The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


GoPro Max

514,-
Morgen in huis
Nog sneller op te halen
514,-
Morgen in huis
Nog sneller op te halen

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Beeldhoek
360 °
Type beelddefinitie ondersteuning
5.7K, Full HD (1080p), HD ready (720p), QHD (1440p)
Wifi ingebouwd
Ja
Schokbestendig
Ja
Waterbestendig
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze 360 graden cameraspecialist
  • Je maakt met de GoPro Max zowel boven- als onderwater 360 graden video's.
  • Via de livestream functie deel je direct jouw beelden via social media.
  • Dankzij de HyperSmooth beeldstabilisatie neem je stabiele videobeelden op.
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.
Productspecialist 360 graden camera's

Omschrijving

Met de GoPro Max neem je zowel boven- als onderwater 360 graden video's op. Je filmt met de in 5,6K met 30 framers per seconde. Naast video's maak je met de Max ook gemakkelijk panoramafoto's. Je kiest hiervoor een lens uit, zodat je precies vastlegt wat je in gedachten hebt. Als je bij een evenement aanwezig bent, livestream je de videobeelden op social media zodat je volgers direct meegenieten. Dankzij de HyperSmooth beeldstabilisatie zijn je videobeelden stabiel. De 360 graden camera heeft verschillende opname modi, waaronder timewarp. Hiermee neem je timelapse opnames op terwijl je in beweging bent. Je bevestigt de camera met de inklapbare bevestigingsplaatjes aan de onderkant. Zo zet je de camera bijvoorbeeld op een selfiestick.

Met de GoPro Max neem je zowel boven- als onderwater 360 graden video's op. Je filmt met de in 5,6K met 30 framers per seconde. Naast video's maak je met de Max ook gemakkelijk panoramafoto's. Je kiest hiervoor een lens uit, zodat je precies vastlegt wat je in gedachten hebt. Als je bij een evenement aanwezig bent, livestream je de videobeelden op social media zodat je volgers direct meegenieten. Dankzij de HyperSmooth beeldstabilisatie zijn je videobeelden stabiel. De 360 graden camera heeft verschillende opname modi, waaronder timewarp. Hiermee neem je timelapse opnames op terwijl je in beweging bent. Je bevestigt de camera met de inklapbare bevestigingsplaatjes aan de onderkant. Zo zet je de camera bijvoorbeeld op een selfiestick.


Handleiding

Handleiding (2,8 MB)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (2,8 MB)
  • Accu
  • Bevestigingsmounts
  • Lens beschermkapjes
  • Opberghoesje
  • Usb kabel
  • Bevestigingsschroef

Standaard meegeleverd

  • Accu
  • Bevestigingsmounts
  • Lens beschermkapjes
  • Opberghoesje
  • Usb kabel
  • Bevestigingsschroef

Handleiding

Handleiding (2,8 MB)

Belangrijkste eigenschappen

Beeldhoek
360 °
Type beelddefinitie ondersteuning
5.7K, Full HD (1080p), HD ready (720p), QHD (1440p)
Wifi ingebouwd
Ja
Schokbestendig
Ja
Waterbestendig
Ja

Aanbevolen combinatie

GoPro Max
GoPro Max
Inbegrepen accessoires
Bevestiging voor videocamera's
Bevestiging voor videocamera's
Kies alternatief
Geheugenkaart
Geheugenkaart
Kies alternatief
Accu voor camera's
Accu voor camera's
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
628,97 623,22
Morgen in huis


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    GoPro MAX, top maar nog niet af.

    Willem | 4 december 2019

    • Kwaliteit beeld
    • Kwetsbare lenzen, extra protective lens zorgt voor vervorming beeld
    • Batterij redelijk snel leeg

    Goed beeld, jammer dat er geen 4K output is helaas, wellicht met software update.

    Willem | 4 december 2019
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Mooie camera, blij mee!

    Marco Leerentveld | 3 april 2021

    • 360 graden opnemen zonder gedoe!
    • Gebruiksvriendelijk
    • Robuust en compact
    • Goede beeldkwaliteit
    • Geen mogelijkheid om externe audio input op te nemen

    Uitstekende camera met een prima beeldkwaliteit! Ontzettend handig dat je achteraf de camera angle kan bepalen: gewoon ophangen en opnemen en achteraf pas richten en zoomen. Geen gedoe met stitching etc.
    Klein minpuntje (voor de piloten onder ons) is dat de Gopro Max geen RT/ATC kan opnemen zoals met veel oudere modellen (met een speciaal kabeltje) wel kon.

    Marco Leerentveld | 3 april 2021
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    mooie camera, vooral als je alle tools hebt.

    ton muller | 21 december 2020

    • Verwisselbare accu
    • verwisselbare SD kaart
    • werkt op windows 10
    • genoeg tools te vinden voor tweaks
    • ingebakken GPS !
    • standaard gopro mount
    • accu leeg na uur
    • geen HDR
    • spacial audio werkt niet

    Heb de camera nu een jaar.
    Toegegeven, de video stabilisatie is super, maar niet voor foto's.
    Hier heb je weer hugin voor nodig om de beelden recht te trekken als je geen statief gebruikt.( heb hier een video voor gemaakt hoe je dit moet doen)
    beeldkwaliteit is niet verkeerd.
    foto's zien er goed uit.
    nadeel is dat de exporter alleen via de ms store te krijgen is, en je niet kan zien welke versie er is.
    voordeel is wel als je de camera aan de pc knoopt, je simpelweg de foto en video's gewoon naar de pc kan copieren
    de HEVC codec moet echter ook via de store gehaald worden ,anders is het feest snel afgelopen.
    en ja, helaas geen HDR wat wel nadelig is als je het uiterste uit de max wilt halen.
    Aanrader ,ja en nee.
    je moet behoorlijk wat tijd investeren om alle kneepjes goed te beheersen.
    en niet alle software heeft goede 360 graden support.

    ton muller | 21 december 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    De camera voor activiteiten
    • Hoge kwaliteit foto’s en video’s
    • Robuust
    • Compact
    • Makkelijk in gebruik
    • Geen Windows applicatie voor 360 video’s

    De GoPro is eenvoudig in gebruik en heeft een hoge kwaliteit

    Youri | 30 januari 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    toffe investering voor allround footage
    • compact
    • robuust
    • batterij
    • kostprijs

    ideaal om je vakanties vanuit andere perspectieven te herbeleven. Gebruik het zelf ook op professioneel vlak en het heeft me nog niet teleur gesteld. Voor sporten als kitesurfen en skaten is dit een goed alternatief voor fpv drones!

    Thijs Renson | 11 juli 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Prachtige 360 camera
    • Robuust
    • GoPro kwaliteit
    • Gemakkelijk in gebruik
    • Minder opties als de insta360 modellen
    • Gevoelige lens

    Nu al meerder films mee gemaakt. Heel lang getwijfeld over een 360 camera. Maar geen moment spijt van. Op naar de volgende road-trip

    Arun Jagram | 14 februari 2020
  • 3.5 / 5 sterren
    6,8/10
    Nog niet klaar voor 360
    • Te lage beeldkwaliteit voor 360

    Te lage beeldkwaliteit voor 360

    Ive De Beuckeleer | 25 juli 2020
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Goede 360 camera
    • Simpel in gebruik
    • Goede beeldkwaliteit

    I love 360 view

    Luc Van Maldeghem | 23 maart 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top product / prijs kwaliteit, zoals we GoPro kennen!
    • Zeer gebruiksvriendelijk
    • Hele stabiele beelden
    • Goede beeldkwaliteit
    • Batterij houdt geen dagje uit vol

    De gopro is zodra hij uit de box komt gelijk te gebruiken en door de handige User Interface kan zelfs iemand zonder enige ervaring gelijk beginnen met filmen

    Noah Louer | 19 november 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    mooi speelgoed, maar support voor android en windows minder.
    • verwisselbare accu en sd kaart
    • video stabiliteit is netjes
    • foto's zien er goed uit.
    • start snel op.
    • onbekend of de remote werkt
    • BAGGER software voor android.
    • foto's niet horizon gelevelt
    • klein scherm, lastig met dikke vingers, hehe
    • geen 1/4 - gopro adapter erbij.

    deze camera is beter als mijn kodak pixpro, heb veel minder edit werk voor de nader weg te werken.
    goed, de software is nog redelijk rot voor windows en android, en de foto's zijn niet horizon gelevelt , maar als je een potje knokken doet met hugin, dan krijg je de foto's alsnog correct zoals ze behoren te zijn.
    zoals ik al zij, reframing is ruk met android, maar met de nieuwe exporter voor windows kan ik de video in insta360 studio importeren en dan is het magic time.
    is het een aanrader, als je van een software uitdaging houd wel, anders simpelweg even wachten als je geen zin in om de juiste software te zoeken.
    Hoewel de camera in 5.6K opneemt, heb je er geen ruk aan, want de cineform codec van gopro is NIET los te downloaded.
    hoewel de ruwe video af te spelen is (en de bestanden gigantisch worden) met mediaplayer clasic krijg je niet de 360 graden ervaring, en importeren in adobe of corel video studio kan je vergeten omdat er geen cineform codec geinstaleerd is ervoor, dus ben je gebonden aan H264 of H265 4K, vergis je niet, de kwaliteit is alsnog super.

    ton muller | 12 december 2019