The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Krups Nespresso Pixie Electric Red XN304510

Variant: Rood
Kleur:
Rood
Op voorraad
Op voorraad


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Aantal kopjes per zetbeurt
1
Instelbaar koffievolume
Ja
Schoonmaakindicator
Nee
Inhoud waterreservoir
0,7 l
Instelbare watertemperatuur
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze Cup- en padmachinespecialist
  • Je leegt de ruime capsule opvangbak pas na het zetten van 11 koppen koffie.
  • Dit compacte model neemt weinig ruimte in beslag op jouw keukenblad.
  • Zet een kop koffie naar jouw smaak door de waterhoeveelheid in te stellen.
  • Het is niet mogelijk om melkspecialiteiten te zetten zonder melkopschuimer.
  • Maakt met 63,6 decibel veel meer geluid dan andere Nespresso machines.
Productspecialist Cup- en padmachines

Omschrijving

Met de Krups Nespresso Pixie XN304510 Electric Red zet binnen 25 seconden een smaakvolle espresso of lungo. Het is opvallend dat deze Nespresso machine erg compact is en tóch een ruime capsule opvangbak heeft. Pas na het zetten van 11 kopjes koffie is het nodig om deze te legen. Deze Pixie heeft een stoer design met metalen platen aan beide zijkanten van de behuizing. Je past de sterkte van een espresso en lungo aan naar jouw smaak door de waterhoeveelheid in te stellen. Zo zet je iedere ochtend een kopje koffie naar jouw smaak. Dankzij de energiezuinige functie schakelt de machine na 9 minuten vanzelf uit.

Met de Krups Nespresso Pixie XN304510 Electric Red zet binnen 25 seconden een smaakvolle espresso of lungo. Het is opvallend dat deze Nespresso machine erg compact is en tóch een ruime capsule opvangbak heeft. Pas na het zetten van 11 kopjes koffie is het nodig om deze te legen. Deze Pixie heeft een stoer design met metalen platen aan beide zijkanten van de behuizing. Je past de sterkte van een espresso en lungo aan naar jouw smaak door de waterhoeveelheid in te stellen. Zo zet je iedere ochtend een kopje koffie naar jouw smaak. Dankzij de energiezuinige functie schakelt de machine na 9 minuten vanzelf uit.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Aantal kopjes per zetbeurt
1
Instelbaar koffievolume
Ja
Schoonmaakindicator
Nee
Inhoud waterreservoir
0,7 l
Instelbare watertemperatuur
Nee

Aanbevolen combinatie

Krups Nespresso Pixie Electric Red XN304510
Krups Nespresso Pixie Electric Red XN304510
Inbegrepen accessoires
Melkopschuimer
Melkopschuimer
Kies alternatief
Cuphouder
Cuphouder
Ontkalker voor koffiezetapparaten
Ontkalker voor koffiezetapparaten
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
188,97 184,62
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Zijn geld waard

    Marc van den Eynde | 30 augustus 2020

    Makkelijk en neemt weinig plaats in

    Marc van den Eynde | 30 augustus 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Mijn reden om op te staan 's morgens.

    Wouter | 7 november 2020

    • sterke water-pomp
    • instelbaar volume
    • iets te klein voor grote koffie-mokken, wel doenbaar

    Fantastisch compact koffiemachien, geeft heerlijke koffie!
    Kan je gebruiken met hervulbare caps om afval te beperken.

    Nog geen ervaring met reinigen.

    Wouter | 7 november 2020
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Prijs kwaliteit topper

    Nick Van den Broeck | 30 september 2021

    • Eenvoudig te bedienen
    • staat niet lelijk in de keuken
    • Goedkoopste optie om drinkbare koffie in huis te hebben
    • Niet lang wachten om op te warmen
    • Nespresso shots hebben altijd heel lichte body en zijn vooral "sterker" gemaakt door overdreven bittere smaken.

    Na 5 jaar als Barista gewerkt te hebben en geleerd te hebben wat een goed espressotoestel is, ben ik groot fan van de Nespresso. Niet omdat ik de kwaliteit van drankjes goed vind, écht geweldig kan je een nespresso shot niet noemen, maar wel omdat het véruit de beste prijs/kwaliteit op de markt is. Voor écht weinig geld heb je elke ochtend een drinkbare espresso in de hand.

    Een veel beter alternatief, naar mijn mening dan, dan alle espressotoestellen onder de 500 euro, want betere koffie maken die niet.

    Nick Van den Broeck | 30 september 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Annrader
    • klein en fijn
    • aantrekkelijke prijs
    • snelle levering
    • iets teveel geluid

    Neemt niet veel plaats in, mooi toestel, en zoals altijd met nespresso zeer goede koffie

    André VERMEERE | 5 februari 2021
  • 3.5 / 5 sterren
    6,8/10
    OK
    • design
    • gebruiksvriendelijk
    • handig
    • waterreservoir ok
    • mooi
    • lawaai
    • lawaai
    • lawaai
    • lawaai
    • lawaai

    Mooi maar lawaaierig.

    Leon Chris | 31 maart 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Een aanrader
    • Elegant machine
    • Minder geluid dan dolce gousto
    • Moet er wel aan wennen

    Compact en weinig plaats in beslag nemen.

    Marc Van Bastelaer | 11 juni 2021
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Snelle levering van een topproduct

    Mooi en lekkere koffie

    derwa veerle | 20 december 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Nespresso what else
    • Handig en snel koffie

    Leuk design en hetzelfde gebruiksgemak als het voorgaande design

    Ilse | 20 december 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    simple
    • eenvoud

    klassieker ondertussen

    Kristof Kinget | 1 november 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Compact toestel dat voor warme koffie zorgt
    • Compact en handig in gebruik
    • Koffie is snel warm
    • Solid toestel
    • Ietwat lawaaierig

    Snel warme koffie aan betaalbare prijs

    Gillijns Guy | 20 november 2019

Verzeker je Cup- en padmachine

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Krups Nespresso Pixie Electric Red XN304510

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 3 jaar vooruitbetalen (11,97 per jaar) 35,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)

Tot 100 capsules gratis bij Nespresso Original

Tot 100 capsules gratis bij Nespresso Original
Wanneer je tussen 1 oktober 2021 en 23 november 2021 de Krups Nespresso Pixie Electric...
Wanneer je tussen 1 oktober 2021 en 23 november 2021 de Krups Nespresso Pixie Electric Red XN304510 aanschaft, ontvang je bij je eerste 2 koffiebestellingen 50 Nespresso koffiecups per bestelling. Meld jouw actieproduct uiterlijk 31 januari 2022 aan bij Nespresso. Bekijk de actievoorwaarden (pdf) voor meer informatie.

Specificaties

Product

Artikelnummer
836476
Fabrikantcode
6100004034
Merk
Krups
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene eigenschappen

Koffiecapsule voor type systeem
Nespresso Original
Koffiespecialiteit
Espresso, Lungo
Aantal kopjes per zetbeurt
1
Geluidsniveau espresso zetten
63,6 dB
Opwarmtijd
30 seconden
Automatische uitschakeling na
9 min
Inhoud waterreservoir
0,7 l
Capaciteit opvangbak
11

Koffiebereiding

Instelbare koffiesterkte
Ja
Instelbaar koffievolume
Ja
Instelbare watertemperatuur
Nee

Melkbereiding

Geschikt voor melk opschuimen
Nee

Gebruiksgemak

Uitneembaar lekbakje
Ja
Afneembaar waterreservoir
Ja
Display
Nee
Automatisch uitschakelen
Ja
Kopjes warmhoudplaat
Nee
Schoonmaakindicator
Nee

Technische eigenschappen

Verwarmingssysteem koffie
Thermoblock
Pompdruk
19 bar
Vermogen
1260 W

Fysieke eigenschappen

Kleur
Rood
Materiaal
Kunststof, Metaal
Gewicht
3 kg
Diepte
32,6 cm
Breedte
11,1 cm
Hoogte
23,5 cm

Dit wordt 'm

Krups Nespresso Pixie Electric Red XN304510
Krups Nespresso Pixie Electric Red XN304510
Kleur: Rood
102,-
Op voorraad


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen