The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


AEG T7DB84PK

Type bestelling
Kies je service
Aansluiten en op de gewenste plek neerzetten
19,95
Aansluiten en op de gewenste plek neerzetten inclusief tussenstuk + installatie
74,95
Type bestelling
Morgen geleverd
Morgen geleverd
Kies je service

Aanbevolen combinatie

AEG T7DB84PK
AEG T7DB84PK
Inbegrepen accessoires
Wasmachine
Wasmachine
Kies alternatief
Was- en droogbal
Was- en droogbal

Extra services voor je droogkast

5% korting
op de accessoires op het accessoire
1.195,50 1.167,05
Morgen geleverd

Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een energiezuinig instapmodel droogkast.
Coolblue's groene keuze

Belangrijkste eigenschappen

Type droogkast
Warmtepomp droogkast
Maximaal geluidsniveau
66 dB
Maximaal vulgewicht drogen
8 kg
Energieklasse
A++
Te koop met ecocheques
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze droogkastspecialist
  • Met de SensiDry technologie droogt de droogkast op een lage temperatuur om je kleding te beschermen.
  • De ProSense beladingssensor past de droogtijd aan op de hoeveelheid was in de trommel.
  • Dankzij de ruime trommelinhoud van 8 kilogram droog je meer wasgoed in één keer.
  • Heeft geen AbsoluteCare systeem om de trommelbewegingen aan te passen op het type wasgoed.
  • Stoot 19% vocht uit en is daarom minder geschikt voor kleine ruimtes.
Productspecialist droogkasts

Omschrijving

De AEG T7DB84PK droogt met een vulgewicht van 8 kilogram de was van 4 personen. Dankzij het SensiDry systeem droog je veilig al je kleding: ook je favoriete overhemd en je wollen trui. De A++ warmtepomp droogkast droogt op een lage temperatuur, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor krimp. Je hebt keuze uit 14 verschillende programma's. Wachten tot je droogtrommel vol zit is niet nodig door de ProSense technologie. De droogkast bepaalt aan de hand van de hoeveelheid was de duur van het programma. Hierdoor blijf je, ook bij een kleine hoeveelheid was, toch energiezuinig drogen. Het vocht uit je was komt in een reservoir dat je tijdig moet legen. Wil je het vocht laten afvoeren, koop er nog een condensafvoerslang bij om de droogkast op de waterafvoer aan te sluiten.

De AEG T7DB84PK droogt met een vulgewicht van 8 kilogram de was van 4 personen. Dankzij het SensiDry systeem droog je veilig al je kleding: ook je favoriete overhemd en je wollen trui. De A++ warmtepomp droogkast droogt op een lage temperatuur, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor krimp. Je hebt keuze uit 14 verschillende programma's. Wachten tot je droogtrommel vol zit is niet nodig door de ProSense technologie. De droogkast bepaalt aan de hand van de hoeveelheid was de duur van het programma. Hierdoor blijf je, ook bij een kleine hoeveelheid was, toch energiezuinig drogen. Het vocht uit je was komt in een reservoir dat je tijdig moet legen. Wil je het vocht laten afvoeren, koop er nog een condensafvoerslang bij om de droogkast op de waterafvoer aan te sluiten.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Type droogkast
Warmtepomp droogkast
Maximaal geluidsniveau
66 dB
Maximaal vulgewicht drogen
8 kg
Energieklasse
A++
Te koop met ecocheques
Ja

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Zeer tevreden

    Babs | 22 januari 2020 | In de uitvoering: Bespaart € 61,- per jaar

    • Duidelijke besturing
    • Zeer zuinig
    • Nauwelijks lawaai

    Voor deze droogkast gekozen omdat we een energiezuinig en milieubewust model wouden. Zeer tevreden met de keuze, duidelijk besturing en nauwelijks lawaai.

    Babs | 22 januari 2020 | In de uitvoering: Bespaart € 61,- per jaar
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top

    Eric Van Aken | 17 oktober 2019 | In de uitvoering: Bespaart € 61,- per jaar

    De prijs en de kwaliteit

    Eric Van Aken | 17 oktober 2019 | In de uitvoering: Bespaart € 61,- per jaar
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Gemakkelijke bediening van de droogkast

    Lili Achten | 3 november 2019 | In de uitvoering: Bespaart € 61,- per jaar

    • 8kg trommel
    • Genoeg programma's voor alle stoffen
    • De waterafvoerbak is zeer handig
    • A++
    • Geluid

    Gemakkelijke bediening

    Lili Achten | 3 november 2019 | In de uitvoering: Bespaart € 61,- per jaar
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    ik raad deze droogkast zeker aan!
    • de was is sneller droog dan verwacht.
    • makkelijk bedienbaar.
    • goed schoon te maken.
    • energie zuinig, past de droogtijd aan, aan het volume.
    • grote trommel.
    • je hoort hem wel duidelijk, maar dit was van te voren bekend.
    • waterreservoir moet snel geleegd, aanrader is afvoerslang.

    Hij droogt snel, op een lagere temperatuur dan mijn oude droogkast.

    Wendy | 16 oktober 2020 | In de uitvoering: Bespaart € 61,- per jaar
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Doet wat het hoort te doen.

    De tijdsindicatie is handig, en er zijn voldoende droogprogramma’s aanwezig. Waterreservoir is handig te ledigen, zonder gepruts.

    Elien De Beule | 21 november 2019 | In de uitvoering: Bespaart € 61,- per jaar
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Wij zijn als gezin enorm verrast door de prijs/kwaliteit.
    • Duidelijke display
    • Aan/uit keuze voor signaal wanneer gereed
    • Warmtepomp technologie
    • Uiterst zuinig

    De was is na al die jaren superzacht. Dit en het gemak dat je was na 2 uurtjes droog is en nauwelijks meer was op het droogrek hoeft, is genieten. Door Coolblue een waanzinnige korting aangeboden gekregen op deze uiterst zuinige droogkast.

    Oliver | 22 oktober 2020 | In de uitvoering: Bespaart € 61,- per jaar
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Lange programma's
    • Grote trommel
    • Wast goed
    • Zuinig
    • Veel te lange programma's,zo goed als geen korte programma's

    Ik vind het veel te lange wasprogramma's,neemt veel tijd in beslag,kortste is nog bijna 3u...

    Els Engels | 26 januari 2020 | In de uitvoering: Bespaart € 61,- per jaar
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Zeer goede droogkast.

    Sinds 1,5 week in huis. Droogt goed. Trommel vol met handdoeken na 1,5 uur droog. Dit is veel beter tov onze oude droogkast. Die moesten al vanaf het begin een tweede keer aanzetten om de was droog te krijgen. Gezien de energie klasse verwachten we dus een hoge besparing tov onze oude droogkast.
    Hij is makkelijk te bedienen en makkelijk aan te sluiten, alleen stekker in het stopcontact :-).

    Hans Vermeulen | 11 augustus 2021 | In de uitvoering: Bespaart € 61,- per jaar
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Degelijk toestel

    Ik heb ze nog niet zo lang en gebruik ze ook enkel voor handdoeken maar ze doet voor mij wat ze moet doen! Ik ben dus tevreden. Ze maakt wel behoorlijk wat lawaai maar ik denk niet dat er stille droogkasten bestaan...

    Katia Vandecaveye | 15 november 2019 | In de uitvoering: Bespaart € 61,- per jaar
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Fijn apparaat, helemaal icm afvoerslang. Wel apart bestellen
    • Kan 8 kg aan was in
    • Eenvoudige bediening
    • Het eco programma
    • Deur omdraaien wat bewerkelijk
    • Gewicht vd machine stukje zwaarder dan m'n vorige

    Bevalt prima. Droogtijd wordt gedurende het programma aangepast naar minder tijd. Ik gebruik de eco stand, tot nu toe volle machine handdoeken na 1 uur en 45 min klaar ipv aangegeven tijd bij start 2 uur en 50 min.

    Jacqueline | 25 mei 2021 | In de uitvoering: Bespaart € 61,- per jaar



Deze droogkast als abonnement

Met een droogkast abonnement heb je voor een vast bedrag per maand een energiezuinige droogkast die het altijd doet.

  • Na 1 jaar kosteloos maandelijks opzegbaar
  • Droogkast stuk? Binnen 48 uur ruilen we hem om
  • Ga je verhuizen? Wij verhuizen je product gratis met je mee
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Meer informatie

AEG T7DB84PK
AEG T7DB84PK abonnement
19,99 per maand + 49,- eenmalig

Bescherm je droogkast

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
AEG T7DB84PK

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (26,98 per jaar) 134,90

Betalen met ecocheques in de winkel mogelijk

Betalen met ecocheques in de winkel mogelijk
Het is mogelijk om de AEG T7DB84PK met ecocheques te betalen. Je doet dit door met...
Het is mogelijk om de AEG T7DB84PK met ecocheques te betalen. Je doet dit door met je ecocheques naar onze winkel in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt of Zaventem te gaan. Je kan hier met de papieren ecocheques van Edenred en Sodexo terecht en met de elektronische versie van Edenred, Sodexo en Monizze.


Alternatieven

Specificaties

Product

Artikelnummer
839352
Fabrikantcode
916098689
Merk
AEG
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service

Algemene kenmerken

Type droogkast
Warmtepomp droogkast
Condensafvoer
Opvang in reservoir, Via waterafvoer
Indicator waterniveau condensbak
Ja
Indicator condensbak legen
Nee
Optionele condenswater afvoer
Ja
Condensafvoerslang meegeleverd
Nee
Maximaal vulgewicht drogen
8 kg
Grootte huishouden
Gezin met 1 of 2 kinderen
Programmaduur katoen maximale belading
178 min
Programmaduur katoen gedeeltelijke belading
104 min
Snelheidsklasse
Normaal
Aantal programma's
14
Droogprogramma's
Beddengoed, Eco, Extra droog, Gemixt, Kastdroog, Overhemden, Synthetisch, Wol, Zijde
Maximaal geluidsniveau
66 dB
Display
Nee
Taal bedieningspaneel
Nederlands
Resttijdindicatie
Nee
Startuitstel
Ja
Opbouw startuitstel
0,5 - 20 uur
Eindsignaal
Ja
Type eindsignaal
Akoestisch, Optisch
Indicator pluizenfilter reinigen
Ja
Vochtigheidssensor
Ja
Antikreukfase
Ja
Maximum tijd antikreukfase
90 min
Kleding beschermende trommel
Ja
Trommelverlichting
Nee
Draairichting trommel
Eenzijdig
Kinderbeveiliging
Ja
Automatisch uitschakelen
Ja
Stoomfunctie
Nee
Bediening via app
Nee
Geursysteem
Nee
Professioneel gebruik
Nee
Als beste getest
Nee
Gebruiksgemak
Antikreukfase, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Startuitstel, Vochtigheidssensor

Energieverbruik

Energieklasse
A++
Milieuvriendelijk
Gemiddeld
Energiebesparing over levensduur
750 euro
Energieverbruik katoen kastdroog
1,59 kWh
Energieverbruik per jaar
235 kWh
Energiekosten per jaar
54,05 euro

Energietoevoer

Type stroomvoorziening
Netstroom
Kabellengte
1,45 m
Aansluitwaarde
800 W

Fysieke eigenschappen

Hoogte
85 cm
Breedte
64 cm
Diepte
63,8 cm
Gewicht
59,4 kg
Diameter vulopening
38 cm
Glazen deur
Nee
Standaard draairichting deur
Links
Omdraaibare deur
Ja
Kleur
Wit
Aansluiting muntsysteem
Nee

Materiaal kwaliteit

Vochtuitstoot
19 %
Gemiddelde condensatie-efficiëntie maximale belading
81 %
Materiaal trommel
RVS
Zelfreinigende condensor
Nee
Type reiniging
Eenvoudige reiniging
Anti-vibratie wanden
Ja
Materiaal behuizing
Geëmailleerd metaal
Koolborstelloze motor
Ja
Reinigingsindicatoren
Condensor, Pluizenfilter
Bouwkwaliteit
Topklasse
Materiaal scharnier
Metaal

Slimme eigenschappen

Bediening via app
Nee
Compatibel met smartphone / apps
Nee

Dit wordt 'm

AEG T7DB84PK
AEG T7DB84PK
In de uitvoering: Bespaart € 61,- per jaar
609,-
Morgen geleverd


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen