The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Sonos Move Duo Pack Zwart

Variant: Zwart | 2 speakers | Geen
Samenstelling speakers

Stel je model samen

Kleur:
Zwart
Samenstelling speakers
Bundel bevat
798,- 788,-
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze wifi speakerspecialist
  • Dankzij bluetooth en de interne accu gebruik je deze set ook buitenshuis.
  • Wanneer je thuis bent, verbind je de Move met je Sonos geluidssysteem en stream je muziek via wifi.
  • Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker aan via spraakopdrachten.
  • De Google Assistant werkt alleen wanneer je verbonden bent met wifi.
Productspecialist wifi speakers

Productomschrijving

Met de Sonos Move Duo Pack geniet je thuis en buitenshuis van stereogeluid. Dankzij de batterij en de bluetooth verbinding neem je de Move overal mee naartoe. Dankzij de IP56 certificering zijn de speakers bestand tegen stof en spatwater. Zo neem je ze zonder problemen mee naar het strand of park. Thuis sluit je de speakers aan op de netstroom en verbind ze met je wifi netwerk. Op deze manier verandert de set in een stereopaar of een multiroom systeem. Wanneer je een multiroom systeem maakt, plaats je 1 speaker in je slaapkamer en de ander in je woonkamer of keuken. Zo geniet je overal in huis van muziek. Als de batterij helemaal is opgeladen, gaan de speakers tot wel 10 uur mee. Je krijgt twee laadstations meegeleverd, zodat je beide speakers tegelijkertijd kunt opladen.

Let op: Sonos producten werken niet via het 5GHZ netwerk. Zorg er dus altijd voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (4,95 MB)
  • Oplaadstation
  • Beschermhoes
  • Snelstartgids
  • Garantievoorwaarden

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Inhoud van dit pakket

Dit pakket is door onze specialist samengesteld.

Bekijk alle specificaties van dit pakket

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Geluidskwaliteit
9,5
Bestandsondersteuning
8,9
Installatie- & gebruiksgemak
9,2
Bouwkwaliteit
9,5
Design
9,4
Mogelijkheden
8,9

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

4.5 / 5 sterren
9,1/10

Veelzijdige speaker!

  • Duurzaam
  • Snel opgeladen
  • bluetooth en wifi zijn niet te combineren.

Heerlijk product, eindelijk een Sonos in huis die je zomaar overal kunt neerzetten. Ook buiten. Valt de wifi weg, dan heb je nog bluetooth, ook onderweg. Heel goede geluidskwaliteit, je wordt niet weggeblazen maar 't is zeker heel goed. Het gewicht stoort mij niet, het geeft net aan dat het een zeer robuust product is, dat ook niet zomaar omvalt. Wat ik jammer vind is dat het ofwel een bluetooth speaker is ofwel een Wifi Speaker. Ik had gehoopt met mijn andere Sonos speakers te kunnen "piggybacken" op de bluetooth van de move (zoals dat gaat met Airplay), maar dat gaat niet. De prijs is zeker te rechtvaardigen, maar is toch wel pittig.

  • Matthijs
  • 27 september 2019
  • In de variant: Zwart - 1 speaker - Geen
4.5 / 5 sterren
8,9/10

Degelijke, veelzijdige speaker met prima geluid

  • Eenvoudige installatie via app
  • Degelijke en stevige behuizing
  • Google Assistant heeft nog wat kuren en beperkingen

Vorig jaar heb ik lang getwijfeld of ik de Sonos One zou kopen toen die uitkwam, maar vond het jammer dat die niet als bluetooth speaker te gebruiken was, en vond ook de vaste voedingskabel te beperkend. Hoe blij was ik toen de Sonos Move werd aangekondigd die precies die ontbrekende features had: een accu-powered bluetooth-enabled speaker met de kwaliteit en installatie-gemak dat we kennen van Sonos. De prijs wel even slikken, zeker als je die vergelijkt met andere bluetooth speakers. Maar hij is groter dan verwacht, zeer stevig gebouwd met een subtiel rubberen voet, en via de Sonos app binnen een minuut gekoppeld aan je bestaande systeem. Bediening is eenvoudig en creatief met bv. swipe over de touch-knoppen voor volgende/vorige song, en als je het geluid uit de andere 'kamer' wil overnemen kan dat met een long-touch op de play-knop zodat de speaker in dezelfde groep terecht komt. Geluid klinkt prima, met goede lage tonen. De hoge tonen zijn slechts licht afhankelijk van de richting waarin de speaker staat. Maar het geluid zou zichzelf ook automatisch tunen via de microfoon, al heb ik dat nog niet goed kunnen testen. Google Assistant was eenvoudig te activeren, maar kon helaas geen muziek aan of uit zetten via mijn eigen Google account. Dit werkte wel via een ander Google account, al blijft het soms lastig om de juiste bewoording te gebruiken voor hij snapt wat je bedoelt. Netto een goede aankoop, en ik verwacht nog regelmatig nieuwe toepassingen en mogelijkheden ontdekken.

  • Sebastian groeneveld
  • 2 oktober 2019
  • In de variant: Zwart - 1 speaker - Geen
5 / 5 sterren
10/10

Echt een topper

Handig op zowel wifi als BT

  • Gerrit vega
  • 16 april 2020
  • In de variant: Zwart - 1 speaker - Geen
5 / 5 sterren
9,7/10

prima product

  • de switch van bluetooth naar wifi
  • handgreep

De Sonos Move Sluit goed aan bij de Sonos 5. Beide boxen tegelijk laten spelen werkt prima. Via de knop waarmee je kunt switchen van Wifi naar Bluetooth kun je ook gemakkelijk radioprogramma's beluisteren via de apps op je smartphone.

  • Arie gelderblom
  • 20 november 2019
  • In de variant: Zwart - 1 speaker - Geen
5 / 5 sterren
10/10

Een investering in kwaliteit, gemak en plezier voor het oor

  • Rijk en vol geluid, sublieme kwaliteit
  • Gebruiksgemak, eenvoudig in de bediening en zeer snel herkenbaar in het WiFi netwerk
  • Soms heeft de speaker even kort nodig om zich aan de omgeving aan te passen

Even getwijfeld, maar uiteindelijk toch voor de Move gekozen. Ik had al hoge verwachtingen, het is immers een Sonos. De verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Jammer dat de lader niet in de bijgeleverde hoes kan en dat er geen aparte lader extra is die niet als docking functioneert. Voor goed geluid is binnenshuis een muur of hoek ideaal, maar als standaard is de geluidskwaliteit subliem. De Move is eenvoudig koppelbaar met andere Sonos speakers waardoor er ontzettende flexibiliteit en gemak ontstaat

  • Raoul
  • 7 juni 2021
  • In de variant: Zwart - 1 speaker - Geen
4.5 / 5 sterren
8,6/10

Geen volwaardige Google Assistant speaker

  • Geluidskwaliteit
  • Oplaad stand
  • Gebrekkige Google Assistant integratie

Ik kocht dit ding als een uitbreiding op mijn huidige Google Assistant (GA) setup. Het concept leek perfect. Bruikbaar zonder 220V voeding voor op het terras in de zomer. De rest van het jaar ter vervanging van één van mijn Google Home mini's. Eerst het positieve: De build van de speaker, de manier waarop het laadstation werkt en de geluidskwaliteit vind ik allemaal meer dan prima. Dan het negatieve: Koop dit ding zeker niet als uitbreiding op je google ecosysteem. De integratie is, op zijn zachtst gezegd, beperkt. Zo kan je deze speaker niet instellen als default GA speaker. Je dient met voice commands dus steeds te specifiëren dat je naar de move wil casten. Je kan hem zelfs niet toe voegen in een speaker groep. Simpelweg synchroon met je andere Google speakers gebruiken kan dus ook niet. Dingen als een radio alarm, alarm volume, night mode zijn geen van alle instelbaar. Als je je muziek van je NAS library wilt afspelen kom je behoordlijk bedrogen uit. De manier dat dit werkt is via het SMB protocol. Niks mis mee, behaklve dat Sonos enkel SMB v1 supporteerd. SMB v1 is echter onveilig; er zijn al meerdere exploits voor geweest. Je NAS gaat SMB v1 daarom per default disabled hebben. Support voor SMB v2 of v3 lijkt niet echt in de planning. Heb je geen investering in Google Assistant, maar wel in Sonos, dan zal deze speaker ze zeker niet teleurstellen. Heb je daarentegen al geïnvesteerd in het GA ecosysteem dan zou ik wegblijven bij Sonos.

  • Koen
  • 23 december 2019
  • In de variant: Zwart - 1 speaker - Geen
4.5 / 5 sterren
9,3/10

Ja goede kwaliteit in een compact formaat!

  • Super handig om in de tuin te zetten
  • 1 app verschillende boxen
  • als geen techneut, was het even zoeken voor installatie

zeer leuk en zal zeker met Sonos nog verder uitbreiden voor de woning.

  • Bert swannet
  • 30 april 2021
  • In de variant: Zwart - 1 speaker - Geen
5 / 5 sterren
9,7/10

Top van Sonos

  • Super geluid
  • Groot genoeg

Super spul van Sonos naar eerst 2 play 1 en de beam en een sub nu de move aangeschaft, had een bose bleutooth speaker maar wilde er een met wifi en bleutooth , toen kwam Sonos met de move zit echt goed geluid in een aanrader als je 400 euro over hebt.

  • Stefan hink
  • 6 oktober 2019
  • In de variant: Zwart - 1 speaker - Geen
5 / 5 sterren
9,7/10

Hele goede kwaliteit en bedieningsgemak

Tweede Sonos dus nu een set

  • Robbert langhorst
  • 6 april 2020
  • In de variant: Zwart - 1 speaker - Geen
5 / 5 sterren
9,7/10

In één woord geweldig overal muziek met Sonos Move

Gemakkelijk te bedienen zo geïnstalleerd en overal goed geluid waarschijnlijk schrijf ik me er nog een tweede aan om stereo geluid te krijgen op elke plek

  • Eric bruinsma
  • 3 mei 2020
  • In de variant: Zwart - 1 speaker - Geen
4.5 / 5 sterren
9,1/10

Veelzijdige speaker!

  • Duurzaam
  • Snel opgeladen
  • batterijduur
  • bluetooth en wifi zijn niet te combineren.

Heerlijk product, eindelijk een Sonos in huis die je zomaar overal kunt neerzetten. Ook buiten.

Valt de wifi weg, dan heb je nog bluetooth, ook onderweg. Heel goede geluidskwaliteit, je wordt niet weggeblazen maar 't is zeker heel goed.

Het gewicht stoort mij niet, het geeft net aan dat het een zeer robuust product is, dat ook niet zomaar omvalt.

Wat ik jammer vind is dat het ofwel een bluetooth speaker is ofwel een Wifi Speaker. Ik had gehoopt met mijn andere Sonos speakers te kunnen "piggybacken" op de bluetooth van de move (zoals dat gaat met Airplay), maar dat gaat niet.

De prijs is zeker te rechtvaardigen, maar is toch wel pittig.

  • Matthijs
  • 27 september 2019
  • In de variant: Zwart - 1 speaker - Geen
4.5 / 5 sterren
8,9/10

Degelijke, veelzijdige speaker met prima geluid

  • Eenvoudige installatie via app
  • Degelijke en stevige behuizing
  • Eindelijk Bluetooth
  • Google Assistant heeft nog wat kuren en beperkingen

Vorig jaar heb ik lang getwijfeld of ik de Sonos One zou kopen toen die uitkwam, maar vond het jammer dat die niet als bluetooth speaker te gebruiken was, en vond ook de vaste voedingskabel te beperkend.

Hoe blij was ik toen de Sonos Move werd aangekondigd die precies die ontbrekende features had: een accu-powered bluetooth-enabled speaker met de kwaliteit en installatie-gemak dat we kennen van Sonos.

De prijs wel even slikken, zeker als je die vergelijkt met andere bluetooth speakers. Maar hij is groter dan verwacht, zeer stevig gebouwd met een subtiel rubberen voet, en via de Sonos app binnen een minuut gekoppeld aan je bestaande systeem.

Bediening is eenvoudig en creatief met bv. swipe over de touch-knoppen voor volgende/vorige song, en als je het geluid uit de andere 'kamer' wil overnemen kan dat met een long-touch op de play-knop zodat de speaker in dezelfde groep terecht komt.

Geluid klinkt prima, met goede lage tonen. De hoge tonen zijn slechts licht afhankelijk van de richting waarin de spe