The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Philips DryCare Pro BHD274/00

In de variant

Blaast krachtig dankzij de AC motor
Philips DryCare Pro BHD274/00
Philips BHD512/00
Philips HP8280/00
Philips Prestige BHD628/00

Breng je haar in model tijdens het föhnen

25,99
39,99
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
39,99
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Breng je haar in model tijdens het föhnen

25,99


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Geschikt voor haartype
Dik haar, Normaal haar, Pluizig of droog haar
Aanbevolen voor gebruik
Haar droog föhnen, Haar in model föhnen
Gewicht
851 g
Vermogen
2200 W
Type motor
AC-motor

Plus- en minpunten

Volgens onze fohnspecialist
  • Een AC-motor heeft een langere levensduur dan een DC-motor.
  • Dankzij het krachtige vermogen van 2.200 watt is jouw haar snel droog.
  • Met de 3 temperatuurstanden en 2 blaasstanden stem je het drogen van je haar precies af op jouw behoeften.
  • Deze föhn beschikt niet over een meedraaiend snoer, je hebt dus minder bewegingsvrijheid.
Productspecialist fohns

Omschrijving

Met de Philips DryCare Pro BHD274/00 bescherm je jouw haar tijdens het drogen. Deze föhn beschikt namelijk over een ThermoProtect-temperatuurinstelling die ervoor zorgt dat de warmte van de föhn jouw haar niet beschadigt. Daarnaast maakt deze föhn gebruik van een ionische technologie met 2 keer zoveel ionen als andere DryCare föhns. Deze technologie zorgt ervoor dat jouw haarschubben sluiten, jouw haar meer glans heeft en minder pluist. Om jouw haar te drogen kies je uit 3 warme blaasstanden, een koude blaasstand en 2 blaassnelheden. Zo breng je jouw haar bijvoorbeeld in model met de blaasmond en de zachte blaassnelheid. En creëer je meer volume door jouw haar met de diffuser te drogen.

Met de Philips DryCare Pro BHD274/00 bescherm je jouw haar tijdens het drogen. Deze föhn beschikt namelijk over een ThermoProtect-temperatuurinstelling die ervoor zorgt dat de warmte van de föhn jouw haar niet beschadigt. Daarnaast maakt deze föhn gebruik van een ionische technologie met 2 keer zoveel ionen als andere DryCare föhns. Deze technologie zorgt ervoor dat jouw haarschubben sluiten, jouw haar meer glans heeft en minder pluist. Om jouw haar te drogen kies je uit 3 warme blaasstanden, een koude blaasstand en 2 blaassnelheden. Zo breng je jouw haar bijvoorbeeld in model met de blaasmond en de zachte blaassnelheid. En creëer je meer volume door jouw haar met de diffuser te drogen.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd

Belangrijkste eigenschappen

Geschikt voor haartype
Dik haar, Normaal haar, Pluizig of droog haar
Aanbevolen voor gebruik
Haar droog föhnen, Haar in model föhnen
Gewicht
851 g
Vermogen
2200 W
Type motor
AC-motor

Aanbevolen combinatie

Philips DryCare Pro BHD274/00
Philips DryCare Pro BHD274/00
Inbegrepen accessoires
Haarborstel Haarborstel
Breng je haar in model tijdens het föhnen.
Stijltang Stijltang
Creëer steil haar, slag of krullen.
Krultang Krultang
Creëer een volumineus kapsel vol krullen.
5% korting
op de accessoires op het accessoire
148,96 143,51
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    goede haardroger voor weinig geld

    Wouters Danny | 12 mei 2020 | In de variant: Blaast krachtig dankzij de AC motor

    • lang snoer
    • ligt goed in de hand
    • redelijk stil
    • prijs kwaliteit prima

    voor dagelijks gebruik ideaal

    Wouters Danny | 12 mei 2020 | In de variant: Blaast krachtig dankzij de AC motor
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Prima föhn voor een prima prijs

    Chantal | 26 juni 2021 | In de variant: Blaast krachtig dankzij de AC motor

    • Droogt snel
    • Droogt pluisvtij
    • Lang genoeg snoer
    • Blaasmond wat lastig op-en afhalen

    Prima föhn. Blaast hard genoeg om je haar snel te laten drogen. Had in reviews gelezen dat de föhn wat zwaar was maar daar ben ik het niet mee eens. Ligt prima in de hand, föhn mooi glad. Het snoer is echt lang genoeg.De blaasmond is wat lastiger eraf halen maar dat is het enige minpuntje.

    Chantal | 26 juni 2021 | In de variant: Blaast krachtig dankzij de AC motor
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Goede krachtige föhn

    Jessica Huizer | 17 januari 2021 | In de variant: Blaast krachtig dankzij de AC motor

    • goede krachtig föhn
    • goede prijs-kwaliteit verhouding
    • lang snoer
    • diverse warmtestanden en ook een knop voor koude stand
    • het is een wat zwaardere föhn
    • voor koude stand-dient knop ingedrukt te blijven worden

    Het is een goede krachtig föhn die zorgt voor snel resultaat/droge haren.

    Jessica Huizer | 17 januari 2021 | In de variant: Blaast krachtig dankzij de AC motor
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Goed apparaat alleen wel iets te zwaar.
    • Droogt snel en niet pluizig
    • Erg groot
    • Zwaar

    Ik vind de kwaliteit van het apparaat uitstekend, mijn haar droogt goed en niet statisch of puizig.

    Florentine Lagerweij | 14 mei 2020 | In de variant: Blaast krachtig dankzij de AC motor
  • 3.5 / 5 sterren
    6,5/10
    Prima föhn
    • Haar droogt snel
    • Föhn weegt zwaar

    Föhn logt wat zwaar in de hand, verder goede Föhn

    Kelly Driessen | 29 december 2020 | In de variant: Blaast krachtig dankzij de AC motor
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Beste Föhn in z'n prijsklasse
    • ionische technologie en AC motor
    • 2 opzetstukken meegeleverd
    • compact
    • sterke windstraal
    • prijs
    • tot nu toe geen

    een echt no-nonsense apparaat. Goede prijs/kwaliteitverhouding, goede windstraal en opzetstukken maken dat je met deze föhn vrijwel alles kan doen met je haar. De ionische technologie houdt je haar ook lekker luchtig en klitvrij. Voor die prijs een no-brainer

    Maarten van der Wulp | 28 februari 2021 | In de variant: Blaast krachtig dankzij de AC motor
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Heerlijke föhn echt blij mee
    • Stevig electrisch snoer
    • Diffuser zit stevig op het apparaat
    • Goed vermogen
    • Cooling down knop
    • Is wat zwaarder, voor mij geen probleem maar voor iemand anders goed om te weten

    Prettig föhn goed vermogen snel geleverd!

    M Schellingerhout | 14 augustus 2020 | In de variant: Blaast krachtig dankzij de AC motor
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Voelt degelijk en kwalitatief aan
    • Stevig
    • Degelijk
    • Handig
    • Krachtig

    Volledig zoals het moet

    Danny Vizer | 25 januari 2021 | In de variant: Blaast krachtig dankzij de AC motor
  • 3.5 / 5 sterren
    7,0/10
    Super
    • Verschillende blaas standen
    • Mooi
    • Koude modus
    • 2 opzetstukken
    • Lang snoer
    • Groot
    • Zwaar
    • Koelde stand moet je ingedrukt houden

    Mooie föhn droogt snel echt wel een aanrader

    Em | 19 september 2020 | In de variant: Blaast krachtig dankzij de AC motor
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    goede haardroger
    • goed
    • kwaliteits vol

    geen min punten voor mij zeer tevreden

    pascal boudewyn | 24 april 2020 | In de variant: Blaast krachtig dankzij de AC motor

Specificaties

Product

Artikelnummer
837837
Fabrikantcode
BHD274/00
Merk
Philips
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene eigenschappen

Geschikt voor haartype
Dik haar, Normaal haar, Pluizig of droog haar
Aanbevolen voor gebruik
Haar droog föhnen, Haar in model föhnen
Reisfohn
Nee
Type motor
AC-motor
Ionische technologie
Ja
Keramische technologie
Nee
Aantal temperatuurstanden
3
Aantal blaasstanden
2
Blaassnelheid
130 km/h
Koude blaasstand
Ja
Plaats bedieningspaneel
Midden

Extra functionaliteiten

Automatische temperatuurregelaar
Nee
Oververhittingsbeveiliging
Ja
Ophangmogelijkheid
Ja
Oprolbaar snoer
Nee
Meedraaiend snoer
Nee
Afneembaar filter
Nee

Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd
Blaasmond, Diffuser

Fysieke eigenschappen

Gewicht
851 g
Kleur
Zwart

Stroomvoorziening

Vermogen
2200 W
Type stroomvoorziening
Netstroom
Kabellengte
2 m
Universeel voltage
Nee

Dit wordt 'm

Philips DryCare Pro BHD274/00
Philips DryCare Pro BHD274/00
In de variant: Blaast krachtig dankzij de AC motor
39,99
Morgen geleverd

Breng je haar in model tijdens het föhnen

25,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen