi design
    • mogelijkheid om verschillende types koffie te zetten
    • melk zou iets warmer mogen zijn

    ideaal als je snel een koffie wil , ideaal voor een enkele kop

    Alexandra Frison | 26 december 2020 | De'Longhi Nespresso: Groter melkreservoir | Wit
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Mooi, praktisch en lekker

    Bieke Perpet | 30 december 2020 | De'Longhi Nespresso: Groter melkreservoir | Wit

    • Mooi design
    • Gemakkelijk in gebruik
    • Gemakkelijk te onderhouden
    • toegankelijk voor capsules van B-merken

    Deze koffiemachine met mooi design levert een lekker product af

    Bieke Perpet | 30 december 2020 | De'Longhi Nespresso: Groter melkreservoir | Wit
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Mooie en handige nespressomachine

    Het design bevalt alsook het gebruiksgemak

    Dirk Witters | 19 maart 2021 | De'Longhi Nespresso: Groter melkreservoir | Wit
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Lang over nagedacht ivm kosten apparaat, zeker geen spijt
    • Lang over nagedacht om app aan te schaffen
    • Heel blij mee
    • Heerlijke koffie en leuk om diverse sterktes te proberen
    • Makkelijk schoon te maken
    • Voor nu nog geen min punt(en)

    Bevalt super!

    Judith van Oorsouw | 11 februari 2021 | De'Longhi Nespresso: Groter melkreservoir | Wit
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Top apparaat
    • Geen

    Prima apparaat, werkt top lekkere hete koffie

    Jan Hijzelendoorn | 3 mei 2020 | De'Longhi Nespresso: Groter melkreservoir | Wit
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Blij met deze aankoop
    • Wijst zichzelf uit
    • Kuisprogrammas zijn eenvoudig toe te passen
    • Heerlijke koffies
    • Extra bakje nodig voor de kuisprogrammas

    Ik wilde al lang een melkschuimer, en dit toestel doet alles in één zonder dat je twee aparte machines dient te hebben

    Pieter Steyaert | 4 januari 2021 | De'Longhi Nespresso: Groter melkreservoir | Wit
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Topaankoop

    Doet alles naar verwachting, is eenvoudig en snel in gebruik

    Chloé Harvent | 10 maart 2021 | De'Longhi Nespresso: Groter melkreservoir | Wit
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Super apparaat
    • Handig
    • Uiterlijk
    • Makkelijk

    Heb apparaat maar 1 keer gebuikt bevalt tot nu

    Morteza Ahmadi | 6 juni 2021 | De'Longhi Nespresso: Groter melkreservoir | Wit
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Ik ga voor koffiegenot.
    • Heerlijke koffie
    • Prachtig design
    • Veel smaken koffie
    • Snel een kopje koffie
    • Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Nog niet geconstateerd

    Makkelijk te bedienen, heerlijke koffie, veel smaken.

    M. van der Vecht | 10 januari 2020 | De'Longhi Nespresso: Groter melkreservoir | Wit

Tot 100 capsules gratis bij Nespresso Original

Tot 100 capsules gratis bij Nespresso Original
Wanneer je tussen 1 oktober 2021 en 23 november 2021 de De'Longhi Nespresso Gran...
Wanneer je tussen 1 oktober 2021 en 23 november 2021 de De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit aanschaft, ontvang je bij je eerste 2 koffiebestellingen 50 Nespresso koffiecups per bestelling. Meld jouw actieproduct uiterlijk 31 januari 2022 aan bij Nespresso. Bekijk de actievoorwaarden (pdf) voor meer informatie.

Specificaties

Product

Artikelnummer
836452
Fabrikantcode
EN650,W
Merk
DeLonghi
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene eigenschappen

Koffiecapsule voor type systeem
Nespresso Original
Koffiespecialiteit
Koffie
Aantal kopjes per zetbeurt
1
Geluidsniveau espresso zetten
57,1 dB
Opwarmtijd
25 seconden
Automatische uitschakeling na
9 min
Inhoud waterreservoir
1 l
Capaciteit opvangbak
10

Koffiebereiding

Instelbare koffiesterkte
Ja
Instelbaar koffievolume
Ja
Instelbare watertemperatuur
Nee

Melkbereiding

Geschikt voor melk opschuimen
Ja
Melkopschuimmethode
Melkreservoir
Inhoud melkreservoir
0,5 l
Instelbaar melkvolume
Nee

Gebruiksgemak

Uitneembaar lekbakje
Ja
Afneembaar waterreservoir
Ja
Display
Ja
Automatisch uitschakelen
Ja
Kopjes warmhoudplaat
Nee
Schoonmaakindicator
Ja

Technische eigenschappen

Verwarmingssysteem koffie
Thermoblock
Pompdruk
19 bar
Vermogen
1400 W

Fysieke eigenschappen

Kleur
Wit
Materiaal
Kunststof
Afwerking
Glanzend
Gewicht
4,3 kg
Diepte
20,3 cm
Breedte
36,7 cm
Hoogte
27,6 cm

Dit wordt 'm

De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit
De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit
De'Longhi Nespresso: Groter melkreservoir | Wit
269,-
Beperkte voorraad, bestel snel

Nodig voor een goed werkend melksysteem

13,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen